| Hunger Games-Αγώνες Πείνας | |
|
+54dark violet dmant89 BELLA MARIE dimitroula-robsessed xrysanthi ioannaki-twilightaddicted AspaKorth Teodan maria_likofos Dalia Silia T-NM-E-BD kati maria-ria-le marina forever eleni 2 Marina_Twilighter alexia.p panagiota broken angel !~Twilighter~! Bitten Pillows Nantia Hale_Biers scarlet rose dimitra_80 magica Kimberly emma cullen pattinson athina marina vikaki21 Hollysort twilightFOREVER emi MIKAELLA Kristen Stewart Fallen Angel mR.Geo Bella07 ed<3 ΕΡΗ angela_syros sandra21 evi I'm_not _dead Sloorp SilverMusk M@rIa April angepsi Fotis333 Ms Cullen nasiatheslayer WhiteQueen 58 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Τετ 21 Μαρ 2012 - 15:35 | |
| Εγω ακομα σε εμας δεν εχω δει κατι για εισιτηρια αλλα δεν πιστευω να μην την φερουν και σε εμας κατευθειαν.Αυτη ειναι απο τις καλυτερες ταινιας της χρονιας.Τι στο καλο? Λογικα Πεμπτη η Παρασκευη θα παω!! | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Τετ 21 Μαρ 2012 - 15:42 | |
| Έχω τα εισητήρια στα χέρια μου!!! Με έχει πιάσει παροξυσμός! Δεν θα αντέξω την αναμονή....Σήμερα είχα κουβαλήσει στο σχολείο ένα διαφημιστικό από τα village και το έδειχνα στους φίλους μου και στεκόταν πίσω μου ένα παιδί από την τάξη μου (το οποίο το συμπαθούσα -προσέξτε τον παρελθοντικό χρόνο) και μου λέει: Παιδί: Α οι αγώνεις πέινας τους έχω δει που τους διαφημίζουν παντού Εγώ: Αλήθεια; Ανυπομονώ να πάω να τους δώ! Θα είναι τέλειοι έχω διαβάσει τα βιβλία μπλα...μπλα...μπλα... Π.: Μοιάζει μεγάλη βλακεία...Δηλαδή τι είναι ένα παιχνίδι που διαγωνίζονται ποιος θα μείνει νηστικός περισσότερο; Και τι αμα κερδίσουν τρώνε; Χα,χα,χα! Και καλύτερο τίτλο δεν μπορούσαν να βρουν; Ε.: (Τον αγριοκοιτάω) Π.: Στην σημερινη εποχή βγάζουν κάτι σκουπίδια... Ε.: ΥΓ. Έρη σίγουρα θα το φέρουν. Ευτυχώς την διανομή δεν την κάνει η odeon.... | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Τετ 21 Μαρ 2012 - 15:46 | |
| Ναι αλλα επειδη εμεις εχουμε odeon πολυ τους φοβαμαι!! Οσο για το παιδι ε ενταξει μην δινεις σημασια και εσυ.Τα περισσοτερα το παιζουν πνευμα αντιλογιας απλα για να εχουν κατι να λενε.Ας δει καποιος και μετα ας κρινει ελευθερα. | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Τετ 21 Μαρ 2012 - 18:42 | |
| Αυριο αυριο αυριο..... | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Τετ 21 Μαρ 2012 - 19:13 | |
| - twilightFOREVER έγραψε:
- Έχω τα εισητήρια στα χέρια μου!!!
