| Hunger Games-Αγώνες Πείνας | |
|
+54dark violet dmant89 BELLA MARIE dimitroula-robsessed xrysanthi ioannaki-twilightaddicted AspaKorth Teodan maria_likofos Dalia Silia T-NM-E-BD kati maria-ria-le marina forever eleni 2 Marina_Twilighter alexia.p panagiota broken angel !~Twilighter~! Bitten Pillows Nantia Hale_Biers scarlet rose dimitra_80 magica Kimberly emma cullen pattinson athina marina vikaki21 Hollysort twilightFOREVER emi MIKAELLA Kristen Stewart Fallen Angel mR.Geo Bella07 ed<3 ΕΡΗ angela_syros sandra21 evi I'm_not _dead Sloorp SilverMusk M@rIa April angepsi Fotis333 Ms Cullen nasiatheslayer WhiteQueen 58 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
sandra21 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : Τάρταρα Αριθμός μηνυμάτων : 690 Registration date : 05/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Κυρ 19 Σεπ 2010 - 13:08 | |
| Συνφωνω με την ερη!!!Ουτε εγω το ειδα ετσι.... | |
|
| |
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Δευ 20 Σεπ 2010 - 15:01 | |
| Αχ, μη βάζετε σπόιλερ! Είμαι ασυγκράτητος. | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Τάρταρα Αριθμός μηνυμάτων : 690 Registration date : 05/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Δευ 20 Σεπ 2010 - 18:15 | |
| | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Δευ 20 Σεπ 2010 - 19:11 | |
| Πριν λιγες μερες τελειωσα την Κοτσυφοκισσα και πραγματικα τοσο κλαμα δεν το εχω ριξει ποτε πιο πριν στην ζωη μου... Υπηρχαν βεβαια και καλες στιγμες αλλα αμα με εβαζε καποιος να χαρακτηρισω αυτο το βιβλιο θα ελεγα πως ειναι συγκινητικο. Με μπερδεψε λιγο σχετικα με τον Γκειλ στο τελος αλλα χαρηκα με το τελος - Σπόιλερ:
μιας και ο Πιτα ηταν απο την αρχη ο αγαπημενος μου. Πριν ειπα κατι σχετικα με το κλαμα ε, λοιπον εδω ειναι οι λογοι: Πρωτον ο θανατος του Φινικ -πραγματικα τον λατρευα αυτον τον χαρακτηρα-, ο θανατος της Πριμ δευτερον, και τριτον η τρελα του Πιτα -πιστευα πως δεν θα γινοταν καλα ποτε-
Νομιζω πως αυτα ειχα να πω... |
|
| |
Kristen Stewart Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : London Αριθμός μηνυμάτων : 894 Registration date : 04/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Δευ 20 Σεπ 2010 - 19:17 | |
| - Emily The Strange έγραψε:
- Πριν λιγες μερες τελειωσα την Κοτσυφοκισσα και πραγματικα τοσο κλαμα δεν το εχω ριξει ποτε πιο πριν στην ζωη μου... Υπηρχαν βεβαια και καλες στιγμες αλλα αμα με εβαζε καποιος να χαρακτηρισω αυτο το βιβλιο θα ελεγα πως ειναι συγκινητικο. Με μπερδεψε λιγο σχετικα με τον Γκειλ στο τελος αλλα χαρηκα με το τελος
- Σπόιλερ:
μιας και ο Πιτα ηταν απο την αρχη ο αγαπημενος μου. Πριν ειπα κατι σχετικα με το κλαμα ε, λοιπον εδω ειναι οι λογοι: Πρωτον ο θανατος του Φινικ -πραγματικα τον λατρευα αυτον τον χαρακτηρα-, ο θανατος της Πριμ δευτερον, και τριτον η τρελα του Πιτα -πιστευα πως δεν θα γινοταν καλα ποτε- Νομιζω πως αυτα ειχα να πω... - Σπόιλερ:
τρελα?παθαινει κατι ο πιτα στο 3ο βιβλιοο?ααααχ τον καλο μου..δεν το εχω διαβασει το βιβλιο αλλα εχω δει τι θα γινει!λολ
| |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Δευ 20 Σεπ 2010 - 19:22 | |
| Καλυτερα αμα δεν εχεις διαβασει τα βιβλια να μην διαβαζεις τα σποιλερ γιατι ετσι ξερεις απο πριν τι θα γινει. Η δοση αγωνιας δεν θα ειναι μετα η ιδια, πιστεψε με Παντως αμα δεν εχεις παρει τα βιβλια, τρεξε αμεσως σε ενα βιβλιοπωλειο!!!!!!!! Ειμαι τοσο ενθουσιασμενη με αυτα τα βιβλια!!! |
|
| |
Kristen Stewart Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : London Αριθμός μηνυμάτων : 894 Registration date : 04/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Δευ 20 Σεπ 2010 - 19:39 | |
| - Emily The Strange έγραψε:
- Καλυτερα αμα δεν εχεις διαβασει τα βιβλια να μην διαβαζεις τα σποιλερ γιατι ετσι ξερεις απο πριν τι θα γινει. Η δοση αγωνιας δεν θα ειναι μετα η ιδια, πιστεψε με Παντως αμα δεν εχεις παρει τα βιβλια, τρεξε αμεσως σε ενα βιβλιοπωλειο!!!!!!!! Ειμαι τοσο ενθουσιασμενη με αυτα τα βιβλια!!!
