| Hunger Games-Αγώνες Πείνας | |
|
+54dark violet dmant89 BELLA MARIE dimitroula-robsessed xrysanthi ioannaki-twilightaddicted AspaKorth Teodan maria_likofos Dalia Silia T-NM-E-BD kati maria-ria-le marina forever eleni 2 Marina_Twilighter alexia.p panagiota broken angel !~Twilighter~! Bitten Pillows Nantia Hale_Biers scarlet rose dimitra_80 magica Kimberly emma cullen pattinson athina marina vikaki21 Hollysort twilightFOREVER emi MIKAELLA Kristen Stewart Fallen Angel mR.Geo Bella07 ed<3 ΕΡΗ angela_syros sandra21 evi I'm_not _dead Sloorp SilverMusk M@rIa April angepsi Fotis333 Ms Cullen nasiatheslayer WhiteQueen 58 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Τετ 15 Σεπ 2010 - 11:48 | |
| Ναι και εμενα αυτο με χαλασε. - Σπόιλερ:
Ο Πιτα σιγουρα περασε πολλα δεν το συζητω αλλα βλεπεις οτι ξαναβρισκει τον δρομο του. Ειναι κοντα στην Κατνις,αυτο που ηθελε παντα και στο τελος δειχνουν οτι εχουν βρει τον δρομο για την ευτυχια με την οικογενεια και τα παιδακια τους.Αλλα για τον Γκειλ δεν ξερουμε τιποτα.Οκ βρηκε μια καλη δουλεια απο εκει και περα τιποτα αλλο?Ασε που στεναχωρεθηκα για το συμβαν με τις βομβες.Ειναι αδικο να τον <κατηγορει> για κατι που δεν φταει.Οταν ειπε οτι θα επρεπε να ειχε μπει στους αγωνες ελιωσα.Πολυ δυσκολη επιλογη.Εμενα ο χαρακτηρας του Γκειλ πολυ μου αρεσει.Νομιζω οτι βιαστηκε να το κλεισει και απο ενα σημειο και μετα παει απο το ενα στο αλλο χωρις πολλες πολλες εξηγησεις.Τεσπα αυτη τη στιγμη δεν μπορω να το ξαναπιασω.Θελω να ηρεμησω και καποια στιγμη θα το παρω απο την αρχη.
| |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Τετ 15 Σεπ 2010 - 13:11 | |
| - Σπόιλερ:
Συμφωνω για τον Γκειλ...και επιπλεον η Κατνις ακομη και μεχρι το τελος δεν δειχνει καποια ιδιαιτερη προτιμηση σε κανεναν απο τους δυο....Το οτι μενει με τον Πιτα δεν με ενοχλει καθολου αν και τον Γκειλ τον ενιωθα κατα καποιο τροπο πιο οικειο μου μιας και ξερω πως ειναι να περνας με τον κολλητο σου σε αυτο το σταδιο...Αλλα θα ηθελα να μαθω κατι παραπανω για αυτον...Οχι οτι τον ηθελα με την Κατνις αλλα τουλαχιστον ν ξερω οτι ειναι ευτυχισμενος..
| |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Τετ 15 Σεπ 2010 - 13:23 | |
| - Σπόιλερ:
Κοιτα δεν ξερω ποιον ηθελα με την Κατνις πραγματικα.Απο την μια ο Πιτα ηταν παντα ερωτευμενος μαζι της και εκανε πολλα για αυτην αλλα απο την αλλη ο Γκειλ και ο επαναστατικος του χαρακτηρας.Την αγαπαει με εναν δικο του τροπο διαφορετικο απο του Πιτα.Εχει δικη του προσωπικοτητα και πραγματικα ο χαρακτηρας του μου αρεσει υπερβολικα. Ηθελα πολυ να τον δω ευτυχισμενο.Στο τελος του δευτερου νομιζα οτι τουλαχιστον θα καταληξει με την κορη του δημαρχου αλλα που τετοια τυχη.Τον βλεπουμε να φευγει πληγωμενος και πικρμενος και απο εκει και περα δεν μαθαινουμε τιποτα περα απο την δουλεια. Τι να πω δεν ξερω...
| |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Τετ 15 Σεπ 2010 - 15:42 | |
| Το τριτο βιβλιο εχει βγει και στα ελληνικα;;;; Συγνωμη που διακοπτω την συζητηση σας μα ειμαι πραγματικα περιεργη.... |
|
| |
Kimberly Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4678 Registration date : 24/09/2009
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Τετ 15 Σεπ 2010 - 16:45 | |
| - Emily The Strange έγραψε:
- Το τριτο βιβλιο εχει βγει και στα ελληνικα;;;; Συγνωμη που διακοπτω την συζητηση σας μα ειμαι πραγματικα περιεργη....
ναι εχει βγει απο την περασμενη βδομαδα ΕΡΗ και evi - Σπόιλερ:
εγω ειναι δυο μερες που το τελειωσα και ακομα το σκεφτομαι το πρωτο που ενοιωσα οταν τελειωσε ειναι θυμος βασικα γιατι μπορει να εμεινε με τον πιτα που αυτο ηθελα απο την αρχη αλλα δεν μου εδωσε την αισθηση του δικαιου και ευτυχισμενου τελους. στον επιλογο και μετα απο 20 χρονια η κατνις βλεπει τα παιδια της αλλα ακομα βασανιζεται. Εκτος αυτου ειναι δυνατον να εξαφανιστηκε ετσι ο γκειλ?? για τους θανατους δεν ειμαι σε θεση να κανω σχολιο
| |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Τετ 15 Σεπ 2010 - 16:58 | |
| - Σπόιλερ:
Ηταν πολυ γλυκοπικρο το τελος...Ουσιαστικα δεν μενει με τον Πιτα γτ διαλεγει αναμεσα στους δυο αλλα επειδη ηταν εκεινος που εμεινε κοντα της...Το οτι βασανιζεται ακομη το καταλαβαινω και θα συνεχισει για παντα...Εχασε τα παντα και ακομη κι αν καταφερε να συνεχισει τα σημαδια δεν θα φυγουν ποτε απο την ψυχη της
| |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Τετ 15 Σεπ 2010 - 17:02 | |
| εγω παιδια σημερα θα το τελειωσω τελικα..με τα μαθηματα δεν προλαβενω κυριως με τα αγγλικα γερμανικα..ειναι τελκειο μεχρι εδω..αυριο θα σας πω περισσοτερα μαλλον.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Τετ 15 Σεπ 2010 - 17:05 | |
| - evi έγραψε:
- Σπόιλερ:
Ηταν πολυ γλυκοπικρο το τελος...Ουσιαστικα δεν μενει με τον Πιτα γτ διαλεγει αναμεσα στους δυο αλλα επειδη ηταν εκεινος που εμεινε κοντα της...Το οτι βασανιζεται ακομη το καταλαβαινω και θα συνεχισει για παντα...Εχασε τα παντα και ακομη κι αν καταφερε να συνεχισει τα σημαδια δεν θα φυγουν ποτε απο την ψυχη της
- Σπόιλερ:
γι αυτο και πιστευω πως επρεπε να δωσει κατι πιο αισιοδοξο
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Τετ 15 Σεπ 2010 - 17:15 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Τετ 15 Σεπ 2010 - 17:18 | |
| παντως η κοπελα που θα παιξει την κατνις πρεπει να το εχει μιλαμε για εναν απο τους δυσκολοτερους ρολους που εχω διαβασει | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Τετ 15 Σεπ 2010 - 17:38 | |
| Οντως θα ειναι δυσκολη επιλογη.... | |
|
| |
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Τετ 15 Σεπ 2010 - 17:53 | |
| - evi έγραψε:
- Σπόιλερ:
Παιδια εγω θα διαφωνησω σε αυτο!!!! - Σπόιλερ:
Γλυκοπικρο ειναι μεν το τελος γιατι ναι μεν ολα ειναι καλα στην ζωη της αλλα τα σημαδια απο οσα περασε δεν εφυγαν και ουτε προκειται να φυγουν ποτε!!!Αλλα δεν πιστευω οτι μενει με τον Πιτα επειδη αυτος εμεινε κοντα της!!!θεωρω οτι η Κατνις ηταν με τον Πιτα ερωτευμενη και οχι με τον Γκειλ!!!Ο Γκειλ ηταν κατι σαν τον Τζεικομπ: ο καλυτερος της φιλος που τυχαινει να ειναι και κουκλος!!!Με τον Πιτα ομως την συνδεουν αλλα συναισθηματα!!!Και δεν ειναι μονο το οτι δεθηκαν στους Αγωνες αλλα τα συναισθηματα υποβοσκουν απο πριν ,απο το πρωτο βιβλιο φαινεται οτι η Κατνις ειχε προσεξει πολυ περισσοτερο τον Πιτα απο οτι εκεινη ειχε συνειδητοποιησει!!!Στο δευτερο φαινεται ξεκαθαρα οτι τα συναισθηματα που νιωθει με τον Πιτα οταν την φιλαει δεν τα νιωθει με κανεναν και αυτο ειναι κατι που το παραδεχεται και ο Γκειλ στο τριτο βιβλιο οπως και η ιδια η Κατνις !!Αφηστε που οταν φιλιεται με τον Γκειλ στο τριτο ουσιαστικα η ιδια παραδεχεται οτι αφηνεται να την καθοδηγησει το σωμα και οι ορμονες και γι'αυτο ξενερωνει ο Γκειλ!!! Τωρα το γιατι δεν φαινεται αυτο ξεκαθαρα-δεν μας το λεει ανοιχτα δηλαδη- εχει να κανει με το γεγονος οτι η Κατνις ειχε βγαλει απο την ζωη της τον ερωτα εξαιτιας των συνθηκων διαβιωσης και εξαιτιας της μαχης για την επιβιωση στους Αγωνες!!!Το να παραδεχτει οτι ειναι ερωτευμενη με τον Πιτα στον εαυτο της ομολογουμενως δεν ηταν και πολυ βοηθητικο για αυτην!!!Οποτε ανοιχτα δεν το αναφερει πουθενα!!
Παντως προσωπικα θεωρω οτι ειχε το καλυτερο δυνατο τελος και το πιο αληθοφανη συγκριτικα με τα γεγονοτα που εχουν προηγηθει!!!Και εννοειται οτι θεωρω οτι διαλεξε τον σωστο!!!Του συγκεκριμενου του ειχα μια αδυναμια ομολογουμενως!!!
| |
|
| |
sandra21 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : Τάρταρα Αριθμός μηνυμάτων : 690 Registration date : 05/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Πεμ 16 Σεπ 2010 - 1:05 | |
| Μολις τελειωσα τριτο(μεσα σε 7 ωρες) και αυτοματος ανεβηκε στην πρωτη θεση! - Σπόιλερ:
Τωρα αυτο με τον πιτα,τι να πω???Φαινεται οτι τον αγαπουσε παντως.Αλλα εγω (μην με βρισεται)θα προτιμουσα να μην διαλεξει κανεναν και να αυτοκτονησει.Και χωρις αυτο βεβαια κλαμα που εριξα.....απεριγραπτω.....Δεν μπορω οταν τελειωνει μια ιστορια ακομα και αν εχει ευχαριστω τελος... Ακους εκει να θυμαται την κατνις σαν εχθρο του!!!Κοντεξα να πηδηξω απο το μπαλκονι οταν το διαβασα!!!! Παντως ειναι καταπληκτικη σειρα και εχει μια μεγαλη δοσει αληθειας......Μερικα πραγματα μπορουν να συμβουν στο μελλον ετσι οπως τα περιγραφει και σιγουρα δεν θα ειναι ευχαριστα! - Σπόιλερ:
ααααααααααααα.......και εκει που λεει οτι δεν χρειαζοταν την φωτια του Γκειλ (που προηλθε απο την οργη και το μισος) για να επιβιωση γιατι ειχε και εκεινη πολυ φωτια Και οτι χρειαζοταν το φωτεινο κιτρινο που σημαιει αναγενησει και οχι καταστροφη........μου θυμιζει τον εαυτο μου αλλα σε διαφορετικα συνεσθηματα!(λιγο ασχετο!!)
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Πεμ 16 Σεπ 2010 - 8:00 | |
| - Σπόιλερ:
Στο τελος αν και αγαπαω τρομερα και τον Γκειλ χαρηκα που εμεινε με τον Πιτα.Αυτο που με πειραξει ειναι οτι ο Γκειλ χανεται ετσι χωρις να ειπωθει τπτ...Και επιπλεον φαινεται και σαν να την εγκαταλειπει κατα καποιον τροπο.Ειναι σιγουρο πως ηταν ερωτευμενη με τον Πιτα ενω με τον Γκειλ την εδενε περισσοτερο η οικειοτητα,τα κοινα συναισθηματα που μοιραζονταν συνηθως και γενικα οτι ειχαν περασει μαζι...Σε ολη την διαρκεια των βιβλιων δεν φαινεται να ξεχωριζει καποιον γτ πολυ απλα δεν εχει δωσει στον εαυτο της την ευκαιρια να το κανει...Οπως προαναφερθηκε η Κατνις αντιμετωπιζει τον ερωτα ως κατι τελειως μηδαμινο μπροσα στις συνθηκες και τις καταστασεις που εχει να αντιμετωπισει
| |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Τάρταρα Αριθμός μηνυμάτων : 690 Registration date : 05/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Πεμ 16 Σεπ 2010 - 15:08 | |
| Συνφωνω απολυτα μαζι σου Ευη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - Σπόιλερ:
Δεν τις ειπε ουτε ενα αντιο.Αν και φανταζομαι οτι πρεπει να ηταν πολυ δυσκολο για αυτον να κανει κατι τετοιο......Και το ιδιο και για εκεινη!!!Το σιγουρο ειναι οτι χερομαι παρα μα παρα πολυ που στο τελος μενουν μαζι .Μαλλον δεν ξαναειδε ποτε της τον γκειλ.Αλλα γιατι η συγραφεας επρεπε να σκοτωσει τον γλυκο μου τον Φοινικ?????????ΓΙΑΤΙ??????????????????????
| |
|
| |
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Πεμ 16 Σεπ 2010 - 15:18 | |
| Aλεξούκο το πήρες γαϊδάρα; ¶ντε να σε δώσ το ΟΠ να με δώσει το ΑΠ! (Όταν το τελειώσει η νονά σου) | |
|
| |
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Παρ 17 Σεπ 2010 - 23:32 | |
| Επιτελους βρηκα χρονο να κανω αναλυτικο ποστ!!!Παιδια θελω να γραψω τοσα πολλα που ειλικρινα δεν μπορω να τα θυμηθω ολα!!!!Δεν ξερω τι να πρωτο σχολιασω!!! Καταρχην ανοιγω ενα μεγαλο spoiler... - Σπόιλερ:
για να πω οτι χαιρομαι πολυ με την τελικη της επιλογη!!!Παρολο που θεωρω τον Γκειλ απιστευτο πλασμα ,προς το τελος του δευτερου βιβλιου ειχα πλεον πιστει οτι η Κατνις ειναι ερωτευμενη με τον Πιτα και οτι με αυτον επρεπε να καταληξει!!!Μπορει να δειχνει τον Γκειλ να φευγει αλλα παιδια τι αλλο να κανει???Ο μοναδικος ασσος στο μανικι του για να την κερδισει ηταν να κρατησει την οικογενεια της ζωντανη και δυστυχως σε αυτο απετυχε αθελα του βεβαια!!!Αφηστε που ειχε καταλαβει οτι η Κατνις ηθελε τον Πιτα οποτε δεν του εμεινε κατι να διεκδικησει!!!Μην ανησυχειτε για την ευτυχια του!!!Νεος ειναι,ωραιος ειναι,τις κατακτησεις του τις ειχε παντα οποτε καποια θα ερωτευτηκε και αυτος αργοτερα!!! Οσο για γιαυτο που συζητηθηκε σε παλιοτερα ποστ οτι αδικα κατηγορηθηκε για τον θανατο της Πριμ εχω να πω οτι σε αυτες τις περιπτωσεις ετσι γινεται!!!Ειναι 100% λογικο και ρεαλιστικο !!!Οταν χανεται δικος μας ανθρωπος αδικα και απο τυχαιους παραγοντες τοτε τα σκεφτεσαι ολα!!Σκεφτεσαι ''τι θα γινοταν αν δεν....'' και εκει τρελαινεσαι!!!Καταβαθος ξερει η Κατνις οτι για την βομβα δεν φταιει ο Γκειλ παντα ομως μεσα στο κεφαλι της θα εχει συνδεδεμενη την βομβα που σκοτωσε την αδερφη της με εκεινον!!!Δυστυχως ετσι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις!! Στενοχωρηθηκα και γω για τον θανατο του Φινικ και της Πριμ αλλα δεν γινοταν αλλιως!!Η συγκεκριμενη σειρα χαρακτηριζεται απο κυνισμο βια και ρεαλισμο !!!Αγωνας χωρις θυσιες δεν γινεται ουτε πολεμος χωρις θανατο και πονο!!!Οι Αγωνες Πεινας δεν ειναι παραμυθι-δεν εχουν ευτυχισμενο τελος ως δια μαγειας οπως οι αμερικανικες ταινιες οπου την βγαζουν παντα καθαρη ολοι οι ηρωες!!Βεβαια αισθανθηκα την τραγικοτητα της καταστασης!!!Ολα ξεκινησαν για να σωθει η Πριμ και στο τελος εκεινη χανεται!!Αλλα ετσι επρεπε να γινει!!!Αν δεν σωνοταν η Πριμ στο πρωτο η Κατνις δεν θα πηγαινε στους Αγωνες,η επανασταση δεν θα ειχε γινει!!Αλλα αν η Πριμ δεν πεθαινε η Κατνις δεν θα σκοτωνε την Κοιν και τοτε ολοι οι θανατοι θα πηγαιναν χαμενοι μιας που η Κοιν ηταν το θηλυκο προσωπο του Σνοου !!! Ακομα και με τον θανατο του Φινικ βγαινει καποιο μηνυμα!!!!Εκεινος πεθαινει αλλα αφηνει πισω του το παιδι του και ενα παιδι μετα απο καποιο θανατο παντα συμβολιζει την ελπιδα και την αναγεννηση!!! Συγκλονιστηκα με αυτο το βιβλιο το οποιο εχει απιστευτα κοινωνικοπολιτικα μηνυματα!!!Η Πανεμ δεν ειναι μονο το μελλον του πλανητη αλλα το παρον και το παρελθον ταυτοχρονα!!!Παντα ετσι γινεται!!!!Παντα υπαρχει μια ''προστατιδα δυναμη'' που ασκει εξουσια στους υποτελεις και παντα γνονται αγωνες για να απελευθερωθουν οι υποτελεις...και απλα να αλλαξουν χερια δικτατορα!!! Ο δικτατορας αλλαζει οψη αλλα μυαλα δεν αλλαζει ποτε!!!Ετσι εγινε και με τον Σνοου και την Κοιν !!Ο μεν μου θυμισε Σταλιν(καταμερισμος εργασιας και ολα στο κρατος και καλα ) και η δε Χουντα(στρατιωτικος νομος και πειθαρχια)!!!Η Κατνις το λεει ξεκαθαρα οτι ειναι πιονι που αλλαζει χερια και ελευθερη δεν αισθανεται ουτε στην ''προστατιδα'' 13!!! Φυσικα οταν πεθαινουν και οι 2 τα πραγματα ειναι καλυτερα..αλλα για ποσο????Η ανθρωπινη μνημη οπως λεει και στο βιβλιο δεν διαρκει πολυ ...και τα χρονια παιρνουν και η ζωη διαβαινει και ...ξαναμανα παλι απο την αρχη....εκμεταλλευση...αγριοτητα..πολεμος...θανατος ..πονος ...λυτρωση ...και η ζωη συνεχιζεται!!!! Χαιρομαι που επεσαν στα χερια μου οι Αγωνες πεινας!!!Και χαιρομαι που τελειωσαν με τον τροπο που τελειωσαν γιατι οπως εχω ξαναγραψει δεν μπορουσαν να ειχαν καλυτερο τελος με ολα τα αγρια γεγονοτα που ειχαν προηγηθει!!!Και παλι καλα να λεμε που οι ηρωες βρηκαν καποια ηλιαχτιδα ευτυχιας και γαληνης με τα χρονια!!!Δεν περασαν και λιγα!!! Κατι τελευταιο!!!Προσεξατε οτι σε ολα τα βιβλια ο Πιτα προστατευει την Κατνις ενω πρεπει να αλληλοσκοτωθουν και στο τριτο που δεν εχουμε Αγωνες πεινας αυτος την βλεπει και θελει να την σκοτωσει?????Καλο ε??????(μου εκανε εντυπωση και αν δεν το γραφα θα εσκαγα) | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Σαβ 18 Σεπ 2010 - 0:05 | |
| - Σπόιλερ:
O Πιτα ηταν παντα ερωτευμενος μαζι της.Απο την πρωτη στιγμη εως το τελος. Ακομα και οταν την <Μισουσε>συνεχιζε να ειναι ερωτευμενος μαζι της. Σε αυτο το κομματι δεν μπορω να πω οτι δυσαρεστηθηκα γιατι του αξιζει και του Πιτα η ευτυχια. Τωρα το αν η Κατνις ηταν ερωτευμενη δεν ξερω..βασικα ειναι τοσο μπερδεμενη και εχει τοσα προβληματα που τιποτα δεν ειναι ξεκαθαρο.Στο 3 σκεφτοταν το ενδεχομενο να τον σκοτωσει καποιες στιγμες.Νιωθει πραγματα γι αυτον ειναι σιγουρο αλλα νιωθει πραγματα και για τον Γκειλ.Δεν τον βλεπει απλα σαν φιλο.Στο δευτερο βιβλιο κιολας καποια στιγμη κλινει προς τα εκει.Μετα ξαναμπαινει στους αγωνες και ξαναπαει στον Πιτα.Ειναι το βιβλιο που με εκανε να θελω και τους δυο.Ειμαι σιγουρη οτι ο Γκειλ θα ευτυχισει αλλα ηθελα να την δω την ευτυχια του. Αν δεν βρει καμια....τον παιρνω εγω. Υπαρχουν πολλα μηνυματα μεσα απο τα βιβλια και παντα οταν υπαρχει<πολεμος> θα υπαρξουν απο παντου απωλειες αλλα δεν παυει να μας στεναχωρουν.Τους αγαπησαμε τους ηρωες οποτε θρηνησαμε τον χαμο τους.Το φανταζομουνα οτι η Πριμ θα πεθανει αλλα εξακολουθω να θεωρω αδικη την συμπεριφορα της.Ο Γκειλ της εσωσε την ζωη 2 φορες της Πριμ και ειναι αδικο να χρεωνεται κατι τετοιο.Τεσπα δεν μενω εκει γιατι μπορει να μην το βλεπω καθαρα.Του εχω αδυναμια οποτε καταλαβαινετε.... Παντως ενιωσα ενα πολυ περιεργο συναισθημα οταν το τελειωσα.... δεν ενιωσα ανακουφιση δεν ενιωσα την καθαρση που νιωθω συνηθως αλλα μου αφησε ενα κενο.Καποια στιγμη θα το ξαναπιασω ειναι σιγουρο αλλα αυτη την στιγμη δεν μπορω.
