| Ιαν vs Τζαρεντ | |
|
+29nicky_cullen niki panagiota ΕΡΗ Hollysort Mrs.Christina athina AliceK rockfreak dimitroula-robsessed pink Wonder breeze of wolf Zafrina Mrs Alice patrick linalice evi Edward_ Breaking_ Dawn MARIA SWAN CULLEN natalitsa92 Bella13 volturi girl kollhmenh lisbethsalander emerald eyes SilverMusk jenaki Connie Cullen 33 απαντήσεις |
|
Ian vs Jarred | Ian | | 66% | [ 38 ] | Jarred | | 34% | [ 20 ] |
| Σύνολο Ψήφων : 58 | | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Connie Cullen Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : Bristol, London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 95 Registration date : 23/07/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Ιαν vs Τζαρεντ Πεμ 20 Αυγ 2009 - 16:28 | |
| λοιπον ειπα να βαλω μια ψηφοφορια, για να δω τις αποψεις σας. Ψηφηζετε με κινητρο τα δικα σας κριτηρια. σας αρεσει περισσοτερο ο ιαν ή ο τζαρεντ? | |
|
| |
jenaki New Moon Victim
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 284 Registration date : 30/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Ιαν vs Τζαρεντ Σαβ 22 Αυγ 2009 - 11:07 | |
| θα σου απαντουσα αλλα ειμαι ακομα στην αρχη του βιβλιου δεν μπορω να σου πω διοτι απο οτι καταλαβαινω θα παιξει καποιο σημαντικο ρολο ο ιαν εκτοσ απο τον τζασπερ οταν ομωσ το τελειωσω θα σου πω και ελπιζω αυτο να γινει γρηγορα | |
|
| |
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Ιαν vs Τζαρεντ Σαβ 22 Αυγ 2009 - 11:35 | |
| | |
|
| |
jenaki New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Ιαν vs Τζαρεντ Σαβ 22 Αυγ 2009 - 11:37 | |
| αχ τωρα μου βαζεισ ιδεεσ γιατι εχω διαβασει μονο 200 σελιδεσ και δεν ξερω τι γινεται μετα | |
|
| |
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
| Θέμα: Απ: Ιαν vs Τζαρεντ Σαβ 22 Αυγ 2009 - 12:59 | |
| Ωχ σοβαρά???? Σόρυ Μου φένετε πως και το Σώμα χρειάζετε σπόιλερ!!! | |
|
| |
emerald eyes Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Ιαν vs Τζαρεντ Σαβ 22 Αυγ 2009 - 15:34 | |
| παιδιά δαγκωτό ίαν γιατί είναι χαρακτήρας σαν τον έντουαρντ αχ! που τους βρίσκεις μου λές αυτούς τους άντρες; | |
|
| |
jenaki New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Ιαν vs Τζαρεντ Δευ 24 Αυγ 2009 - 11:56 | |
| ειμαι περιπου στη μεση του βιβλιου και εχει αρχησει και μου αρεσει πολυ ο χαρακτηρασ του ιαν | |
|
| |
jenaki New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Ιαν vs Τζαρεντ Πεμ 27 Αυγ 2009 - 18:02 | |
| αχ το τελειωσα και εχω να πω οτι σιγουρα ο χαρακτηρασ του ιαν ηταν πολυ καλυτεροσ απο του τζαρεντ ομωσ και τον τζαρντ τον δικαιολογο μεχρι ενα σημειο τουσ συμπαθησα αρκετα και τουσ 2 αλλα ο ιαν κατα την γνωμη μου ειναι πολυ καλυτεροσ!!!!!!!!!!!!!!!!! μου 8υμιζε πολυ τον edward σαν χαρακτηρασ | |
|
| |
lisbethsalander Twilight Human
Ηλικία : 33 Τόπος : thessaloniki Αριθμός μηνυμάτων : 44 Registration date : 30/08/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Ιαν vs Τζαρεντ Δευ 31 Αυγ 2009 - 23:24 | |
