| Hunger Games-Αγώνες Πείνας | |
|
+54dark violet dmant89 BELLA MARIE dimitroula-robsessed xrysanthi ioannaki-twilightaddicted AspaKorth Teodan maria_likofos Dalia Silia T-NM-E-BD kati maria-ria-le marina forever eleni 2 Marina_Twilighter alexia.p panagiota broken angel !~Twilighter~! Bitten Pillows Nantia Hale_Biers scarlet rose dimitra_80 magica Kimberly emma cullen pattinson athina marina vikaki21 Hollysort twilightFOREVER emi MIKAELLA Kristen Stewart Fallen Angel mR.Geo Bella07 ed<3 ΕΡΗ angela_syros sandra21 evi I'm_not _dead Sloorp SilverMusk M@rIa April angepsi Fotis333 Ms Cullen nasiatheslayer WhiteQueen 58 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Τετ 6 Απρ 2011 - 21:26 | |
| Τωρα που ειπες βιβλιοθηκη κοιτουσα προχτες την κοτσυφοκισσα και καθως την χαζευα θυμηθηκα οτι δεν εχουν κατω απο το βιογραφικο της Κολινς μια φωτογραφια της. Αυτο με εκνευριζει οταν δεν υπαρχει σε καποια βιβλια γιατι δεν γινεται οταν - Σπόιλερ:
Διαβαζεις οτι ο φοινικ πεθανε να μην εχεις μια φωτογραφια της συγγραφεας να την κοιτας με τις ωρες και να την παρακαλας να τον αναστησει!
Επισης χτες νομιζω βγηκε το the girl who was on fire. Eιναι ενα λευκωμα που συμμετεχουν αρκετοι συγγραφεις οπως Cara Lockwood, Elizabeth M. Rees, Carrie Ryan(Το δασος με τα χερια και τα δοντια) κλπ. και σχολιαζουν την τριλογια. Σκεφτομαι να το παρω απο το amazon αλλα δεν ξερω ακριβως τι ειναι και αν ειναι καλο. Θα κοιταξω καλυτερα τις κριτικες. | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Πεμ 7 Απρ 2011 - 1:25 | |
| Και καλα θα κανεις...Μπορεις να το κατεβασεις κι ολας για να δεις τι ειναι κι αν αξιζει το παραγγελνεις.... | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Πεμ 7 Απρ 2011 - 8:32 | |
| - scarlet rose έγραψε:
- Απο οτι ειδα ισχυει το αναποδο!!!
Kαι οι δυο ωραιοι ειναι αλλα αν θα πρεπε να διαλεξω απο τις φωτογραφιες χωρις να χω διαβασει τα βιβλια θα διαλεγα τον Γκειλ!!!Ωραιο μαναρι εεεε ηθοποιο ηθελα να πω διαλεξαν!!! Τον Πιτα τον περιμενα ξανθο αλλα οχι τοοοοσο φλωρο!!!!! Βεβαια μια φωτογραφια δεν λεει τιποτα!!!Γιατι και για τον φουκαρα τον ''Τζεικομπ'' λεγαμε διαφορα πριν την Νεα Σεληνη αλλα οταν βγηκε η ταινια μου μεινε το σαγονι στο πατωμα!!!!
