Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Τετ 16 Σεπ 2009 - 17:10
οτι να ναι + μενα στην αρχη που πηγα σε 1 αλλο με λεει τι ειναι αυτο και λεω το τριτο βιβλιο μετα το λυκοφως και λεει αα θα ερθει τελη σεπτεμβρη μονο που δεν την εβρισα πηρα τα τετραδια κ εφυγα
ευτυχως το εχω τωρα ! ειμαι πολυ χαρουμενη ! αφου το διαβαζω απο το μεσημερι και πονεσαν τα ματια μου και το κλεισα
jenaki New Moon Victim
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 284 Registration date : 30/07/2009
Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Τετ 16 Σεπ 2009 - 17:23
εγω μενω σε σχετικα μικρη πολη [αν συγρινεις με αλλους απο αθηνα] αν ξερετε παραγκειλτε το απο internet για να το εχετε σιγουρα 21
εχει και καλη πλευρα το θεμα ρε! οταν εσεις το εχετε εμεις θα εχοθμε τελιωσει και δεν θα εχουμε αλλον Edwart
team edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 1632 Registration date : 11/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Τετ 16 Σεπ 2009 - 17:28
εγω το εχω παραγγειλει απο το ιντερνετ αλλα δε ξερω ποτε ακριβως θα μου φτασει... λενε 21 θα εχει φτασει σε οσους το παρεγγειλαν στην αθηνα ενω για την επαρχια εχουν επιφυλαξεις... για να δουμε....
mariap Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : Μαρουσι Αριθμός μηνυμάτων : 736 Registration date : 09/09/2009
Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Τετ 16 Σεπ 2009 - 19:38
εγω πηγα σημερα σε 2 βιβλιοπωλια και δεν το ειχα και ενα μου ειπε οτι αυτοι θα το παραλαβουν 21/9 και να το ζητησω 22-23/9 ελεος δεν αντεχω αλλο
αλλα τωρα εψαχνα στο ιντερνετ για να βρω καποιο βιβλιοπωλι να περασω αυριο και μπηκα στο ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ , εκανα αναζητηση το βιβλιο για να δω αν το εχουν και μου βγηκε η χαραυγη και οτι κανει 22,50 Ε, κει λεει οτι ειναι Διαθέσιμο θα περασω αυριο να δω αν το εχουν μακαρι να το εχουν και να παρω και εγω
Ηλικία : 29 Τόπος : Athina Αριθμός μηνυμάτων : 101 Registration date : 06/05/2009
Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Τετ 16 Σεπ 2009 - 20:49
Εγω πηρα τηλεφωνο το παπασωτηριου (του mall) κου μου ειπαν 21! κ πηρα και τον ευριπιδι (χαλανδριου) και μου ειπαν και αυτοι 21... δν μπορω να περιμενω αλλοοο!!!
VLaSia =) Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Registration date : 19/08/2009
Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Τετ 16 Σεπ 2009 - 20:54
ακριβως... και εν τω μεταξυ επικοινωνουσα με παπασωτηριου για το βιβλιο συχνα, ωσπου μεσα απο το ποστ μιας κοπελας απο εδω μπηκα στη σελιδα τους και ειδα οτι ηταν ηδη διαθεσιμο... τους ξαναεστειλα εμαιλ και μου ειπανε οτι λεει οτι θα ειναι εδω σε 5 μερες οπως λεει και στη σελιδα τους... ενω αυτη ελεγγε ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ!! και μου απαντησαν και με υφακι...και μετα τους απαντησα και τους ξεχ**α. τελος παντων για να μην βγαινω στην επαρχια θα κανει το πολυ 1-2 μερες παραπανω, αλλα θα το προμηθευθουν ολα τα βιβλιοπωλεια οπως μου ξαναειπανε... προωσπικα, μπορει να το καθηστερυσω 1-2 μερες , αλλα το προτιμω απο το να μου συμπεριφερονται με αγενη τροπο.. συγνωμη αν ειμαι
selini Twilight Human
Ηλικία : 36 Τόπος : Μυτιληνη Αριθμός μηνυμάτων : 24 Registration date : 12/03/2009
Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Τετ 16 Σεπ 2009 - 20:54
Κοριτσια σας ζηλευω εδω στη μυτιληνη ετσι ξεχασμενοι απο το θεο που ειμαστε πραγματικα δε ξερω ποτε θα το εχω στα χερια μου...
nonipas300 Twilight Human
Ηλικία : 38 Τόπος : θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 42 Registration date : 24/08/2009
Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Τετ 16 Σεπ 2009 - 21:00
an8i έγραψε:
Εγω πηρα τηλεφωνο το παπασωτηριου (του mall) κου μου ειπαν 21! κ πηρα και τον ευριπιδι (χαλανδριου) και μου ειπαν και αυτοι 21... δν μπορω να περιμενω αλλοοο!!!
Καλα Ανθη μεσα στο μυαλο μου εισαι!!!Ετοιμαζομουνα να παρω κι εγω τηλεφωνο τον Ευριπιδη Χαλανδριου για να τους ρωτησω αλλα ελεγα να περναγα απο εκει την Παρασκευη που θα βγω!Ωστε σου ειπαν για Δευτερα ε;Γιατι;;;;;;;;Αφου την Εκλειψη την ειχαν φερει πιο νωρις!!!Και ειναι ενα απο τα κεντρικα του Χαλανδιου!Προχθες που ρωτησα στον Κοραη μου ειπαν οτι το περιμενουνε!
Ηλικία : 38 Τόπος : θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 42 Registration date : 24/08/2009
Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Τετ 16 Σεπ 2009 - 22:01
ρε παιδια εγω που πηγα στο βιβλιοπωλειο της γειτονιας μου ειπε συγνωμη αλλα μαλλον θα βγει την δευτερα αλλα το θεμα ειναι ποσα αντυτυπα θα μας φερουν ηταν σαν να μου ελεγε θα μας το φερουν αλλα μπορει και να μην παρεις !!!!
Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Τετ 16 Σεπ 2009 - 22:06
παιδια sorry αλλα μολις τωρα ξεκινω να το διαβαζω
gianna x. Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 1 Registration date : 19/08/2009
Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Τετ 16 Σεπ 2009 - 22:27
υπάρχει και στη Λάρισα! μολις το ειδα σε βιτρινα βιβλιοπωλειου, αλλα δυστυχως επρεπε να συγκρατηθω κ να μην μπω να το παρω γιατι μου το εχει πάρει ο θείος μου στην Αθήνα και θα μου το στειλει την Παρασκευή!! Αυτό κι αν ειναι σπάααααασιμο!
ΥΠΟΜΟΝΗ ......
ev@ki92 New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : thessaloniki Αριθμός μηνυμάτων : 240 Registration date : 23/02/2009