| λοιπον στην αρχη οταν η wanda πηγε στη σπηλια δεν συμπαθησα καθολου τον jared μετα βεβαια μου αρεσε σαν χαρακτηρασ αλλα σιγουρα προτιμω τον ian μου αρεσει πολυ σαν χαρακτηρας και διαφορα πραγματα που εχει πει στην wanda οπως ”ItΆs not the face, but but the expressions on it. ItΆs not the voice, but what you say. ItΆs not how you look in that body, but the things you do with it. You are beautiful.”ναι οντως σαν χαρακτηρας οταν διαβασα το βιβλιο μου θυμισε εντονα τον εντουαρντ.το βιβλιο το διαβασα πριν πολυ καιρο αλλα μου αρεσε τοσο πολυ και τωρα θελω να βρψ λιγο χρονο να το διαβασω και δευτερη | |
|
| |
kollhmenh Twilight Human
Ηλικία : 30 Τόπος : Βοιωτία Αριθμός μηνυμάτων : 32 Registration date : 10/09/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Ιαν vs Τζαρεντ Πεμ 10 Σεπ 2009 - 20:40 | |
| καλα ενοειται.... ΙΑΝ! Ο Τζαρεντ ηταν ψιλο... καταλαβατε που το παω τελος παντων, να μην την πω την κακη κουβεντα! καλα τον Τζαρεντ δεν τον χωνεψα καθολου ρε παιδι μου μεχρι το τελοσ του βιβλιου! Δεν ειχε καμια συναισθηση του τι γινεται μεχρι να πιστεψει (πιστεψει οχι μαθει, γιατι το ηξερε εδω και καιρο) οτι "εκει μεσα" είναι και η μελανι... και παλι ομως μετα απο αυτο στην Γουαντα συνεχησε να φερεται σαν να ειναι ζωο... αν την χτυπησε λυπηθηκε μονο που πονεσε και η Μελανι, την Γουαντα σαν να μην ειχε καθολου συνηδηση η κοπελα... μεχρι και την τελευταια στιγμη σκεφτοταν μονο την Μελανι... και δεν ενοω ερωτικα ρε παιδι μου αλλα απλα σαν παρουσια εμυαλου και με συναισθηματα οντος... ενω ο Ιαν ήταν άνθρωπος και στο σώμα και στην καρδια. | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Ιαν vs Τζαρεντ Κυρ 13 Σεπ 2009 - 15:48 | |
| Ιαν και παλι Ιαν ο Τζαρεντ δεν σεβαστικε στη αρχη την Γουαντα και μαλιστα ο Ιαν την Γουαντα αγαπαει οχι την Μελανι | |
|
| |
Bella13 Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 450 Registration date : 12/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Ιαν vs Τζαρεντ Τετ 23 Σεπ 2009 - 14:53 | |
| Ιαν Τον λατρευω | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
| Θέμα: Απ: Ιαν vs Τζαρεντ Τετ 23 Σεπ 2009 - 16:56 | |
| και εγω αλλα σε κανενα επιπεδο των Καλεν και των λυκων ααααααχ Ιαν | |
|
| |
natalitsa92 Twilight Human
Ηλικία : 29 Τόπος : θεσ/νικη Αριθμός μηνυμάτων : 6 Registration date : 25/08/2009
| Θέμα: Απ: Ιαν vs Τζαρεντ Τετ 4 Νοε 2009 - 21:25 | |
| ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ [b]ΙΑΝ!!!!!!!! Θ συμφωνησω μ τ κοριτσια!! δηλ εφτασα σ ενα σημειο ν μισω τν τζαρεντ!!! ειναι τοσο αχονευτοσ!!! στην αρχη τν λυπιθηκα λιγο αλλα μετα αλλαξα γνωμη !!! Στο τελοσ ειναι που τ πηρα πραγματικα!!! Πωσ ηταν δυνατον αυτοσ ο βλακασ μη πω τπτ χειροτερο να φιλισε τη γουαντα προκαλοντασ τησ τοσο πονο!!!!!!!!! Αν τν ειχα μπροστα μ θ τν ειχα δολοφωνισει!!!!!!!! Ο ΙΑΝ καταλαβενε απολυτα τν Γουανδα!! Ηταν οτελειοσ γ αυτην!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
MARIA SWAN CULLEN Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : ATHENS Αριθμός μηνυμάτων : 865 Registration date : 17/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Ιαν vs Τζαρεντ Τετ 4 Νοε 2009 - 21:42 | |