Ανυπομονω παντως παιδια για τους Αγωνες Πεινας!!!Ειναι πολυ δυνατο βιβλιο που μπορει να εξελιχθει σε μια παρα πολυ καλη ταινια!!!! Συμφωνω απολυτως οτι αν παιξει αυτος τον Γκειλ ειναι πολυ ωραιο μαναρι εεεεε ηθοποιος ηθελα και εγω να πω! Αλλα τον Πιτα φλωρακι τον περιμενα γι αυτο μου φανηκε καπως στην αρχη οταν νομιζα οτι ο ωραιος θα κανει τον Πιτα και ο αλλος τον Γκειλ. Εγω και χωρις να δω ηθοποιους προς μερια Γκειλ εκλινα.Ειναι πιο δυναμικος.πιο αντρας και γενικα πιο σε ολα!! Ειναι σιγουρο οτι θα ειναι μια ταινια που θα προκαλεσει αισθηση ετσι και αλλιως!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ΕΡΗ στις Πεμ 7 Απρ 2011 - 10:57, 1 φορά | |
|
| |
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Πεμ 7 Απρ 2011 - 10:10 | |
| Παιδιά εγώ θα την πω την αμαρτία μου. Ο ηθοποιός που έχουν διαλέξει για τον Πίτα δεν μου αρέσει καθόλου. Δεν τον περίμενα έτσι. Θα μου άρεσε πολύ καλύτερα αν ήταν κάποιος σαν τον Ed Spellers που έπαιξε στο Έραγκον και που τον προορίζουν και αυτόν για Τσέις στα Θανάσιμα Εργαλεία http://4.bp.blogspot.com/_tEZ_GwU_W9M/ScuUTn1op4I/AAAAAAAAHH8/Pe5xtnYNvkk/s1600-h/normal_Ed-LewisPayton2.pngΚαλά για τον Γκέιλ έχουν πέσει διάνα. Μου αρέσει πάρα πολύ κάπως έτσι τον φανταζόμουν και εγώ. Όπως προαναφέρθηκε είναι και πολύ μανάρι... Όσο για την Κάτνις, παιδιά πιστεύω πως ταιριάζει γάντι ο ρόλος στην κοπέλα. Έχω δει τρέιλερ από την ταινία που έπαιξε Winter's Bones και ήταν πάρα πολύ καλή. | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Πεμ 7 Απρ 2011 - 12:51 | |
| Ενταξει κι ο Πιττα μπορει να φαινεται λιγο φλωρος αλλα θα τον συμαζεψουν για την ταινια...Ο Πιττα ειναι ωραιος χαρακτηρας,δεν θα τον ελεγα τοσο φλωρο οσο χαμηλων τονων...Τελος παντων το μελλον θα δειξει... | |
|
| |
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Σαβ 9 Απρ 2011 - 15:59 | |
| Τον φανταζόμουν πιο αδ΄πυνατο τον Γκέιλ αλλά κι αυτός τα σπάει! Όσο για τον κρέπα...αν τον παίξει αυτός ε γώ δεν θα πάω να το δω (εξαιρρείται αν είναι συνάντηση του φόρουμ μας). | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Κυρ 10 Απρ 2011 - 20:05 | |
| Σιγα μην δεν δω αυτη την ταινια γτ δεν μου αρεσει ο ηθοποιος....΄Πως και πως την περιμενω...Συν του οτι σε αυτη την σερια παντα ημουν λιγο πολυ και στα δυο teams οποτε δεν με πειραζει και τοσο ποιος θα παιξει ποιον.... | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Κυρ 10 Απρ 2011 - 20:18 | |
| Εγώ νόμιζα ότι ο Πίτα δεν ήταν ωραίος οπότε δε με χαλάει καθόλου το γεγονός ότι είναι ιδιαίτερα γλυκούλης. Μία φωτογραφία του δε λέει τίποτα, θα τον προσαρμόσουν σίγουρα στο ρόλο. Άλλωστε όταν είχα πρωτοδεί την αφίσα του Λυκόφωτος (δεν είχα διαβάσει τα βιβλία) ο Ρομπερτάκος μας μου είχε φανεί άσχημος!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Κυρ 10 Απρ 2011 - 20:20 | |
| Εγω για τον Ρομπ το ηξερα πως ηταν ηδη κουκλος επειδη ειχα λιωσει το Κυπελλο της φωτιας χρονια πριν...Αλλα ναι δεν με ενδιαφερει μονο ενα ωραιο προσωπο....περισσοτερο με νοιαζει να ενσαρκωσει καλα τον χαρακτηρα...ολα τα αλλα ειναι ανεκτα.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Κυρ 10 Απρ 2011 - 20:22 | |
| Ε, θα ικανοποιηθούμε, δε θα ικανοποιηθούμε; Έχω σαφώς μια προτίμηση στον Γκέιλ, ελπίζω να μεγαλώσουν λιγάκι το ρόλο του. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Κυρ 10 Απρ 2011 - 20:24 | |
| Ναι ειδικα στο πρωτο βιβλιο.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Κυρ 10 Απρ 2011 - 20:28 | |
