Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Κυρ 30 Αυγ 2009 - 16:25
SpunK RansoM έγραψε:
Στις τελευταιες σελιδες λεει για τα ημερολογια λυκοφως και οτι ημερομηνια κυκλοφοριας ειναι 13 οκτωβριου παγκοσμιως αρα τοτε θα ερθουν και στην Ελλαδα σωστα?
α οχι οκ! το βρηκα!
LaDy_SoVeReigN Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Στον κόσμο τον Anime!! Αριθμός μηνυμάτων : 1666 Registration date : 09/08/2009
Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Δευ 31 Αυγ 2009 - 2:52
εχω ειδη κανονισει στισ 21 του μηνοσ κοπανα απο το σχολειο για να παω να αγωρασω το βιβλιο!!!!!ανυπομονω
Mrs.Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 2768 Registration date : 13/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Δευ 31 Αυγ 2009 - 11:13
litsaki_kourkoubinaki το ίδιο έχω κανονόσει κι εγώ με την κολλητή μου!!Σίγα που 8α κάθομαι να ακούω τις διαλέξεις των καθηγητών όταν στα βιβλιοπωλεία υπάρχει η χαραυγή που την περιμέναμε τόσο καιρό...
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Δευ 31 Αυγ 2009 - 13:12
ΠΑΙΔΙΑ !! τελικα εισακουσθημεν!!η μεταφραση κατι λεει στη χαραυγη! αν εξαιρεσεις το αυτοκινητο πριν και το αυτοκινητο μετα...
Σπόιλερ:
τα βefore και after cars...
ε οι αλλες μεταφρασεις ητανε λιιγο κουφες..αλλα τωρα ειναι πιο καλα τα πραγματα!! αντε και αναμενουμε!!!!στην φωτια μας εχουνε!!!
Kristen Stewart Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : London Αριθμός μηνυμάτων : 894 Registration date : 04/08/2009
Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Δευ 31 Αυγ 2009 - 13:44
αχ μακαρι!!!
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Δευ 31 Αυγ 2009 - 13:51
αχ τι χαρα ηταν αυτη που πηρα!ειχα μερες να μπω και δεν ειχα παρει ειδηση οτι βγηκε η επισημη ημερομηνια της χαραυγης.διαβασα και εγω το πρωτο κεφαλαιο και ηταν καλο. παντως δεν αντεξα και εκανα ηδη την παραγγελια μου μεσω ιντερνετ για να το παραλαβω σιγουρα την ημερα της κυκλοφοριας.αντε λιγες μερες μεινανε και θα το εχουμε στα χερια μας!
team edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 1632 Registration date : 11/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Δευ 31 Αυγ 2009 - 14:37
παιδια απο που το εχετε παραγγειλει στο internet??? θελω κ εγω να το παραγγειλω γιατι δεν ειμαι σιγουρη πως θα το βρω εγκαιρα στα βιβλιοπωλεια....
jenaki New Moon Victim
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 284 Registration date : 30/07/2009
Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Δευ 31 Αυγ 2009 - 14:46
λοιπον εστειλα μηνυμα platypus και μου απαντησαν οτι στην ελλαδα θα κυκλοφορισει στις 21 σεπτεμβριου!!!!!!!!!!!!!!!!!
Edward_ Breaking_ Dawn Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Δευ 31 Αυγ 2009 - 14:48
hmm εγω δεν θα το παραγγειλω απο που8ενα! 8α το παρω απο το βιβλιοπωλειο της γειτονιας μου! Δεν εχω παραπονο την Εκλειψη μια βδομαδα πριν την φερανε απο την κανονικη ημερομηνια που ειχε δω8ει απο την πλατυπους! αχ ανυπομονω!!
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Δευ 31 Αυγ 2009 - 14:55
υπαρχουν διαφορα on line βιβλιοπωλεια οπου μπορεις να το βρεις και να το παραγγειλεις. εαν μπεις στην σελιδα της πλατυπους και πατησεις εκει που λεει αγορες οnline θα σου δειξει καποια απο τα βιβλιοπωλεια που σου προτεινει για τις αγορες σου.διαλεγεις και παραγγελνεις.εγω προσωπικα το παραγγειλα απο το best seller δεν το εχει η πλατυπους αλλα ειχα παραγγειλει απο εκει και την εκλειψη οποτε το προτιμησα.με βολευει γιατι τα πληρωνω και με αντικαταβολη οποτε δεν μπλεκω με καρτες κτλ.μην το περιμενεις νωριτερα απο τα βιβλιοπωλεια απλα θα σου το στειλουν την ιδια μερα.τουλαχιστον ετσι μου εγινε με την εκλειψη. ελπιζω να σε βοηθησα!
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Δευ 31 Αυγ 2009 - 14:56
με βοηθησες πολυ, σε ευχαριστω
georgiaole Twilight Human
Ηλικία : 29 Τόπος : KAΛAMATA Αριθμός μηνυμάτων : 54 Registration date : 18/08/2009
Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Δευ 31 Αυγ 2009 - 16:39
ΕΓΩ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΗΣ PLATYPUS ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΣΤΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΣΤΙΣ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ!!!!! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΟΥΝΕ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΗΣ ΧΑΡΑΥΓΗΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!!ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!! ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SΙΤΕ ΤΗΣ PLATYPUS ΣTO http://www.platypus.gr ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΛΛΟ!!!!!!!!!!!
Edit by angepsi: Αρχικά θα ήθελα να σε ενημερώσω οτι τα κεφαλαία στην γλώσσα του ιντερνετ είναι σαν να φωνάζεις στο συνομιλητή σου και γι'αυτο καλύτερο θα ήταν να αποφεύγονται! Επίσης καλό θα ηταν να ελέγχεις πριν ποστάρεις κάτι αν έχει ξαναμπεί!! Συγκεκριμένα αυτο που πόσταρες για το πρώτο κεφάλαιο της χαραυγής εχει ήδη μπει δυο σελίδες πιο πίσω σε αυτο το τόπικ!!
Παιδιά το φόρουμ αποτελεί ενα χώρο ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων!!! Γι'αυτο σας παρακαλώ ρίχνετε μια ματιά στο τι έχει γραφτεί προτού ποστάρετε αυτα που θέλετε γιατι αλλιώς επικρατεί ενα χάος!!! Πλέον τα ενεργά μέλη μας ειναι πόλλα και είναι πολύ πιθανόν αυτο που θέλετε να ποστάρετε να έχει ήδη μπει!! Οπότε μην γεμίζετε τον ηδη περιορισμένο χώρο του φόρουμ με με τα ιδια και τα ιδια!!!
Καλή συνέχεια!!
Alexadruby the vampire Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Κέρκυρα Αριθμός μηνυμάτων : 839 Registration date : 31/01/2009
Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Δευ 31 Αυγ 2009 - 17:45
21... ? Γιατι 21... ? Μα δεν μας λυπουντε καθολου... ? Ειχα μια χαρα που νομιζα πως θα βγει τις 3 και τωρα μαθαινω οτι τελικα θα βγει στις 21... Διαβασα και το πρωτο κεφαλαιο αλλα το μονο που καταφερα ηταν να ανυπομωνω ακομα περισοτερο... Και δεν εχει και καθολου Εντουαρτ αυτο το κεφαλαιο... Αμαν... Απο εκει που ελεγα ''3 κ σημερα'' τωρα θα λεω ''21 και σημερα''... Δεν αντεχω αλλο...
Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Δευ 31 Αυγ 2009 - 18:05
παιδια στη σελιδα της πλατυπους σας θυμιζω οτι ειναι μονο το μισο του πρωτου κεφαλαιου το οποιο εχει δημοσιευτει..!!! ειναι 13 σελιδες ενω το πρωτο κεφαλαιο ολοκληρο ειναι γυρω στις 23 νομιζω....
MIKAELLA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : chichester Αριθμός μηνυμάτων : 981 Registration date : 24/02/2009