| και εγω ψηφιζω ΙΑΝ δαγκωτο!!!! ο Ιαν αγαπουσε πραγματικα την γουαντα για αυτο ηταν και δεν τον ενοιαζε πως ηταν εμφανησιακα (οπως ειδαμε και στο τελος του βιβλιου). τωρα για τον τζαρεντ τι να πω.....αχονευτος μεχρι κοκαλο...αγενεστατος και εγωιστης οσο δεν παει αλλο.... | |
|
| |
Edward_ Breaking_ Dawn Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Ιαν vs Τζαρεντ Τετ 4 Νοε 2009 - 22:10 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ιαν vs Τζαρεντ Τετ 4 Νοε 2009 - 22:13 | |
| Παιδια σας παρακαλω ηρεμιστε και εγω τον Ιαν ψιφησα γιατι ο Ιαν ειναι ο Ιαν ειναι καλος και ευγενικος αλλα και ο Τζαρεντ ειναι μια χαρα !!!! Για φανταστητε, αν τον αντρα της ζωης σας τον ειχαν απαγαγει οι εξωγιηνοι και μετα ερχοταν με ψυχη ενος αλλου σωματος !! τι θα κανετε????? | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Ιαν vs Τζαρεντ Πεμ 5 Νοε 2009 - 23:02 | |
| Ιαν ασυζητητι....Ο Τσαρεντ μονο να πληγωνει και τις δυο καταφερνε.....κι ο Ιαν ηταν απο τους πρωτους που την πιστεψε....ενω ο Τσαρεντ αγρον ηγοραζε.... | |
|
| |
linalice Twilight Human
Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 40 Registration date : 28/10/2009
| |
| |
patrick Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1264 Registration date : 24/10/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Ιαν vs Τζαρεντ Δευ 30 Νοε 2009 - 22:15 | |
| ιαν ιαν και παλι ιαν! ιαν και ξερο ψωμι! | |
|
| |
Mrs Alice Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1006 Registration date : 21/03/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Ιαν vs Τζαρεντ Παρ 4 Δεκ 2009 - 15:05 | |
| Ιαν φυσικα,δεν υπαρχει συγκριση!!!!!Λατρεψα τον χαρακτηρα του και τον τροπο που φεροταν στην Γουαντα!!!Ενω ο Τζαρεντ τηε φεροταν στην αρχη σαν να ηταν ζωο και μετα απλα σαν το αντικειμενο που μεσα του υπηρχε η αγαπημενη του!Μου την εδινε στα νευρα!Ο Ιαν ειναι πολυ ανωτερος! | |
|
| |
Zafrina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 2311 Registration date : 05/05/2009
Forks Student Profile Team: Amazonians Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Ιαν vs Τζαρεντ Παρ 4 Δεκ 2009 - 15:10 | |
| | |
|
| |
breeze of wolf Eclipse Bitten
Ηλικία : 28 Τόπος : second star to the right, and straight on till morning Αριθμός μηνυμάτων : 373 Registration date : 14/07/2009
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Modifing Relations
| Θέμα: Απ: Ιαν vs Τζαρεντ Δευ 21 Δεκ 2009 - 11:54 | |
| | |
|
| |
Wonder New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : Έδεσσα Αριθμός μηνυμάτων : 259 Registration date : 15/03/2010
| Θέμα: Απ: Ιαν vs Τζαρεντ Τρι 16 Μαρ 2010 - 23:17 | |
| μωρε και ο τζαρεντ καλος ειναι....ο καιμενοσ εχει τραβηξει τοοοσα....εγω τουλαχιστον τον δικαιολογω.....Ωστοσο και ο Ιαν ηταν διπλα στην wonder οταν το χρειαζοταν...χμμμ δυσκολη επιλογη...!!!!!Μου θυμιζει ακριβως την περιπτωση Edward-jacob!!κανω λαθος??? | |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Ιαν vs Τζαρεντ Τετ 17 Μαρ 2010 - 0:07 | |
| σορρυ αλλα μου αρεσει ο ιαν περισσοτερο!!!! | |
|
| |
| Ιαν vs Τζαρεντ | |
|