| Hunger Games-Αγώνες Πείνας | |
|
+54dark violet dmant89 BELLA MARIE dimitroula-robsessed xrysanthi ioannaki-twilightaddicted AspaKorth Teodan maria_likofos Dalia Silia T-NM-E-BD kati maria-ria-le marina forever eleni 2 Marina_Twilighter alexia.p panagiota broken angel !~Twilighter~! Bitten Pillows Nantia Hale_Biers scarlet rose dimitra_80 magica Kimberly emma cullen pattinson athina marina vikaki21 Hollysort twilightFOREVER emi MIKAELLA Kristen Stewart Fallen Angel mR.Geo Bella07 ed<3 ΕΡΗ angela_syros sandra21 evi I'm_not _dead Sloorp SilverMusk M@rIa April angepsi Fotis333 Ms Cullen nasiatheslayer WhiteQueen 58 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
dark violet New Moon Victim
Ηλικία : 31 Αριθμός μηνυμάτων : 200 Registration date : 20/12/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Παρ 8 Ιουν 2012 - 1:53 | |
| εμένα μου αρέσουν οι κινηματογραφικοί οδηγοί και γενικά υα πρόσθετα της ταινίας αλλά μόνο γι αυτά που με ενδιαφέρουν!και επειδή οι αγώνες πείνας είναι όντως η αγαπημένη μου σειρά θεωρώ πως αξίζει να τα δώσω!πάντως για τα κινηματογραφικά εξώφυλλα ούτε εγώ τα αγοράζα αν και πολύ θα ήθελα!είναι όμως τα ίδια λεφτά για ένα βιβλίο που ήδη το έχω οπότε είναι πιο λογικό να τα δώσω σε ένα καινούργιο!γενικά πάντως πολύ μου αρέσουν όλοι αυτοί οι οδηγοί που βγαίνουν γιατί είναι συνήθως προσεγμένοι και περιέχουν πολύ υλικό για τους φάν!έκει που δεν δίνω σχεδόν ποτέ ελφτά είναι σε μπλουζάκια,βραχιολάκια,τσάντες κτλ που αφορούν τις ταινίες όχι γιατί δεν μου αρέσουν αλλά γιατί θεωρώ σκέτη κοροιδία για ένα ψεύτικο βραχιολάκι που είναι ας πούμε από το λυκόφως να δώσω 30 ευρώ! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Παρ 8 Ιουν 2012 - 8:16 | |
| Οι μονοι οδηγοι που εχω ειναι απο το λυκοφως κι απο τους αγωνες...απο βιβλια που οντως εχουν σημασια.... | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Τετ 11 Ιουλ 2012 - 0:38 | |
| H Lionsgate μόλις ανακοίνωσε πότε θα βγουν στους κινηματογράφους η Κοτσυφόκισσα Μέρος Πρώτο και Μέρος Δεύτερο (ναι τελικά η Κοτσυφόκισσα θα μεταφερθεί στην μεγάλη οθόνη σε δύο μέρη). Θα κυκλοφορήσουν στις 21 Νοεμβρίου 2014 και 20 Νοεμβρίου 2015 αντίστοιχα. Επομένως έχουμε: Αγώνες Πείνας: 23 Μαρτίου 2012 Φωτιά: 22 Νοεμβρίου 2013 Κοτσυφόκισσα Μερος Πρώτο: 21 Νοεμβρίου 2014 Κοτσυφόκισσα Μερος Δεύτερο: 20 Νοεμβρίου 2015 Επίσης η Lionsgate έφτιαξε μία σελίδα στο facebook που θα ανακοινώνει τους ηθοποιούς που θα υποδηθούν τους νέους χαρακτήρες στην φωτιά. (ΦΙΝΙΚ ) https://www.facebook.com/thehungergamesmovie/app_432927770063734 | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Τετ 11 Ιουλ 2012 - 0:43 | |
| Γιατι πρεπει να εχουν τοσο μεγαλη διαφορα μεταξυ τους....? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Τετ 11 Ιουλ 2012 - 0:54 | |
| Έλα ντε; Εντωμεταξυ πόσα θα αντέξουμε ακόμη σήμερα; Μετά ΤΟ εξώφυλλο, αυτό;;;; | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Τετ 11 Ιουλ 2012 - 0:54 | |
| Εγω αντεχω ακομη.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Τετ 11 Ιουλ 2012 - 1:01 | |
| Μία ταχυπαλμία την έχω και όσο περισσότερο χαζεύω ΤΟ εξώφυλλο τόσο χειρότερα γίνομαι, αλλά αν είναι να έχουμε και κάτι ακόμη αντέχω μην με ακούτε!!! Ρίξτε το. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Τετ 11 Ιουλ 2012 - 1:02 | |
| | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Τετ 11 Ιουλ 2012 - 10:06 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Τετ 11 Ιουλ 2012 - 14:50 | |
| Μπα μην το λες....παντα φοβασαι μην τα κανουν θαλασσα σε σχεση με το βιβλιο... | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Τετ 11 Ιουλ 2012 - 15:05 | |
| εμενα δε με τραβηξε τοσο η ταινια γιατι αν και αρτια σε σχεση με το βιβλιο, οι πρωταγωνιστες δεν ειχαν χλιαρη εως ανυπαρκτη χημεια μεταξυ τους... οχι σαν τον Ρομπ που κοιταγε την Κριστεν και επαιρνε φωτια η αιθουσα... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Τετ 11 Ιουλ 2012 - 17:56 | |
| Αυτοι ειναι και στην πραγματικοτητα μαζι οποτε λογικο ειναι...συν του οτι ο Ρομπ ειναι ταλενταρα απο μονος του...εγω δεν εχω παραπονο απο την ταινια...η Κατνις με καλυψε και το ολο το αποτελεσμα ηταν πιστο στο βιβλιο.. | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Τετ 11 Ιουλ 2012 - 17:59 | |
| λιγακι αδιαφορη μου φανηκε η ταινια... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Τετ 11 Ιουλ 2012 - 18:01 | |
| εμενα παλι μου αρεσε παρα πολυ...την περιμενα πως και πως βεβαια...ισως και για αυτο... | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Τετ 11 Ιουλ 2012 - 18:03 | |
| δεν ξερω ενω ειχα ξενυχτισει με τα βιβλια δεν μπορουσα να τα αφησω απο τα χερια μου δε με τρελανε η ταινια... να φανταστεις ουτε καν μπηκα στον κοπο να την ξαναδω και την κατεβασα μονο και μονο επειδη την ηθελε η κολλητη μου...
