| Hunger Games-Αγώνες Πείνας | |
|
+54dark violet dmant89 BELLA MARIE dimitroula-robsessed xrysanthi ioannaki-twilightaddicted AspaKorth Teodan maria_likofos Dalia Silia T-NM-E-BD kati maria-ria-le marina forever eleni 2 Marina_Twilighter alexia.p panagiota broken angel !~Twilighter~! Bitten Pillows Nantia Hale_Biers scarlet rose dimitra_80 magica Kimberly emma cullen pattinson athina marina vikaki21 Hollysort twilightFOREVER emi MIKAELLA Kristen Stewart Fallen Angel mR.Geo Bella07 ed<3 ΕΡΗ angela_syros sandra21 evi I'm_not _dead Sloorp SilverMusk M@rIa April angepsi Fotis333 Ms Cullen nasiatheslayer WhiteQueen 58 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Πεμ 20 Σεπ 2012 - 20:05 | |
| ολο αυτο με τον Γκειλ παντα θα μου δινει στα νευρα... | |
|
| |
Teodan Midnight Sun Vampire
Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4153 Registration date : 25/05/2011
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Πεμ 20 Σεπ 2012 - 20:19 | |
| Για εμένα το τρίτο πάντα θα είναι μια μικρή απογοήτευση. Κατά την άποψη μου, στο δεύτερο ανέβασε πολύ υψηλά τον πήχη και ,δυστυχώς, στο τρίτο δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες μου... | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Πεμ 20 Σεπ 2012 - 20:45 | |
| Για μένα το τρίτο είναι με τεράστια διαφορά το αγαπημένο μου. Τους λόγους τους έχω αναλύσει σε πολλούς "καβγάδες" για το βιβλίο με την Ευη και την Ερη αλλά αν δεν βαριέμαι αργότερα ίσως τους συγκεντρώσω εδώ. Τόσο δυνατά συναισθήματα ένα βιβλίο δεν με έχει ξαναγεμίσει... Συνηδειτοποίησα πόσο ιδιοφυία είναι η Κόλινς. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ ποτέ καλύτερο τέλος για την σειρά. Αν είχε κάνει κάτι διαφορετικά θα ήταν σαν να γκρέμιζε ό,τι είχε χτίσει. Γιατί μην ξεχνάμε ότι ο πόλεμος είναι σκληρός. Στον πόλεμο δεν υπαρχουν νικητές. Και ακόμα και μετά το τέλος του, τα δεινά του μένουν για πάντα. | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Παρ 21 Σεπ 2012 - 1:40 | |
| Ολο το βιβλιο ηταν αριστουργημα...απλως αφησε πολυ ρευστα τα πραγματα μεταξυ της Κατνις του Γκειλ και της μητερας της...δηλαδη με οποιον ειχε απομεινει απο την οικογενεια της.Το βιβλιο παντα θα με στοιχειωνει και θα με κανε να αναριγω. | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Παρ 21 Σεπ 2012 - 8:18 | |
| - Teodan έγραψε:
- Για εμένα το τρίτο πάντα θα είναι μια μικρή απογοήτευση. Κατά την άποψη μου, στο δεύτερο ανέβασε πολύ υψηλά τον πήχη και ,δυστυχώς, στο τρίτο δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες μου...
θα συμφωνησω οτι το 2ο ηταν το μακραν καλυτερο - Σπόιλερ:
αλλα δεν μπορω να πω οτι το τριτο με απογοητευσε...απλα ηταν κατα καποιο τροπο θλιβερο...αλλα ουτως η αλλως στις αληθινες επαναστασεις τα πραγματα δεν πανε παντα οπως ακριβως θελουμε κ παντα υπαρχουν απωλειες-μιλαω για την ροουζ.Εκει εγω επαθα το πατατρακ.
| |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| |
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Παρ 21 Σεπ 2012 - 13:06 | |
| να πω την αληθεια το βρηκα πολυ κουραστικο να ειμαι στο μυαλο της Κατνις και στο τριτο απλα ηθελα να βρει το "καταφυγιο" της!Απο τα τρια μου αρεσε το δευτερο! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Παρ 21 Σεπ 2012 - 14:47 | |
| η Κατνις ποτε δεν με κουρασε...παντα θα ειναι απο τις αγαπημενες μου ηρωιδες. | |
|
| |
Marry-Alice Brandon Twilight Human
Ηλικία : 27 Τόπος : Πειραιας Αριθμός μηνυμάτων : 13 Registration date : 16/09/2012
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Παρ 21 Σεπ 2012 - 14:58 | |
| Οι αγωνες πεινας ειναι πραγματικα εκπληκτικοι. Καθομουν και διαβαζα ωωωρες το βιβλιο και μετα το δευτερο και τελος το τριτο. Μπορω να πω οτι αντιπαθησα τον Γκειλ ως το κοκαλο αν και εχει δικιο σε καποια πραγματα. Προτιμω τον Πιτα που ειχε λεγειν και προσωπικοτητα και το κουραγιο να αντεξει τα βασανηστηρια στην Καπιτολ. Οπως και την Τζοανα Μεισον που τη θαυμαζα για το τσαγανο της. Καταπληκτικο βιβλιο! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Παρ 21 Σεπ 2012 - 14:59 | |
| Ποτε δεν θα μπορουσα να αντιπαθησω τον Γκειλ...αντιθετα ηταν τα μοναδικα βιβλια που ποτε δεν κατεληξα σε καποιο team... | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : Πειραιας Αριθμός μηνυμάτων : 13 Registration date : 16/09/2012
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Παρ 21 Σεπ 2012 - 15:02 | |
| - Σπόιλερ:
Τον Γκειλ τον αντιπαθησα μονο και μονο επειδη δεν αφηνε χωρο στην Κατνις ενω ηξερε τα προβληματα της. Α!Και το υπερτατο! Πως θα μπορουσα να το ξεχασω.... Με το υπεροχο σχεδιο του σκοτωθηκε η Πριμ. Αλλα βασικα το μεγαλυτερο μερος της ευθυνης παει στην χαζο-Κοιν.
Εdit by Bella Marie: Παρακαλώ πολύ όταν αναφέρεστε σε λεπτομλερειες της πλοκής βιβλίων ή ταινιών, να χρησιμοποιείτε spoiler tags!
Δεν είναι σωστό να χαλάμε την υπόθεση για τα μέλη που δεν εχουν διαβάσει-δει, ακομα το μέρος εκείνο.
Ευχαριστώ. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Παρ 21 Σεπ 2012 - 15:04 | |
| - Σπόιλερ:
Δεν ηταν λαθος του Γλεικ που σκοτωθηκε η Πριμ...αν το παμε ετσι λογω των πραξεων της Κατνις ξεκινησε ολοκληρη η επανασταση και ο πολεμος.Συμφωνω πως ισως ο Πιτα να της ταιριαζει καλυτερα.....ειναι γλυκος και ηρεμος και ικανοτερος να κραταει την γαληνη μεσα της.
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Παρ 21 Σεπ 2012 - 15:11 | |
| Το λαθος ηταν πιο πολυ της Κοιν. Επιτηδες το εκανε κοβω το κεφαλι μου! Αλλα κι εκεινος.....τι τις ηθελε κι αυτες τις ιδεες... Αλλα θα μου πεις στον ερωτα και στον πολεμο ολα επιτρεπονται... | |
|
| |
maria_likofos Midnight Sun Vampire
Τόπος : Κρήτη Αριθμός μηνυμάτων : 3548 Registration date : 19/12/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Παρ 21 Σεπ 2012 - 16:02 | |
| | |
|
| |
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Παρ 21 Σεπ 2012 - 16:07 | |
| μμμ νομίζω πως γενικα η τριλογια δε σε εβαζε στο τριπάκι του να διαλέξεις team... εμένα τουλάχιστον... η Κατνις διαλεξε, όπως πολύ σωστά είπε ο Γκέιλ, αυτόν χωρις τον οποίο δε θα μπορούσε να επιβιώσει! νομίζω ηταν προφανες από την αρχή πόσο αναγκη είχε η Κάτνις τον Πίτα... όσο για το τρίτο βιβλίο της σειράς, δεν μπορώ να πω ότι ήταν απογοητευτικό! είχε πολύ δράση και ανατροπές! δεν ήξερες ποιος ήταν έμπιστος και ποιος θα σε μαχαίρωνε πισώπλατα! και πολύ δράμα!!! τόσοι θάνατοι... νομίζω πως τα πιο δυνατά σημεία του βιβλίου, εκτός από κάποιες μάχες και θανατους, ήταν όταν ψηφιζαν για τους επόμενους Αγώνες πείνας!!! εκεί τα είδα όλα!!! όλα όσα έγιναν, οι θυσίες, τα ψέματα, οι θάνατοι, θα πήγαιναν χαμένα αφού στην ουσία το μόνο που θα άλλαζε θα ήταν αυτοί που θα ασκούσαν τη δικτατορία... τρομερά βιβλία, με νόημα! τα λάτρεψα!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Παρ 21 Σεπ 2012 - 17:11 | |
| - Σπόιλερ:
καθε πρωταγωνιστης ηταν ξεχωριστος...κι ολα αυτα ξεκινησαν για να προστατευτει η Πριμ...κι ομως στο τελος χαθηκε.Εκει φαινεται και ολη η ματαιοτητα του πολεμου.
| |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Παρ 21 Σεπ 2012 - 17:34 | |
| Ξεκινήσαμε μεγαλη συζήτηση πάλι. Το πόσες χιλιάδες σελίδες με ποστ έχουμε αφιερώσει αναλυόντας αυτό το θέμα είναι απίστευτο. Και αυτό δείχνει και το μεγαλείο της σειράς. Το πόσο τροφή για σκέψη δίνει. - Σπόιλερ:
Για μένα η επιλογή ήταν από την αρχή ξεκαθαρη. Ο Πίτα δηλαδή. Τον Γκειλ μπορώ να πω πως τον αντιπαθώ. Δεν ξέρω αν όντως αγάπησε την Κατνις ή όχι αλλά οι πράξεις του ηταν εγωιστικές και απαίσιες. Την χρησιμοποιήσε, εξ' αιτίας αυτού που ήταν (η κοτσυφόκισσα δηλαδή), ως υπόβαθρο για τα επαναστατικά του σχέδια. Τα οποία δεν είχαν σκοπό την ειρήνη όπως τα σχέδια της Κατνις και του Πίτα, αλλά το να βγει αυτός ήρωας. Και δεν μιλάω μόνο για αυτό που έκανε σε σχέση με την Πριμ (για το οποίο, για μένα, φταίει ξεκάθαρα) αλλά και για το ό,τι έκανε στην περιοχή επτά.
| |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Παρ 21 Σεπ 2012 - 17:51 | |
| παιδια εμενα δε μου εκανε ποτε για ιστορια αγαπης, δεν ηταν το κεντρικο θεμα!!Ο Γκειλ ηταν η ζωη που θα εκανε αν δεν επιλεγοταν ποτε,ηρεμη και οικεια...ο Πιτα απο την αλλη ειναι αυτος που μπορει να καταλαβει τα βιωματα της, μαλακος εκει που ειναι σκληρη και δυνατος για να την στηριξει στις δικες της αδυναμιες!!
Νομιζω οτι η μονη team που υπαρχει στη σειρα ειναι η team Κατνις!!
Και στο κατω κατω δεν νομιζω οτι επελεξε ποτε με βαση τα δικα της συναισθηματα αλλα ηταν περισσοτερο ερμαιο των συγκαιριων και των καταστασεων. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Παρ 21 Σεπ 2012 - 18:01 | |
| Ισχυει...τους αγαπουσε και τους δυο με διαφορετικο τροπο.Αλλα ακομη και η ιδια η Κατνις δεν εδωσε χωρο στον εαυτο της να αναπτυχθουν μεσα της το οτι αισθανοταν.Ακομη και αυτο που εγινε στο τελος συναιβει αφου ειχαν τελειωσει ολα. | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Παρ 21 Σεπ 2012 - 18:13 | |
| νομιζω οτι δεν εδωσε χωρο στον εαυτο της σκετο!!Ηξερε να ειναι κυνηγος,μητερα,αδερφη,προστατιδα,φιλη και πασχιζε με νυχια και με δοντια να κρατησει αυτες τις ιδιοτητες της,ρολους τους οποιους ηξερε καλα και οταν σιγα σιγα ο πολεμος; η μοιρα; οπως θες πες το αρχιζει και της τους αφαιρει τοτε σταδιακα καταρρεει το οικοδομιμα που λεγεται Κατνις και το ερωτημα ειναι οχι ποιον θα διαλεξει εκεινη αλλα ποιος θα αντεξει να βαλει τα συντριμμια με τετοιο τροπο που να μπορει να χτιστει κατι αλλο και να μην ειναι χαμενη γη!! | |
|
| |
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Παρ 21 Σεπ 2012 - 18:15 | |
| μμμ εμενα ποτε δε μου δημιουργησε εντονα αισθήματα ο Γκέιλ... ούτε συμπάθειας ούτε αντιπάθειας!!! μου αρεσε που ήθελε να προστατεύει πάντα την κατνις... δεν ξέρω αν ήθελε να την προστατεύσει γιατί ήταν η κοτσυφοκισσα, αν και δε νομίζω.... και ότι την αγαπουσε νομίζω ήταν ξεκαθαρο.... το θεμα ήταν η κατνις... εγω πιστεύω πως προσπαθησε να τον δει διαφορετικα, απλώς δεν μπορούσε... ίσως ακομα κι αν δεν υπήρχε ο Πίτα να μην τον έβλεπε σαν κάποιον παραπανω από πολύ καλό φίλο! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Παρ 21 Σεπ 2012 - 19:27 | |
| Το οτι μπηκε στο τρυπακι να τον δει αλλιως μπηκε... - Σπόιλερ:
κι αυτο εγινε οταν ο ιδιος ο Γκειλ την εσπρωξε εκει με το να την φιλησει.Οσο για την Κατνις γενικα δεν νομιζω πως μπορουσε να φανταστει καποιο μελλον ετσι οπως ηταν τα πραγματα....το ειπε και η ιδια πως δεν σκοπευε να κανει ποτε παιδια.
| |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Παρ 21 Σεπ 2012 - 19:31 | |
| δεν ξερω αν και ειναι μαματη συγγραφικα, την Κατνις ως προσωπο δεν την συμπαθω ιδιαιτερα...την θεωρω συναισθηματικα ανεπαρκη, νιωθει αλλα ποτε αρκετα!! Ευη μην ξεχνας τα σποιλερ θα μας κυνηγαει ο Γερασιμος! | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Παρ 21 Σεπ 2012 - 20:12 | |
| εγω παλι ακριβως το αντιθετο πιστευω
εχει πολλα συναισθηματα απλα δεν μπορει να τα εκφρασει
| |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Παρ 21 Σεπ 2012 - 20:16 | |
| εγω νομιζω οτι δεν ξερει πως να ειναι κατι αλλο απο αυτο που ηταν ολη της ζωη πριν τους αγωνες... | |
|
| |
| Hunger Games-Αγώνες Πείνας | |
|