Με έχει πιάσει παροξυσμός! Δεν θα αντέξω την αναμονή....Σήμερα είχα κουβαλήσει στο σχολείο ένα διαφημιστικό από τα village και το έδειχνα στους φίλους μου και στεκόταν πίσω μου ένα παιδί από την τάξη μου (το οποίο το συμπαθούσα -προσέξτε τον παρελθοντικό χρόνο) και μου λέει: Παιδί: Α οι αγώνεις πέινας τους έχω δει που τους διαφημίζουν παντού Εγώ: Αλήθεια; Ανυπομονώ να πάω να τους δώ! Θα είναι τέλειοι έχω διαβάσει τα βιβλία μπλα...μπλα...μπλα... Π.: Μοιάζει μεγάλη βλακεία...Δηλαδή τι είναι ένα παιχνίδι που διαγωνίζονται ποιος θα μείνει νηστικός περισσότερο; Και τι αμα κερδίσουν τρώνε; Χα,χα,χα! Και καλύτερο τίτλο δεν μπορούσαν να βρουν; Ε.: (Τον αγριοκοιτάω) Π.: Στην σημερινη εποχή βγάζουν κάτι σκουπίδια... Ε.:
ΥΓ. Έρη σίγουρα θα το φέρουν. Ευτυχώς την διανομή δεν την κάνει η odeon....
Παιδιά μη δίνετε σημασία στον οποιονδήποτε, ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του χωρίς να ξέρει. Ξέρετε τι δούλεμα έχω φάει όλα αυτά τα χρόνια από "γνωστούς" για το Twilight; Με είδατε να πτοούμε ποτέ; Δεν με ενδιαφέρει και αυτό γιατί πολύ απλά εγώ περνάω καλά με αυτά που κάνω και με αυτά που ασχολούμαι και άλλωστε γι' αυτό τα κάνω. Για τους υπόλοιπους που δεν μπορούν να τα καταλάβουν δεν με ενδιαφέρει, ο καθένας βρίσκει αυτό που τον εκφράζει και συναναστρέφεται τους ομοίους του! Αυτό είναι το καλύτερο. Πραγματικά ανυπομονώ να δω την ταινία ειδικά μετά από αυτά που έγραψε η Γιώτα στο blog της... αλλά βλέπω να το καθυστερώ λίγο λόγω οικονομικών και φορτωμένου προγραμμάτος. Πρέπει να ανοίξουμε και ένα spoiler τόπικ για όσους θα τη δείτε από αύριο και θα θέλετε να κάνετε ελεύθερα κουβέντα. | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Τετ 21 Μαρ 2012 - 20:34 | |
| Οντως πρεπει...εγω δεν κρατιεμαι...θα παω αυριο και πραγματικα ευχομαι να ειναι αυτο που ολοι περιμεναμε.... | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Τετ 21 Μαρ 2012 - 20:47 | |
| O Koυτσογιαννοπουλος παντως ειπε τα καλυτερα λογια!!
Και εκτος αυτου ειπε οτι θα γινουν 3 η 4 ταινιες, ο σκηνοθετης υπεγραψε και για την επομενη!!
Ειδομεν λοιπον!!
Μην ξεχναμε, εχουμε και ενα δικο μας τρειλερ να περιμενουμε! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Τετ 21 Μαρ 2012 - 20:49 | |
| Σωστο κι αυτο.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Πεμ 24 Μάης 2012 - 19:36 | |
| Ο Κόσμος των Αγώνων Πείνας, ένας πλήρης οδηγός για την Πάνεμ κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πλατύπους την Δευτέρα 28 Μαϊου. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΜ: ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΕΙΝΑΣ Το βιβλίο αυτό είναι ο απόλυτος, πλήρως εικονογραφημένος οδηγός σας στην Πάνεμ. Πανέμορφες φωτογραφίες από την ταινία το καθιστούν ένα πλούσιο οπτικά λεξικό του εκπληκτικού κόσμου που δημιούργησε η Suzanne Collins, και ο οποίος ζωντάνεψε στη μεγάλη οθόνη. Παρουσιάζει τους σημαντικούς ήρωες και πρωταγωνιστές των Αγώνων Πείνας, τη ζωή και το σπίτι της Κάτνις Έβερντιν, και τους κινδύνους των ίδιων των αγώνων – τραυματισμούς, φωτιές, μεταλλαγμένα και πολλά άλλα. Ένα γλωσσάρι και νέα σχόλια από την ίδια τη Suzanne Collins συμπληρώνουν το πακέτο. Οι φαν της σειράς βιβλίων Αγώνες Πείνας και της συγκλονιστικής πρόσφατης ταινίας θα λατρέψουν αυτό το βιβλίο. “Τι γίνεται αν μεταξύ ανθρωπιάς και ψυχαγωγίας επιλέξουμε το δεύτερο;” —Publishers Weekly, STARRED REVIEW | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Πεμ 24 Μάης 2012 - 19:53 | |
| | |
|
| |
dmant89 New Moon Victim
Ηλικία : 35 Τόπος : Λονδίνο Αριθμός μηνυμάτων : 194 Registration date : 02/06/2010
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Πεμ 24 Μάης 2012 - 20:49 | |
| Η ταινία ήταν πραγματικά υπέροχη! Βέβαια επειδή έχω διαβάσει το βιβλίο ένοιωσα ότι έλειπαν κάποια σημαντικά στοιχεία που έχουν να κάνουν με την ψυχολογία της Κατνις. Φυσικά κατανοώ ότι δε γίνεται να χωρέσει ένα ολόκληρο βιβλίο σε μια ταινία. Πάντως έμεινα πολύ ευχαριστημένη και μουάρεσε πολύ η μεταφορά του βιβλίου στην οθόνη!! | |
|
| |
dark violet New Moon Victim
Ηλικία : 31 Αριθμός μηνυμάτων : 200 Registration date : 20/12/2011
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Παρ 25 Μάης 2012 - 1:49 | |
| αχ χαίρομαι που επιτέλους κυκλοφόρησε το περιμένω καιρό!με τους αγώνες πείνας με έχει πιάσει κάτι να θέλω να πάρω ότι σχετικό κυκλοφορεί με αυτό!μου θυμίζει τη μανία μου με το λυκόφως! | |
|
| |
dimitroula-robsessed Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 833 Registration date : 06/02/2010
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Παρ 25 Μάης 2012 - 2:25 | |
| θα συμφωνήσω με τη συνονόματη! επίσης μετά από κάμποσες μεταφορές βιβλίων σε ταινίες έχω συνειδητοποιήσει πλέον ότι την 1η φορά δεν μπορώ να δω την ταινία καθαρά...τι θέλω να πω... την 1η φορά χωρίς να το καταλάβω πάντα τη συγκρίνω με το βιβλίο και δεν την αξιολογώ όπως κάποιος που δεν έχει διαβάσει... από τη 2η και μετά αρχίζω και απομονώνω την ταινία και να βλέπω το έργο του σκηνοθέτη καθαρά... έχοντας λοιπόν δει και ξαναδεί τους αγώνες πείνας θα χρησιμοποιήσω κάποια από τα επίθετα από τις κριτικές όπως.. Brilliant, Stunning, Breathtaking, Irresistable, just Epic....!!!!!!!!!!! ανυπομονώ για τον αδηγό!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Παρ 25 Μάης 2012 - 3:59 | |
| ολα τα καλα μαζι βγαινουν.... | |
|
| |
dark violet New Moon Victim
Ηλικία : 31 Αριθμός μηνυμάτων : 200 Registration date : 20/12/2011
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Πεμ 7 Ιουν 2012 - 3:57 | |
