Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Hunger Games-Αγώνες Πείνας - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Hunger Games-Αγώνες Πείνας - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Hunger Games-Αγώνες Πείνας - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Hunger Games-Αγώνες Πείνας - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Hunger Games-Αγώνες Πείνας - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Hunger Games-Αγώνες Πείνας - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Hunger Games-Αγώνες Πείνας - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Hunger Games-Αγώνες Πείνας - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Hunger Games-Αγώνες Πείνας - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Hunger Games-Αγώνες Πείνας - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Hunger Games-Αγώνες Πείνας

Πήγαινε κάτω 
+54
dark violet
dmant89
BELLA MARIE
dimitroula-robsessed
xrysanthi
ioannaki-twilightaddicted
AspaKorth
Teodan
maria_likofos
Dalia
Silia
T-NM-E-BD
kati
maria-ria-le
marina forever
eleni 2
Marina_Twilighter
alexia.p
panagiota
broken angel
!~Twilighter~!
Bitten Pillows
Nantia Hale_Biers
scarlet rose
dimitra_80
magica
Kimberly
emma cullen pattinson
athina
marina
vikaki21
Hollysort
twilightFOREVER
emi
MIKAELLA
Kristen Stewart
Fallen Angel
mR.Geo
Bella07
ed<3
ΕΡΗ
angela_syros
sandra21
evi
I'm_not _dead
Sloorp
SilverMusk
M@rIa
April
angepsi
Fotis333
Ms Cullen
nasiatheslayer
WhiteQueen
58 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 24 ... 37  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
sandra21
Breaking Dawn Newborn
Breaking Dawn Newborn
sandra21

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Τάρταρα
Αριθμός μηνυμάτων : 690
Registration date : 05/07/2010

Forks Student Profile
Team: Emmett - Rosalie Emmett - Rosalie
Special ability Special ability: Controling the Elements

Hunger Games-Αγώνες Πείνας - Σελίδα 12 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας   Hunger Games-Αγώνες Πείνας - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΚυρ 19 Σεπ 2010 - 13:08

Συνφωνω με την ερη!!!Ουτε εγω το ειδα ετσι....
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
mR.Geo
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
mR.Geo

Άντρας Λέων
Τόπος : City of Glass
Αριθμός μηνυμάτων : 2745
Registration date : 29/06/2009

Forks Student Profile
Team: Volturi Volturi

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας   Hunger Games-Αγώνες Πείνας - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΔευ 20 Σεπ 2010 - 15:01

Αχ, μη βάζετε σπόιλερ!
Είμαι ασυγκράτητος.
sandra21
Breaking Dawn Newborn
Breaking Dawn Newborn
sandra21

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας   Hunger Games-Αγώνες Πείνας - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΔευ 20 Σεπ 2010 - 18:15

mR.Geo έγραψε:
Αχ, μη βάζετε σπόιλερ!
Είμαι ασυγκράτητος.

Μην τολμησεις και τα ανοιξεις σε εφαγα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας   Hunger Games-Αγώνες Πείνας - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΔευ 20 Σεπ 2010 - 19:11

Πριν λιγες μερες τελειωσα την Κοτσυφοκισσα και πραγματικα τοσο κλαμα δεν το εχω ριξει ποτε πιο πριν στην ζωη μου... Υπηρχαν βεβαια και καλες στιγμες αλλα αμα με εβαζε καποιος να χαρακτηρισω αυτο το βιβλιο θα ελεγα πως ειναι συγκινητικο. Με μπερδεψε λιγο σχετικα με τον Γκειλ στο τελος αλλα χαρηκα με το τελος
Σπόιλερ:
Νομιζω πως αυτα ειχα να πω... Smile
Kristen Stewart
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Kristen Stewart

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : London
Αριθμός μηνυμάτων : 894
Registration date : 04/08/2009

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας   Hunger Games-Αγώνες Πείνας - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΔευ 20 Σεπ 2010 - 19:17

Emily The Strange έγραψε:
Πριν λιγες μερες τελειωσα την Κοτσυφοκισσα και πραγματικα τοσο κλαμα δεν το εχω ριξει ποτε πιο πριν στην ζωη μου... Υπηρχαν βεβαια και καλες στιγμες αλλα αμα με εβαζε καποιος να χαρακτηρισω αυτο το βιβλιο θα ελεγα πως ειναι συγκινητικο. Με μπερδεψε λιγο σχετικα με τον Γκειλ στο τελος αλλα χαρηκα με το τελος
Σπόιλερ:
Νομιζω πως αυτα ειχα να πω... Smile
Σπόιλερ:
https://www.youtube.com/user/MsTwilight95
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας   Hunger Games-Αγώνες Πείνας - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΔευ 20 Σεπ 2010 - 19:22

