| Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα | |
|
+86Ms Natalie Pattinson MARIA SWAN CULLEN I'm_not _dead silenceprincess Zafrina Neri elli niki tarantoula ev@ki92 gianna x. Mrs Alice hiddenfantasy selini robsten mariap angepsi kanty annabell Efst@thi@ vampiroula Vampiroua EVA!!! Ελενα Georgia P. C Isabella_Cullen Ashley Greene demi breeze of wolf T-NM-E-BD kollhmenh Filio twilightFOREVER soula22 akaliakoukou April christi_twilight Fay1765 Athanasia.Pattinson emma cullen pattinson Mrs Pattinson Alexadruby the vampire georgiaole ΕΡΗ BELLA MARIE michelle SpunK RansoM dolores!! !~Twilighter~! scarlet rose Isabella21 bella litsaki_kourkoubinaki elizaki :P didi sunrise M@rIa volturi girl Jacob Black nonipas300 Nemesis Of Bellin alicebella Edward_ Breaking_ Dawn linaki Mrs.Cullen MIKAELLA WhiteQueen team edward Kristen Stewart maria1989 jenaki VLaSia =) an8i Connie Cullen LaDy_SoVeReigN bluesea Bella + Edward love SilverMusk Ms Cullen ev@ki edward_bella Renée Fotis333 Rozmari Bella13 twiligter 90 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Mrs.Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 2768 Registration date : 13/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Κυρ 6 Σεπ 2009 - 18:36 | |
| Φυσικά!Και δεν πιστεύω να μας βάλουν και τον άμπακα από τις πρώτες βδομάδες...αλλά κι αυτό να γίνει βράχοι εμείς!!! | |
|
| |
team edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 1632 Registration date : 11/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Κυρ 6 Σεπ 2009 - 18:37 | |
| δεν πτοουμαστε εμεις!!! βεβαια ελπιζω να μην εχουμε πολλα τοτε, αλλα και παλι... τιποτα δε θα μας εμποδισει!!! | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 2768 Registration date : 13/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Κυρ 6 Σεπ 2009 - 18:42 | |
| Άντε...15 μέρες είναι αυτές!Εδώ πέρασε ολόκληρο καλοκαίρι και δεν το καταλάβαμε...Τι είναι οι 15 μερούλες μπροστά σε 3 μήνες... | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| |
| |
| |
| |
| |
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Δευ 7 Σεπ 2009 - 11:40 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Δευ 7 Σεπ 2009 - 11:41 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Δευ 7 Σεπ 2009 - 11:45 | |
| απο αυτη την αποψη εχεις δικιο.............θα ψαξω σε κανενα βιβλιοπολειο μηπως το πουλανε νοριτερα καποιος στο site platypous ειπε οτι το παραγειλε σε ενα βιβλιοπολειο και του ειπαν οτι στις 9 του μηνα θα του το στειλουν............... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Δευ 7 Σεπ 2009 - 11:46 | |
| Ναι,το διάβασα κι εγώ... - Σπόιλερ:
μακάρι να γίνει κάτι τέτοιο...άγαλμα θα τους φτιάξω...
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Δευ 7 Σεπ 2009 - 11:48 | |
| οριστε και το ποοστ το εκανα copy paste :
ΕΛΙΣΑΒΕΤ said... Εγω πηγα στο βιβλιοπωλειο τησ γειτονειας μου για ν ζητησω να μου κρατησουνε το βιβλιο και μου ειπανε να παω ν το παρω στις 9 Σεπτεμβριου
Wednesday, August 26, 2009 12:37:00 AM
Platypus Publications said... Αγαπητή Ελισάβετ,
Η ημερομηνία κυκλοφορίας είναι η 21η Σεπτεμβρίου. Αυτό σημαίνει πως όλα τα ενδιαφερόμενα βιβλιοπωλεία εκείνη την ημέρα θα έχουν ήδη παραλάβει οπωσδήποτε τα αντίτυπα. Για να επιτευχθεί αυτό σε όλη την επικράτεια, οι διανομές θα ξεκινήσουν μια βδομάδα περίπου νωρίτερα ώστε να εξυπηρετηθεί και η επαρχία αλλά και όλη η αγορά εγκαίρως. Ωστόσο τα βιβλιοπωλεία γνωρίζουν πως η επίσημη ημερομηνία πώλησης είναι η 21η.