| τελικα το πηρε κανενας;πως σας φανηκε;εγω δυστυχως ακομη οχι αλλα απο δευτερα θα παω public και ελπιζω να το βρω μαζι με την τελευταια θυσια! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Πεμ 7 Ιουν 2012 - 4:02 | |
| | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Πεμ 7 Ιουν 2012 - 12:58 | |
| παιδια τι χαρα βρισκεται στους οδηγους;;εγω τα θεωρω πεταμενα λεφτα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Πεμ 7 Ιουν 2012 - 13:33 | |
| Αχ, μου αρέσουν πολύ οι οδηγοί. Τον συγκεκριμένο, των αγώνων πείνας, δεν τον πήρα ακόμη επομένως δεν ξέρω αν είναι καλός ή όχι, αλλά από την saga, οι κινηματογραφικοί οδηγοί είναι πάρα πολύ προσεγμένοι. Έχουν χιλιάδες φωτογραφιες, πληροφοριές από τα γυρίσματα, πληροφοριές για το πώς μετέφεραν την ιστορία από το χαρτί στην μεγάλη οθόνη. Πράγματα που δεν υπάρχουν ούτε στις πρόσθετες παροχες του DVD. Στον συγκεκριμένο οδηγό των αγώνων πείνας αν δεν κάνω λάθος δεν υπάρχουν πληροφορίες για την ταινία (αυτές υπάρχουν στον κινηματογραφικό οδηγό που θα κυκλοφορήσει από την Πλατύπους παράλληλα με το dvd στα τέλη του Καλοκαιριού), αλλά υπάρχουν πληροφοριές σχετικά με τον κόσμο της Πάνεμ και ανάλυση ολόκληρου του πρώτου βιβλίου. Νομίζω ότι και η ίδια η Κόλινς δούλεψε και βοήθησε την συγγραφέα του βιβλίου για το συγκεκριμένο.
Το αν σου αρέσουν οι οδηγοί ή όχι πάντως είναι ανάλογα και τα γούστα. Αν για παράδειγμα δεν σου αρέσει να βλέπεις ούτε τις πρόσθετες παροχές στα dvd μία ταινία, ή γενικότερα πώς γυρίστηκε μία ταινία, τι γίνεται πίσω από τις κάμερες κλπ. δεν θα σου αρέσουν ούτε οι οδηγοί. Πάντως, ακόμη και αν δεν σου αρέσει τίποτα από τα παραπάνω πρέπει οπωσδήποτε να κοιτάξεις το "Έπος του Λυκόφωτος: Ο Επίσημος Οδηγός". Δεν ξέρω αν ήδη το έχεις κοιτάξει, αλλά είναι ένα βιβλίο που πρέπει να υπάρχει στην βιβλιοθήκη κάθε fan του λυκόφωτος. Το έχει γράψει η ίδια η Μeyer, το δούλευε σχεδόν 4 χρόνια και εχει σχεδόν 600 σελίδες υλικό, όχι σχετικό με τη ταινία, αλλά σχετικό με τα βιβλία. Συνεντεύξεις, εικόνες εμπνευσμένες από το έργο της Meyer, ανάλυση της πλοκής όλων των βιβλίων, βιογραφικά, το παρελθόν όλων των χαρακτήρων (ακόμη και των πιο ασήμαντων πχ. της Χάιντι από την φρουρά των Βολτούρι). Το συγκεκριμένο είμαι σιγουρος, ότι ακόμη και αν δεν σου αρέσουν οι οδηγοί, δεν θα το θεωρήσεις πεταμένα λεφτά. | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Πεμ 7 Ιουν 2012 - 13:36 | |
| το εχω σε ebook οποτε ειμαι οκ!!!!Οπως ειπες γουστα ειναι αυτα αλλα εγω τα θεωρω τερτιπια των εκδοτικων για βγαλουν απο την μυγα ξιγκι!!ειδα την ταινια,διαβασα τα βιβλια τα περαιτερω δε μου χρησιμευουν πουθενα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Πεμ 7 Ιουν 2012 - 13:46 | |