τωρα τελειωσα το δευτερο και θα παω να το παρω! αχχ δεν μπορω να κρατηθω!ειμαι πολυ ανυπομoνη!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Kristen Stewart στις Τρι 21 Σεπ 2010 - 13:41, 1 φορά | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Δευ 20 Σεπ 2010 - 19:59 | |
| Και εγω καπως ετσι ημουν πριν απο λιγες βδομαδες, δεν μπορουσα να ησυχασω μεχρι που κρατησα το βιβλιο στα χερια μου |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Δευ 20 Σεπ 2010 - 20:19 | |
| | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Τετ 29 Σεπ 2010 - 21:49 | |
| παιδια τελικα καταφερα μεσα απο τα μαθηματα το πιεσμενο προγραμμα του ορθοπεδικους (καπιοι ξερουν) και ολα τα προβληματα που εχω αυτην την περιοδο και ειναι παρα πολλα να τελειωσω την κυριακη το βραδυ τελευετεος και καταιδρωμενος την κοτσυφοκισσα...επειδη τρεις μερες τωρα δεν ειχα τον χρονο ουτε ποστ να κανω και μαλιστα πλρη αναλυση του βιβλιου επιτελους σημερα προλαβενω και μαλιστα τωρα που ολα εχουν κατασταλεξι στο μυαλο μου γιατι στην αρχη ημουν μπερδεμενος...ας τα πιασω ομως απο την αρχη ανοιγω μεγαλο μεγαλο σποιλερ και αρχιζω (προσοχη θα τα πω ολα με την καθε λεπτομερεια οσοι δεν εχετε διαβασει το βιβλιο καλυτερα να μην το ανοιξετε θα χαλασει ολη η διασκεδαση....) - Σπόιλερ:
Λοιπον αρχικα οταν το βιβλιο ξεκινησε απο το πρωτο κιολας κεφαλαιο μου θυμισε του κλασικους αγωνες πεινας με την κατεστραμενη περιοχη δωδεκα και το τρανταφυλλο του σνοου που τελικα περιμενα να εχει μεγαλυτερη σημασια στην ιστορια ετσι οπως το παρουσιαζε... το ολο θεμα με την περιοχη δεκατρια μου θυμιζε ελαχιστα το σωμα πριν προλαβετε να κρινετε να εξηγησω ολο αυτο κατω απο το εδαφος με τις σπηλιες κλπ δεν ξερω μου το θυμισε αρκετα...δεν τα συγκρινω εχουν διαφορετκη θεση το καθενα μεσα μου αλλα δεν ξερω μου το θυμισε λιγο...μετα μεχρι και να πανε στην περιοχη 8 ολα τα πραγματα κυλουσαν λιγο τα ζωα μου αργα..δεν ξερω δεν ειχε ιδιετερη αγωνια εκτος ισως με τον πιτα και αντε τι θα απαντησει η κοιν να θα εκτελεσει τους ορους της κατνις η οχι...το μονο που μου θυμιζε αγωνες πεινας ηταν η προετοιμασια και αυτο με του ξυλοδαρμενους προετοιμαστες που απο εκει κιολας καταλαβα οτι με την κοιν δεν παει καλα το πραγμα.... οταν φτασαμε στην περιοχη 8 λεω ναι μαλιστα αυτο ειναι βιβλιο στους αγωνες πεινας...ειχε σασπενς ολο αυτο με το νοσοκομειο ηταν θλιβερο η καλυτερα αληθινο και η κατνις ως κοτσυφοκισσα δεν ξερω με ενθουσιασε και η κολινς επιβεβεωσε για αλλα μια φορα οτι ειναι απο τους πιο συνθετους χαρακτηρες που εχω διαβασει..εγω πιστευω γενικα οτι ειναι λαθος στο τελευτεο βιβλιο μιας σειρας να τους σκωτωνεις ολους και ευτυχως παροτι στην αρχη το φοβηθηκα τελικα η σουζαν δεν επεσε σε αυτην την παγιδα παρα τους πολλους θανατους...