| Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα | |
|
+86Ms Natalie Pattinson MARIA SWAN CULLEN I'm_not _dead silenceprincess Zafrina Neri elli niki tarantoula ev@ki92 gianna x. Mrs Alice hiddenfantasy selini robsten mariap angepsi kanty annabell Efst@thi@ vampiroula Vampiroua EVA!!! Ελενα Georgia P. C Isabella_Cullen Ashley Greene demi breeze of wolf T-NM-E-BD kollhmenh Filio twilightFOREVER soula22 akaliakoukou April christi_twilight Fay1765 Athanasia.Pattinson emma cullen pattinson Mrs Pattinson Alexadruby the vampire georgiaole ΕΡΗ BELLA MARIE michelle SpunK RansoM dolores!! !~Twilighter~! scarlet rose Isabella21 bella litsaki_kourkoubinaki elizaki :P didi sunrise M@rIa volturi girl Jacob Black nonipas300 Nemesis Of Bellin alicebella Edward_ Breaking_ Dawn linaki Mrs.Cullen MIKAELLA WhiteQueen team edward Kristen Stewart maria1989 jenaki VLaSia =) an8i Connie Cullen LaDy_SoVeReigN bluesea Bella + Edward love SilverMusk Ms Cullen ev@ki edward_bella Renée Fotis333 Rozmari Bella13 twiligter 90 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Zafrina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 2311 Registration date : 05/05/2009
Forks Student Profile Team: Amazonians Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Παρ 18 Σεπ 2009 - 20:11 | |
| αχ...ωραια.....θα παω απο βδομαδα να το παρω και εγω....!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Παρ 18 Σεπ 2009 - 20:45 | |
| | |
|
| |
team edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 1632 Registration date : 11/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Παρ 18 Σεπ 2009 - 20:57 | |
| μολις πηρα e-mail οτι μου το εστειλαν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! θα το εχω κατα πασα πιθανοτητα τη δευτερα!!! εσεις την εχετε ηδη αλλα το να την παρω δευτερα ειναι κατορθωμα!!!! πηγα κ ρωτησα με την twiligter σημερα στο βιβλιοπωλειο κ μας ειπαν οτι κυκλοφορει με τη νεα χρονια!!!!!!! αν ειναι δυνατον!!!!!! | |
|
| |
VLaSia =) Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Registration date : 19/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Παρ 18 Σεπ 2009 - 21:01 | |
| αι καλαααααα!! αν ισχυει παιδια κατι τετοιο για κανενα επικοινωνηστε να στο στειλουμε ελεος οχι και του χρονου.. | |
|
| |
team edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 1632 Registration date : 11/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Παρ 18 Σεπ 2009 - 21:06 | |
| αυτο σημαινει ενημερωμενο βιβλιοπωλειο!!!! φαντασου να ηταν κ βιβλιο που δεν ειχε τοση ζητηση!!!! ελεος δηλαδη!!! παλι καλα που το εχω παραγγειλει απο αλλου!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Παρ 18 Σεπ 2009 - 21:07 | |
| ετσι καλα κανεις... παντως εγω το ξεκινησα και ειναι απιστευτο... ολα τα βιβλιοπωλεια μας το εφεραν | |
|
| |
jenaki New Moon Victim
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 284 Registration date : 30/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Παρ 18 Σεπ 2009 - 22:25 | |
| παιδια αυτη τη στιγμη το κραταω και εγω στα χαρια μου!!!!!!!!!!!!!!11 | |
|
| |
silenceprincess New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : τρικαλα Αριθμός μηνυμάτων : 233 Registration date : 04/08/2009
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Παρ 18 Σεπ 2009 - 22:34 | |
| Aχ την χαραυγη θελω πολυ να την παρω...Παρα πολυ....εχω μαθει πως ειναι ενα τελειο βιβλιο...Και επειδη σε λιγες μερες ειναι τα γενεθλια μου που ξερετε μπορει να το κραταω και εγω στα χερια μου...........ανυπομονω | |
|
| |
jenaki New Moon Victim
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 284 Registration date : 30/07/2009
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Παρ 18 Σεπ 2009 - 22:41 | |
| εγω δεν το πιστευω οτι το εχψ!!! | |
|
| |
Vampiroua Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 29 Registration date : 15/09/2009
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Παρ 18 Σεπ 2009 - 22:43 | |
| παιδια εγω sorry που σας στο λεω αλλα το εχω στα χερια μ απο τις 5 και ηδη μπαινω στο δευτερο βιβλιο!!!!!και ομως η διαδικασια της προσμονης ειναι καλυτερη..απο τωρα με εχει πιασει ψιλοπλακωμα πως θα τελειωσει!!!!! | |
|
| |
I'm_not _dead New Moon Victim
Ηλικία : 33 Αριθμός μηνυμάτων : 243 Registration date : 22/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Παρ 18 Σεπ 2009 - 23:15 | |
| κ εγω το επαθα αυτο οταν διαβασα το bd κ σε καταλαβαινω !δεν το εχω παθει ποτε για αλλο βιβλιο ....πιστευω καλυτερα που τελειωνει ετσι,το τελοσ ειναι υπεροχο !!αλλα εκει που εχεις εθιστει κ εχεις ορεξη για αλλα 15 κ βαλε βιβλια τησ σειρασ ,τελειωνει η ιστορια κ δεν εχεις πλεον τιποτα καινουριο να περιμενεις and that sucks !!!!δυσκολη η αποτοξινωση βρε παιδια! | |
|
| |
selini Twilight Human
Ηλικία : 36 Τόπος : Μυτιληνη Αριθμός μηνυμάτων : 24 Registration date : 12/03/2009
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Σαβ 19 Σεπ 2009 - 0:17 | |
| Εχθες εφεραν το χαραυγη κ εδω.....το τελειωσα!!!αρχησα να διαβαζω κ δε μπορουσα να σταματησω. Ειναι απλα Τ-Ε-Λ-ΕΙ-Ο | |
|
| |
dolores!! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : οπου ειναι κι ο ΡΟΜΠ!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2245 Registration date : 03/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Σαβ 19 Σεπ 2009 - 0:20 | |
| εγω διαβασα ως το πρωτο βιβλιο!!!!σε λιγο θα συνεχισω!!!! | |
|
| |
Vampiroua Twilight Human
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Σαβ 19 Σεπ 2009 - 0:25 | |
| dolores και γω πως σου φαινεται? θελω edward :/ | |
|
| |
MARIA SWAN CULLEN Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : ATHENS Αριθμός μηνυμάτων : 865 Registration date : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Σαβ 19 Σεπ 2009 - 0:28 | |
| Ειναι φοβερο βιβλιο πραγματικα!!! αλλα για να πω την αληθεια, εχω ενα προαισθημα που μου λεει πως θα ακολουθησουν κι αλλα βιβλια, μπορει οχι τωρα συντομα αλλα μετα απο λιγο καιρο σιγουρα κατι θα βγει.... εγω δεν χανω τις ελπιδες μου... | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Σαβ 19 Σεπ 2009 - 2:43 | |
| Μόλις το ΤΕΛΕΙΩΣΑ!!! Τι να πω...τη Τεταρτη το εψαχνα σε 6 βιβλιοπωλεια και χτες ειδα εδω οτι το εχουν φερει στη Γλυφαδα.... Πηρα το αμαξι και εφυγα οπως ήμουν ευτυχως που φοραγα ρουχα δηλαδή..γιατι διαφορετικα με ειχα ικανη και με τις πιτζαμες να πηγαινα..Αυτό το βιβλίο έχει πολλες σκηνές δρασης... πολυ μα πολύ ΑΙΜΑ... τι τρεχει, τι το πινουν λες και πινουν φραπέ,τι το αγοράζουν...οκ το 1 μερος είναι γουτσου γουτσου, το 2 με αρκετο πονο, απελπισια και αγαπη ( ίσως και λίγο εκνευριστικό ), το 3 εχει δραση και αγαπη... ή καλύτερα 3 ειδη αγαπης α) της φιλιας β) του ερωτα και γ) των γονιων... Απιστευτο έπος περιγραφει με 1 μοναδικο τροπο το πως είναι όταν βρισκεις το αλλο σου μισο μεχρι που γινεσται 1...πραγματικα 1.... | |
|
| |
Vampiroua Twilight Human
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Σαβ 19 Σεπ 2009 - 5:18 | |
| το τελειωσες κιολας βρε θηριο?εγω το ξεκινησα στις 5 το απογευμα και ειναι 5 το πρωι και φτανω στην 310.κλεινουν τα ματια μου αλλα δεν μπορω να το αφησω....ενω μισουσα θανατηφορα τον Jacob ομολογω οτι τον συμπαθω σιγα σιγα... | |
|
| |
MIKAELLA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : chichester Αριθμός μηνυμάτων : 981 Registration date : 24/02/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Σαβ 19 Σεπ 2009 - 10:47 | |
| αχ δν ξερω πωσ εγεινε αλλα τελικα ηρθε νωρισ στην κυπρο την τεταρτη το βρικα κ τρ το ξαναδιαβαζω again teleio μονο που τρ δεν ειμαι happy to βιβλιο τελειωσε κ δν εχουμε τπτ καινουριο να περιμενουμε | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Σαβ 19 Σεπ 2009 - 11:16 | |
| και εγ το διαβαζω το βιβλιαρακι και ομολογουμενως ειναι τελειο.. επισης mikaella μου μην ξεχνας οτι περιμενουμε και την ταινια δεν ειναι χαζοι (θελω να πιστευω) να μας αφησουν ετσι! | |
|
| |
demi New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : Αλμυρος,Μαγνησιας Αριθμός μηνυμάτων : 123 Registration date : 24/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Σαβ 19 Σεπ 2009 - 11:27 | |
| πλακα μου κανετε ολοι σας το εχετε!!!!!!!!!! μια ζωη ατυχη ειμαι δεν το εχουν φερει ακομα εδω!!!! | |
|
| |
twiligter New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : iwannina Αριθμός μηνυμάτων : 268 Registration date : 11/08/2009
| |
| |
mariap Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : Μαρουσι Αριθμός μηνυμάτων : 736 Registration date : 09/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Σαβ 19 Σεπ 2009 - 11:59 | |
| Κοριτσια μ,ολις το τελειωσα .. ειναι απαιχτο..αν και περιμενα λιγες σκηνες πιο περιγραφικες αλλα ειναι αρκετα συντηρητικη η Στεφανι για τι το δαιαβαζουν ολες οι ηλικιες..τεσπα η αρχη και το τελος ηταν απεριγραπτα..η ιστορια που μου κοψε την χολη ηταν με τουσ Ωολτθρι κοντεψα να μεινω..πρεπει να αυτοσχεδιασουμε μέχρι να βγουν οι αλλες τρεις ταινιες για να μαστε με την ιδια ανυπομονισια οπως τωρα... | |
|
| |
Georgia P. C New Moon Victim
Ηλικία : 36 Τόπος : Ίλιον,Αττική Αριθμός μηνυμάτων : 142 Registration date : 01/07/2009
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Σαβ 19 Σεπ 2009 - 16:17 | |
| εγω το εχω απο χθες στα χερια μου αλλα δεν καταφερα ουτε το πρωτο να τελειωσω ακομα γιατι σε ολες τις ωραίες σκηνηες γυρίζω πισω και τις ξαναδιαβαζω 5-6 φορες!! χαχα | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Σαβ 19 Σεπ 2009 - 16:25 | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Fay1765 στις Σαβ 19 Σεπ 2009 - 21:59, 1 φορά | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Σαβ 19 Σεπ 2009 - 16:39 | |
| κοριτσια και αγορια σορυ που ελειψα τοσο καιρο αλλα χθες την πηρα και επεσα με τα μουτρα οχι οτι την τελειωσα αλλα δεν θελω να την τελειωσω οποτε το καθυστερο μεχρι στιγμης ειναι τελειο ειμαι στο 2ο βιβλιο στο 3ο κεφαλεο και ειναι αστα να πανε. κανω και ζαβολιες παω και στο 3ο βιβλιο γιτι δεν χωνευω τους λυκους αλλα ειναι αστα να πανε ολο......... | |
|
| |
| Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα | |
|