| Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα | |
|
+86Ms Natalie Pattinson MARIA SWAN CULLEN I'm_not _dead silenceprincess Zafrina Neri elli niki tarantoula ev@ki92 gianna x. Mrs Alice hiddenfantasy selini robsten mariap angepsi kanty annabell Efst@thi@ vampiroula Vampiroua EVA!!! Ελενα Georgia P. C Isabella_Cullen Ashley Greene demi breeze of wolf T-NM-E-BD kollhmenh Filio twilightFOREVER soula22 akaliakoukou April christi_twilight Fay1765 Athanasia.Pattinson emma cullen pattinson Mrs Pattinson Alexadruby the vampire georgiaole ΕΡΗ BELLA MARIE michelle SpunK RansoM dolores!! !~Twilighter~! scarlet rose Isabella21 bella litsaki_kourkoubinaki elizaki :P didi sunrise M@rIa volturi girl Jacob Black nonipas300 Nemesis Of Bellin alicebella Edward_ Breaking_ Dawn linaki Mrs.Cullen MIKAELLA WhiteQueen team edward Kristen Stewart maria1989 jenaki VLaSia =) an8i Connie Cullen LaDy_SoVeReigN bluesea Bella + Edward love SilverMusk Ms Cullen ev@ki edward_bella Renée Fotis333 Rozmari Bella13 twiligter 90 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Mrs.Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 2768 Registration date : 13/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Κυρ 13 Σεπ 2009 - 15:05 | |
| Ε,καλά αυτό δεν μπορούμε να το αποφύγουμε παίδες... | |
|
| |
VLaSia =) Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Registration date : 19/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Κυρ 13 Σεπ 2009 - 15:07 | |
| βρε ενταξει τωρα... ολο και κατι θα κανουμε.. αφου ετσι εγινε με το να σκεφτομαστε την αρνητικη πλευρα δεν θα κερδισουμε τιποτα!!!! αντε καλη υπομονη -εγω σας αφηνω παω να γονατισω ενα πιατο γεμιστα - | |
|
| |
team edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 1632 Registration date : 11/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Κυρ 13 Σεπ 2009 - 15:08 | |
| δυστυχως θα εχουμε κ το σχολειο... αλλα τωρα το εχω ξεπερασει το θεμα κ απλα χαιρομαι που κυκλοφορει σε λιγο κ επικεντρονομαι στο να το βρω οσο νωριτερα γινεται!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 2768 Registration date : 13/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Κυρ 13 Σεπ 2009 - 15:08 | |
| Χιχι!Καλή όρεξη!Εχεί δίκιο η Βλασια...άμα τα βλέπουμε όλα αρνητικά... | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Κυρ 13 Σεπ 2009 - 15:10 | |
| ναι καλα δεν με νοιαζουν τοσο πολυ τα σχολεια και δεν θα ησυχασω μεχρι να κρατησω το τελευταιο βιβλιο της σειρας - αν και ελπιζω να μην ειναι μου ειναι πολυ δυσκολο να συγκεντροθω | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Κυρ 13 Σεπ 2009 - 15:10 | |
| Ούτε εμένα με νοιάζει για το σχολείο...δε θα κάνουμε και κάτι τραγικό αυτές τις μέρες... | |
|
| |
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Κυρ 13 Σεπ 2009 - 15:18 | |
| εγω ξεκιναω με 7ωρο αυριο!!!! αρα την επομενη δευτερα δεν εχω κ πολλες ελπιδες να ειμαι ακομα χαλαρα.... αλλα κ παλι θα βρω χρονο για τη χαραυγη... | |
|
| |
Ashley Greene Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Registration date : 12/09/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Κυρ 13 Σεπ 2009 - 15:26 | |
| μακάρι να ήταν σήμερα αλλά αφού είναι σε μια βδομάδα ας το υποστούμε εγω προσωπικά θα ξανα την [b]έκληψη!!! | |
|
| |
dolores!! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : οπου ειναι κι ο ΡΟΜΠ!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2245 Registration date : 03/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Κυρ 13 Σεπ 2009 - 15:32 | |
| τελεια ιδεα εδωσες Dora!!!!!Μπραβο!!!!θα ξαναδιαβασω κι εγω την εκληψη!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Κυρ 13 Σεπ 2009 - 19:46 | |
| 8 μερες υπομονη ΑΒΑΣΤΑΧΤΟ οσο πλισιαζει ο καιρος τοσο πιο πολυ τρελενομαι | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Δευ 14 Σεπ 2009 - 12:21 | |
| Υπομονήήήήήήήήή.Μια εβδομάδα έμεινε μόνο. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Δευ 14 Σεπ 2009 - 12:31 | |
| ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ειναι ΑΒΑΣΤΑΧΤΗ η ΑΝΑΜΟΝΗ | |
|
| |
Georgia P. C New Moon Victim
Ηλικία : 36 Τόπος : Ίλιον,Αττική Αριθμός μηνυμάτων : 142 Registration date : 01/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Δευ 14 Σεπ 2009 - 13:18 | |
| - Fay1765 έγραψε:
- Υπομονήήήήήήήήή.Μια εβδομάδα έμεινε μόνο.