το ολο θεμα με τον πιτα οσο η πλοκη προχωρουσε και ειχαμε φυγει απο την 8 με αποσχολουσε ιδιετερα και φοβουμουν οτι σαν κλασσικη κολινς θα τον σκωτωσει...τελικα ευτυχως για μενα (λατρευω το πιτα) επεστρεψε και εγω μπερδευτηκα σχετικα με την κατασταση του αν θα γινει καλα η οχι και στο τελος νομιζω πολυ γρηγορα συνηλθε..τελος παντων το προσπερνω και συνεχιζω...στην περιοχη δυο πλεον ολο αυτο με τα ορειχεια με στεναχωρησε και η κατνις εκανε πραγματα που δεν τα περιμενα οτι ενα ειναι αυτο οτι δηλαδη αφησε τελικα να γινει το σχεδιο του γκειλ περιμενα κατι πιο δραστικο απο την κατνις και το αλλο που εκανε η κατνις και με σταναχωρησε ηταν οτι δεχτηκε στο τελος να γινουν αγωνες αυτο ομως στην ωρα του επιστρεφω στην περιοχη δυο...σε αυτο το μερος του βιβλιου αρχισε σιγα σιγα η κατνις να απομακρυνετε απο τον πιτα και γενικα μεχρι και εκεινο το σημειο δεν ειχε πολυ πιτα αντιθετα με τα αλλα δυο αλλα περισσοτερο γκειλ..ημουν σιγουρος λοιπον οτι η συγγραφεας μας προετοιμαζει σιγα σιγα για το οτι η κατνις θα διαλεξει τον γκειλ γενικα νομιζω στα βιβλια η συγγραφεας εδειχνε περισσοτερη συμπαθεια στον γκειλ οχι η κατνις το τονιζω η συγγραφεας δειτε τις περιγραφες για τον γκειλ και διετε και για τον πιτα ενιωθα οτι οι σκηνες που ο πιτα τραβαει τα πανδυνα ηταν αναγκασμενη να της γραψει ακια οχι πως ηθελε πραγμα τελικα που αποδεικνειετε λαθος στο τελος του βιβλιου...πριν παω στην καπιτολ αν πω λιγο να τα προπο οτι νομιζω το εκανε η κολινς για να θυμησει ακομα περισσοτερο αγωνες πεινας εξυπνη ιδεα και πραγματι το θυμησε..αν ακι νομιζω οτι και στα τρια ειχαμε κατι σαν αγωνες και σε αυτο επαναλαμβανεετ ευχαριστα ομως αφου πιο δεν ηθελε κιαλλο στους αγωνεις πεινας? πιο δεν ηθελε και κιαλλο στους αγωνεις πεινας στην φωτια τωρα? και πιος δεν ηθελε κιαλλο (περναω και στην καπιτολ τωρα) οταν η κατνις πηγε στην κοτφυσοκισσα στην καπιτολ..μου θυμισε κλασικους αγωνες πεινας λεω ναι ειναι ισαξιο των προγουμενων δεν ηεθλα να τελειωσει ολο αυτο με τον σνου και τα ολο και τα ποντ μου αρεσαν απιστευτα ....και φτανουμε στις κυριεα νατροπες που τις χειριστηκε τελεια..ολα ξεκινουν οταν φευγουν απο την τιγρη και πιανουν τον γκειλ...ιδανικο τελος για μενα θα ηταν μολις το επιασαν να του φυτεψουν μια σφιρα στο κεφαλι και οχι στο τελος να τον παρατησει σε μια περιοχη με μια πολυ καλη δουλεια..ετσι θα ηταν λαυτερο πιστευω.,...μετα με τον θανατο της πριμ τον επριμενα θα σα ςπω..η κατνος ηταν πολυ μπερεδμενη και οσο πλησιαζαμε στο τελος επρεπε κατι να την συνεφερει..αν αφηνε την κοιν να παρει την θεση του σνοου θα ηταν το ιδιο ... ο ενας δικτατορας η αλλη δικτατορας..τον θανατο του φινικ απο την αλλη τον θεωρω αχρηστο...