| Ιαν vs Τζαρεντ | |
|
+29nicky_cullen niki panagiota ΕΡΗ Hollysort Mrs.Christina athina AliceK rockfreak dimitroula-robsessed pink Wonder breeze of wolf Zafrina Mrs Alice patrick linalice evi Edward_ Breaking_ Dawn MARIA SWAN CULLEN natalitsa92 Bella13 volturi girl kollhmenh lisbethsalander emerald eyes SilverMusk jenaki Connie Cullen 33 απαντήσεις |
|
Ian vs Jarred | Ian | | 66% | [ 38 ] | Jarred | | 34% | [ 20 ] |
| Σύνολο Ψήφων : 58 | | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Ιαν vs Τζαρεντ Κυρ 29 Μάης 2011 - 23:58 | |
| Ο Έντουαρντ τι??? Ίαν και πάλι Ίαν βέβαια, η μόνη ίσως περίπτωση που προτιμώ τόσο ήρεμπ τύπο | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Ιαν vs Τζαρεντ Δευ 30 Μάης 2011 - 0:05 | |
| Ενταξει αν επρεπε να διαλεξω οπωσδηποτε θα διαλεγα τον Ιαν...αλλα και ο Τζαρεντ εχει κατι που με γοητευει...στο κατω κατω για αυτον ξεκινησε ολη η ιστορια...και με συνεπηρε παρα πολυ το ποσο δυνατα τον αγαπουσε η Μελανι... | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: Ιαν vs Τζαρεντ Δευ 30 Μάης 2011 - 0:41 | |
| Αχ παιδιά η καημένη η γουάντα... μόνο αυτό έχω να πω εγώ....! Ίαν και πάλι Ίαν θα πω εγώ που δεν αντέχω άλλο τα σκληρά αγόρια και προτιμώ τους σωστούς άντρες που ξέρουν να σέβονται, να φέρονται και να αγαπάνε με τόσο πολύ πάθος ταυτόχρονα....! Το καλό μου το αγόρι...! έχει μία θέση στην καρδιά μου...!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την niki στις Δευ 30 Μάης 2011 - 15:30, 1 φορά | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Ιαν vs Τζαρεντ Δευ 30 Μάης 2011 - 0:42 | |
| Ειναι οντως αδαμαντινος χαρακτηρας...ολα τα καλα τα εχει...Μονο ο τροπος που υπερασπιζεται την "διφορετικοτητα"της τα λεει ολα.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ιαν vs Τζαρεντ Δευ 30 Μάης 2011 - 0:55 | |
| Μια δόση μαζοχισμού όλες την έχουμε. Γι αυτό κι ο Τζάρεντ μας αρέσει. Αλλά ο Ίαν είναι αυτός ο άντρας που κατά βάθος ίσως όλες διαλέγαμε γιατί αποδέχεται τα πάντα χωρίς να θέλει να αλλάξει τίποτα. Αγάπη δίχως όρους... ¶ραγε τι σόι τύπος να είναι ο άντρας της Μέγιερ; | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ιαν vs Τζαρεντ Δευ 30 Μάης 2011 - 0:57 | |
| Μαλλον κατι σαν τον Ιαν...η τον Εντουαρντ...που να δινει απλοχερα...να ανεχεται καταστασεις και να αγαπαει διχως ορους... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ιαν vs Τζαρεντ Δευ 30 Μάης 2011 - 1:01 | |
| Πάντα ο 'καλός' νικάει... ρομαντική η Μέγιερ | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ιαν vs Τζαρεντ Δευ 30 Μάης 2011 - 1:03 | |
| Μονο απο το λυκοφως να παρει κανει φτανει.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ιαν vs Τζαρεντ Δευ 30 Μάης 2011 - 1:05 | |
| Ανεβάζει τον πήχη. ¶ντε να βρεις άντρα με τέτοια προσόντα. Καλά, δεν έχω παράπονο - ευτυχώς - από τον δικό μου | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ιαν vs Τζαρεντ Δευ 30 Μάης 2011 - 1:10 | |
| Εσυ εχεις ηδη δεσει τον γαιδαρο σου που λενε.... Αντε και με μια καλη τυχη εμεις οι λευτερες.... | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Ιαν vs Τζαρεντ Δευ 30 Μάης 2011 - 9:29 | |
| Εγω παλι προτιμω τον Τζαρεντ. Καλος ο Ιαν δεν λεω...γλυκος τρυφερος και αγαπαει αληθινα αλλα και αυτη η βαρβατίλα που βγαζει ο Τζαρεντ εμενα μου αρεσει!! Και μην ξεχνατε οτι ο Τζαρεντ ειχε καθε λογο να ειναι επιθετικος...του κλεψανε το κοριτσι που αγαπαει.Τι θα επρεπε να κανει να το δεχτει ετσι απλα? | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ιαν vs Τζαρεντ Δευ 30 Μάης 2011 - 13:47 | |
| Συμφωνω...συν του οτι μια αλλη ψυχη υπαρχει στο σωμα της...Κατι που εχει μαθει να μισει...αν και στο τελος την αγαπησε στα αληθεια την Γουαντα... | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: Ιαν vs Τζαρεντ Δευ 30 Μάης 2011 - 15:35 | |
| Ναι καλά λες και διάλεξε η Γουάντα σε ποιο σώμα έπρεπε να μπει και έφταιγεεκείνη... απλώς μερικοί το καταλάβαιναν μερικοί όχι.. | |
|
| |
Connie Cullen Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : Bristol, London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 95 Registration date : 23/07/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Ιαν vs Τζαρεντ Σαβ 4 Ιουν 2011 - 23:36 | |
| Σε σχέση με τον Ίαν είπα ότι ο Έντ είναι λίγο φλώρος ρε κορίτσια :Ρ Ο Ίαν δεν νοιάζεται αν το μαλλί του είναι επιμελώς ατημέλητο, ούτε τίποτα τέτοιο. Δεν λέω πως ο Εντ νοιάζεται μόνο για αυτό βέβαια, αλλά ο Ίαν δεν το παίζει κουλ, δεν είναι καν κουλ. Είναι τελείως ειλικρινής.. και ανεπιτήδευτος. Ο Τζάρεντ δεν μου κάνει κλικ, απλά όχι :/ Η ιστορία αυτή είναι της γουάντα, όχι της μέλανι. | |
|
| |
nicky_cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : In the Midle of Nowhere / Σταυρός Θεσ/νίκης Αριθμός μηνυμάτων : 2125 Registration date : 12/05/2012
| Θέμα: Απ: Ιαν vs Τζαρεντ Τετ 22 Μάης 2013 - 23:07 | |
| μπορεί να ξεσκονίζω ένα τοπικ που έχει καιρό να ανοιχτεί αλλά τώρα που διάβασα το βιβλίο εχω μια γνώμη να πω!!!! όσο περίεργο και αν φαίνεται μιας και λίγα άτομα προτιμούν τον Τζαρεντ είμαι μια από αυτα... Από την πρώτη ανάμνηση της Μέλανι με τον Τζαρεντ τον είχα λατρεψει... Σε κάποιο σημείο μου την είχε δώσει αλλά είχε το δίκιο του... Φανταστείτε τι περνούσε όσο νόμιζε ότι το πλάσμα που μισούσε έκλεψε την ζωή της αγαπημένης του... Και αφού κατάλαβε τελικά ότι η Μέλανι υπήρχε μέσα στην Γουαντα φανταστείτε πως ένιωθε που την είχε χτυπήσει τόσο πολύ... Και ενώ έβλεπε το σώμα της αγαπημένης του να είναι μαζί με τον Ιαν... Ναι μισούσε την Γουαντα στην αρχή αλλά είχε λόγο... Και μετά τελικά την αγάπησε... Ο Ιαν είναι πολύ καλός και δέχεται την Γουαντα αλλά δεν περνάει όσα περνάει ο Τζαρεντ... Έτσι λοιπόν Τζαρεντ και πάλι Τζαρεντ!!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ιαν vs Τζαρεντ Τετ 22 Μάης 2013 - 23:52 | |
| Απο τους λιγους...?οι περισσοτερες Τζαρεντ προτιμουμε.... | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| |
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Ιαν vs Τζαρεντ Πεμ 23 Μάης 2013 - 0:25 | |
| Εγώ βιβλίο μπορεί να μην έχω διαβάσει αλλά προτιμώ Τζάρεντ για ευνόητους λόγους | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ιαν vs Τζαρεντ Πεμ 23 Μάης 2013 - 1:06 | |
| δεν ειναι μονο η φατσα ξερεις... | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Ιαν vs Τζαρεντ Πεμ 23 Μάης 2013 - 1:07 | |
| ειναι η βαρβατηλα...η ενσαρκωση του απολυτου αρσενικου | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ιαν vs Τζαρεντ Πεμ 23 Μάης 2013 - 1:08 | |
| και μεσα και εξω απο το βιβλιο... | |
|
| |
$ofi@ + Edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Neverland Αριθμός μηνυμάτων : 4949 Registration date : 03/07/2010
| Θέμα: Απ: Ιαν vs Τζαρεντ Πεμ 23 Μάης 2013 - 1:44 | |
| | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Ιαν vs Τζαρεντ Πεμ 23 Μάης 2013 - 2:27 | |
| Λογικό εσείς να γνωρίζετε περισσότερα λόγω του ότι έχετε διαβάσει ένα βιβλίο, αλλά αφήστε κι εμάς του καψερούς που έχουν δει μόνο μια ταινία να εκφέρουν κι αυτοί την άποψή τους | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Ιαν vs Τζαρεντ Πεμ 23 Μάης 2013 - 7:40 | |
| Τζερεντ και ξερο ψωμι ενα πραγμα!!! Εγω ήμουνα team Τζαρεντ απο την αρχη και συνεχιζω σταθερα!! Οπως εχω ξαναπει εμενα με τραβανε τα κακα παιδια οποτε παντα οι επιλογες μου κλεινουν προς τα εκει.Οπως και με τον Πιτα και τον Γκειλ.Εμενα δεν με τραβηξε ποτε ο Πιτα.Θα τον ηθελα για φιλο μου αλλα για αγορι μου θα επελεγα τον Γκειλ!! | |
|
| |
nicky_cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : In the Midle of Nowhere / Σταυρός Θεσ/νίκης Αριθμός μηνυμάτων : 2125 Registration date : 12/05/2012
| Θέμα: Απ: Ιαν vs Τζαρεντ Πεμ 23 Μάης 2013 - 9:11 | |
| εγώ είπα ότι είμαι από τις λίγες γιατι στην ψηφοφορία άλλο φαίνεται!!!! Αλλά όλα όσα είπατε ισχύουν για εμένα!!!! | |
|
| |
| Ιαν vs Τζαρεντ | |
|