| Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα | |
|
+86Ms Natalie Pattinson MARIA SWAN CULLEN I'm_not _dead silenceprincess Zafrina Neri elli niki tarantoula ev@ki92 gianna x. Mrs Alice hiddenfantasy selini robsten mariap angepsi kanty annabell Efst@thi@ vampiroula Vampiroua EVA!!! Ελενα Georgia P. C Isabella_Cullen Ashley Greene demi breeze of wolf T-NM-E-BD kollhmenh Filio twilightFOREVER soula22 akaliakoukou April christi_twilight Fay1765 Athanasia.Pattinson emma cullen pattinson Mrs Pattinson Alexadruby the vampire georgiaole ΕΡΗ BELLA MARIE michelle SpunK RansoM dolores!! !~Twilighter~! scarlet rose Isabella21 bella litsaki_kourkoubinaki elizaki :P didi sunrise M@rIa volturi girl Jacob Black nonipas300 Nemesis Of Bellin alicebella Edward_ Breaking_ Dawn linaki Mrs.Cullen MIKAELLA WhiteQueen team edward Kristen Stewart maria1989 jenaki VLaSia =) an8i Connie Cullen LaDy_SoVeReigN bluesea Bella + Edward love SilverMusk Ms Cullen ev@ki edward_bella Renée Fotis333 Rozmari Bella13 twiligter 90 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
akaliakoukou Eclipse Bitten
Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 336 Registration date : 13/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Πεμ 17 Σεπ 2009 - 5:06 | |
| Παιδιά κι εγώ το πήρα κι απ’ότι βλέπετε έχω ξημερωθεί… | |
|
| |
Vampiroua Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 29 Registration date : 15/09/2009
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Πεμ 17 Σεπ 2009 - 5:37 | |
| ολο αυτο που γινεται μου εχει σπασει τα νευρα.ειναι απαραδεχτο..καθε βιβλιοπωλειο κανει και τα δικα του...η ας τα δωσουν ολοι μαζι η ας μην τα δωσει κανενας γιατι ετσι τρελενονται οι υπολοιποι..και ας μην εχει και νευρα η καθε κοτα πωλητρια που ειναι ετοιμη να σε πλακωσει μολις τις ζητας τη χαραυγη...εγω θα το παραλαβω μαλλον την παρασκευη..αν προλαβω να το διαβασω νωριτερα απτην κυκλοφορια,μπορω να το δωσω σε καποια να το διαβασει.. | |
|
| |
Alexadruby the vampire Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Κέρκυρα Αριθμός μηνυμάτων : 839 Registration date : 31/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Πεμ 17 Σεπ 2009 - 12:44 | |
| ΤΟ ΠΗΡΑ... !!! ΕΠΕΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ... !!! Το εφερε προχτες ενα βιβλιοπολειο που συχναζω... Ημουν μαζι με μια φιλη μου ( που ειναι και αυτη κολημενη ) και πηγαιναμε να παρουμε κατι αλλο που θελαμε... Με το που μαπινουμε μεσα βλεπουμε μια τεραστια στιβα με την Χαραυγη... Μειναμε κοκαλο... Δεν μπορουσαμε να πιστεψουμε αυτο που βλεπαμε... Για μα στιγμη νομιζαμε πως εχουμε παρεστισεις... Αλλα οταν το πιασαμε στα χερια μας και ειδαμε πως ηταν στα ελληνικα κοντεψαμε να πεθανουμε... Θελαμε να ουρλιαξουμε αλλα δεν μπορουσαμε γιατι θα γινομασταν ρεζιλι μεσα στο βιβλιοπολειο... Την επομενη μερα πρωι πρωι πριν παω καν στο σχολειο πηγα και το αγορασα...
ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΤΙΧΗΣΜΕΝΗ... !!! ΠΕΤΑΩ ΣΤΟΝ ΕΒΔΟΜΟ ΟΥΡΑΝΟ... !!! | |
|
| |
mariap Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : Μαρουσι Αριθμός μηνυμάτων : 736 Registration date : 09/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Πεμ 17 Σεπ 2009 - 13:35 | |
| Ax πρεπει να ρθει ο Εντουαρντ Ελλαδα να δεις τι θα γινει...Παντως το βιβλιο ειναι κλειδωμενο στις αποθηκες κατοπιν εντολης απο την Πλατυπους μονο με μεσον το παιρνει η Αθήνα... | |
|
| |
tarantoula Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 7 Registration date : 30/04/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Πεμ 17 Σεπ 2009 - 13:49 | |
| Μήπως μπορείτε να μου βρείτε ένα βιβλιοπωλείο στην Αθήνα που να το έχει, γιατί θα λυσσάξω μέχρι να το πάρω την Δευτέρα???????? | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Πεμ 17 Σεπ 2009 - 13:50 | |
| τι αδικια ειναι αυτη!!! το θελω και εγω αλλα πρεπει ν απεριμενω!! αλλες 4 μερες και μετα δεν μπορουν να πουν τιποτα | |
|
| |
tarantoula Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 7 Registration date : 30/04/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Πεμ 17 Σεπ 2009 - 13:52 | |
| Αδικία δεν λες τίποτα.... | |
|
| |
sunrise Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : athina Αριθμός μηνυμάτων : 2711 Registration date : 27/03/2009
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Πεμ 17 Σεπ 2009 - 14:09 | |
| αχ παιδια ειμαι πολυ τυχερη τελικα εχω ρωτησει σε πολλα βιβλιοπωλια και μου εχουν πει οτι δεν εχει ερθει ακομα και σημερα περασα απο μοναστηρακη και εκει στο σταθμο εχει ενα παγκο με βιβλια(απο το βιβλιοπωλιο ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗΣ) και ειπα να ριξω μια ματια και επεσε το ματι μου στη ΧΑΡΑΥΓΗ , και ηθελα να ουρλιαξω αλλα συγκρατηθηκα, θα με περναγανε για τρελη το πηρα αμεσως φυσικα(ευτυχως που ειχα λεφτα μαζι μου) αμα τυχη να περασετε σημερα απο μοναστηρακη πηγαινετε ριξτε μια ματια, μπορει να εχει ακομα το βιβλιο, ή πηγαινεται σε καποιο βιβλιοπωλιο ελευθερουδακης μπορει να το εχει αχ ειμαι πολυ χαρουμενη επιτελους το εχω στα χερια μου | |
|
| |
Mrs Alice Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1006 Registration date : 21/03/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Πεμ 17 Σεπ 2009 - 14:59 | |
| | |
|
| |
Edward_ Breaking_ Dawn Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Πεμ 17 Σεπ 2009 - 15:00 | |
| αχ τελεια! εγω πηγα σημερα και μου ειπανε η το απογευμα θα το φερουν η αυριο το πρωι! ανυπομονω! αυριο τετοια ωρα θα το εχω στα χερια μου! ααααααααα | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Πεμ 17 Σεπ 2009 - 15:02 | |
| | |
|
| |
VLaSia =) Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Registration date : 19/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Πεμ 17 Σεπ 2009 - 15:37 | |
| εγω μολις πηγα στο βιβλιοπωλειο της πολης μου και ειδα οτι υπηρχε και φυσικα το αγορασα . απλα οπως ενημερωθηκα απο προχθες ξεκινησε η διανομη στα βιβλιοπωλεια, και καποια... ''μπακαλικα'' (αν μου επιτρεπεται), οπως το βιβλιοπωλειο απο οπου το προμηθευτηκα το πουλανε αμεσως, ενω εχει ζητηθει απο την εκδοτικη να δωθει την ορισμενη ημερομηνια (21 Σεπτεμβρη). Αυτοτο λεω γιατι οπως ειδα σε καποια αλλα ποστς ελεγαν ''ελεος οι δικοι μας ακομα να το φερουν (ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ)'', απλα ισως τα δικα σας βιβλιοπωλεια να βλεπουν πιο σοβαρα τις ''εντολες'' της εκδοτικης.. Σιγουρα εμας μας επωφελει, αλλα οπως μου ειπε και ο παπασωτηριου που επικοινωνησα μαζι του, το κρατανε στις αποθηκες μεχρι τις 21 γιατι θελουν να κανουν σωστα τη δουλεια τους χωρις να νοιαζονται αν θα πουλησουν 10-20 βιβλια περισσοτερα... ολα αυτα ειναι μια περιληψη του μηνυματος που μου στειλανε. καλη αναγνωση | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Πεμ 17 Σεπ 2009 - 15:40 | |
| ωρα που βρηκε ο παπασωτηριου να κανει τον εντιμο!! και οχι μονο ο παπασωτηριου και στο Fnac που ρωτησα ειπαν 21 | |
|
| |
Bella13 Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 450 Registration date : 12/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Πεμ 17 Σεπ 2009 - 15:49 | |
| Εγω μενω πειραια αν θελετε μπορω να σας πω που μου ειπαν 19 με pm εκτος αν δεν απαγορευεται η διαφήμιση | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| |
| |
Isabella_Cullen New Moon Victim
Ηλικία : 30 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 276 Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Πεμ 17 Σεπ 2009 - 16:08 | |
| | |
|
| |
an8i New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : Athina Αριθμός μηνυμάτων : 101 Registration date : 06/05/2009
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Πεμ 17 Σεπ 2009 - 16:14 | |
| ναι και εγω το εχω παραγγειλει αλλα κ εμενα τιποτα ακομη αντε να δουμε ποτε 8α το παρουμε εμεις... | |
|
| |
angepsi Cullen Queens
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3091 Registration date : 09/02/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Πεμ 17 Σεπ 2009 - 17:19 | |
| παιδια το πηρα και γω το βιβλιο!!!! βεβαια θα το διαβασω σε κανα 2 βδομαδες αλλα το αγορασα απο τωρα το πηρα απο τον παπασωτηριου 25 ευρω εβγαλα και φωτος στο βιβλιοπωλειο ειναι γεματο χαραυγη μας δωσανε δωρο και σελιδοδεικτες εμενα της scarlet k της rozali!!! αντε κοριτσια με το καλο να το αποκτησετε και σεις | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Πεμ 17 Σεπ 2009 - 17:29 | |
| που ακριβως βρισκεται διευθυνση κτλ? | |
|
| |
angepsi Cullen Queens
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3091 Registration date : 09/02/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Πεμ 17 Σεπ 2009 - 17:51 | |
| στην πανεπιστημιου στο μετρο διπλα!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Πεμ 17 Σεπ 2009 - 17:57 | |
| | |
|
| |
Vampiroua Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 29 Registration date : 15/09/2009
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Πεμ 17 Σεπ 2009 - 18:21 | |
| λοιπον παιδια εγω θα παρω το βιβλιο στα χερια μοθ αυριο το μεσημερι...ισως σας το φερει ο παπασωτηριου γιατι εγω ειχα κανει κρατηση και με πηραν σημερα τηλ οτι ηρθε αλλα εγω το ειχα ηδη αγορασει...εκτος αν το βρειτε απο καποιο μικρο βιβλιοπολειο¨Π | |
|
| |
an8i New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : Athina Αριθμός μηνυμάτων : 101 Registration date : 06/05/2009
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Πεμ 17 Σεπ 2009 - 18:25 | |
| Aχ mariza27 ειχε περισεψει τιποτα??? ειναι η ξαδερφη μου τωρα mall και της ειπα να παει να δει!! Αχ μακαρι!!! | |
|
| |
breeze of wolf Eclipse Bitten
Ηλικία : 28 Τόπος : second star to the right, and straight on till morning Αριθμός μηνυμάτων : 373 Registration date : 14/07/2009
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Modifing Relations
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Πεμ 17 Σεπ 2009 - 19:48 | |
| Να ρωτήσω κατι?..αυτη την στιγμή κυκλοφορεί μόνο στην Αθήνα?..Σε ποσες μέρες θα μπορόυμε νά το βρόυμε και στα βιβλιοπωλία της Ρόδου? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Πεμ 17 Σεπ 2009 - 21:19 | |
| - an8i έγραψε:
- Aχ mariza27 ειχε περισεψει τιποτα??? ειναι η ξαδερφη μου τωρα mall και της ειπα να παει να δει!! Αχ μακαρι!!!
ειχαν πολλα αντιτυπα μην ανυσηχεις σιγουρα θα το παρεις και εσυ!!! | |
|
| |
| Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα | |
|