| Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα | |
|
+86Ms Natalie Pattinson MARIA SWAN CULLEN I'm_not _dead silenceprincess Zafrina Neri elli niki tarantoula ev@ki92 gianna x. Mrs Alice hiddenfantasy selini robsten mariap angepsi kanty annabell Efst@thi@ vampiroula Vampiroua EVA!!! Ελενα Georgia P. C Isabella_Cullen Ashley Greene demi breeze of wolf T-NM-E-BD kollhmenh Filio twilightFOREVER soula22 akaliakoukou April christi_twilight Fay1765 Athanasia.Pattinson emma cullen pattinson Mrs Pattinson Alexadruby the vampire georgiaole ΕΡΗ BELLA MARIE michelle SpunK RansoM dolores!! !~Twilighter~! scarlet rose Isabella21 bella litsaki_kourkoubinaki elizaki :P didi sunrise M@rIa volturi girl Jacob Black nonipas300 Nemesis Of Bellin alicebella Edward_ Breaking_ Dawn linaki Mrs.Cullen MIKAELLA WhiteQueen team edward Kristen Stewart maria1989 jenaki VLaSia =) an8i Connie Cullen LaDy_SoVeReigN bluesea Bella + Edward love SilverMusk Ms Cullen ev@ki edward_bella Renée Fotis333 Rozmari Bella13 twiligter 90 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
an8i New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : Athina Αριθμός μηνυμάτων : 101 Registration date : 06/05/2009
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Πεμ 17 Σεπ 2009 - 21:36 | |
| Το πηρα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αχ ειμαι πολυ χαρουμενη!!!!! Οταν μ τ ειπε η ξαδερφη μ οτι το βρηκε αρχισα να ουρλιαζω και με κοιταγε ο αδεφος μου με υφος ''α καλα αυτη τα εχει παιξει τελειως'' | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Πεμ 17 Σεπ 2009 - 21:41 | |
| αααααααα εγω πρεπει να περιμενω αλλα τελειωνει η αγωνια μου σε λιγες ωρες!!! | |
|
| |
VLaSia =) Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Registration date : 19/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Πεμ 17 Σεπ 2009 - 21:48 | |
| - breeze of wolf έγραψε:
- Να ρωτήσω κατι?..αυτη την στιγμή κυκλοφορεί μόνο στην Αθήνα?..Σε ποσες μέρες θα μπορόυμε νά το βρόυμε και στα βιβλιοπωλία της Ρόδου?
εγω μενω στην κορινθο, μια πολη οσο πισω απο τον Θεο ειναι και το νησι σου παρολα αυτα σημερα το βιβλιοπωλειο ΒΙΒΛΙΑΓΟΡΑ το προμηθευτηκε και το εβγαλε στην αγορα... πιστευω οτι πολυ συντομα θα το εχετε και εσεις.. και παιδια κατι για τους υπολοιπους : κυριολεκτικα... λογομαχησα μεσω εμαιλ με το παπασωτηριου επειδη ενω ελεγε οτι το εχει και ολα αυτα, μολις τον ρωτησα μου τα εψαλαν για να συνοψισω... αληθεια.. εσεις απο τον παπασωτηριου τα πηρατε?? γιατι αν ειναι ετσι μαλλον τσαμπα τα ακουσα... | |
|
| |
dolores!! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : οπου ειναι κι ο ΡΟΜΠ!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2245 Registration date : 03/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Πεμ 17 Σεπ 2009 - 23:58 | |
| | |
|
| |
Vampiroua Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 29 Registration date : 15/09/2009
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Παρ 18 Σεπ 2009 - 2:11 | |
| dolores....το βιβλιο θα το εχω αυριο το μεσημερι..μου το εστειλε η μαμα μου απο κρητη..με πηραν τηλ απτον παπασωτηριου επειδη ειχα κανει κρατηση και εκει.αν εισαι μεσα μιλα μ pm να σου πω | |
|
| |
akaliakoukou Eclipse Bitten
Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 336 Registration date : 13/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Παρ 18 Σεπ 2009 - 3:34 | |
| - breeze of wolf έγραψε:
- Να ρωτήσω κατι?..αυτη την στιγμή κυκλοφορεί μόνο στην Αθήνα?..Σε ποσες μέρες θα μπορόυμε νά το βρόυμε και στα βιβλιοπωλία της Ρόδου?
¶ντε να ρωτήσεις σε όποιο βιβλιοπωλείο ξέρεις!!! Εγώ μένω στη Χίο και πήγα χτες να το παραγγείλω και μου είπανε το έχουμε ήδη και πάρτο!!! Όπως καταλαβαίνεις ξετρελάθηκα γιατί δεν το περίμενα και από χτες έχω κολλήσει σε σημείο τραγικό...κοιμήθηκα 7 παρά τέταρτο το πρωί... | |
|
| |
mariap Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : Μαρουσι Αριθμός μηνυμάτων : 736 Registration date : 09/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Παρ 18 Σεπ 2009 - 9:24 | |
| Κι εγω το πήρα απο Παπασωτηριου στο Περιστέρι χτες τελικά...ξενυχτισα και τωρα κουτουλαω στη δουλεια..είναι τελεια η αρχή.... | |
|
| |
elli Twilight Human
Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 9 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Παρ 18 Σεπ 2009 - 11:14 | |
| | |
|
| |
Georgia P. C New Moon Victim
Ηλικία : 36 Τόπος : Ίλιον,Αττική Αριθμός μηνυμάτων : 142 Registration date : 01/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Παρ 18 Σεπ 2009 - 11:54 | |
| Μόλις με πήρανε τηλέφωνο και μου είπανε ότι την φέρανε!!!!!!!!!!!!!ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τρέχω!!!! | |
|
| |
demi New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : Αλμυρος,Μαγνησιας Αριθμός μηνυμάτων : 123 Registration date : 24/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Παρ 18 Σεπ 2009 - 12:06 | |
| τυχερες ολα σας!!!!!!εγω απο βδομαδα και αμα θα το παρω!!!!!!!!!σας ζηλευω!!!!!!!!! | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Παρ 18 Σεπ 2009 - 12:37 | |
| Μετά από πολλές περιπέτειες (και αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά! ) απέκτησα κι εγώ επιτέλους τη δική μου Χαραυγή!!! Για όσους ενδιαφέρονται και βιάζονται, υπάρχει σίγουρα στον Παπασωτηρίου στο κέντρο, στάση Πανεπηστήμιο και στον Ελευθερουδάκη! Είχε πολλά και όταν λέω πολλά, υπολογίζω ότι έφταναν για όλα τα μέλη του φόρουμ! Οπότε όσοι ακόμα ψάχνετε και μπορείτε να πεταχτείτε μέχρι εκεί σήμερα ή αύριο τρέξτε! | |
|
| |
team edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 1632 Registration date : 11/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Παρ 18 Σεπ 2009 - 12:49 | |
| εσεις που ειστε αθηνα μια χαρα τυχερουλες ειστε!!!! μπορειτε να το βρειτε παντου..... εγω πρεπει να περιμενω μεχρι 21 που θα φτασει απο το best seller που το εχω παραγγειλει..... | |
|
| |
Rozmari Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 39 Τόπος : Αthens Αριθμός μηνυμάτων : 1723 Registration date : 26/01/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Παρ 18 Σεπ 2009 - 13:43 | |
| | |
|
| |
M@rIa Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Κρητη_Χανια Αριθμός μηνυμάτων : 931 Registration date : 23/04/2009
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Παρ 18 Σεπ 2009 - 14:13 | |
| Πηγα στο βιβλιοπολειο και μου λενε αυριο μεθαυριο θα το εχουμε...... | |
|
| |
VLaSia =) Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Registration date : 19/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Παρ 18 Σεπ 2009 - 14:26 | |
| Κυριακατικα καλε?? μαλλον την Δευτερα θα εννοουσαν | |
|
| |
SpunK RansoM Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 30 Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 693 Registration date : 23/06/2009
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Παρ 18 Σεπ 2009 - 14:53 | |
| Εμενα μου ειπαν οτι το περιμενουν μερα προς μερα...παντως εγω τους εδωσα το τηλ μου και μου ειπαν οτι θα μου κρατησουν ενα ......παντως νομιζω οτι μεχρι το τελος της εβδομαδας θα εχει ερθει στα βιβλιοπωλεια..! | |
|
| |
Edward_ Breaking_ Dawn Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Παρ 18 Σεπ 2009 - 14:55 | |
| TΗΝΑ ΠΗΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ | |
|
| |
Ηλικία : 34 Τόπος : οπου ειναι κι ο ΡΟΜΠ!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2245 Registration date : 03/06/2009
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Παρ 18 Σεπ 2009 - 14:56 | |
| | |
|
| |
SpunK RansoM Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 30 Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 693 Registration date : 23/06/2009
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Παρ 18 Σεπ 2009 - 15:01 | |
| αχ δν το πιστευω ολοι το εχουν παρει...μονο εγω περιμενω..... | |
|
| |
!~Twilighter~! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : εδώ εκεί, παραπέρα... Αριθμός μηνυμάτων : 1162 Registration date : 22/04/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Παρ 18 Σεπ 2009 - 15:10 | |
| Μην το λες, Spunk Ransom μου..!! Aααααα τυχερές..!! Εγώ θα πρέπει να περιμένω μέχρι τη Δευτέρα..!! Πόσο μάλλον μέχρι τα Χριστούγεννα, λόγω υποχρεώσεων και οικονομικών προβλημάτων..!! Θέλω να πάρω και το Rob Calendar..!! Αλλά τη Χαραυγή πιστεύω να την πάρω λίγο αργότερα, όταν θα ηρεμήσουν λίγο τα πράγματα.. (που δε νομίζω, δλδ.. ) | |
|
| |
M@rIa Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Κρητη_Χανια Αριθμός μηνυμάτων : 931 Registration date : 23/04/2009
| |
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Παρ 18 Σεπ 2009 - 15:13 | |
| ΥΠΟΜΟΝΗ καλα μου!!!!! 3 μερουλες σας εμειναν!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Παρ 18 Σεπ 2009 - 15:19 | |
| ααα και γω ακομα 2 ωριτσες και εφυγα την πηρα ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα | |
|
| |
Isabella21 The Volturi
Ηλικία : 36 Τόπος : Volterra, Italia!! Αριθμός μηνυμάτων : 2087 Registration date : 18/02/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Παρ 18 Σεπ 2009 - 15:42 | |
| Ήρθεεε!!! Πριν από κανα 2 ώρες πέρασα από το βιβλιοπωλείο κ πήρα τη Χαραυγή!!!!!! Είναι 810 ζεστές σελιδίτσες κ με το ζόρι κρατιέμαι να μην την αρχίσω στο φυλλομέτρημα γτ έχω κ να διαβάσω!!!!!!!!!! Αχ πότε θα περάσει αυτή η βδομάδα για να την ξεκινήσω!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Παρ 18 Σεπ 2009 - 15:47 | |
| δεν αντεχω γιατι πρεπει να περιμενω να ερθει η μανα να της το πω να παμε αααααα | |
|
| |
| Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα | |
|