| Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα | |
|
+86Ms Natalie Pattinson MARIA SWAN CULLEN I'm_not _dead silenceprincess Zafrina Neri elli niki tarantoula ev@ki92 gianna x. Mrs Alice hiddenfantasy selini robsten mariap angepsi kanty annabell Efst@thi@ vampiroula Vampiroua EVA!!! Ελενα Georgia P. C Isabella_Cullen Ashley Greene demi breeze of wolf T-NM-E-BD kollhmenh Filio twilightFOREVER soula22 akaliakoukou April christi_twilight Fay1765 Athanasia.Pattinson emma cullen pattinson Mrs Pattinson Alexadruby the vampire georgiaole ΕΡΗ BELLA MARIE michelle SpunK RansoM dolores!! !~Twilighter~! scarlet rose Isabella21 bella litsaki_kourkoubinaki elizaki :P didi sunrise M@rIa volturi girl Jacob Black nonipas300 Nemesis Of Bellin alicebella Edward_ Breaking_ Dawn linaki Mrs.Cullen MIKAELLA WhiteQueen team edward Kristen Stewart maria1989 jenaki VLaSia =) an8i Connie Cullen LaDy_SoVeReigN bluesea Bella + Edward love SilverMusk Ms Cullen ev@ki edward_bella Renée Fotis333 Rozmari Bella13 twiligter 90 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
SpunK RansoM Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 30 Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 693 Registration date : 23/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Τρι 15 Σεπ 2009 - 18:27 | |
| ...Αχ παιδια δν αντεχω σας ακουω και μ ερχεται να σκασω και εγω το κρατησα το βιβλιο και ακομη τπτ.....το καλο ειναι οτι ειναι 700 και κατι σελιδες αρα αξιζει ολο αυτο σιγουρα.... | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Τρι 15 Σεπ 2009 - 18:46 | |
| παιδια να σας πω οτι ζηλεψα θελω και εγω την χαραυγη σημερα (τωρα αν γινετε) αλλα νταξει 6 μερουλες ειναι ακομη θα περασουν!!! | |
|
| |
team edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 1632 Registration date : 11/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Τρι 15 Σεπ 2009 - 18:52 | |
| μας τρελαινουν εντελως οσοι λενε πως θα την παρουν αυτες τις μερες.... εμεις πως να κανουμε υπομονη..???? τεσπα, βαθιες αναπνοες... φανταστειτε τον εαυτο σας με το βιβλιο στα χερια... να το διαβαζετε.... χμ, μαλλον δε βοηθαει κ πολυ την κατασταση αυτο τελικα τιποτα δε βοηθαει...... τι να κανουμε ομως??? αναγκαστικα περιμενουμε.... | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Τρι 15 Σεπ 2009 - 18:55 | |
| σωστα θα συνεχισουμε ν απεριμενουμε οπως καναμε ολο αυτο τον καιρο | |
|
| |
linaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : athenes Αριθμός μηνυμάτων : 938 Registration date : 28/07/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Τρι 15 Σεπ 2009 - 19:00 | |
| να ριξω ερωτισουλαα?? γιατι στην αθηνα δεν εχει ερθει? εγω για ακομα μια φορα που ρωτησα αν θα ερθει η χαραυγη 21 μου ειπαν οτι θα ερθει βραδυ για να το εχουν το επομενο πρωι.. τι ειναι αυταααα?> πλακα μου εκανε ετσι? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Τρι 15 Σεπ 2009 - 19:02 | |
| ας ελπισουμε οτι δεν ηταν καλα ενημερωμενος παντως κανονικα πρωτα αθηνα δεν θα επρεπε να ρθει? εγω που ξαναρωτησα σημερα παλι 21 σεπτεμβριου πιο νωρις δεν το φερνουν λενε | |
|
| |
twiligter New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : iwannina Αριθμός μηνυμάτων : 268 Registration date : 11/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Τρι 15 Σεπ 2009 - 19:20 | |
| να τι μου απαντησαν απο τα παπασωτηριου!
Το βιβλίο θα είναι προς διάθεση στα καταστήματα μας 21/09/09 ο εκδότης απαγορεύει την πώληση πριν από την συγκεκριμένη ημερομηνία. | |
|
| |
emma cullen pattinson Midnight Sun Vampire
Τόπος : Neverland!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2339 Registration date : 13/03/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Τρι 15 Σεπ 2009 - 19:24 | |
| Μολις το πηρα στα χερια μ...... Τρεμω!!!ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ!!!!!!!!! και εχει κι ενα ελατωματακι που την κανει να ξεχωριζουν απο τις αλλες!!!!!!! αααααααααααααααααααααααααααα ΕΓΙΝΑ ΡΕΖΙΛΙ Σ ΟΛΟ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ!!!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ γιατι τρεμουν τα χερια μ!!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!! συγχωρηστε με αλλα εχω παθει Twilight-overdozed!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA τα χω χασει τελειως......... !!!!!!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ............ειναι πολυ γουτσου!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| |
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : iwannina Αριθμός μηνυμάτων : 268 Registration date : 11/08/2009
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Τρι 15 Σεπ 2009 - 19:29 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Τρι 15 Σεπ 2009 - 19:38 | |
| ναι καλυτερα να μην μας το λεγες τωρα θελουμε και εμεις ΑΔΙΚΙΑ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Τρι 15 Σεπ 2009 - 19:41 | |
| ναι......τωρα πως 8α κοιμη8ω εγω το βραδυ μου λετε??????????????????? παει.....!!!!!το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Τρι 15 Σεπ 2009 - 19:43 | |
| εγω τι να πω που πρεπω να κανω κατι ασκησεις για αυριο του σχολειου με τι μυαλο θα σκεφτω για να τις λυσω? πω θελω και γω την χαραυγη γιατι να βγαινει 21? | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Τρι 15 Σεπ 2009 - 19:49 | |
| αχ και γω το θελω!! 4 ασκησεις μαθηματικων εχω και δεν τις βλεπω να τι λυνω(και να φανατστεις ειναι το αγαπημενο μου μαθημα) γιατι μας το πες emma? εισαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Τρι 15 Σεπ 2009 - 20:09 | |
| | |
|
| |
Georgia P. C New Moon Victim
Ηλικία : 36 Τόπος : Ίλιον,Αττική Αριθμός μηνυμάτων : 142 Registration date : 01/07/2009
| |
| |
vampiroula Twilight Human
Ηλικία : 44 Τόπος : ΦΟΡΚΣ Αριθμός μηνυμάτων : 21 Registration date : 15/09/2009
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Τρι 15 Σεπ 2009 - 22:01 | |
| πρωτα στην παραμεθοριο γινεται η διανομη και μετα μαλλον στην αθηνα και στισ αλλες πολεις.εμενα μου ειπαν οτι θα το εχουν αυριο | |
|
| |
sunrise Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : athina Αριθμός μηνυμάτων : 2711 Registration date : 27/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Τρι 15 Σεπ 2009 - 22:05 | |
| αυτο δεν το καταλαβαινω εγω πως γινεται πρωτα να βγαινει εκτος αθηνας υποτηθετε ειναι η πρωτευουσα η αθηνα δεν θα επρεπε πρωτα να το βγαλουν εδω? θα παω αυριο στο public να δω τη θα μου πουν | |
|
| |
Ηλικία : 36 Τόπος : Ίλιον,Αττική Αριθμός μηνυμάτων : 142 Registration date : 01/07/2009
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Τρι 15 Σεπ 2009 - 22:07 | |
| ελα ντε!!και εγω ετσι πιστευα..οτι πρωτα θα ερθει Αθηνα...εγω το Σαββατο θα κατεβω Αθηνα να το ψαξω | |
|
| |
Athanasia.Pattinson Twilight Human
Ηλικία : 27 Αριθμός μηνυμάτων : 13 Registration date : 02/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Tracking
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Τρι 15 Σεπ 2009 - 22:13 | |
| πρωτον σορυ αλλα ξεχαστηκα κ εγραψα με αγγλικα..δεν ξερω γιατι σε εσας Αθηνα δεν ηρθε!εγω μενς Πτολεμαιδα πολυ πολυ μακρια.....κ οταν το φερε η μαμα μου αρχιζα και φωναζα μιλαμε μου λεει μια να κανες ετσι και για τα μαθηματα..και το πηρα και τωρα εφτασα στο 2ο βιβλιο[π μιλα ο τζεικομπ βλακιες] | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Τρι 15 Σεπ 2009 - 22:16 | |
| Καλα αυτο ειναι μεγαλη αδικια....ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Τρι 15 Σεπ 2009 - 22:16 | |
| Εφόσον η επίσημη κυκλοφορία του βιβλίου είναι στις 21 Σεπτεμβρίου δεν τίθεται ουσιαστικά κανένα θέμα.
Απλά οι περισσότεροι βιβλιοπώληδες προμηθεύονται νωρίτερα τα βιβλία όπως είναι λογικό ώστε να είναι έτοιμοι την επίσημη ημερομηνία.
Στην περίπτωση της Έμας απλά ο συγκεκριμένος βιβλιοπώλης παρέλαβε σήμερα και αμέσως πήρε όσους του το είχαν παραγγείλει αλλά αυτό είναι κάτι σαν "χάρη". Κανονικά κανείς δεν θα έπρεπε να το πουλάει πριν της 21 άσχετα αν αυτό γίνεται.
Τώρα αν πάτε στο Public π.χ θα σας πουν σίγουρα ότι θα το έχουν τη Δευτέρα ακόμα και αν το έχουν νωρίτερα. Και αυτό γιατί αυτά είναι μεγάλα πολυκαταστήματα που τηρούν τους κανόνες απόλυτα και δεν παραβλέπουν όπως μπορεί να κάνει το συνοικιακό μας βιβλιοπωλείο που μας ξέρει.
Εγώ θα σας πρότεινα λοιπόν αν έχετε κάποιο δικό σας βιβλιοπωλείο που από εκεί ψωνίζετε τα σχολικά σας π.χ. να απευθυνθείτε εκεί και αυτοί θα σας εξυπηρετήσουν σίγουρα νωρίτερα. Το αργότερο μέχρι την Παρασκευή πιστεύω.
Επίσης είναι λογικό κάποιες επαρχείες να έχουν κάνει έγκαιρα τις παραγγελίες τους για να καλύψουν τη ζήτηση. Στην Αθήνα είναι εύκολο και μέσα στην ίδια μέρα να σας το φέρει κάποιος ή όποια ημέρα της εβδομάδας έχει παραλαβή π.χ. | |
|
| |
Athanasia.Pattinson Twilight Human
Ηλικία : 27 Αριθμός μηνυμάτων : 13 Registration date : 02/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Tracking
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Τρι 15 Σεπ 2009 - 22:17 | |
| ελατε πτολεμαιδα και παρτε το | |
|
| |
didi Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : ale3androupoli Αριθμός μηνυμάτων : 823 Registration date : 06/05/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Τρι 15 Σεπ 2009 - 22:29 | |
| Χαχα!! Εγω πριν λιγο,περασα απο τον Ελευθερουδακη,ρωτησα,μου ειπαν 21,και τους ειπα: "Αν με λυπαστε,κρατηστε το μου!!!" Τλκ...με λυπηθηκααααν!!!! | |
|
| |
| Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα | |
|