| Σε όλα τα βιβλία, θα ήταν τέλειο. Δε θα πρέπει να τον δείχνουν να παρακολουθεί την Κάτνις στην τηλεόραση και τις αντιδράσεις του στις διάφορες φάσεις; | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Κυρ 10 Απρ 2011 - 20:30 | |
| Ε λγκ ναι...Αλλα ειναι λογικο να δειχνουν τον Πιττα περισσοτερο...Αφου αυτος ειναι μαζι της στην αρενα και τα περισσοτερα με αυτον εχουν να κανουν.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Κυρ 10 Απρ 2011 - 20:32 | |
| έχεις δίκιο αλλά οι ευσεβείς πόθοι... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Κυρ 10 Απρ 2011 - 20:35 | |
| Γνωριζομαστε καλα... Παντως πιστευω πως θα βαλουν παραπανω Γκειλ στην ταινια....κι ισως να παιχτει και κατι μαζι του νωριτερα απο οτι στα βιβλια...γτ τουλαχιστον στην αρχη μια αναφορα γινεται στο δευτερο βιβλιο.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Κυρ 10 Απρ 2011 - 20:53 | |
| Αχ, έτσι πρέπει. Θα περιμένουμε να δούμε. Ελπίζω να είναι τέλεια η ταινία και να μη μας βγάλουν την ψυχή για τις επόμενες όπως μας κάνουν με τη Χαραυγή. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Δευ 11 Απρ 2011 - 11:47 | |
| | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Δευ 11 Απρ 2011 - 13:57 | |
| - SilverMusk έγραψε:
- Παιδιά εγώ θα την πω την αμαρτία μου. Ο ηθοποιός που έχουν διαλέξει για τον Πίτα δεν μου αρέσει καθόλου. Δεν τον περίμενα έτσι. Θα μου άρεσε πολύ καλύτερα αν ήταν κάποιος σαν τον Ed Spellers που έπαιξε στο Έραγκον και που τον προορίζουν και αυτόν για Τσέις στα Θανάσιμα Εργαλεία
http://4.bp.blogspot.com/_tEZ_GwU_W9M/ScuUTn1op4I/AAAAAAAAHH8/Pe5xtnYNvkk/s1600-h/normal_Ed-LewisPayton2.png Καλά για τον Γκέιλ έχουν πέσει διάνα. Μου αρέσει πάρα πολύ κάπως έτσι τον φανταζόμουν και εγώ. Όπως προαναφέρθηκε είναι και πολύ μανάρι... Όσο για την Κάτνις, παιδιά πιστεύω πως ταιριάζει γάντι ο ρόλος στην κοπέλα. Έχω δει τρέιλερ από την ταινία που έπαιξε Winter's Bones και ήταν πάρα πολύ καλή. Α οντως και εμενα αυτος θα μου αρεσε περισσοτερο για Πιτα. Αλλα δεν πειραζει θα πορευτουμε με αυτα που εχουμε! Πιστευω οτι θα κανουν καλη δουλεια και αμα δεν δουμε το τελικο αποτελεσμα δεν μπορουμε να κρινουμε.Παντως θα ειναι μια πολυ δυναμική ταινια αν πανε βαση βιβλιου.Θα εχει μεσα τα παντα!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Δευ 11 Απρ 2011 - 14:25 | |
| Αυτο ειναι και το ζητουμενο...Τωρα οσο για τον ηθοποιο που θα παιξει τον Πιττα μπορει να μην με τρελαινει αλλα δεν θα βιαστω να κρινω...Στο κατω κατω και για το Λυκοφως στην αρχη δεν θελανε τον Ρομπ και τωρα οι μισοι λυποθυμαν κι αλλοι μισοι τριβουν τα ματια τους.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Τρι 19 Απρ 2011 - 12:16 | |
| Casting News! Aλλοι δυο ρολοι ανακοινωθηκαν σχετικα με το ποιους θα τους ενσαρκωσει. Η Amandla Stenberg και ο Dayo Okeniyi αντιστοιχα θα ενσαρκωσουν την Ρου και τον Τρες. Αν δεν θυμασται ποιοι ειναι αυτοι οι δυο θα βοηθησω λιγο. Ειναι απο την περιοχη 11 και η Ρου συμμετειχε σε μια απο τις πιο συγκινιτικες αλλα και αμφιλεγομενες σκηνες στο βιβλιο. - Σπόιλερ:
Ποιος δεν θυμαται την σκηνη που το ακοντιο διαπερναει το σωμα της και ξεψυχα μπροστα στην Κατνις; Ή ποιος δεν θυματε την σκηνη που η Κατνις πλεκει στα μαλλια της λουλουδια στελνοντας ενα μυνημα στην Καπιτολ;
Μια σκηνη που επαξια απεδειξε το ταλεντο της Κολινς. Ο Τρες απο την αλλη εμφανιζεται λιγο στην ιστορια. - Σπόιλερ:
Σχεδον αμεσως μολις ξεκινουν οι αγωνες χανεται στην περιοχη πισω απο το κερας με τα ψηλα σπαρτα και εμφανιζεται ξανα λιγο πριν το τελος σωνοντας την ζωη της Κατνις.
Αρχισαν ηδη λοιπον το cast για τους παιχτες των περιοχων. Ακομη ομως λυπουν καποιοι βασικοι ηρωες οπως η Πριμ, Ο Χειμιτς, Η Εφι και φυσικα ο Σιννα. Η Εφι μαλλον θα ειναι η επομενη που θα ανακοινωθει αφου συμφωνα με το επισημο site ειναι πολυ κοντα στο να κλεισουν με την Elizabeth Banks. Ειναι τελεια για τον ρολο και προσωπικα ευχομαι να τον παρει. Τα γυρισματα αναμενεται να ξεκινησουν τον Μαιο οποτε μεχρι τα μεσα Μαιου θα εχουμε ολους τους ρολους. Για οποιον δεν το ειδε τους ρολους της Κατνις, του Πιτα και του Γκειλ θα ενσαρκωσουν αντιστοιχα οι Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson και Liam Hemsworth . - Σπόιλερ:
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Τρι 19 Απρ 2011 - 12:26 | |
| Σε ενα μηνα δλδ...Απο οτι διαβασα τον Χειμιτς μπορει να τον παιξει ο Hugh Laurie....μακαρι γτ εινια τελειος για τον ρολο....και κατι παραπανω.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Τρι 19 Απρ 2011 - 12:41 | |
| Ναι σε περιπου ενα μηνα θα εχει μπει στην τελικη ευθεια για να παρει σαρκα και οστα στον κινηματογραφο!
Αλλος ενα ηθοποιος που εχω δει σε ολα τα fanmade sites και forums στο εξωτερικο οτι φημολογειτε οτι προκειτε να δεχτει η ηδη δεχτηκε προταση για τον ρολο του Χειμιτς ειναι ο...Johnny Depp!!!
Δεν ξερω αν ειναι απλες φημες η κατι παρομοιο αλλα ολο και κυκλοφορει τελευταια. Οι εκδοσεις πλατυπους μαλιστα οταν ειχε ανακοινωθει η Jenniffer για την Κατνις ειχαν πει οτι χαιρονται γιατι μπορει να προσελκυσει και μεγαλυτερα ονοματα για λλους μικροτερους ρολους οπως του Χειμιτς...Θα ειναι απιστευτο αν εκτος απο φημες ειναι και κατι παραπανω. Παντως και ο Hugh Laurie ειναι δυνατο ονομα και ταιρειαζει...
Προς το παρρον αναμενουμε... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Τρι 19 Απρ 2011 - 13:02 | |
| Aν και ο Johnny ειναι ο αγαπημενος μου ηθοποιος δυσκολευομαι να τον δω σε αυτον τον ρολο...Αλλα παλι εχει παιξει σχεδον τα παντα οποτε γτ οχι.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Τρι 19 Απρ 2011 - 13:13 | |
| Εμενα ισα ισα μου ταιρειαζει απολυτα. Τον φανταζομαι τελεια μεθυσμενο, αγριο και αρκετα ιδιαιτερο οπως ακριβως ειναι ο Χειμιτς...Αλλα προφανως ειναι απλα φημες.... Εντωμεταξυ χιλιαδες fanmade εικονες με το επισημο καστ εχουν κατακλυσει το internet. Αγαπημενη μου ειναι αυτη: *SPOILER για τον επιλογο της Κοτσυφοκισσας* - Σπόιλερ:
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Τρι 19 Απρ 2011 - 13:20 | |
| Οντως ειναι τελεια.... Ανυπομωνω να αρχισουν τα γυρισματα και να εχουμε νεα πιο συχνα....Μακαρι το αποτελεσμα να ειναι τοσο καταπληκτικο οσο το βιβλιο.... | |
|
| |
| Hunger Games-Αγώνες Πείνας | |
|