| Hunger Games-Αγώνες Πείνας | |
|
+54dark violet dmant89 BELLA MARIE dimitroula-robsessed xrysanthi ioannaki-twilightaddicted AspaKorth Teodan maria_likofos Dalia Silia T-NM-E-BD kati maria-ria-le marina forever eleni 2 Marina_Twilighter alexia.p panagiota broken angel !~Twilighter~! Bitten Pillows Nantia Hale_Biers scarlet rose dimitra_80 magica Kimberly emma cullen pattinson athina marina vikaki21 Hollysort twilightFOREVER emi MIKAELLA Kristen Stewart Fallen Angel mR.Geo Bella07 ed<3 ΕΡΗ angela_syros sandra21 evi I'm_not _dead Sloorp SilverMusk M@rIa April angepsi Fotis333 Ms Cullen nasiatheslayer WhiteQueen 58 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Παρ 20 Ιουλ 2012 - 14:18 | |
| Δεν ξαναμιλάω. Είστε παλιόπαιδα!!! | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Παρ 20 Ιουλ 2012 - 14:44 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Παρ 20 Ιουλ 2012 - 14:46 | |
| O μοναδικός είμαι που βλέπει την σκληρότητα, την φρίκη και τα συναισθήματα που κρύβει η εικόνα; Προσωπικά μόλις την είδα ανατρίχιασα με το θέαμα. Είναι παρα πολύ άσχημο. Είναι όλοι γύρω της νεκροί και είναι η μόνη που έχει απομείνει... | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Παρ 20 Ιουλ 2012 - 14:51 | |
| αν ειναι ο πολεμος να αντιπροσωπευεται απο πεντε πιτσιρικια που ειναι ντυμενα στην τριχα εχουν παρει τα λεφτα και εχουν γινει ψιλοσελεμπριτις ενω παιρνουν δηθεν ποζες θα αναρωτιομασταν τι τοσο κακο υπαρχει στον πολεμο!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Παρ 20 Ιουλ 2012 - 14:54 | |
| Δεν το βλέπω έτσι δυστυχώς. Ίσως να φτεει το πόσο λατρεύω τα βιβλια αλλά και την ταινία, αλλά αυτή η εικόνα με γεμίζει συναισθήματα. ¶λλο τι βλέπουμε εξωτερικά, και άλλο για πιο πραγμα μιλάει. | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Παρ 20 Ιουλ 2012 - 15:01 | |
| η μονη που δεν τρελαθηκα με την ταινια;;; αγαπω τα βιβλια αλλα η ταινια μου φανηκε λιγο αδιαφορη | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Παρ 20 Ιουλ 2012 - 15:05 | |
| Δεν ξερω αν είσαι η μόνη αλλά έχω ακούσει κυρίως θετικα σχόλια. Προσωπικά την θεωρώ την καλύτερη μεταφορά βιβλίου στον κινηματογράφο. - Spoiler για την Κοτσυφόκισσα (Αγώνες Πείνας, #3):
Πάντως η συγκεκριμένη εικόνα κρύβει τόσα πολλά. Όλοι έχουν σταυρωμένα τα χέρια επειδή έχουν πεθάνει, ενω η Πριμ έχει μόνο το ένα γιατί πρόκειται να πεθάνει.
Δεν ξέρω αν συμφωνείται με την εκτέλεση της εικόνας, ή της σκέψης που κρύβεται από πίσω,και καλό είναι το χιούμορ αλλά ειλικρινά δεν πιστεύω ότι δείχνει "πέντε πιτσιρίκια που ειναι ντυμενα στην τρίχα ενω παιρνουν δήθεν ποζες"... | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Παρ 20 Ιουλ 2012 - 15:11 | |
| ή εσυ βλεπεις πάρα πολλά ή εγω πολύ λίγα... θέλω να πιστευω οτι ειναι το πρωτο!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Παρ 20 Ιουλ 2012 - 15:13 | |
| Για τον καθένα μια εικόνα, μια ταινία, ένα βιβλίο, μία φράση του προκαλεί και άλλα συναισθήματα... Ούτε εγώ βλέπω πολλά ούτε εσύ λίγα. Απλώς βλέπουμε την εικόνα διαφορετικά... Και αυτό δεν είναι κακό. Κάθε άλλο... | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Παρ 20 Ιουλ 2012 - 15:19 | |
| φυσικα!!!!η διαφορετικοτητα δινει στη ζωη νοημα αν με ρωτας!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Παρ 20 Ιουλ 2012 - 15:37 | |
| Ειναι ομορφη εικονα...και συμφωνω με τον Γερασιμο...μπορει να φαινεται λιγο χαζη προς τα εξω αλλα αμα εχεις παρει την ιστορια μεσα σου μπορεις να δεις ξεκαθαρα τι θελει να δειξει.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Παρ 20 Ιουλ 2012 - 15:38 | |
| *Ψηφιακή Αγκαλιά* Αυτό προσπαθώ να πω τόση ώρα... | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Παρ 20 Ιουλ 2012 - 15:39 | |
| Ειδες που τα βρισκουμε.... Μονο στον Τζειμι καπου το χασαμε.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Παρ 20 Ιουλ 2012 - 15:43 | |
| Xα,χα,χα!!! Στον Τζειμι γενικά τσακώνομαι με όλους επομένους είμαι εντάξει. Ελπίζω να τα βρούμε και εκεί...(Εννοώ εσύ να έρθεις στην δική μου πλευρά, όχι εγώ στην δική σου ). | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Παρ 20 Ιουλ 2012 - 15:48 | |
