| Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα | |
|
+86Ms Natalie Pattinson MARIA SWAN CULLEN I'm_not _dead silenceprincess Zafrina Neri elli niki tarantoula ev@ki92 gianna x. Mrs Alice hiddenfantasy selini robsten mariap angepsi kanty annabell Efst@thi@ vampiroula Vampiroua EVA!!! Ελενα Georgia P. C Isabella_Cullen Ashley Greene demi breeze of wolf T-NM-E-BD kollhmenh Filio twilightFOREVER soula22 akaliakoukou April christi_twilight Fay1765 Athanasia.Pattinson emma cullen pattinson Mrs Pattinson Alexadruby the vampire georgiaole ΕΡΗ BELLA MARIE michelle SpunK RansoM dolores!! !~Twilighter~! scarlet rose Isabella21 bella litsaki_kourkoubinaki elizaki :P didi sunrise M@rIa volturi girl Jacob Black nonipas300 Nemesis Of Bellin alicebella Edward_ Breaking_ Dawn linaki Mrs.Cullen MIKAELLA WhiteQueen team edward Kristen Stewart maria1989 jenaki VLaSia =) an8i Connie Cullen LaDy_SoVeReigN bluesea Bella + Edward love SilverMusk Ms Cullen ev@ki edward_bella Renée Fotis333 Rozmari Bella13 twiligter 90 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Παρ 4 Σεπ 2009 - 23:44 | |
| - Mrs.Cullen έγραψε:
- Το ξέρω ότι ζητάω ΠΑΡΑΑΑ πολλά αλλά τι να κάνω ο βρικόλακας..?Ναι.μείνανε 17 μερούλες που ελπίζω να περάσουνε γρήγορα!!!!
Ξαναδιάβασε τα για να τα εμπεδώσεις καλύτερα... | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Παρ 4 Σεπ 2009 - 23:44 | |
| δεν εχουν ασχοληθει καθολου με το twlight saga για να καταλαβουν ποσο καταπληκτικα ειναι αυτα τα βιβλια και για να καταλαβουν γιατι περιμενουμεν τοσο πολυ την κυκλοφορια της χαραυγης | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Παρ 4 Σεπ 2009 - 23:45 | |
| - Mrs.Cullen έγραψε:
- Μπα...είναι TEAM CLOWN!
Τέτοια εμμονή πια. Με το ζόρι την έπεισα τη μαμά μου να αγοράσω το Λυκόφως και την Έκλειψη(τη νέα σελήνη την αγόρασα μόνη μου) Μέσα σε μια βδομάδα... | |
|
| |
Mrs.Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 2768 Registration date : 13/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Παρ 4 Σεπ 2009 - 23:46 | |
| Σιγά που θα ασχοληθούν με κάτι που να αξίζει...Όσο γι'αυτό που μου πρότεινες Fay1765 μάλλον εκέι θα καταλλήξω γιατί βαριέμαι να διαβάσω πάλι τον Πότερ... | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 2768 Registration date : 13/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Παρ 4 Σεπ 2009 - 23:48 | |
| Ααα,εγώ τα έχω κανονίσει ήδη με τη μαμά μου...Της ξεκαθάρισα ότι είναι το τελευταίο βιβλίο και να δείξει έλεος!!!Ε,στο τέλος τα κατάφερα!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Παρ 4 Σεπ 2009 - 23:50 | |
| - Mrs.Cullen έγραψε:
- Ααα,εγώ τα έχω κανονίσει ήδη με τη μαμά μου...Της ξεκαθάρισα ότι είναι το τελευταίο βιβλίο και να δείξει έλεος!!!Ε,στο τέλος τα κατάφερα!!!
Εγώ πρώτα παρήγγειλα από τα 7 την ταινία και μετά της το είπα.Δεν είπε τίποτα.Και απο τι βλέπω το ίδιο θα κάνω για τις υπόλοιπες ταινίες | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Παρ 4 Σεπ 2009 - 23:51 | |
| Very Nice!!!Εμείς οι βρικόλακες είμαστε πολύ κομπιναδόροι!!! | |
|
| |
Fotis333 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Λαμία Αριθμός μηνυμάτων : 993 Registration date : 03/08/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Παρ 4 Σεπ 2009 - 23:52 | |
| Ναι και εγώ την έπεισα στο τέλος... | |
|
| |
| |
| |
Fotis333 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Λαμία Αριθμός μηνυμάτων : 993 Registration date : 03/08/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Παρ 4 Σεπ 2009 - 23:54 | |
| - Mrs.Cullen έγραψε:
- Ααα,εγώ τα έχω κανονίσει ήδη με τη μαμά μου...Της ξεκαθάρισα ότι είναι το τελευταίο βιβλίο και να δείξει έλεος!!!Ε,στο τέλος τα κατάφερα!!!