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Σαβ 18 Σεπ 2010 - 0:29 | |
| - ΕΡΗ έγραψε:
- Σπόιλερ:
O Πιτα ηταν παντα ερωτευμενος μαζι της.Απο την πρωτη στιγμη εως το τελος. Ακομα και οταν την <Μισουσε>συνεχιζε να ειναι ερωτευμενος μαζι της. Σε αυτο το κομματι δεν μπορω να πω οτι δυσαρεστηθηκα γιατι του αξιζει και του Πιτα η ευτυχια. Τωρα το αν η Κατνις ηταν ερωτευμενη δεν ξερω..βασικα ειναι τοσο μπερδεμενη και εχει τοσα προβληματα που τιποτα δεν ειναι ξεκαθαρο.Στο 3 σκεφτοταν το ενδεχομενο να τον σκοτωσει καποιες στιγμες.Νιωθει πραγματα γι αυτον ειναι σιγουρο αλλα νιωθει πραγματα και για τον Γκειλ.Δεν τον βλεπει απλα σαν φιλο.Στο δευτερο βιβλιο κιολας καποια στιγμη κλινει προς τα εκει.Μετα ξαναμπαινει στους αγωνες και ξαναπαει στον Πιτα.Ειναι το βιβλιο που με εκανε να θελω και τους δυο.Ειμαι σιγουρη οτι ο Γκειλ θα ευτυχισει αλλα ηθελα να την δω την ευτυχια του. Αν δεν βρει καμια....τον παιρνω εγω. Υπαρχουν πολλα μηνυματα μεσα απο τα βιβλια και παντα οταν υπαρχει<πολεμος> θα υπαρξουν απο παντου απωλειες αλλα δεν παυει να μας στεναχωρουν.Τους αγαπησαμε τους ηρωες οποτε θρηνησαμε τον χαμο τους.Το φανταζομουνα οτι η Πριμ θα πεθανει αλλα εξακολουθω να θεωρω αδικη την συμπεριφορα της.Ο Γκειλ της εσωσε την ζωη 2 φορες της Πριμ και ειναι αδικο να χρεωνεται κατι τετοιο.Τεσπα δεν μενω εκει γιατι μπορει να μην το βλεπω καθαρα.Του εχω αδυναμια οποτε καταλαβαινετε.... Παντως ενιωσα ενα πολυ περιεργο συναισθημα οταν το τελειωσα.... δεν ενιωσα ανακουφιση δεν ενιωσα την καθαρση που νιωθω συνηθως αλλα μου αφησε ενα κενο.Καποια στιγμη θα το ξαναπιασω ειναι σιγουρο αλλα αυτη την στιγμη δεν μπορω.
Ρε συ ... - Σπόιλερ:
Στο τριτο ειναι ξεκαθαρο οτι η Κατνις θελει τον Πιτα!!!Καταρχην ο Γκειλ σαν τριτο ματι παρατηρησε οτι οπως φιλαει τον Πιτα δεν τον εχει φιλησει ποτε και βασικα οπως εχω ξαναπει η Κατνις δεν το εβλεπε ξεκαθαρα απο την αρχη αυτο γιατι ο ερωτας δεν ηταν επιλογη γι'αυτην ,απεφευγε να το σκεφτεται σαν προοπτικη και οι καταστασεις ηταν τετοιες που δεν της το επετρεπαν και γιάυτο μας μπερδευει αρκετα !!Αλλα αν παρατηρησει κανεις τα γεγονοτα απο την πλευρα τριτου φαινεται καθαρα ποιον θελει!!!Και ο Φινικ το καταλαβε και ο Χειμιτς το ξερε και ο Σνοου!!!Ο Γκειλ ηταν παντα ο δικος της ανθρωπος αλλα το ''παιδι με το ψωμι'' ηταν κατι αλλο γι'αυτην ...πιο ξεχωριστο!!!Τωρα το γεγονος οτι σκεφτεται να τον σκοτωσει ειναι αλλο θεμα..για την Κατνις μιλαμε...το παραξενο θα ηταν να μην το ειχε σκεφτει!!!Μερικες φορες τον βλεπει τον θανατο σαν λυτρωση και σαν ενδειξη αγαπης!!!Δεν την αδικω!!!
Οσο για το θεμα Πριμ-Γκειλ-βομβα παιδια ξερω οτι δεν ειναι καθολου ευκολο να το κατανοησει καποιος αν δεν το ζησει!!!Αλλα ετσι ειναι!!!Οταν φευγει δικος μας ανθρωπος απο τυχαια συμβαντα σκεφτεσαι ολες τις παραμετρους και οσοι εμπλεκονται σε αυτες ειναι ενοχοι !!!Μπορει σε ενα ματι ψυχραιμου τριτου να φαινεται αδικο αλλα για αυτον που το βιωνει ειναι πραγματικοτητα!!!Μπορει και ο ιδιος να ξερει οτι δεν ειναι λογικο αλλα τα συναισθηματα που νιωθει δεν αλλαζουν!!!Καποια προσωπα τα συνδεεις αναγκαστικα με τον θανατο και τον πονο!!!Η Κατνις καθε φορα που θα αντικριζει τον Γκειλ θα θυμαται την βομβα και θα ποναει για την Πριμ!!!Δεν μπορει να κανει κατι για αυτο!!Εχω και υπαρκτο παραδειγμα αλλα θα στο αναλυσω απο κοντα!!!
