Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα

Πήγαινε κάτω 
+86
Ms Natalie Pattinson
MARIA SWAN CULLEN
I'm_not _dead
silenceprincess
Zafrina
Neri
elli
niki
tarantoula
ev@ki92
gianna x.
Mrs Alice
hiddenfantasy
selini
robsten
mariap
angepsi
kanty
annabell
Efst@thi@
vampiroula
Vampiroua
EVA!!!
Ελενα
Georgia P. C
Isabella_Cullen
Ashley Greene
demi
breeze of wolf
T-NM-E-BD
kollhmenh
Filio
twilightFOREVER
soula22
akaliakoukou
April
christi_twilight
Fay1765
Athanasia.Pattinson
emma cullen pattinson
Mrs Pattinson
Alexadruby the vampire
georgiaole
ΕΡΗ
BELLA MARIE
michelle
SpunK RansoM
dolores!!
!~Twilighter~!
scarlet rose
Isabella21
bella
litsaki_kourkoubinaki
elizaki :P
didi
sunrise
M@rIa
volturi girl
Jacob Black
nonipas300
Nemesis Of Bellin
alicebella
Edward_ Breaking_ Dawn
linaki
Mrs.Cullen
MIKAELLA
WhiteQueen
team edward
Kristen Stewart
maria1989
jenaki
VLaSia =)
an8i
Connie Cullen
LaDy_SoVeReigN
bluesea
Bella + Edward love
SilverMusk
Ms Cullen
ev@ki
edward_bella
Renée
Fotis333
Rozmari
Bella13
twiligter
90 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
an8i
New Moon Victim
New Moon Victim
an8i

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Athina
Αριθμός μηνυμάτων : 101
Registration date : 06/05/2009

Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα - Σελίδα 27 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα   Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΠεμ 17 Σεπ 2009 - 21:36

Το πηρα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα - Σελίδα 27 4947
Αχ ειμαι πολυ χαρουμενη!!!!! Οταν μ τ ειπε η ξαδερφη μ οτι το βρηκε αρχισα να ουρλιαζω και με κοιταγε ο αδεφος μου με υφος ''α καλα αυτη τα εχει παιξει τελειως'' lol!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
volturi girl
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
volturi girl

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : London, UK
Αριθμός μηνυμάτων : 3819
Registration date : 26/08/2009

Forks Student Profile
Team: Volturi Volturi
Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα   Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΠεμ 17 Σεπ 2009 - 21:41

αααααααα εγω πρεπει να περιμενω αλλα τελειωνει η αγωνια μου σε λιγες ωρες!!!
http://the-doctor-is-saved.tumblr.com/
VLaSia =)
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
VLaSia =)

Θηλυκό Κριός
Αριθμός μηνυμάτων : 1653
Registration date : 19/08/2009

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: See Through Lies

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα   Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΠεμ 17 Σεπ 2009 - 21:48

breeze of wolf έγραψε:
Να ρωτήσω κατι?..αυτη την στιγμή κυκλοφορεί μόνο στην Αθήνα?..Σε ποσες μέρες θα μπορόυμε νά το βρόυμε και στα βιβλιοπωλία της Ρόδου? Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα - Σελίδα 27 271609

εγω μενω στην κορινθο, μια πολη οσο πισω απο τον Θεο ειναι και το νησι σου geek
παρολα αυτα σημερα το βιβλιοπωλειο ΒΙΒΛΙΑΓΟΡΑ το προμηθευτηκε και το εβγαλε στην αγορα... πιστευω οτι πολυ συντομα θα το εχετε και εσεις..

και παιδια κατι για τους υπολοιπους : κυριολεκτικα... λογομαχησα μεσω εμαιλ με το παπασωτηριου επειδη ενω ελεγε οτι το εχει και ολα αυτα, μολις τον ρωτησα μου τα εψαλαν για να συνοψισω... αληθεια.. εσεις απο τον παπασωτηριου τα πηρατε?? γιατι αν ειναι ετσι μαλλον τσαμπα τα ακουσα...
http://www.xat.com/Lost_Empeire
dolores!!
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
dolores!!