δεν θα αλλαζε τιποτα αν εμενα ζωντανος ειναι το μονο που με στεναχωρησε..δεν μπορω να πω σετναχωρηθηκα και με τον θανατο της πριμ αλλα ετσι ειναι οι αγωνες πεινας σκληροι βιαιοι σοκαριστικοι...τελος για να περασω στο γενικο μετα απο αυτο ο θανατος του σνοου δεν θα μπορουσε να ειναι πιο τελεια μελετημενος..ο σνοου ηταν μυστηριος χαρακτηρας..μπερδευτικος..δεν γινοταν η κατνις να τον σκωτωσει ειχε ηδη δειξει οτι δεν μπορουσε να οτ κανει..εγω περιμενα οτι η στο τελος θα αυτοκτνουσε η θα τον σκωτωνε καπιο αλλος ηρωας οπως η αννι ας πουμε που δεν θα το περιμενες..τελικα καπως ετσι εγινε πεθανε μονος του..αυτο ηταν και το καταλληλο για τον σνοου...και ο θανατος της κοιν εμ χαρωποιησε και μπορω να πω οτι μονο απο αυτο η κοτσυφοκισσα ειχε ευχαρσιτω τελος εγω περιμενα να εμενε η κοιν και να ειχαμε τα ιδια με πριν...οποτε το ευχαριστο γεγονος ηταν ο θανατος της κοιν..χαρηκα που διαλεξε τον πιτα αυτον επρεπε να καλεσει...λοιπον το ποστ τελειωνει εδω γιατι τα μπερδεψα τωρα ηρθαν ξανα στο μυαλο μου και ακομα δεν εχω κατασταλαξει..αυριο θα πω περισσοτερα...
σορρυ αμα σας μπερδεψα δεν τα διατιπωσα και πολυ καλα αλλα ακομα δεν εχω ξεκαθαρισει τελεια... τελος καιλιγο ασχετο αλλα το προσεθτω να δειτε οτι οι αγωνες πεινας και αυτα που λεει η κολινς δεν αργουν..δειτε το νεο τηλεπαιχνιδι του mega σας θυμιζει κατι? ''Φαντάσου έναν κόσμο όπου κάθε σου επιθυμία πραγματοποιείται,'' αναφέρει το δελτίο τύπου του MEGA και συνεχίζει ''ό,τι λες γίνεται και κάθε σου σκέψη εκτελείται. Φαντάσου έναν κόσμο όπου ελέγχεις τα πάντα, ένα reality στο οποίο καθορίζεις τις ζωές των άλλων... Συνδυάζοντας το reality genre με την κουλτούρα πετυχημένων interactive παιχνιδιών, το uMan δίνει στους τηλεθεατές τη δυνατότητα να «καθορίσουν» τις ζωές 12 άλλων ανθρώπων. 12 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν σε ένα ιδιότυπο lab-εργαστήριο για 45 ημέρες και κάθε τους κίνηση παρακολουθείται. Οι τηλεθεατές -και μόνο οι τηλεθεατές- ελέγχουν οτιδήποτε αφορά στους παίχτες: τι φορούν, τι τρώνε, ποιος τους επισκέπτεται, με ποιον κοιμούνται ή αν κοιμούνται καθόλου κτλ... Καθώς οι μέρες περνούν, οι τηλεθεατές είτε παρέχουν στους παίχτες «εργαλεία» που διευκολύνουν την παραμονή τους στο lab, είτε τους αγνοούν -γεγονός που οδηγεί στην αποχώρησή τους από το παιχνίδι. Νικητής αναδεικνύεται ο uMan εκείνος που θα παραμείνει μέχρι τέλους στο παιχνίδι, κερδίζοντας το ενδιαφέρον, την προσοχή και τη συμπάθεια των τηλεθεατών. Το uMan είναι το πρώτο multiplatform, απόλυτα διαδραστικό reality show στην Ελλάδα. Ως τηλεοπτικό εγχείρημα αξιοποιεί την παγκόσμια ιντερνετική τάση για «έλεγχο» εικονικών κόσμων από τους users, ακροβατώντας μεταξύ πρόκλησης και πρωτοπορίας.''
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Πεμ 30 Σεπ 2010 - 22:22 | |
| τελος και λιγο ασχετο αλλα το προσεθτω να δειτε οτι οι αγωνες πεινας και αυτα που λεει η κολινς δεν αργουν..δειτε το νεο τηλεπαιχνιδι του mega σας θυμιζει κατι? ''Φαντάσου έναν κόσμο όπου κάθε σου επιθυμία πραγματοποιείται,'' αναφέρει το δελτίο τύπου του MEGA και συνεχίζει ''ό,τι λες γίνεται και κάθε σου σκέψη εκτελείται. Φαντάσου έναν κόσμο όπου ελέγχεις τα πάντα, ένα reality στο οποίο καθορίζεις τις ζωές των άλλων... Συνδυάζοντας το reality genre με την κουλτούρα πετυχημένων interactive παιχνιδιών, το uMan δίνει στους τηλεθεατές τη δυνατότητα να «καθορίσουν» τις ζωές 12 άλλων ανθρώπων. 12 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν σε ένα ιδιότυπο lab-εργαστήριο για 45 ημέρες και κάθε τους κίνηση παρακολουθείται. Οι τηλεθεατές -και μόνο οι τηλεθεατές- ελέγχουν οτιδήποτε αφορά στους παίχτες: τι φορούν, τι τρώνε, ποιος τους επισκέπτεται, με ποιον κοιμούνται ή αν κοιμούνται καθόλου κτλ... Καθώς οι μέρες περνούν, οι τηλεθεατές είτε παρέχουν στους παίχτες «εργαλεία» που διευκολύνουν την παραμονή τους στο lab, είτε τους αγνοούν -γεγονός που οδηγεί στην αποχώρησή τους από το παιχνίδι. Νικητής αναδεικνύεται ο uMan εκείνος που θα παραμείνει μέχρι τέλους στο παιχνίδι, κερδίζοντας το ενδιαφέρον, την προσοχή και τη συμπάθεια των τηλεθεατών. Το uMan είναι το πρώτο multiplatform, απόλυτα διαδραστικό reality show στην Ελλάδα. Ως τηλεοπτικό εγχείρημα αξιοποιεί την παγκόσμια ιντερνετική τάση για «έλεγχο» εικονικών κόσμων από τους users, ακροβατώντας μεταξύ πρόκλησης και πρωτοπορίας.'' [/quote]
Θα συνφωνησω απολυτα μαζι σου.......Δεν απεχουμε και πολυ απο τους αγωνες πεινας...Προσωπικα εχω αρχισει ειδη να χονευω οτι καπως ετσι θα ειναι το μελλον των παιδων μου......Και μετα μια μαζικη καταστροφη και ο κοσμος ξεκινα ξανα απο το μηδεν για να καταληξει για πολοστη φορα στην κατασροφη.
| |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Σαβ 2 Οκτ 2010 - 12:18 | |
| Αυτη η εποχη δυστυχως δεν αργει σαντρα μου...ειχε ηδη υπαρξει κατα καπιο τροπο στην αρχαια ρωμη με το κολοσαιο να βλεπουν οι θεατες αυτους που σφαζονταν απο κατω και μεταξυ τους και με ζωα...και μου φενετε αυτη η εποχη θα επιστρεψει ισβς ακομα χειροτερα απο οτι η σουζαν την αφηγειτε...και φετος ειδικα με ολα αυτα τα reality ειμαστε ενα βημα πιο κοντα.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Τρι 5 Οκτ 2010 - 17:24 | |
| ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ! Ο ΠΑΛΙΟ @!#!@#!$!@$!! ΜΟΥ ΔΑΝΕΙΣΕ Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΜΟΥ (ΜΙΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ) ΤΟ ΑΓΩΝΕΣ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΑ ΤΟ Α.Π. ΣΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!! ΟΛΑ ΣΕ ΜΕΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ! | |
|
| |
athina Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : germany Αριθμός μηνυμάτων : 669 Registration date : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Τρι 5 Οκτ 2010 - 19:01 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Τρι 5 Οκτ 2010 - 19:10 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Τετ 13 Οκτ 2010 - 23:05 | |
| Αθηνά είχα ξεχάσει τη Νέα Σελήνη στην κατασκήνωση για ένα - ενάμιση μήνα! Εντάξει! Το πήρα.. Το βρήκα μέσα στην τσάντα! Τι γ**το που είναι!!
Το βιβλίο μου την έσπασε που σε κάθε κεφάλαιο έλεγε! Κουράστηκα-Πεινάω-Διψάω-Κουφάθηκα-Πεινάω-Διψάω-Χόρτασα-Ξεδίψασα-ΝΙΚΗΣΑ! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Πεμ 14 Οκτ 2010 - 1:32 | |
| Ειναι μονη μεσα σε μια αρενα που καθε δευτερολεπτο η ζωη της κινδυνευει απο τους φορους και τις συνθηκες γενικοτερα τι περιμενες να λεει...?Ο ηλιος λαμπει και τα πουλια κελαιδουν.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Παρ 15 Οκτ 2010 - 14:26 | |
| Όχι, αλλά αντί να περιγράφει περισσότερο τους άλλους φόρους ασχολιόταν με τη καμένα γάμπα της! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Παρ 15 Οκτ 2010 - 16:13 | |
| Ενταξει παει και καιρος που το διαβασα τελευταια φορα ισως και να εχεις δικιο αλλα γενικα η γευση που μου αλλαζε το βιβλιο δεν θα αλλαζα κατι.Ασχολιοταν με την γαμπα της γτ γυρω απο την Κατνις περιστρεφεται η ολη ιστορια....μεσα απο τα δικα της ματια βλεπουμε πως νιωθει και τι βιωνει οποτε λογικο ειναι να ασχολιοταν με τα τραυματα της.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Παρ 15 Οκτ 2010 - 22:24 | |
| Ή το άλλο με το αυτί; Μας πρήζει ακόμη και στη Φωτιά! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Παρ 15 Οκτ 2010 - 22:28 | |
| Mια φορα μονο θυμαμαι πως αναφερει για το προβλημα και πως της το εφτιαξαν.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Παρ 15 Οκτ 2010 - 23:21 | |
| Ρε Τζεο δεν εισαι δικαιος....μια χαρα ειναι το βιβλιο!Φυσικα και θα μιλαει για τις πληγες της........αφου αυτο ειναι που την ενοχλει!Εγω προσωπικα δεν βρηκα κατι που να μην μου αρεσε!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Παρ 15 Οκτ 2010 - 23:58 | |
| Eγώ βρήκα. Όταν ήταν σακατεμένος ο Πίταμ ου ήρθε να ξεράσω. Το παθαίνω μόνο όταν στα βιβλία είναι κάποιοι άρρωστοι! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Σαβ 16 Οκτ 2010 - 1:20 | |
| Συμφωνω με τη sandra21...Τα βιβλια ειναι καταπληκτικα και δεν θα αλλαζα τπτ σε αυτα....Μου αρεσαν απο την αρχη μεχρι το τελος.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Σαβ 16 Οκτ 2010 - 1:42 | |
| Ακριβος......Τωρα αυτο που λες για τον Πιτα που δηθεν μου σου ερχεται να ξερασεις....Οταν εβλεπες τα Σε βλεπω...δεν σου ερχοταν να ξερασεις??? | |
|
| |
| Hunger Games-Αγώνες Πείνας | |
|