ΠΩΣΣΣΣΣΣΣΣ;;;;;;;;;;; | |
|
| |
Ελενα Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 3 Registration date : 13/09/2009
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Δευ 14 Σεπ 2009 - 13:31 | |
| κεντρο αποτοξινωσης θελουμε Δεν αντεχω αλλο !!Ειναι η τριτη φορα που διαβαζω τα βιβλια ,την ταινεια την βλεπω τουλαχιστον μια φορα την ημερα και δεν αντεχω να περιμενω αλλες 8 μερες και ποσο μαλλον μεχρι της 20 νοεμβρη | |
|
| |
christi_twilight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : twilight world... Αριθμός μηνυμάτων : 825 Registration date : 01/09/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Δευ 14 Σεπ 2009 - 13:38 | |
| αληθεια εχετε κανει κρατηση???εγω ειπα στον πατερα μου να κανει κρατηση απο το βιβλιοπωλειο διπλα απο τη δουλεια του αλλα μου λεει οτι δεν υπαρχει περιπτωση να μην το βρουμε το απογευμα της 21...του το λεω οτι με τοσους φαν δεν προκειται απο την πρωτη ωρα που θα βγει να μην εχουν αγορασει τα μισα στα μεγαλα και στα μικρα βιβλιοπωλεια να μην εχει εξαντληθει...δεν με ακουει!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Δευ 14 Σεπ 2009 - 13:39 | |
| - christi_twilight έγραψε:
- αληθεια εχετε κανει κρατηση???εγω ειπα στον πατερα μου να κανει κρατηση απο το βιβλιοπωλειο διπλα απο τη δουλεια του αλλα μου λεει οτι δεν υπαρχει περιπτωση να μην το βρουμε το απογευμα της 21...του το λεω οτι με τοσους φαν δεν προκειται απο την πρωτη ωρα που θα βγει να μην εχουν αγορασει τα μισα στα μεγαλα και στα μικρα βιβλιοπωλεια να μην εχει εξαντληθει...δεν με ακουει!!
εγω προσωπικα, ναι, εχω κανει μεσω ιντερνετ ομως... θα μπροουσες να βρεις το εμαιλ του βιβλιοπωλειου και να κλεισεις απο εκει οπως εγω... ελπιζω να βοηθησα | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : twilight world... Αριθμός μηνυμάτων : 825 Registration date : 01/09/2009
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Δευ 14 Σεπ 2009 - 13:44 | |
| ευχαριστω vlasia!!πολυ καλη ιδεα!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Δευ 14 Σεπ 2009 - 13:49 | |
| - christi_twilight έγραψε:
- ευχαριστω vlasia!!πολυ καλη ιδεα!!!
παρακαλω καλη μου να βοηθησω ηθελα | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Δευ 14 Σεπ 2009 - 14:44 | |
| ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΕΝΕΙ!!!!!!!! πηρα τηλεφωνο τον dad και μου προτεινε να παρω τη νονα μου για να την ρωτησω αν ο εκδοτικος οικος που δουλευει ειναι υπευθυνος κυκλοφοριας και μεταφρασης της σειρας για την ελλαδα(κατι του ειχε πει η νονα)...την παιρνω και τι μου λεει???οτι ΝΑΙ!!!!!!!!!αφου δουλευει εκει μπορει να περνει οτι βιβλιο θελει δωρεαν και μου λεει οτι θα ρωτησει αν η χαραυγη ειναι ετοιμη(που σιγουρα θα ειναι)και θα μου εξασφαλισει ενα αντυτιπο πριν απο την κυκλοφορια!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Δευ 14 Σεπ 2009 - 14:47 | |
| τυχερη!!!!! βεβαια κ εμεις οι υπολοιπες σε μια εβδομαδα θα το εχουμε , αρα ειμαστε οκ. κ εγω το εχω προπαραγγειλει μεσω ιντερνετ... για να ειμαι σιγουρη οτι θα το εχω εγκαιρα... μια βδομαδα!!!! δν μπορω να το πιστψω οτι σε τοσο λιγο θα το εχουμε στα χερια μας!!! | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Δευ 14 Σεπ 2009 - 17:16 | |
| ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!το ξερω!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Δευ 14 Σεπ 2009 - 17:27 | |
| αααααααααχ μενουν ακομα 6 μερες και 18 ωρες και θα την εχω στα χερια μου και θα αγκιζω το εξωφυλλο της και θα διαβαζω το περιεχομενο της αααααχ | |
|
| |
EVA!!! Twilight Human
Ηλικία : 35 Τόπος : thessalonikh Αριθμός μηνυμάτων : 10 Registration date : 12/09/2009
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα Δευ 14 Σεπ 2009 - 18:11 | |
| dn mporw na perimenw allo m exei faei h agwnia...................
Edit by angepsi: Θα σε παρακαλεσω να γραφεις με ελληνικους χαρακτηρες καθως τα greeklish απαγορευονται βαση κανονισμου. Τα επομενα ποστ με greeklish θα διαγραφουν!!! | |
|
| |
| Κυκλοφορία Χαραυγής στην Ελλάδα | |
|