ναι μεν πιστη στο βιβλιο ναι μεν καλογυρισμενη αλλα δεν υπηρχε η μαγεια του βιβλιου | |
|
| |
dark violet New Moon Victim
Ηλικία : 31 Αριθμός μηνυμάτων : 200 Registration date : 20/12/2011
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Τετ 11 Ιουλ 2012 - 18:51 | |
| ποιος ειλικρινα μπορει να περιεμενει μεχρι τοτε;ευτυχως που αλλα αγαπημενα βιβλια θα βγουν ενδιαμεσα σε ταινιες και η αναμονη θα ειναι λιγοτερο επωδυνη! εμενα παντως σαν ταινια θα ελεγα οτι οχι απλως με καλυψε αλλα ξεπερασε και τις προσοδοκιες μου!για μενα ειναι η καλυτερη μεταφορα βιβλιου σε οθονη ποιο καλη και απο το λυκοφως! θεωρω πως οι ηθοποιοι ειχαν πολυ καλη χημεια μεταξυ τους και το σημαντικοτερο ειναι οτι η ταινια εμεινε σε μεγαλο βαθμο πιστη στο βιβλιο πραγμα που δεν συνεβη με πολλα αλλα βιβλια! | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Τετ 11 Ιουλ 2012 - 18:59 | |
| γουστα υποθετω | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Τετ 11 Ιουλ 2012 - 19:33 | |
| Θα μπορουσε το αποτελεσμα να ειναι πολυ χαλια...αλλα αντιθετα ειναι απο τις καλυτερες μεταφορες στην μεγαλη οθονη... | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Τετ 11 Ιουλ 2012 - 20:06 | |
| δεν αντιλεγω απλα δε νομιζω οτι μετεφερε το συναισθημα του βιβλιου στην οθονη...αλλα δεν ειμαι hunger games addict οποτε δεν το βιωσα οπως εσεις!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Τετ 11 Ιουλ 2012 - 21:13 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Παρ 20 Ιουλ 2012 - 13:37 | |
| Mια πανέμορφη φωτογραφία του EW. Πολύ ιδιαίτερη. Μου προκαλεί χιλιάδες συναισθήματα....Αντιπροσωπεύει το κλίμα του βιβλίου, την απώλεια και τα δεινά του πολέμου. Φοβερή. | |
|
| |
Teodan Midnight Sun Vampire
Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4153 Registration date : 25/05/2011
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Παρ 20 Ιουλ 2012 - 13:44 | |
| Μη το ανοίξετε αν δεν θέλετε να σας "καταστραφεί" αυτή η εικόνα - Σπόιλερ:
Ο μόνος που μου δημιουργεί αυτό το συναίσθημα είναι ο τελευταίος δεξιά. Ο πρώτος μοιάζει με τις σκηνές που ο βρικόλακας σηκώνεται από τον ύπνο του, ο δίπλα του σα να ονειρεύεται ότι φιλάει κάποια, η Ρου ότι κοιμάται και η άλλη ότι την έπιασε πόνος στην καρδιά
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Παρ 20 Ιουλ 2012 - 14:00 | |
| Χα,χα,χα!!!! Καλό Είσαι παλιόπαιδο. | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Παρ 20 Ιουλ 2012 - 14:14 | |
| συμφωνω με το Νταν αν βγαλεις το κοριτσακι και τον εγχρωμο στην ακρη η φωτο ειναι μαλλον κωμικη!! | |
|
| |
Teodan Midnight Sun Vampire
Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4153 Registration date : 25/05/2011
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Παρ 20 Ιουλ 2012 - 14:16 | |
| Δίκιο δεν έχω; Πες τα Ελίνα! | |
|
| |
| Hunger Games-Αγώνες Πείνας | |
|