| Για μένα καλύπτουν το αίσθημα της στέρησης... Αυτό που δεν έχω κάνει (αν και έχω μπει στον πειρασμό) είναι να αγοράσω το ίδιο βιβλίο δύο φορές για να το έχω πχ. με κινηματογραφικό εξώφυλλο ή ειδική έκδοση κλπ. Αν και για κάποια βιβλία είμαι στο τσακ να το κάνω και για άλλα μετανιώσα που δεν το έκανα και πλεον δεν τα βρίσκω πουθενά (πχ. τα ενήλικα εξώφυλλα του Χαρι Ποτερ). Αλλά εντάξει, ακόμη είμαι στο επίπεδο που το θεωρώ αυτό υπερβολ, να έχω ένα βιβλίο με κανονικό και κινηματογραφικό εξώφυλλο. Αλλά με τα χάρι ποτερ είμαι τόσο δεμένος συναισθηματικά που θα το έκανα... | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Πεμ 7 Ιουν 2012 - 13:52 | |
| προτιμω να διαθεσω το λεφτα που θα εδινα για αυτα για να αγορασω νεα βιβλια!!!Μπορω να διαβασω το ιδιο βιβλιο ξανα και ξανα με τον ιδιο ενθουσιασμο σαν την πρωτη φορα οποτε δεν εχω θεμα!!!!Ο Χαρι Ποτερ αν και αγαπημενος παντα ηταν συναισθηματικα μακρια μου...θα μπορουσες να πεις!περα απο τον αιχμαλωτο του αζκαμπαν και τον ημιαιμο πριγκιπα που ο Χαρι χανει τον Σειριο και τον Νταμπλαντορ δεν με ακουμπησε συναισθηματικα σχεδον καθολου | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Πεμ 7 Ιουν 2012 - 14:04 | |
| Εγώ τον χαρί πότερ τον αγαπώ για άλλους λόγους. Ουσιαστικά μεγάλωσα με αυτόν και ήταν το πρώτο βιβλίο που διάβασα, το βιβλιο που με έμαθε να διαβάζω βασικά. Μόνο όταν διαβάσα το Χαρι Πότερ (και μάλιστα θυμάμαι και μία σκηνή στο πέμπτο στο οποίο η Αμπριτζ τον αναγκάζει να γράψει με μία πένα που χρησιμοποιεί ως μελάνι το αίμα του και καθώς την διάβαζα -πρώτη δημοτικού;- είχα εκνευριστεί τόσο που ήθελα να πετάξω το βιβλίο στην άλλη άκρη του δωματίου) κατάλαβα πόσο δυνατά συναισθήματα μπορούν να σου προσκαλέσουν τα βιβλία. Και τώρα που έχω μεγαλώσει είμαι πιο δεμένος με τον Χάρι Πότερ από ποτέ. Το πάσχα πήγα και στο harry potter studio tour στο Λονδίνο και πραγματικά συγκινήθηκα απίστευτα. Μοναδική εμπειρία. | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Πεμ 7 Ιουν 2012 - 14:07 | |
| καταλαβαινω!!η μαμα μου με μεγαλωσε με βιβλια, επειδη δεν ειχε την οικονομικη ευχερια να μου αγοραζει βιβλια εχω περασει απειρες ωρες μεσα σε βιβλιοθηκες-εχω 4 καρτες συνδρομης σε 4 διαφορετικες βιβλιοθηκες!!!!πραγματικα ειναι παρα πολλα βιβλια που εχω διαβασει ανα τα χρονια και δεν τα θυμαμαι και πραγματικα ειναι κριμα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Πεμ 7 Ιουν 2012 - 14:11 | |
| Εγώ δυστυχώς ποτέ δεν έχω δανειστεί βιβλίο από βιβλιοθήκη πιο πολυ γιατί ποτέ δεν υπήρχε μία κοντά στο σπίτι μου. Δανειζόμουν όμως βιβλία από το πατρικό των γωνιών μου πχ. και έχω διαβάσει τα άπαντα του Ιουλιου Βερν και δεν θυμάμαι σχεδόν τίποτα... Και εγώ ακριβώς το ίδιο τόσα χρόνια έχω διαβάσει χιλιάδες βιβλία και υπάρχουν πολλά που δεν θυμάμαι καν... | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Hunger Games-Αγώνες Πείνας Πεμ 7 Ιουν 2012 - 14:15 | |
| | |
|
| |
| Hunger Games-Αγώνες Πείνας | |
|