| Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα | |
|
+86Ms Natalie Pattinson MARIA SWAN CULLEN I'm_not _dead silenceprincess Zafrina Neri elli niki tarantoula ev@ki92 gianna x. Mrs Alice hiddenfantasy selini robsten mariap angepsi kanty annabell Efst@thi@ vampiroula Vampiroua EVA!!! Ελενα Georgia P. C Isabella_Cullen Ashley Greene demi breeze of wolf T-NM-E-BD kollhmenh Filio twilightFOREVER soula22 akaliakoukou April christi_twilight Fay1765 Athanasia.Pattinson emma cullen pattinson Mrs Pattinson Alexadruby the vampire georgiaole ΕΡΗ BELLA MARIE michelle SpunK RansoM dolores!! !~Twilighter~! scarlet rose Isabella21 bella litsaki_kourkoubinaki elizaki :P didi sunrise M@rIa volturi girl Jacob Black nonipas300 Nemesis Of Bellin alicebella Edward_ Breaking_ Dawn linaki Mrs.Cullen MIKAELLA WhiteQueen team edward Kristen Stewart maria1989 jenaki VLaSia =) an8i Connie Cullen LaDy_SoVeReigN bluesea Bella + Edward love SilverMusk Ms Cullen ev@ki edward_bella Renée Fotis333 Rozmari Bella13 twiligter 90 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
sunrise Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : athina Αριθμός μηνυμάτων : 2711 Registration date : 27/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Τετ 26 Αυγ 2009 - 23:59 | |
| οτι κυκκλοφορη οταν οι περισσοτεροι εχουν σχολειο ειναι ασχημο αλλα τουλαχιστον βγαινει στις αρχες της σχολικης χρονιας οποτε το προγραμμα δεν θα ειναι πολυ φορτομενο, πιστευω πως δεν θα παρει περισσοτερο απο ενα σ/κ για να το τελειωσετε ολο. εγω παλι ανυπομωνο να κυκλοφορισει γιατι δν αντεχω αλλο θελω να το διαβασω | |
|
| |
didi Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : ale3androupoli Αριθμός μηνυμάτων : 823 Registration date : 06/05/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Πεμ 27 Αυγ 2009 - 1:31 | |
| Ρε παιδια τι αγχωνεστε??? Μεχρι της 21 ουτε το προγραμμα στο σχολειο δεν θα εχει βγει!!! Αρχες ειναι!!! Ηηρεμιστε... Δυσκολα θα ειναι...αλλα απο το να δειτε τηλεοραση ας διαβασετε το επος! | |
|
| |
VLaSia =) Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Registration date : 19/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Πεμ 27 Αυγ 2009 - 1:33 | |
| οταν τα φροντηστιρια και αθληματα ξεκινανε πρωτη σεπτεμβρη δεν ειναι τοσο ευκολο να συγκεντρωθεις ομως | |
|
| |
didi Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : ale3androupoli Αριθμός μηνυμάτων : 823 Registration date : 06/05/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Πεμ 27 Αυγ 2009 - 1:46 | |
| Ναι,σωστο...Αλλα απο την αλλη,το βιβλιο δεν θελει και συγκεντρωση,πριν κοιμηθεις μπορεις να διαβαζεις λιγο...Εγω στις εξετασεις αυτο εκανα...και δεν ειχα και κανενα προβλημα...για αυτο το λεω...τωρα...τι να πεις...ειναι δυσκολο... | |
|
| |
MIKAELLA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : chichester Αριθμός μηνυμάτων : 981 Registration date : 24/02/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Πεμ 27 Αυγ 2009 - 1:55 | |
| xe γω ατο εκανα στο στισ exams αλλα αν σκεφτουμε πολοι εχουμε αρκετα φροντ μετα σχολεια δν μασ σκεφονται? πωσ θα ξενυχταμε για να διαβαζουμε και αυτα αυτα εχει η σκληρη ζωη | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Πεμ 27 Αυγ 2009 - 1:59 | |
| το αξιζει η χαραυγουλα κοριτσαρες.. θα τα καταφερουμε | |
|
| |
elizaki :P Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 31 Registration date : 27/08/2009
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Πεμ 27 Αυγ 2009 - 2:17 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Πεμ 27 Αυγ 2009 - 2:32 | |
