| Ιαν vs Τζαρεντ | |
|
+29nicky_cullen niki panagiota ΕΡΗ Hollysort Mrs.Christina athina AliceK rockfreak dimitroula-robsessed pink Wonder breeze of wolf Zafrina Mrs Alice patrick linalice evi Edward_ Breaking_ Dawn MARIA SWAN CULLEN natalitsa92 Bella13 volturi girl kollhmenh lisbethsalander emerald eyes SilverMusk jenaki Connie Cullen 33 απαντήσεις |
|
Ian vs Jarred | Ian | | 66% | [ 38 ] | Jarred | | 34% | [ 20 ] |
| Σύνολο Ψήφων : 58 | | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Ιαν vs Τζαρεντ Τετ 17 Μαρ 2010 - 11:36 | |
| Αν και σε χαρακτηρα ο Ιαν ειναι ο καλυτεροσ εμενα μου αρεσει περισσοτερο ο Τζαρεντ..... | |
|
| |
Wonder New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : Έδεσσα Αριθμός μηνυμάτων : 259 Registration date : 15/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Ιαν vs Τζαρεντ Τετ 17 Μαρ 2010 - 13:50 | |
| evi συμφωνω μαζι σου....!!!!!!!! | |
|
| |
dimitroula-robsessed Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 833 Registration date : 06/02/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Ιαν vs Τζαρεντ Τετ 17 Μαρ 2010 - 13:53 | |
| IAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
καλος ειναι και ο Τζαρεντ αλλα παιδια ο ιαν ειναι αλλο πραγμα!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
rockfreak Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 6 Registration date : 17/04/2010
| Θέμα: Απ: Ιαν vs Τζαρεντ Σαβ 17 Απρ 2010 - 0:39 | |
| | |
|
| |
AliceK Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 109 Τόπος : Οπου γης και πατρης Αριθμός μηνυμάτων : 694 Registration date : 24/08/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Ιαν vs Τζαρεντ Δευ 19 Απρ 2010 - 15:11 | |
| αυτο ηταν ερωτηση..τα ευκόλως εννοουμενα παραλειπονται!!! ΙΑΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!και παλι ΙΑΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
athina Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : germany Αριθμός μηνυμάτων : 669 Registration date : 29/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| |
| |
AliceK Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 109 Τόπος : Οπου γης και πατρης Αριθμός μηνυμάτων : 694 Registration date : 24/08/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Ιαν vs Τζαρεντ Δευ 19 Απρ 2010 - 15:53 | |
| Ο Ιαν ηταν αληθινος, την φροντιζε την προστατευε!!! | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Ιαν vs Τζαρεντ Κυρ 1 Αυγ 2010 - 21:04 | |
| Δεν μπορω να αποφασισω... Ο Τζαρεντ στην αρχη μου φαινοταν λιγο βιαιος με την Γουαντα και ετσι δεν τον πολυσυμπαθησα μα αργοτερα ολα αλλαξαν και μου αρεσε. Ο Ιαν.... Τον Ιαν τον λατρευω!!!! Λεω να ψηφισω Ιαν τελικα |
|
| |
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
| Θέμα: Απ: Ιαν vs Τζαρεντ Κυρ 1 Αυγ 2010 - 21:13 | |
| ΤΖΑΡΕΝΤ!!Βασικά η Γουάντα δεν μ'αρέσει ΚΑΘΟΛΟΥ!Μου τη δίνει που έχει κρυμμένη μέσα της την Μέλανι... | |
|
| |
Hollysort New Moon Victim
Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 271 Registration date : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: Ιαν vs Τζαρεντ Δευ 2 Αυγ 2010 - 9:47 | |
| Ιαν και ξερό ψωμί Ίαν και τα μυαλά στα κάγκελα Ιαν, Ίαν και πάλι Ίαν
Δεν ξέρω αν το καταλάβατε, αλλά ο Ίαν μου άρεσε.... | |
|
| |
Edward_ Breaking_ Dawn Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
| Θέμα: Απ: Ιαν vs Τζαρεντ Δευ 2 Αυγ 2010 - 10:30 | |
| χαχαχα! συμφωνω απολυτααααααααααααααα | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Ιαν vs Τζαρεντ Δευ 2 Αυγ 2010 - 10:33 | |
| Ο Ιαν ειναι τελειος απο οποιαδηποτε πλευρα και αν το δεις |
|
| |
Edward_ Breaking_ Dawn Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
| Θέμα: Απ: Ιαν vs Τζαρεντ Δευ 2 Αυγ 2010 - 10:35 | |
| ακριβως! οταν διαβαζα το βιβλιο ο τζαρεντ μου την εδινε ειλικρινα πολυ στα νευρα! μεχρι που εμφανηστηκε ο Ιαν! αχχχ | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Ιαν vs Τζαρεντ Δευ 2 Αυγ 2010 - 10:46 | |
| Ο Τζαρεντ στην αρχη ηταν αναισθητος - Σπόιλερ:
Χτυπουσε κιολας! Τα χαστουκια και τις μπουνιες τα μοιραζε απλοχερα στην καημενη την Γουαντα
|
|
| |
| Θέμα: Απ: Ιαν vs Τζαρεντ Δευ 2 Αυγ 2010 - 11:18 | |
| Να είμαστε αντικειμενικοί...κι ο Τζάρεντ είχε τα δίκια του... αλλά πιστευω απόλυτα ότι και στα καλύτερά του πάλι γουρούνι θα ήτανε...'αντε να μη σήκωνε χέρι...μάλλον τις έτρωγε από τη Μέλανι κανονικά και του είχε μείνει το απωθημένο... Ενώ ο άλλος.... Τι να πεις.... Μέλι το παιδί... | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Ιαν vs Τζαρεντ Δευ 2 Αυγ 2010 - 12:03 | |
| Γλυκας Δεν νοιαζοταν αμα η Γουαντα ηταν ανθρωπος η ψυχη, απλα την αγαπουσε οπως και αν ηταν |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ιαν vs Τζαρεντ Δευ 2 Αυγ 2010 - 12:12 | |
| Δηλαδή, ήμαρτον...- Σπόιλερ:
Πήγα να πάθω εκεί στο τέλος που ο Τζεϊμι αφηγείται πως βρήκαν το σώμα της Πετ για να βάλουν τη Γουάντα, και που λέει οτι ο Ίαν δεν νοιαζόνταν με τι θα μοιάζει αλλά έμεινε δίπλα στη Γουάντα όσο εκείνοι είχαν πάει στην επιδρομή και δεν άφησε κανέναν άλλον να την αγγίξει στο μεταξύ...