Καλυτερα αμα δεν εχεις διαβασει τα βιβλια να μην διαβαζεις τα σποιλερ γιατι ετσι ξερεις απο πριν τι θα γινει. Η δοση αγωνιας δεν θα ειναι μετα η ιδια, πιστεψε με Hunger Games-Αγώνες Πείνας - Σελίδα 12 34442 Παντως αμα δεν εχεις παρει τα βιβλια, τρεξε αμεσως σε ενα βιβλιοπωλειο!!!!!!!! Ειμαι τοσο ενθουσιασμενη με αυτα τα βιβλια!!!
Kristen Stewart
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Kristen Stewart

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : London
Αριθμός μηνυμάτων : 894
Registration date : 04/08/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας   Hunger Games-Αγώνες Πείνας - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΔευ 20 Σεπ 2010 - 19:39

Emily The Strange έγραψε:
Καλυτερα αμα δεν εχεις διαβασει τα βιβλια να μην διαβαζεις τα σποιλερ γιατι ετσι ξερεις απο πριν τι θα γινει. Η δοση αγωνιας δεν θα ειναι μετα η ιδια, πιστεψε με Hunger Games-Αγώνες Πείνας - Σελίδα 12 34442 Παντως αμα δεν εχεις παρει τα βιβλια, τρεξε αμεσως σε ενα βιβλιοπωλειο!!!!!!!! Ειμαι τοσο ενθουσιασμενη με αυτα τα βιβλια!!!
τωρα τελειωσα το δευτερο και θα παω να το παρω!
αχχ δεν μπορω να κρατηθω!ειμαι πολυ ανυπομoνη!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Kristen Stewart στις Τρι 21 Σεπ 2010 - 13:41, 1 φορά
https://www.youtube.com/user/MsTwilight95
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας   Hunger Games-Αγώνες Πείνας - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΔευ 20 Σεπ 2010 - 19:59

Και εγω καπως ετσι ημουν πριν απο λιγες βδομαδες, δεν μπορουσα να ησυχασω μεχρι που κρατησα το βιβλιο στα χερια μου Razz
mR.Geo
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
mR.Geo

Άντρας Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας   Hunger Games-Αγώνες Πείνας - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΔευ 20 Σεπ 2010 - 20:19

sandra21 έγραψε:
mR.Geo έγραψε:
Αχ, μη βάζετε σπόιλερ!
Είμαι ασυγκράτητος.

Μην τολμησεις και τα ανοιξεις σε εφαγα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Εγώ σε είπα να ναρκώσεις τη μάνα σου για μία μέρα να το τελειώσω (τη Μαντώ μου μέσα) και την επόμενη στο δίνω!! Hunger Games-Αγώνες Πείνας - Σελίδα 12 Icon_evil
twilightFOREVER
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightFOREVER

Άντρας Αριθμός μηνυμάτων : 4265
Registration date : 25/07/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας   Hunger Games-Αγώνες Πείνας - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΤετ 29 Σεπ 2010 - 21:49

παιδια τελικα καταφερα μεσα απο τα μαθηματα το πιεσμενο προγραμμα του ορθοπεδικους (καπιοι ξερουν) και ολα τα προβληματα που εχω αυτην την περιοδο και ειναι παρα πολλα να τελειωσω την κυριακη το βραδυ τελευετεος και καταιδρωμενος την κοτσυφοκισσα...επειδη τρεις μερες τωρα δεν ειχα τον χρονο ουτε ποστ να κανω και μαλιστα πλρη αναλυση του βιβλιου επιτελους σημερα προλαβενω και μαλιστα τωρα που ολα εχουν κατασταλεξι στο μυαλο μου γιατι στην αρχη ημουν μπερδεμενος...ας τα πιασω ομως απο την αρχη ανοιγω μεγαλο μεγαλο σποιλερ και αρχιζω (προσοχη θα τα πω ολα με την καθε λεπτομερεια οσοι δεν εχετε διαβασει το βιβλιο καλυτερα να μην το ανοιξετε θα χαλασει ολη η διασκεδαση....)
Σπόιλερ:

σορρυ αμα σας μπερδεψα δεν τα διατιπωσα και πολυ καλα αλλα ακομα δεν εχω ξεκαθαρισει τελεια... Hunger Games-Αγώνες Πείνας - Σελίδα 12 80711
τελος καιλιγο ασχετο αλλα το προσεθτω να δειτε οτι οι αγωνες πεινας και αυτα που λεει η κολινς δεν αργουν..δειτε το νεο τηλεπαιχνιδι του mega σας θυμιζει κατι?
''Φαντάσου έναν κόσμο όπου κάθε σου επιθυμία πραγματοποιείται,'' αναφέρει το δελτίο τύπου του MEGA και συνεχίζει ''ό,τι λες γίνεται και κάθε σου σκέψη εκτελείται. Φαντάσου έναν κόσμο όπου ελέγχεις τα πάντα, ένα reality στο οποίο καθορίζεις τις ζωές των άλλων...
Συνδυάζοντας το reality genre με την κουλτούρα πετυχημένων interactive παιχνιδιών, το uMan δίνει στους τηλεθεατές τη δυνατότητα να «καθορίσουν» τις ζωές 12 άλλων ανθρώπων. 12 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν σε ένα ιδιότυπο lab-εργαστήριο για 45 ημέρες και κάθε τους κίνηση παρακολουθείται. Οι τηλεθεατές -και μόνο οι τηλεθεατές- ελέγχουν οτιδήποτε αφορά στους παίχτες: τι φορούν, τι τρώνε, ποιος τους επισκέπτεται, με ποιον κοιμούνται ή αν κοιμούνται καθόλου κτλ...
Καθώς οι μέρες περνούν, οι τηλεθεατές είτε παρέχουν στους παίχτες «εργαλεία» που διευκολύνουν την παραμονή τους στο lab, είτε τους αγνοούν -γεγονός που οδηγεί στην αποχώρησή τους από το παιχνίδι. Νικητής αναδεικνύεται ο uMan εκείνος που θα παραμείνει μέχρι τέλους στο παιχνίδι, κερδίζοντας το ενδιαφέρον, την προσοχή και τη συμπάθεια των τηλεθεατών.
Το uMan είναι το πρώτο multiplatform, απόλυτα διαδραστικό reality show στην Ελλάδα. Ως τηλεοπτικό εγχείρημα αξιοποιεί την παγκόσμια ιντερνετική τάση για «έλεγχο» εικονικών κόσμων από τους users, ακροβατώντας μεταξύ πρόκλησης και πρωτοπορίας.''
http://twilightforeverfanfic.blogspot.com/
sandra21
Breaking Dawn Newborn
Breaking Dawn Newborn
sandra21

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας   Hunger Games-Αγώνες Πείνας - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΠεμ 30 Σεπ 2010 - 22:22

τελος και λιγο ασχετο αλλα το προσεθτω να δειτε οτι οι αγωνες πεινας και αυτα που λεει η κολινς δεν αργουν..δειτε το νεο τηλεπαιχνιδι του mega σας θυμιζει κατι?
''Φαντάσου έναν κόσμο όπου κάθε σου επιθυμία πραγματοποιείται,'' αναφέρει το δελτίο τύπου του MEGA και συνεχίζει ''ό,τι λες γίνεται και κάθε σου σκέψη εκτελείται. Φαντάσου έναν κόσμο όπου ελέγχεις τα πάντα, ένα reality στο οποίο καθορίζεις τις ζωές των άλλων...
Συνδυάζοντας το reality genre με την κουλτούρα πετυχημένων interactive παιχνιδιών, το uMan δίνει στους τηλεθεατές τη δυνατότητα να «καθορίσουν» τις ζωές 12 άλλων ανθρώπων. 12 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν σε ένα ιδιότυπο lab-εργαστήριο για 45 ημέρες και κάθε τους κίνηση παρακολουθείται. Οι τηλεθεατές -και μόνο οι τηλεθεατές- ελέγχουν οτιδήποτε αφορά στους παίχτες: τι φορούν, τι τρώνε, ποιος τους επισκέπτεται, με ποιον κοιμούνται ή αν κοιμούνται καθόλου κτλ...
Καθώς οι μέρες περνούν, οι τηλεθεατές είτε παρέχουν στους παίχτες «εργαλεία» που διευκολύνουν την παραμονή τους στο lab, είτε τους αγνοούν -γεγονός που οδηγεί στην αποχώρησή τους από το παιχνίδι. Νικητής αναδεικνύεται ο uMan εκείνος που θα παραμείνει μέχρι τέλους στο παιχνίδι, κερδίζοντας το ενδιαφέρον, την προσοχή και τη συμπάθεια των τηλεθεατών.
Το uMan είναι το πρώτο multiplatform, απόλυτα διαδραστικό reality show στην Ελλάδα. Ως τηλεοπτικό εγχείρημα αξιοποιεί την παγκόσμια ιντερνετική τάση για «έλεγχο» εικονικών κόσμων από τους users, ακροβατώντας μεταξύ πρόκλησης και πρωτοπορίας.''
[/quote]

Θα συνφωνησω απολυτα μαζι σου.......Δεν απεχουμε και πολυ απο τους αγωνες πεινας...Προσωπικα εχω αρχισει ειδη να χονευω οτι καπως ετσι θα ειναι το μελλον των παιδων μου......Και μετα μια μαζικη καταστροφη και ο κοσμος ξεκινα ξανα απο το μηδεν για να καταληξει για πολοστη φορα στην κατασροφη.
twilightFOREVER
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightFOREVER

Άντρας Αριθμός μηνυμάτων : 4265
Registration date : 25/07/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας   Hunger Games-Αγώνες Πείνας - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΣαβ 2 Οκτ 2010 - 12:18

Αυτη η εποχη δυστυχως δεν αργει σαντρα μου...ειχε ηδη υπαρξει κατα καπιο τροπο στην αρχαια ρωμη με το κολοσαιο να βλεπουν οι θεατες αυτους που σφαζονταν απο κατω και μεταξυ τους και με ζωα...και μου φενετε αυτη η εποχη θα επιστρεψει ισβς ακομα χειροτερα απο οτι η σουζαν την αφηγειτε...και φετος ειδικα με ολα αυτα τα reality ειμαστε ενα βημα πιο κοντα....
http://twilightforeverfanfic.blogspot.com/
mR.Geo
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
mR.Geo

Άντρας Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας   Hunger Games-Αγώνες Πείνας - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΤρι 5 Οκτ 2010 - 17:24

ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ! Ο ΠΑΛΙΟ @!#!@#!$!@$!! ΜΟΥ ΔΑΝΕΙΣΕ Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΜΟΥ (ΜΙΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ) ΤΟ ΑΓΩΝΕΣ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΑ ΤΟ Α.Π. ΣΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!! ΟΛΑ ΣΕ ΜΕΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ!
athina
Breaking Dawn Newborn
Breaking Dawn Newborn
athina

Θηλυκό Λέων
Τόπος : germany
Αριθμός μηνυμάτων : 669
Registration date : 29/10/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας   Hunger Games-Αγώνες Πείνας - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΤρι 5 Οκτ 2010 - 19:01

Σε νιωθω, μαναρι, μου χουν τυχει κ μενα κατι τετοια...ειναι να τραβας τα μαλλια σου.... Hunger Games-Αγώνες Πείνας - Σελίδα 12 592681 Hunger Games-Αγώνες Πείνας - Σελίδα 12 592681 Hunger Games-Αγώνες Πείνας - Σελίδα 12 592681 Hunger Games-Αγώνες Πείνας - Σελίδα 12 592681 Hunger Games-Αγώνες Πείνας - Σελίδα 12 592681 Hunger Games-Αγώνες Πείνας - Σελίδα 12 592681 Hunger Games-Αγώνες Πείνας - Σελίδα 12 592681
sandra21
Breaking Dawn Newborn
Breaking Dawn Newborn
sandra21

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας   Hunger Games-Αγώνες Πείνας - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΤρι 5 Οκτ 2010 - 19:10

twilightFOREVER έγραψε:
Αυτη η εποχη δυστυχως δεν αργει σαντρα μου...ειχε ηδη υπαρξει κατα καπιο τροπο στην αρχαια ρωμη με το κολοσαιο να βλεπουν οι θεατες αυτους που σφαζονταν απο κατω και μεταξυ τους και με ζωα...και μου φενετε αυτη η εποχη θα επιστρεψει ισβς ακομα χειροτερα απο οτι η σουζαν την αφηγειτε...και φετος ειδικα με ολα αυτα τα reality ειμαστε ενα βημα πιο κοντα....

A ρε Γερασιμε.....ποσο δικιο εχεις!!!! Sad Sad Sad Sad

mR.Geo
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
mR.Geo

Άντρας Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας   Hunger Games-Αγώνες Πείνας - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΤετ 13 Οκτ 2010 - 23:05

Αθηνά είχα ξεχάσει τη Νέα Σελήνη στην κατασκήνωση για ένα - ενάμιση μήνα!
Εντάξει! Το πήρα.. Το βρήκα μέσα στην τσάντα!
Τι γ**το που είναι!!