Θηλυκό Λέων
Τόπος : οπου ειναι κι ο ΡΟΜΠ!!!
Αριθμός μηνυμάτων : 2245
Registration date : 03/06/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα   Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΠεμ 17 Σεπ 2009 - 23:58

και Αθηνα πηγε?????? cry cry cry θεσσαλονικη μονο δεν εχει ερθει?????
αμαν πια!!!η υπομονη μου εξαντληται!!!!ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ!!!!! boogie boogie boogie
θα παω αυριο στα ΠΑΜΠΛΙΚ!!!!τελεια και παυλα!!!!και στο παπασωτηριου!!!!!ελαιος πια!!!! Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα - Σελίδα 27 592681 Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα - Σελίδα 27 592681 Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα - Σελίδα 27 592681
Vampiroua
Twilight Human
Twilight Human
Vampiroua

Αριθμός μηνυμάτων : 29
Registration date : 15/09/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα   Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΠαρ 18 Σεπ 2009 - 2:11

dolores....το βιβλιο θα το εχω αυριο το μεσημερι..μου το εστειλε η μαμα μου απο κρητη..με πηραν τηλ απτον παπασωτηριου επειδη ειχα κανει κρατηση και εκει.αν εισαι μεσα μιλα μ pm να σου πω
akaliakoukou
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
akaliakoukou

Θηλυκό Υδροχόος
Αριθμός μηνυμάτων : 336
Registration date : 13/01/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Shield Against Physical Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα   Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΠαρ 18 Σεπ 2009 - 3:34

breeze of wolf έγραψε:
Να ρωτήσω κατι?..αυτη την στιγμή κυκλοφορεί μόνο στην Αθήνα?..Σε ποσες μέρες θα μπορόυμε νά το βρόυμε και στα βιβλιοπωλία της Ρόδου? Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα - Σελίδα 27 271609

¶ντε να ρωτήσεις σε όποιο βιβλιοπωλείο ξέρεις!!!
Εγώ μένω στη Χίο και πήγα χτες να το παραγγείλω και μου είπανε το έχουμε ήδη και πάρτο!!!
Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα - Σελίδα 27 837848
Όπως καταλαβαίνεις ξετρελάθηκα γιατί δεν το περίμενα και από χτες έχω κολλήσει σε σημείο τραγικό...κοιμήθηκα 7 παρά τέταρτο το πρωί...
mariap
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
mariap

Θηλυκό Παρθένος
Τόπος : Μαρουσι
Αριθμός μηνυμάτων : 736
Registration date : 09/09/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Influencing emotions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα   Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΠαρ 18 Σεπ 2009 - 9:24

Κι εγω το πήρα απο Παπασωτηριου στο Περιστέρι χτες τελικά...ξενυχτισα και τωρα κουτουλαω στη δουλεια..είναι τελεια η αρχή....
elli
Twilight Human
Twilight Human
elli

Θηλυκό Sagittarius
Αριθμός μηνυμάτων : 9
Registration date : 29/06/2009

Forks Student Profile
Team: Carlisle - Esme Carlisle - Esme
Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα   Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΠαρ 18 Σεπ 2009 - 11:14

Κυκλοφόρησε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα - Σελίδα 27 274215
Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα - Σελίδα 27 737646 Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα - Σελίδα 27 500229 Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα - Σελίδα 27 603117
Georgia P. C
New Moon Victim
New Moon Victim
Georgia P. C

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Ίλιον,Αττική
Αριθμός μηνυμάτων : 142
Registration date : 01/07/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα   Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΠαρ 18 Σεπ 2009 - 11:54

Μόλις με πήρανε τηλέφωνο και μου είπανε ότι την φέρανε!!!!!!!!!!!!!ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τρέχω!!!!
demi
New Moon Victim
New Moon Victim
demi

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : Αλμυρος,Μαγνησιας
Αριθμός μηνυμάτων : 123
Registration date : 24/08/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα   Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΠαρ 18 Σεπ 2009 - 12:06

τυχερες ολα σας!!!!!!εγω απο βδομαδα και αμα θα το παρω!!!!!!!!!σας ζηλευω!!!!!!!!!
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Sagaland!
Αριθμός μηνυμάτων : 8830
Registration date : 14/09/2008

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα   Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΠαρ 18 Σεπ 2009 - 12:37

Μετά από πολλές περιπέτειες (και αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά! lol! ) απέκτησα κι εγώ επιτέλους τη δική μου Χαραυγή!!! Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα - Σελίδα 27 274215

Για όσους ενδιαφέρονται και βιάζονται, υπάρχει σίγουρα στον Παπασωτηρίου στο κέντρο, στάση Πανεπηστήμιο και στον Ελευθερουδάκη! Είχε πολλά και όταν λέω πολλά, υπολογίζω ότι έφταναν για όλα τα μέλη του φόρουμ!

Οπότε όσοι ακόμα ψάχνετε και μπορείτε να πεταχτείτε μέχρι εκεί σήμερα ή αύριο τρέξτε! Wink
http://www.jokastia.blogspot.com
team edward
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
team edward

Θηλυκό Σκορπιός
Αριθμός μηνυμάτων : 1632
Registration date : 11/08/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα   Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΠαρ 18 Σεπ 2009 - 12:49

εσεις που ειστε αθηνα μια χαρα τυχερουλες ειστε!!!!
μπορειτε να το βρειτε παντου.....
εγω πρεπει να περιμενω μεχρι 21 που θα φτασει
απο το best seller που το εχω παραγγειλει..... Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα - Σελίδα 27 773164
Rozmari
Golden Eyed Vampires
Rozmari

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : Αthens
Αριθμός μηνυμάτων : 1723
Registration date : 26/01/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Playing in the New Moon Movie

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα   Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΠαρ 18 Σεπ 2009 - 13:43

Μαρια πολυ χαιρομαι που το πηρες...
Οπως χαιρομαι και για μενα μολις με πηρε ο βιβλιοπωλης
να μου πει οτι μολις την παρελαβε.
Τι καλος κυριος ακουγοταν ενθουσιασμενος.

Αντε θα εξαφανιστουμε τωρα για λιγο οπως με την εκλειψη! Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα - Σελίδα 27 Icon_geek
Αν κι εγω δυστυχως απο Κυριακη βραδυ θα μπορεσω να ξεκινησω γιατι ολη μερα θα ειμαι στην δουλεια Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα - Σελίδα 27 592681

Λοιπον Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα - Σελίδα 27 388681 Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα - Σελίδα 27 388681 Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα - Σελίδα 27 388681 Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα - Σελίδα 27 388681 Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα - Σελίδα 27 388681 Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα - Σελίδα 27 388681 Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα - Σελίδα 27 388681 Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα - Σελίδα 27 388681 Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα - Σελίδα 27 388681
M@rIa
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
M@rIa

Θηλυκό Κριός
Τόπος : Κρητη_Χανια
Αριθμός μηνυμάτων : 931
Registration date : 23/04/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα   Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΠαρ 18 Σεπ 2009 - 14:13

Πηγα στο βιβλιοπολειο και μου λενε αυριο μεθαυριο θα το εχουμε...... Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα - Σελίδα 27 4947
VLaSia =)
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
VLaSia =)

Θηλυκό Κριός
Αριθμός μηνυμάτων : 1653
Registration date : 19/08/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα   Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΠαρ 18 Σεπ 2009 - 14:26

Κυριακατικα καλε?? μαλλον την Δευτερα θα εννοουσαν Embarassed
http://www.xat.com/Lost_Empeire
SpunK RansoM
Breaking Dawn Newborn
Breaking Dawn Newborn
SpunK RansoM

Θηλυκό Κριός
Τόπος : Θεσσαλονικη
Αριθμός μηνυμάτων : 693
Registration date : 23/06/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα   Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΠαρ 18 Σεπ 2009 - 14:53

Εμενα μου ειπαν οτι το περιμενουν μερα προς μερα...παντως εγω τους εδωσα το τηλ μου και μου ειπαν οτι θα μου κρατησουν ενα ......παντως νομιζω οτι μεχρι το τελος της εβδομαδας θα εχει ερθει στα βιβλιοπωλεια..!
https://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100000089747587
Edward_ Breaking_ Dawn
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Edward_ Breaking_ Dawn

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Athens
Αριθμός μηνυμάτων : 3745
Registration date : 21/01/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα   Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΠαρ 18 Σεπ 2009 - 14:55

TΗΝΑ ΠΗΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα - Σελίδα 27 4947
https://www.youtube.com/eljd3
dolores!!
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
dolores!!