| Νομιζω πως ηδη σου εχω αποδειξει πως ειμαι ετοιμη για αυτο...αρκει να ενσαρκωσει τον Τζεις οπως πρεπει.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Παρ 20 Ιουλ 2012 - 15:50 | |
| Μου το έχεις αποδείξει όντως...¶λλοι δεν λένε να δείξουν μία δεκτικότητα *γκουχουΕΡΗ,Κωνσταντίνοςγκουχου* | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Παρ 20 Ιουλ 2012 - 15:51 | |
| Εν καιρο θα δουμε... | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Παρ 20 Ιουλ 2012 - 17:08 | |
| Μην πιασουμε και εδω το θεμα του Τζειμι ειναι αμαρτια!! Παντως για την εικονα συμφωνω μαζι σας. Ειναι πολυ ιδιαιτερο το μηνυμα που θελει να περασει.Ενταξει μπορει οι ηθοποιει να μην εχουν στηθει καταπληκτικα αλλα το νοημα που θελει να σου περασει στο περναει. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Παρ 20 Ιουλ 2012 - 17:15 | |
| Μια φωτογραφια ειναι στο κατω κατω...οτι επρεπε να περαστει το περασαν μεσα απο την ταινια... | |
|
| |
dark violet New Moon Victim
Ηλικία : 31 Αριθμός μηνυμάτων : 200 Registration date : 20/12/2011
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Σαβ 21 Ιουλ 2012 - 0:37 | |
| Και μένα μου περνάει αυτή η εικόνα πολλά συναισθήματα!Ίσως το πως το βλέπει ο καθένας εξαρτάται και από το πόσο αγπάπησε το βιβλίο!Για μένα προσωπικά είναι ίσως το αγαπημένο μου βιβλίο και δεν το βλέπω ως ένα άλλο του είδους αλλά ως κατί πολύ διαφορετικό και ανώτερο! Ίσως αν ήταν μια εικόνα από ένα βιβλίο που απλώς μου άρεσε να μην ένιωθα τίποτα! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Σαβ 21 Ιουλ 2012 - 1:48 | |
| Τοτε δεν θα μπορουσες να νιωσεις την εικονα...κι εμενα ειναι απο τα πολυ αγαπημενα μου βιβλια...πιο πανω στην λιστα δεν εχει... | |
|
| |
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Πεμ 20 Σεπ 2012 - 13:46 | |
| αυτη τη βδομάδα διαβασα τη Φωτια και την Κοτσυφόκισσα!!!! τέτοιο κλάμα για βιβλίο δεν έχω ξαναρίξει! με λυγμούς!!! να τρέμω!!!! - Σπόιλερ:
ειδικά το τελευταίο βιβλίο της τριλογίας ήταν συγκλονιστικό!!! δεν μπορούσα να πιστέψω αυτά που διάβασα! Ο Φινικ... τόσο άδικο.... μακάρι να μην είχε γίνει έτσι! όλο το κλαμα για αυτόν το εριξα!!! και μόλις ηρεμούσα, τσουπ, εμφανιζόταν το όνομά του και ξανά απΆτην αρχή... Εdit by Bella Marie: Παρακαλω πολυ να χρησιμοποιουνται τα spoiler tags.
Δεν ειναι σωστο να προδιδουμε πραγματα για την πλοκη των βιβλιων...
Σεβασμος στα ατομα που δεν τα εχουν διαβασει.
Ευχαριστω. | |
|
| |
maria_likofos Midnight Sun Vampire
Τόπος : Κρήτη Αριθμός μηνυμάτων : 3548 Registration date : 19/12/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Πεμ 20 Σεπ 2012 - 14:47 | |
| σε καταλαβαίνω Μαρίνα και για εμένα κάπως έτσι ήταν με τον Φίνικ είχε σφιχτή η καρδία μου.. αν και γέλασε αρκετά μπορώ αν πω σε κάποια σημεία...ήταν καταπληκτικό βιβλίο | |
|
| |
alexandra13 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 41 Τόπος : ioannina Αριθμός μηνυμάτων : 4111 Registration date : 09/02/2012
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Πεμ 20 Σεπ 2012 - 17:41 | |
| Aπο τα πιο ωραια βιβλια!!!! ωραια πλοκη και με αρκετα θεματα που σε κανουν να σκευτεις λιγο παραπερα!!! Το συστηνω σε ολους οσους δεν το εχουν διαβασει, θα ενθουσιαστειτε!!!!!!!! | |
|
| |
mariana20 Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 348 Registration date : 01/02/2012
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Πεμ 20 Σεπ 2012 - 18:31 | |
| Πόσο σας καταλαβαίνω και σας νιώθω. - Σπόιλερ:
Ειδικά αυτό με τον Φίνικ ήταν πολύ άδικο.Κι όσο μ'αρέσει που πριν βγει το βιβλίο έλεγα ''τον Φίνικ δεν θα τον πειράξει,τον Γκέιλ θα σκοτώσει,το νιώθω και δεν θέλω να πάθει τίποτα'' ναι καλά,έπαθα σοκ όταν διάβασα τη σκηνή με τον Φίνικ.Όχι ότι το τέλος που έδωσε στον Γκέιλ με ενθουσίασε αν και δεν τον ήθελα με την Κάτνις ήθελα Πίτα-Κάτνις,τους κράτησε μαζί αλλά τους ''κατέστρεψε'' πρώτα..
Υπέροχη τριλογία,τα δύο πρώτα μου άρεσαν περισσότερο βέβαια. | |
|
| |
| Hunger Games-Αγώνες Πείνας | |
|