| ελιζακι εισαι καινουρια εδω, και οπως και εγω στην αρχη αντιμετωπισες το ιδιο προβλημα.. απλα γραφουμε με ελληνικους χαρακτηρες.. ειναι πιο ευγενικο.. καλα ποστς twilighteritisa | |
|
| |
Mrs.Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 2768 Registration date : 13/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Πεμ 27 Αυγ 2009 - 12:16 | |
| ¶μα εγώ αρχίσω και το διαβάσω λίγο πριν κοιμηθώ...Πώς θα κοιμηθώ μετά???Σιγά που θα το αφήσω...Είναι δύσκολα τα πράγματα...δεν μας πέρνει για ξενύχτι... | |
|
| |
litsaki_kourkoubinaki Twilight Human
Ηλικία : 32 Τόπος : ΣΑΛΑΜΙΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 20 Registration date : 16/08/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Παρ 28 Αυγ 2009 - 19:25 | |
| αντε να δουμε απο τις αρχες του μηνα τωρα 20,τουλαχιστον μην το αλλαξουν παλι.. | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Παρ 28 Αυγ 2009 - 19:35 | |
| δεν νομιζω να αλλαξουν παλι ημερομηνια μιας η ανακοινωση ειναι επισημη!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Παρ 28 Αυγ 2009 - 21:17 | |
| | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Παρ 28 Αυγ 2009 - 21:56 | |
| λογικο ειναι αφου μολις γραφτηκες να χρειαζεσαι βοηθεια. θα σε βοηθουσε να διαβαζες τους κανονισμους. θα σε ωφελισουν πολυ!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Παρ 28 Αυγ 2009 - 22:17 | |
| ναι θα το κανω!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!! | |
|
| |
bella Twilight Human
Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 31 Registration date : 22/09/2008
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Σαβ 29 Αυγ 2009 - 21:38 | |
| | |
|
| |
Isabella21 The Volturi
Ηλικία : 36 Τόπος : Volterra, Italia!! Αριθμός μηνυμάτων : 2087 Registration date : 18/02/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Σαβ 29 Αυγ 2009 - 22:36 | |
| Τέλειο είναι bella!!! Εγώ δν το έχω ξαναδεί, αλλά ανυπομονώ! Σίγουρα το βιβλίο θα είναι τόσο προσεγμένο όσο και τα προηγούμενα!!!! | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Σαβ 29 Αυγ 2009 - 23:08 | |
| Ρε παιδιά να σας πω την αλήθεια μου, στην αρχή χάρηκα που το είδα και λέω ας διαβάσω λίγο. Μετά το διάβασα όλο, όπως ήταν λογικό να γίνει και στο τέλος κατέληξα να χτυπιέμαι που δεν είχε άλλο...
Και δεν θέλω να ανοίξω το βιβλίο στα Αγγλικά. Θέλω να το διαβάσω επιτέλους στα Ελληνικά να το ευχαριστηθώ... | |
|
| |
Isabella21 The Volturi
Ηλικία : 36 Τόπος : Volterra, Italia!! Αριθμός μηνυμάτων : 2087 Registration date : 18/02/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Κυρ 30 Αυγ 2009 - 0:17 | |
| Αχ σε καταλαβαίνω WhiteQueen, κι εγώ αυτό έπαθα.... Κοντεύει ο καιρός, σε λίγο θα το έχουμε στα χέρια μας!!!!! Πανω από 700 σελίδες για να χορτάσουμε διάβασμα!!! | |
|
| |
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Κυρ 30 Αυγ 2009 - 0:27 | |
| Δεν φτουρανε οι 700 σελιδες βρε παιδια!!!!
Θα ειναι στα ελληνικα και θα τρεχει το κειμενο νερο!!!!!2 μερες υποθεση το πολυ ειναι!!!!
Και μετα????Τι θα κανουμε μετα???Εγω αυτο σκεφτομαι και απελπιζομαι!!!!
Θα βαλω την μανα μου να μου παιρνει το βιβλιο απο τα χερια αν ξεπερναω την μια ωρα διαβασμα!!!! | |
|
| |
!~Twilighter~! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : εδώ εκεί, παραπέρα... Αριθμός μηνυμάτων : 1162 Registration date : 22/04/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Κυρ 30 Αυγ 2009 - 0:42 | |
| Πες τα βρε Δήμητρα.. Πες τα..!! Κι εγώ που την έχω αγοράσει και (φυσικά) διαβάσει στ αγγλικά, σε μία βδομάδα την τελείωσα.. - Σπόιλερ:
Ηταν περίοδος εξετάσεων, αλλιώς..