Το βιβλίο μου την έσπασε που σε κάθε κεφάλαιο έλεγε!
Κουράστηκα-Πεινάω-Διψάω-Κουφάθηκα-Πεινάω-Διψάω-Χόρτασα-Ξεδίψασα-ΝΙΚΗΣΑ!
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris....
Αριθμός μηνυμάτων : 64746
Registration date : 16/10/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας   Hunger Games-Αγώνες Πείνας - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΠεμ 14 Οκτ 2010 - 1:32

Ειναι μονη μεσα σε μια αρενα που καθε δευτερολεπτο η ζωη της κινδυνευει απο τους φορους και τις συνθηκες γενικοτερα τι περιμενες να λεει...?Ο ηλιος λαμπει και τα πουλια κελαιδουν.... Razz
http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=MyStixoi&gr=poems&
mR.Geo
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
mR.Geo

Άντρας Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας   Hunger Games-Αγώνες Πείνας - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΠαρ 15 Οκτ 2010 - 14:26

Όχι, αλλά αντί να περιγράφει περισσότερο τους άλλους φόρους ασχολιόταν με τη καμένα γάμπα της! Razz
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας   Hunger Games-Αγώνες Πείνας - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΠαρ 15 Οκτ 2010 - 16:13

Ενταξει παει και καιρος που το διαβασα τελευταια φορα ισως και να εχεις δικιο αλλα γενικα η γευση που μου αλλαζε το βιβλιο δεν θα αλλαζα κατι.Ασχολιοταν με την γαμπα της γτ γυρω απο την Κατνις περιστρεφεται η ολη ιστορια....μεσα απο τα δικα της ματια βλεπουμε πως νιωθει και τι βιωνει οποτε λογικο ειναι να ασχολιοταν με τα τραυματα της.... lol!
mR.Geo
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
mR.Geo

Άντρας Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας   Hunger Games-Αγώνες Πείνας - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΠαρ 15 Οκτ 2010 - 22:24

Ή το άλλο με το αυτί; Μας πρήζει ακόμη και στη Φωτιά!
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας   Hunger Games-Αγώνες Πείνας - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΠαρ 15 Οκτ 2010 - 22:28

Mια φορα μονο θυμαμαι πως αναφερει για το προβλημα και πως της το εφτιαξαν....
sandra21
Breaking Dawn Newborn
Breaking Dawn Newborn
sandra21

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας   Hunger Games-Αγώνες Πείνας - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΠαρ 15 Οκτ 2010 - 23:21

Ρε Τζεο δεν εισαι δικαιος....μια χαρα ειναι το βιβλιο!Φυσικα και θα μιλαει για τις πληγες της........αφου αυτο ειναι που την ενοχλει!Εγω προσωπικα δεν βρηκα κατι που να μην μου αρεσε!!!!!!! Hunger Games-Αγώνες Πείνας - Σελίδα 12 98735
mR.Geo
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
mR.Geo

Άντρας Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας   Hunger Games-Αγώνες Πείνας - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΠαρ 15 Οκτ 2010 - 23:58

Eγώ βρήκα. Όταν ήταν σακατεμένος ο Πίταμ ου ήρθε να ξεράσω. Το παθαίνω μόνο όταν στα βιβλία είναι κάποιοι άρρωστοι!
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας   Hunger Games-Αγώνες Πείνας - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΣαβ 16 Οκτ 2010 - 1:20

Συμφωνω με τη sandra21...Τα βιβλια ειναι καταπληκτικα και δεν θα αλλαζα τπτ σε αυτα....Μου αρεσαν απο την αρχη μεχρι το τελος....
sandra21
Breaking Dawn Newborn
Breaking Dawn Newborn
sandra21

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας   Hunger Games-Αγώνες Πείνας - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΣαβ 16 Οκτ 2010 - 1:42

Ακριβος......Τωρα αυτο που λες για τον Πιτα που δηθεν μου σου ερχεται να ξερασεις....Οταν εβλεπες τα Σε βλεπω...δεν σου ερχοταν να ξερασεις??? Hunger Games-Αγώνες Πείνας - Σελίδα 12 730856

Hunger Games-Αγώνες Πείνας
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 12 από 37Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 24 ... 37  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Bella's Library-
Μετάβαση σε: