Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Παρ 4 Σεπ 2009 - 20:58
Ήρθε η ώρα για μια καινούρια ενότητα! Εκτός απο τις υπέροχες παραλλαγές του Twilight Saga που τα απίστευτα μέλη μας έχουν δημιουργήσει,πέρα από τα φανταστικά wallpapers,τις εικόνες κ.τ.λ. πρέπει να φτιάξουμε και μια ενότητα για τις χειροποίητες δημιουργίες μας,εμπνευσμένες φυσικά από το Twilight Saga. Κι επειδή έκανα έναν υπέροχο πρόλογο,νομίζω ότι μου αξίζει να εγκαινιάσω τη νέα αυτή ενότητα... Πείτε μου τη γνώμη σας. Μου πήρε αρκετό καιρό για να το φτιάξω αλλά νομίζω ότι το αποτέλεσμα με δικαίωσε.
Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Κυρ 6 Σεπ 2009 - 21:02
Και τώρα η στιγμή που αν όχι όλοι σίγουρα οι περισσότεροι περιμένατε. Ένας SUPER DUPER ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ. Αν πραγματικά σας άρεσε το αριστούργημά μου,τότε δεν έχετε παρά να δηλώσετε συμμετοχή και στις 21 Σεπτεμβρίου θα γίνει η κλήρωση.Δικό σας θα γίνει ένα αντίγραφο του βραχιολιού όπως αυτό φαίνεται στις εικόνες.
Κανονισμοί: Γράφεται απλά τη λέξη συμμετοχή και το ψευδώνυμό σας. Μετά την κλήρωση ο νικητής/η νικήτρια θα ανακοινωθεί στη σελίδα και μέσω PM θα παρακαλούσα να με ενημερώσει με την ταχυδρομική του διεύθυνση για να του το στείλω.Μην ανησυχείτε δεν πρόκειται να κάνω κάτι κακό με τη διεύθυνσή σας.Τη χρειάζομαι απλά για να παραλάβετε το δώρο.
Mrs.Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 2768 Registration date : 13/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Κυρ 6 Σεπ 2009 - 21:04
Πού το γράφουμε αυτό???Εδώ???
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Θέμα: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών: Κλήρωση. Κυρ 6 Σεπ 2009 - 21:09
Μπείτε στη σελίδα οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών και λάβετε μέρος στο διαγωνισμό μας.Οι κανονισμοί έχουν ως εξής:
Γράφεται απλά τη λέξη συμμετοχή και το ψευδώνυμό σας. Μετά την κλήρωση ο νικητής/η νικήτρια θα ανακοινωθεί στη σελίδα και μέσω PM θα παρακαλούσα να με ενημερώσει με την ταχυδρομική του διεύθυνση για να του το στείλω.Μην ανησυχείτε δεν πρόκειται να κάνω κάτι κακό με τη διεύθυνσή σας.Τη χρειάζομαι απλά για να παραλάβετε το δώρο.
Η κλήρωση θα γίνει στις 21 Σεπτεμβρίου.Μη χάνετε καιρό...
Το δώρο είναι ένα αντίγραφο του πρώτου post.(Υπάρχει σε φωτογραφία.)
Mrs.Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 2768 Registration date : 13/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Κυρ 6 Σεπ 2009 - 21:10
Τι ιδέα ήταν αυτή!!!Φοβερή!!!Ευχαριστούμε...
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009