Αχ, αχ, αχ... | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Ιαν vs Τζαρεντ Δευ 2 Αυγ 2010 - 12:17 | |
| Ναι... - Σπόιλερ:
Κανεναν δεν αφηνε να την αγγιξει... Εμενα μου αρεσε τοτε που επιασε την Γουαντα να λεει στην Σανι οτι θα αφησει και αυτη το σωμα του ξενιστη της και ο Ιαν το ακουσε... Και το φιλι που ακολουθησε το λατρεψα |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ιαν vs Τζαρεντ Δευ 2 Αυγ 2010 - 12:40 | |
| Ε, ναι...ήταν οι πιο πονεσιάρικες και ρομαντικές σκηνές - Σπόιλερ:
Κι εκεί που χάθηκε η Μέλανι και για να την φέρει πίσω ζήτησε από τον Ιαν να τη φιλήσει...Κι εκεί που την πήγε για πρώτη φορά στο δωμάτιο τού να κοιμηθεί... Κι εκεί που αποκοιμήθηκαν (ο Ίαν δηλαδή) αγκαλιασμένοι πριν η Γουάντα πάει στο γιατρό για να την βγάλει από το σώμα της Μελ...και παντού...Και στο τέλος που επιτέλους μίλησαν και τα΄πράγματα φτιάξανε... Αχ, Ίαν... | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Ιαν vs Τζαρεντ Δευ 2 Αυγ 2010 - 13:41 | |
| Μονο ενα πραγμα μου απομενει να πω... ΙΑΝ,ΙΑΝ,ΙΑΝ,ΙΑΝ,ΙΑΝ... |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Ιαν vs Τζαρεντ Τρι 24 Αυγ 2010 - 9:06 | |
| Μαλλον θα πρωτοτυπισω αλλα επιλεγω Τζαρεντ! Και ο Ιαν καλος ηταν δεν λεω και τρυφερος και γλυκος αλλα η επιλογη μου ειναι Τζαρεντ.Ο τροπος που της φεροταν ηταν απολυτως δικαιολογημενος δεδομενης της καταστασης.Μην ξεχνατε οτι για αυτον η Γουαντα ηταν το πλασμα που πηρε την ζωη της αγαπημενης του.Και ειναι λογικο να νοιαζεται για την Μελανι περισσοτερο. | |
|
| |
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
| |
| |
| Θέμα: Απ: Ιαν vs Τζαρεντ Τρι 24 Αυγ 2010 - 13:39 | |
| Αν δεν ήμουν παντρεμένη (συγνώμη, άντρα μου) μόνο τον Ίαν θα παντρευόμουν.... αν μ' ήθελε κι αυτός.... | |
|
| |
Connie Cullen Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : Bristol, London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 95 Registration date : 23/07/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Ιαν vs Τζαρεντ Κυρ 29 Μάης 2011 - 23:17 | |
| Εγώ έχω πεί στο άλλο τόπικ της ταινίας την άποψή μου, αλλά θα την πω και δω :Ρ Στηρίζω Ίαν φανατικά, κυρίως όχι γιατί μου θυμίζει τον Έντουαρντ αλλά γιατί είναι τόσο χαμηλών τόνων και ήρεμος. Και σε σχέση με τον Έντ πάντα, ο Εντ είναι λίγο φλώρος :Ρ Πολύ περισσότερο μου αρέσει ο Ίαν. Είναι πιο άνθρωπος από τους υπόλοιπους στην κοινότητα της σπηλιάς και τόσο ευγενικός. Το καλύτερο παιδί. | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Ιαν vs Τζαρεντ Κυρ 29 Μάης 2011 - 23:32 | |
| Ο Εντουαρντ φλωρος...? απο που κι ως που...?Εγω λατρευω και τον Τζαρεντ και τον Ιαν το ιδιο...οσο κι αν προσπαθω δεν μπορω να τους ξεχωρισω.. | |
|
| |
| Ιαν vs Τζαρεντ | |
|