Ναι και εγώ την έπεισα στο τέλος.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Παρ 4 Σεπ 2009 - 23:55 | |
| Όχι,που δε θα τα καταφέρναμε... | |
|
| |
akaliakoukou Eclipse Bitten
Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 336 Registration date : 13/01/2009
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Σαβ 5 Σεπ 2009 - 1:25 | |
| Παιδιά, εγώ ζω στη Χϊο και την Έκλειψη την παρέλαβα ΠΡΙΝ την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας. Το ίδιο συνέβη και με τα τελευταία Χάρι Πόττερ. Οπότε, δεν ανησυχώ. Ενημερώστε έγκαιρα τα βιβλιοπωλεία από τα οποία ψωνίζετε και δεν θα έχετε πρόβλημα! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Κυρ 6 Σεπ 2009 - 17:24 | |
| Κοιτάξτε τι βρήκα σήμερα στο σάιτ της Πλατύπους! Ο εκδοτικός οίκος θέτει μια συγκεκριμένη ημερομηνία ώστε να αποφευχθούν, όσο είναι δυνατό, περιπτώσεις αθέμιτου ανταγωνισμού μεταξύ των βιβλιοπωλείων. Ένα πολυαναμενόμενο βιβλίο όπως η Χαραυγή θα ζητηθεί από τους αναγνώστες του από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του και έτσι αν κάποιο βιβλιοπωλείο πουλάει νωρίτερα στερεί από άλλα τις δικές τους πωλήσεις. Ο εκδοτικός οίκος δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να πουλήσει λιανική νωρίτερα από την ημερομηνία που ο ίδιος θέτει, αφού αυτό θα είναι σαν να ανταγωνίζεται αθέμιτα τα βιβλιοπωλεία. | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Κυρ 6 Σεπ 2009 - 17:35 | |
| εχει δικιο σε αυτα πολυ λεει!! αλλα η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια ευσι δεν λενε? ε και παλι στις 21 θα το χουμε σιγουρα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Κυρ 6 Σεπ 2009 - 17:38 | |
| Ναι,έχει δίκιο...αυτό το πράγμα που λέει έγινε εδώ στη χαραυγή!Τόσα βιβλιοπωλεία έχουμε εδώ και πριν καν δηλώσει η Πλατύπους ότι βγήκε η έκλειψη εγώ την είχα ήδη στα χέρια μου και τα άλλα βιβλιοπωλεία τη φέρανε μετά από 2-3 μέρες...και ναι!η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!!! | |
|
| |
elizaki :P Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 31 Registration date : 27/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| |
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Κυρ 6 Σεπ 2009 - 17:50 | |
| Και ποιος δεν θα πάει...θα ξεπουλήσουν αμέσως!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Κυρ 6 Σεπ 2009 - 18:10 | |
| οοοοοοοοοοοουυυυυυυυυυ καλα ειμαι σιγουρη γι αυτο ολοι περιμενουν πως κ πως!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αντε αλλο λιγοοο εμεινε!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Κυρ 6 Σεπ 2009 - 18:12 | |
| 15 μερούλες έμειναν...θα περάσουν γρήγορα...ΥΠΟΜΟΝΗ κορίτσιααα!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Κυρ 6 Σεπ 2009 - 18:20 | |
| | |
|
| |
team edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 1632 Registration date : 11/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Κυρ 6 Σεπ 2009 - 18:25 | |
| girls υπομονη!!!! σε 20 ημερες θα το εχουμε!!! τοσο καιρο περιμενουμε, επιτελους σε λιγο θα το εχουμε!!!! κ ολη η αναμονη θα δικαιωθει μολις παρουμε το βιβλιο στα χερια μας.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Κυρ 6 Σεπ 2009 - 18:28 | |
| Θα πάρουμε το αίμα μας πίσω!!!Και ούτε το σχολείο θα σταθεί εμπόδιο σε αυτό!!! | |
|
| |
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Κυρ 6 Σεπ 2009 - 18:30 | |
| οχι βεβαια!! τιποτα δε μπορει να μας σταθει εμποδιο!!! αν δεν το τελειωσουμε με τα ξενυχτια θα το παρουμε στο σχολειο!!! εξαλλου πως να προσεχεις το μαθημα οταν σε περιμενει αυτο το βιβλιο σπιτι??? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Κυρ 6 Σεπ 2009 - 18:31 | |
| Σωστά!!!Σίγα μην προσέχεις όταν ηέρεις ότι υπάρχει ΤΟ βιβλίο στο σπίτι σου...ξενυχτάμε που ξενυχτάμε ας το κάνουμε και μια φορά για ιερό σκοπό!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Κυρ 6 Σεπ 2009 - 18:32 | |
| ακριβως!!! τωρα εχουμε καλυτερο λογο απο ποτε!!!!! | |
|
| |
| Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα | |
|