Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Τρι 15 Σεπ 2009 - 23:22
Athanasia.Pattinson έγραψε:
ελατε πτολεμαιδα και παρτε το
απο το Λεκτωρ το πηρες?
annabell Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ATHENS AIGALEW Αριθμός μηνυμάτων : 759 Registration date : 29/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Playing in the New Moon Movie
Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Τρι 15 Σεπ 2009 - 23:58
Και εγω μολις σημερα παρηγγειλα το βιβλιο....θα το εχω στισ 21 του μηνος...θελω τοσο πολυ να το διαβασω....αν και μου εχουν περιγραψει οσοι το εχουν διαβασει τι γινετε πιστευω οτι θα ειναι σαν να τα διαβαζω πρωτη φορα.....
dolores!! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : οπου ειναι κι ο ΡΟΜΠ!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2245 Registration date : 03/06/2009
Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Τετ 16 Σεπ 2009 - 0:10
παιδια ενα μελος θα το εχει αυριο!!!!!κι εγω θελωωωωωωω!!!!!! 5 μερες εμειναν!!!!
Vampiroua Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 29 Registration date : 15/09/2009
Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Τετ 16 Σεπ 2009 - 0:51
αχ ρε girls..τι μας βρικε παλι...το αστειο ειναι οτι ειμαι απο ηρακλειο και σπουδαζω θεσσαλονικη..και την εκλειψη νωριτερα την ειχα παρει γιατι βρισκομουν στο ηρακλειο...δεν το πιστευω...εγω για αλλη μια μερα ξαναγυρισα ολα τα μεγαλα βιβλιοπολεια στη θεσσαλονικη και τπτ..παλι τα ιδια..στον ελευθερουδακη εστειλα και την κολλητη μ να ρωτησει μηπως εχουν κατι νεοτερο και εγω περιμενα απεξω και οπως ακουσα απο μια Vampiro-φιλη πιο πανω οτι στην "παραμεθωριο" παει νωριτερα τουλαχιστον για τους Ηρακλειωτες οφειλω να ομολογησω οτι ειμαστε λαμογια για αλλη μια φορα
kanty Midnight Sun Vampire
Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Αριθμός μηνυμάτων : 992 Registration date : 23/03/2009
Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Τετ 16 Σεπ 2009 - 10:44
Κορίτσιααααααααα!!!!!!!!!!!!! Μόλις ήρθε και Χαλκίδα. Πήρα τηλ. σε ένα βιβλιοπωλείο από το οποίο είχα πάρει κια την έκλειψη πιο νωρίς και μου είπαν ότι τώρα ανοίγουν τα δέματα και μόλις ήρθε Έκανα κάπως έτσι μόλις μου το είπανε και το μωρό μου με κοίταγε σαν χαζό και ξαφνικά άρχισε να γελάει με τις παλαβομάρες της χαζής μαμάς του. Ανυπομονώ να έρθει ο άντρας μου για να τον στείλω να μου το πάρει!!!!!! Αχ είμαι τρομερά χαρούμενη η καρδιά μου πάει να σπάσει από την τόση χαρά!!!
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Τετ 16 Σεπ 2009 - 11:25
SilverMusk έγραψε:
Κορίτσιααααααααα!!!!!!!!!!!!! Μόλις ήρθε και Χαλκίδα. Πήρα τηλ. σε ένα βιβλιοπωλείο από το οποίο είχα πάρει κια την έκλειψη πιο νωρίς και μου είπαν ότι τώρα ανοίγουν τα δέματα και μόλις ήρθε Έκανα κάπως έτσι μόλις μου το είπανε και το μωρό μου με κοίταγε σαν χαζό και ξαφνικά άρχισε να γελάει με τις παλαβομάρες της χαζής μαμάς του. Ανυπομονώ να έρθει ο άντρας μου για να τον στείλω να μου το πάρει!!!!!! Αχ είμαι τρομερά χαρούμενη η καρδιά μου πάει να σπάσει από την τόση χαρά!!!
αχ τι τυχερες που ειστε!εγω καθομαι και περιμενω να χτυπησει το τηλεφωνο απο το courier και να μου πουν οτι μου ερχεται.αλλα μεχρι στιγμης τιποτα. οπως και να εχει την δευτερα το πολυ θα το εχουμε οποτε υπομονη λιγες μερουλες μεινανε! αντε καλο διαβασμα!
Georgia P. C New Moon Victim
Ηλικία : 36 Τόπος : Ίλιον,Αττική Αριθμός μηνυμάτων : 142 Registration date : 01/07/2009
Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Τετ 16 Σεπ 2009 - 12:37
Εγώ ξαναπήγα σήμερα και μου είπανε οτι την Παρασκευή θα το έχουνε! Τους έβαλα να υποσχεθούν οτι μόλις έρθει θα με πάρουν τηλέφωνο! χαχαχαχα
Vampiroua Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 29 Registration date : 15/09/2009
Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Τετ 16 Σεπ 2009 - 12:39
και γω εστειλα τη μαμα μου να παει στο μαγαζι απτο οποιο το πηρε η κοπελα απτο ηρακλειο και να μου το στειλει το απογευμα με courier..και οταν μου ειπε,"καλα πως κανεις ετσι" και δεν το παιρνεις μολις κυκλοφορησει απο κει" -μας ακουσε η γειτονια!!
vampiroula Twilight Human
Ηλικία : 44 Τόπος : ΦΟΡΚΣ Αριθμός μηνυμάτων : 21 Registration date : 15/09/2009
Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Τετ 16 Σεπ 2009 - 13:17
το πηραααααααααααααααααααααα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Georgia P. C New Moon Victim
Ηλικία : 36 Τόπος : Ίλιον,Αττική Αριθμός μηνυμάτων : 142 Registration date : 01/07/2009
Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Τετ 16 Σεπ 2009 - 13:50
λοιπον παιδια εκανα και γω την προσπαθεια μου ετσι για να εχω να το λεω πηγα σε ενα βιβλιοπωλειο εδω κοντα και μου πε οτι το χει στα ραφια ενταξει ψιλοχαρηκα αλλα τελιλα το ψαξα και δεν υπηρχε και μου πε οτι ηδη τ χουν παρει μα ποτε προλαβαν??? τεσπα αν τελικα αποφασισω να το διαβασω στα ελληνικα θα παω να το παρω μετα τις 25 που θα χω τελειωσει και εξεταστικη και θα χει βγει και σιγουρα σε ολα τα βιβλιοπωλεια καλη αναγνωση σε οσες και οσους το εχουν στα χερια τους
team edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 1632 Registration date : 11/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Τετ 16 Σεπ 2009 - 13:57
SilverMusk έγραψε:
810 Ωραιότατες σελιδούλες. Δεν βλέπω την ώρα και την στιγμή να αρχίζω να διαβάζω... Μακάρι να το χορτάσουμε αυτό έχω να πω μόνο!!!!
810 σελιδες???? 700 και κατι δεν ηταν στα αγγλικα??? ουαου!!! αντε! ακομα 4+σημερα!!!!
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Τετ 16 Σεπ 2009 - 14:42
το πηρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! εχω την χαραυγη στα χερια μου!!!!!!!!!!!!!!!! Για σου ρε νονουλα μου!!!!!!!!!!!!!!!
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Τετ 16 Σεπ 2009 - 14:45
ολο κ πληθαινετε οσες το εχετε παρει κ εγω δεν αντεχω αλλα να περιμενω!!!!!! το θελω πριν το σαββατοκυριακο για να προλαβω να το διαβασω!!!!! τοσα πολλα ζηταμε δλδ???
Edward_ Breaking_ Dawn Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Τετ 16 Σεπ 2009 - 14:47
αχ μπραβο τυχερουλαααααα!!! ααααααα δεν μπορω αλλο!!! το εχουνε σχεδον οι μισες μου φιλες και ολες ειναι απο επαρχια!!! το θελω τωρα!!! αντε να ρθει η παρασκευη! θα σκασω
Bella13 Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 450 Registration date : 12/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Τετ 16 Σεπ 2009 - 14:47
απο που???που μενεις ??? απο που το πειρες?????εμενα γιατι μου ειπαν 19????
christi_twilight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : twilight world... Αριθμός μηνυμάτων : 825 Registration date : 01/09/2009
Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Τετ 16 Σεπ 2009 - 14:51
vambire girl έγραψε:
christi_twilight έγραψε:
ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΕΝΕΙ!!!!!!!! πηρα τηλεφωνο τον dad και μου προτεινε να παρω τη νονα μου για να την ρωτησω αν ο εκδοτικος οικος που δουλευει ειναι υπευθυνος κυκλοφοριας και μεταφρασης της σειρας για την ελλαδα(κατι του ειχε πει η νονα)...την παιρνω και τι μου λεει???οτι ΝΑΙ!!!!!!!!!αφου δουλευει εκει μπορει να περνει οτι βιβλιο θελει δωρεαν και μου λεει οτι θα ρωτησει αν η χαραυγη ειναι ετοιμη(που σιγουρα θα ειναι)και θα μου εξασφαλισει ενα αντυτιπο πριν απο την κυκλοφορια!!
αααααααα εισαι μεσα στα 10 πιο τυχερα ατομα της εβδομαδας και μαλιστα το Νο 1
διαβασε το μυνημα εγω ειχα τροπο να το παρω νωρις...
Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Τετ 16 Σεπ 2009 - 14:54
δεν εισαι μονο εσυ ομως, μερικα βιβλιοπωλεια απλα το εφεραν νωριτερα... κ παλι 19 ειναι πριν την ημερα κυκλοφοριας, παλι τυχερες ειστε!!! υπομονη!!!
Bella13 Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 450 Registration date : 12/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Τετ 16 Σεπ 2009 - 15:07
εσει οκ αλλα οι αλλες ολοι συγγενεις στιν platypous εχετε αυτο λεγε ... κατσε να παρω τον αντρα της ξαδελφης μου που εχει tcp δεν ξερω ακριβος τη εχει αλλα τυπονουν βιβλια λες να εχουν αναλαβει και αυτο
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Τετ 16 Σεπ 2009 - 16:33
εγω ρωτησα σημερα ενα βιβλιοπολιο που ειναι κοντα στο σπιτι μου ποτε θα φερουν το βιβλιο και η κοπελα δεν ειχε ιδεα γιατι πραγμα τησ μιλουσα.......................αφου δεν αρχισα να φωναζω...................