Και τώρα διαβάζω ένα κεφάλαιο μια φορά στο τόσο - Σπόιλερ:
συγχρόνως και με την Εκλειψη..
για να μην τελειώσει γρήγορα, αν και έχω φτάσει στο 3ο κεφάλαιο από το Book III.. Δεν θέλω να τελειώσει.. Παιδιά, σας λέω να το ξέρετε.. Βέβαια, δεν το δένω και κόμπο (που λένε) αλλά έκανα κάποιους υπολογισμούς, και κατέληξα στο συμπέρασμα, ότι αφού το Λυκόφως έκανε (εδώ, στα Τρίκαλα) 20, η Νέα Σελήνη 22 και η Εκλειψη 24 Ευρώ, η Χαραυγή θα κάνει γύρω στ 26 Ευρώ.. Οπότε.. Αρχίστε να μαζεύετε χρήματα από τώρα.. - Σπόιλερ:
Αν και το 'χω στ αγγλικά, με βλέπω να το παίρνω και στα ελληνικά, γιατί έτσι όπως θα το βλέπω δίπλα στην Εκλειψη στη σειρά με 1ο το Λυκόφως, 2η τη Νέα Σελήνη και 3η την Εκλειψη, θα το λιμπίζομαι και θα το πάρω.. ''Αννα, συγκρατήσου'', θα λέω.. ''το 'χεις και στ αγγλικά..''
Wow.. Είναι το μεγαλύτερο post που έχω κάνει.. | |
|
| |
Rozmari Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 39 Τόπος : Αthens Αριθμός μηνυμάτων : 1723 Registration date : 26/01/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Κυρ 30 Αυγ 2009 - 1:07 | |
| Εγω δεν θα το διαβασω γιατι οπως εκανες Βασιλισσα ειμαι σιγουρη οτι κι εγω θα χτυπιεμαι μετα. Ωραια που τα μαθαμε τι συμβαινει στα αγγλικα αλλα....αντε να το δουμε ολοκληρωμενο και στα ελληνικα. - Σπόιλερ:
ελπιζω μονο να τα εχουν παει καλυτερα στην μεταφραση απο τα προηγουμενα
| |
|
| |
sunrise Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : athina Αριθμός μηνυμάτων : 2711 Registration date : 27/03/2009
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Κυρ 30 Αυγ 2009 - 1:12 | |
| - bella έγραψε:
- κορίτσια ένα μικρο δείγμα μέχρι τις 21
κάντε κλικ στο βιβλίο
( αν το έχετε ξαναβάλει sorry )
http://www.platypus.gr/index.html αχ εγω πρωτη φορα το βλεπω θα κατω να το διαβασω τωρα, αχ ανυπονω να βγει απο τοτε που εχουν αρχισει ολα αυτα με τα twilight δεν εχω και ορεξη να διαβασω τιποτα αλλο και το θεμα ειναι οτι αρχιζουν και τα σχολεια και οι σχολες που μυαλο για διαβασμα, παλι μας κατεστρεψαν αυτα τα βιβλια(με την καλη την εννοια)μου και τωρα που θα βγει και η χαραυγη θα πεταω τα βιβλια της σχολης και θα διαβαζω ξανα και ξανα την χαραυγη | |
|
| |
dolores!! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : οπου ειναι κι ο ΡΟΜΠ!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2245 Registration date : 03/06/2009
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Κυρ 30 Αυγ 2009 - 10:54 | |
| | |
|
| |
SpunK RansoM Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 30 Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 693 Registration date : 23/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Κυρ 30 Αυγ 2009 - 12:07 | |
| Στις τελευταιες σελιδες λεει για τα ημερολογια λυκοφως και οτι ημερομηνια κυκλοφοριας ειναι 13 οκτωβριου παγκοσμιως αρα τοτε θα ερθουν και στην Ελλαδα σωστα? | |
|
| |
Edward_ Breaking_ Dawn Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Κυρ 30 Αυγ 2009 - 16:20 | |
| - SpunK RansoM έγραψε:
- Στις τελευταιες σελιδες λεει για τα ημερολογια λυκοφως και οτι ημερομηνια κυκλοφοριας ειναι 13 οκτωβριου παγκοσμιως αρα τοτε θα ερθουν και στην Ελλαδα σωστα?
που ακριβως το λεει αυτο? | |
|
| |
| Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα | |
|