Wednesday, August 26, 2009 11:57:00 AM | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Δευ 7 Σεπ 2009 - 11:53 | |
| Ωωω ναι!Το διάβασα κι εγώ...λέω την Τετάρτη να κάνω μία επίσκεψη στο βιβλιοπωλείο... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Δευ 7 Σεπ 2009 - 11:56 | |
| παντως εσυ εισαι και ατυχη που μενεις στη ροδο ολα ερχονται πιο αργα ή οχι ;;;;;;;;;; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Δευ 7 Σεπ 2009 - 12:03 | |
| Καλά την ατυχία στο τσεπάκι μου την έχω...Η έκλειψη ήρθε στη μέρα της...τώρα για τη χαραυγή...Ας τολμίσουν να κάνουν κάτι τέτοιο... | |
|
| |
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Δευ 7 Σεπ 2009 - 12:06 | |
| αχ, φτανει ολο κ πιο κοντα η μερα που θα το παρουμε στα χερακια μας... τι ωραια!!! εγω το εχω παραγγειλει απο το ιντερνετ, για να ειμαι σιγουρη οτι θα το παρω εγκαιρως.... αντε να φτασει!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Δευ 7 Σεπ 2009 - 12:08 | |
| Πω!!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΛΛΟ!!! - Σπόιλερ:
Λες να πέσω ξερή μόλις το πάρω???
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Δευ 7 Σεπ 2009 - 12:10 | |
| πολυ πιανο αλλα θα ειναι πολυ κριμα, ο χρονος που εχουμε να το διαβασουμε ειναι μετρημενος!!!! - Παράθεση :
- μη χασουμε χρονο με λιποθυμιες, δεν προλαβαινουμε
| |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Δευ 7 Σεπ 2009 - 12:18 | |
| εγω παντως καθε φραση που θα διαβαζω θα παθαινω καρδιακη προσβολη θα λειποθυμω, θα χτυπιεμαι,θα κλεω,θα παθαινω εφραγμα ,θα περνω 5 υππογλωσια.....μου φαινεται οτι μια εβδομαδα μετα την κυκλοφορια της χαραυγης το φορουμ θα ειναι ερειμο ολοι ακομα και αυτοι που την εχουνε διαβασει στα αγγλικα δε θα μπαινουν στο φορουμ απο τη συγκινιση......με το κουταλακι της κομποστας θα μας μαζεβουν...φαντασου να βγει και η ταινια.......δε θα υπαρχει ασθενοφορο σε ολη τη χωρα που δε θα ειναι στο cinema........ΑΧ ΜΑΖΕΨΤΕ ΜΕ !!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Δευ 7 Σεπ 2009 - 12:21 | |
| Συμφωνώ με καμία διαφονία!!! - Σπόιλερ:
Εγώ στις επόμενες 3 τανίες δεν πάω χωρίς να υπάρχει στο σινεμά κάποιος γιατρός να με μαζέψει...Τη μια στιμγή θα είμαι στην καρέκλα και την άλλη από κάτω...
Μόλις πάρω το βιβλίο παρ'την κάτω...όπως είπε και η team edward δε μας πέρνει για λυποθιμίες και τα συναφή αλλά δε νομίζω να το γλιτώσουμε... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Δευ 7 Σεπ 2009 - 12:23 | |
| μας περνει δε μας περνει..και να λυποθυμησουμε δε πειραζει μην κοψω τις φλεβες μου φοβαμαι............... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Δευ 7 Σεπ 2009 - 12:24 | |
| τουλαχιστον μια προσπαθεια θα την κανουμε να μη πεσουμε κατω. παντως εγω για μενα δεν εγγυομαι τιποτα..... αν δε με ξαναδειτε στο φορουμ θα καταλαβετε...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την team edward στις Δευ 7 Σεπ 2009 - 12:26, 1 φορά | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Δευ 7 Σεπ 2009 - 12:26 | |
| Ελπίζω να μην φτάσουμε ως εκέι...τα καημένα τα νύχια μου εγώ λυπάμαι... - Σπόιλερ:
καλύτερα να πάμε στο coffe time να τα πούμε αυτά...!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Δευ 7 Σεπ 2009 - 12:27 | |
| κατω απο μεσο ορο θα πεσουμε στο πρωτο τριμινο............που καιρος για διαβασματα........ - Σπόιλερ:
σταζουν τα νερα στο πληκτρολογιο θα παθω ηλεκτροπληξια σημερα δεν τη γλιτωνω....τι λεω μαζεψτε με
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Δευ 7 Σεπ 2009 - 12:27 | |
| οντως ειμαστε εντελως με τις συνεπειες της χαραυγης στην υγεια μας και στους βαθμους του α τριμηνου για μερικους
Έχει επεξεργασθεί από τον/την team edward στις Δευ 7 Σεπ 2009 - 12:29, 1 φορά | |
|
| |
| Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα | |
|