| |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Σαβ 18 Σεπ 2010 - 0:41 | |
| - Σπόιλερ:
To καταλαβαινω ως ενα σημειο αλλα δεν παυω να το θεωρω αδικια.Βασικα με ενοχλησε ο τροπος που βγηκε ο Γκειλ απο την ζωη της.Απο καλυτερος φιλος ξαφνικα εξαφανιζεται τελειως. Ηθελα κατι καλυτερο γι αυτον.Επρεπε να του δωσει την κορη του δημαρχου να ησυχασουμε! Δεν ειπα οτι δεν αγαπαει τον Πιτα.Και ενα κομματι μου με αυτον ηθελε να καταληξει.Μαλλον με αυτον επρεπε να καταληξει.Αλλα οταν μαστιγωσαν τον Γκειλ ειδες πως αντεδρασε,οπως αντεδρασε και οταν ο Πιτα πηγε να πεθανει τοτε με τον Φινικ.Βασικα νομιζω οτι τους αγαπαγε και τους δυο.Απλα ο ενας ηταν η γαληνη και ο αλλος η φωτια.Το λεει και η ιδια αλλωστε.Για να μπορεσει να ηρεμησει χειαζοταν την ηρεμια του Πιτα.
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Σαβ 18 Σεπ 2010 - 0:42 | |
| - scarlet rose έγραψε:
- ΕΡΗ έγραψε:
- Σπόιλερ:
Ρε συ ...- Σπόιλερ:
Στο τριτο ειναι ξεκαθαρο οτι η Κατνις θελει τον Πιτα!!!Καταρχην ο Γκειλ σαν τριτο ματι παρατηρησε οτι οπως φιλαει τον Πιτα δεν τον εχει φιλησει ποτε και βασικα οπως εχω ξαναπει η Κατνις δεν το εβλεπε ξεκαθαρα απο την αρχη αυτο γιατι ο ερωτας δεν ηταν επιλογη γι'αυτην ,απεφευγε να το σκεφτεται σαν προοπτικη και οι καταστασεις ηταν τετοιες που δεν της το επετρεπαν και γιάυτο μας μπερδευει αρκετα !!Αλλα αν παρατηρησει κανεις τα γεγονοτα απο την πλευρα τριτου φαινεται καθαρα ποιον θελει!!!Και ο Φινικ το καταλαβε και ο Χειμιτς το ξερε και ο Σνοου!!!Ο Γκειλ ηταν παντα ο δικος της ανθρωπος αλλα το ''παιδι με το ψωμι'' ηταν κατι αλλο γι'αυτην ...πιο ξεχωριστο!!!Τωρα το γεγονος οτι σκεφτεται να τον σκοτωσει ειναι αλλο θεμα..για την Κατνις μιλαμε...το παραξενο θα ηταν να μην το ειχε σκεφτει!!!Μερικες φορες τον βλεπει τον θανατο σαν λυτρωση και σαν ενδειξη αγαπης!!!Δεν την αδικω!!!
Οσο για το θεμα Πριμ-Γκειλ-βομβα παιδια ξερω οτι δεν ειναι καθολου ευκολο να το κατανοησει καποιος αν δεν το ζησει!!!Αλλα ετσι ειναι!!!Οταν φευγει δικος μας ανθρωπος απο τυχαια συμβαντα σκεφτεσαι ολες τις παραμετρους και οσοι εμπλεκονται σε αυτες ειναι ενοχοι !!!Μπορει σε ενα ματι ψυχραιμου τριτου να φαινεται αδικο αλλα για αυτον που το βιωνει ειναι πραγματικοτητα!!!Μπορει και ο ιδιος να ξερει οτι δεν ειναι λογικο αλλα τα συναισθηματα που νιωθει δεν αλλαζουν!!!Καποια προσωπα τα συνδεεις αναγκαστικα με τον θανατο και τον πονο!!!Η Κατνις καθε φορα που θα αντικριζει τον Γκειλ θα θυμαται την βομβα και θα ποναει για την Πριμ!!!Δεν μπορει να κανει κατι για αυτο!!Εχω και υπαρκτο παραδειγμα αλλα θα στο αναλυσω απο κοντα!!!
- Σπόιλερ:
Συνφωνω απολυτα μαζι σας!Και παιδια για εμενα ειναι το καλυτερο και το εξυπνοτερο βιβλιο που εχω διαβασει(μεχρι τωρα δεν ξεχωριζα τα βιβλια και δεν ειχα αγαπημενα!)Δεν μπορω να σκεφτομαι τους αγωνες πεινας και να μην με πιανουν τα κλαματα!!! Ειδηκα οταν θυμαμαι το τραγουδι για το δεντρο του κρεμασμενου και το νοημα του...........Ειναι το παρον και το μελλον μας....Ειμαι σιγουρη για αυτο...Συνχαρητηρια στην Σουζαν κολλινς.... Μας εδειξε το μελλον μας με εναν τροπο που θα μεινει για παντα χαραγμενος στην καρδια και το μυαλο μου με ανεξιτηλη μελανι!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Σαβ 18 Σεπ 2010 - 0:59 | |
| - Σπόιλερ:
Καλα το οτι νοιαζεται και τους 2 δεν το διαπραγματευομαι,συμφωνω σε αυτο!!!Και τους 2 τους αγαπαει !!!και την ζωη της θα εδινε για την Γκειλ αλλα ειναι ερωτευμενη με τον Πιτα!!!Τις πεταλουδες στο στομαχι,το διαφορετικο ειδος πεινας οπως το ονομαζει,το νιωθει μονο οταν φιλαει τον Πιτα και απο καταλαβαινει κανεις πολλα!!!
Για τον Γκειλ μην ανησυχεις!!!Μπορει να λεει οτι εφυγε για αλλη περιοχη αλλα δεν πιστευω οτι τον εβγαλε τελειως απο την ζωη της απλα και ο Πιτα να μην υπηρχε δεν θα μπορουσε να παντρευτει τον Γκειλ πλεον!!!Ειναι το ατομο που βοηθησε στην κατασκευη των οπλων και στην διαμορφωση της στρατηγικης που σκοτωσε την αδερφη της!!!!Ο πονος δεν θα την αφησει ποτε να το δει αλλιως το ολο θεμα!!Παντα θα σκεφτεται οτι αν δεν ειχε εμπλακει ο Γκειλ ισως η αδερφη της να ζουσε ακομα!!!Παρομοιως βεβαια σκεφτεται και για τον Μπιτι,τους στρατιωτες της 13 ,την Κοιν κοκ με την μονη διαφορα οτι την Κοιν που ειναι η κυρια υπευθυνη την σκοτωσε και με τους υπολοιπους δεν χρειαζεται να εχει επαφη και να της ξυνονται οι πληγες!!!Ειναι μεγαλο θεμα και περιπλοκο και δυστυχως την καταλαβαινω απολυτα σε αυτο!!!Ειναι...Πικρα η κατασταση!!
| |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Σαβ 18 Σεπ 2010 - 1:02 | |
| Οπως και να εχει ειναι μια σειρα βιβλιων που αξιζει να διαβαστει. Θα μας προβληματισει,θα μας στεναχωρεσει,θα μας πικρανει αλλα μας αφηνει το δικο της στιγμα! | |
|
| |
magica Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 3409 Registration date : 20/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Κυρ 19 Σεπ 2010 - 12:17 | |
| - ΕΡΗ έγραψε:
- Σπόιλερ:
To καταλαβαινω ως ενα σημειο αλλα δεν παυω να το θεωρω αδικια.Βασικα με ενοχλησε ο τροπος που βγηκε ο Γκειλ απο την ζωη της.Απο καλυτερος φιλος ξαφνικα εξαφανιζεται τελειως. Ηθελα κατι καλυτερο γι αυτον.Επρεπε να του δωσει την κορη του δημαρχου να ησυχασουμε! Δεν ειπα οτι δεν αγαπαει τον Πιτα.Και ενα κομματι μου με αυτον ηθελε να καταληξει.Μαλλον με αυτον επρεπε να καταληξει.Αλλα οταν μαστιγωσαν τον Γκειλ ειδες πως αντεδρασε,οπως αντεδρασε και οταν ο Πιτα πηγε να πεθανει τοτε με τον Φινικ.Βασικα νομιζω οτι τους αγαπαγε και τους δυο.Απλα ο ενας ηταν η γαληνη και ο αλλος η φωτια.Το λεει και η ιδια αλλωστε.Για να μπορεσει να ηρεμησει χειαζοταν την ηρεμια του Πιτα.
- Σπόιλερ:
Περιτό να πω ότι είμαι έξω φρενών με τον Γκέιλ! Μόλις του "έκατσε" η καλή θέση και τα λεφτά... Μην τον είδατε! Τελικά το χρήμα και η εξουσια διαφθείρει τους πάντες, κάπως έτσι μου φάνηκε εμένα το γεγονός ότι εξαφανίστηκε
| |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Κυρ 19 Σεπ 2010 - 12:45 | |
| - Σπόιλερ:
Οχι εγω δεν το ειδα ετσι.Ο Γκειλ εφυγε γιατι με την Κατνις δεν ειχε πλεον καμια ελπιδα μετα το συμβαν με τις βομβες.Η περιοχη 12 ηταν πλεον κατεστρεμμενη οποτε του ετυχε μια καλη δουλεια και πηγε.Ηθελα καλυτερο τελος για αυτον αλλα σε καμια περιπτωση δεν εφυγε για τα λεφτα.Δεν εχει τετοιο χαρακτηρα.Αυτος θα μπορουσε να ζησει και μεσα στο δασος αρκει να ειχε κοντα του τους ανθρωπους που αγαπα.
| |
|
| |
| Hunger Games-Αγώνες Πείνας | |
|