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα   Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΠαρ 18 Σεπ 2009 - 14:56

Παιδια εχω τη ΧΑΡΑΥΓΗ στα χερια μου!!!!!!!! Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα - Σελίδα 27 4947 Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα - Σελίδα 27 4947
αχ δεν ειμαι καλα!!!!!!!πηρα τηλ στο Παπασωτηριου και μου λενε ηρθε!!!!!!!!εγω αρχισα να ουρλιαζω!!!!!! faint faint faint η κοπελα στο τηλεφωνο γελασε και μου ειπε....ηρεμησε!!!!!θελεις να στο κρατησω?υης ειπα ναι σε μιση ωρα ειμαι εκει!!!!!! Smile
και τωρα το εχω στα χερια μου!!!!!!!!! Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα - Σελίδα 27 4947
φορουμιστες και φορουμιστριες απο τη ΘΕσσαλονικη πηγαινετε στο ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!
SpunK RansoM
Breaking Dawn Newborn
Breaking Dawn Newborn
SpunK RansoM

Θηλυκό Κριός
Τόπος : Θεσσαλονικη
Αριθμός μηνυμάτων : 693
Registration date : 23/06/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα   Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΠαρ 18 Σεπ 2009 - 15:01

αχ δν το πιστευω ολοι το εχουν παρει...μονο εγω περιμενω..... Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα - Σελίδα 27 773164
https://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100000089747587
!~Twilighter~!
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
!~Twilighter~!

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : εδώ εκεί, παραπέρα...
Αριθμός μηνυμάτων : 1162
Registration date : 22/04/2009

Forks Student Profile
Team: Egyptians Egyptians

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα   Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΠαρ 18 Σεπ 2009 - 15:10

Μην το λες, Spunk Ransom μου..!!

Aααααα τυχερές..!! Εγώ θα πρέπει να περιμένω μέχρι τη Δευτέρα..!! Πόσο μάλλον μέχρι τα Χριστούγεννα, λόγω υποχρεώσεων και οικονομικών προβλημάτων..!! Θέλω να πάρω και το Rob Calendar..!! Αλλά τη Χαραυγή πιστεύω να την πάρω λίγο αργότερα, όταν θα ηρεμήσουν λίγο τα πράγματα.. (που δε νομίζω, δλδ.. Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα - Σελίδα 27 Icon_razz )
M@rIa
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
M@rIa

Θηλυκό Κριός
Τόπος : Κρητη_Χανια
Αριθμός μηνυμάτων : 931
Registration date : 23/04/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα   Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΠαρ 18 Σεπ 2009 - 15:11

SpunK RansoM έγραψε:
αχ δν το πιστευω ολοι το εχουν παρει...μονο εγω περιμενω..... Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα - Σελίδα 27 773164

Kαι εγω περιμενω..... Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα - Σελίδα 27 194931
dolores!!
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
dolores!!

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα   Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΠαρ 18 Σεπ 2009 - 15:13

ΥΠΟΜΟΝΗ καλα μου!!!!! Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα - Σελίδα 27 577643
3 μερουλες σας εμειναν!!!!
volturi girl
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
volturi girl

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα   Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΠαρ 18 Σεπ 2009 - 15:19

ααα και γω ακομα 2 ωριτσες και εφυγα την πηρα ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Isabella21
The Volturi
Isabella21

Θηλυκό Κριός
Τόπος : Volterra, Italia!!
Αριθμός μηνυμάτων : 2087
Registration date : 18/02/2009

Forks Student Profile
Team: Jasper - Alice Jasper - Alice
Special ability Special ability: Mental electrical current

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα   Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΠαρ 18 Σεπ 2009 - 15:42

Ήρθεεε!!! Πριν από κανα 2 ώρες πέρασα από το βιβλιοπωλείο κ πήρα τη Χαραυγή!!!!!! Είναι 810 ζεστές σελιδίτσες κ με το ζόρι κρατιέμαι να μην την αρχίσω στο φυλλομέτρημα γτ έχω κ να διαβάσω!!!!!!!!!! Αχ πότε θα περάσει αυτή η βδομάδα για να την ξεκινήσω!!!! Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα - Σελίδα 27 274215
volturi girl
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
volturi girl

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα   Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΠαρ 18 Σεπ 2009 - 15:47

δεν αντεχω γιατι πρεπει να περιμενω να ερθει η μανα να της το πω να παμε αααααα

Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 27 από 33Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: The Twilight Saga - Τα Βιβλία-
Μετάβαση σε: