| Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας | |
|
+44robsten kiss Bella Marie Swan eya82 LadyTaniaXd Μαργαριτα I'm_not _dead ioannaki-twilightaddicted Ms Cullen evi Alexia_4 matia* Strider Fotis333 stasia dora Vanna linalice vampiroula Ashley Greene kristen4ever bluesea volturi girl twilightergirl emma cullen pattinson dolores!! christi_twilight Edward_ Breaking_ Dawn LaDy_SoVeReigN Natali Cullen SpunK RansoM ΕΡΗ breeze of wolf georgiaole VLaSia =) Bella13 Renée team edward kanty didi Mrs Alice Mrs.Cullen WhiteQueen Nemesis Of Bellin Fay1765 48 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
VLaSia =) Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Registration date : 19/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Τετ 14 Οκτ 2009 - 20:47 | |
| α!!! Φαιη μου υπεροχες ιδεες!!!! Θα ηθελα με χιλια να μπω και εγω στην κληρωση!! (Λεγε ποσα θες για να ειναι στημενη η κληρωση και να βγω... 100 ευρω??? δεχομαι!!!) Πλακιζω φυσικα!! Παντως πραγματικα μπραβο σου γιατι παρολο το σχολειο το φροντιστηριο και οποιαδηποτε αλλη υποχρεωση εσυ καθεσαι και ανεβαζεις κεφαλαια, φτιαχνεις υπεροχα πραγματακια για κληρωσεις... Μπραβο πραγματικα!! | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Τετ 14 Οκτ 2009 - 20:49 | |
| ¶ντε καλέ σιγά!(Πες κι άλλα,πες κι άλλα) Δεν έκανα τίποτα!(Παίνευε,παίνευε!) Υπόσχομαι ότι την Παρασκευή,σίγουρα θα ανεβάσω φωτογραφία! | |
|
| |
team edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 1632 Registration date : 11/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Τετ 14 Οκτ 2009 - 20:50 | |
| ουαου!!!!!!!!!!!!!!!! θαυμαζω τις ιδεες κ την υπομονη που εχεις!!!! ξανα ουαου!!!!! ανυπομονω!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
christi_twilight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : twilight world... Αριθμός μηνυμάτων : 825 Registration date : 01/09/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Τετ 14 Οκτ 2009 - 21:18 | |
| Φαιη βαλε με και εμενα στην κληρωση! εδω μιλαμε για καλιτεχνιδα!! μπραβο!! | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Τετ 14 Οκτ 2009 - 22:16 | |
| φαιη μου βαλε με και εμενα με 1000 στην κληρωση!!! παντως μπραβο εχεις καταπληκτικες ιδεες!!!! | |
|
| |
Mrs.Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 2768 Registration date : 13/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Πεμ 15 Οκτ 2009 - 14:42 | |
| Ω,ΟΥΑΟΥ!!!!!!Χτες μου ήρθε Φαίη και το βραχιόλι σου...ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ!!!Εσύ και η Μαντώ κάνατε ΦΟΒΕΡΗ δουλειά!!!(μέχρι να σου έρθει η απάντησή μου...) | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Πεμ 15 Οκτ 2009 - 15:26 | |
| Αλήθεια σου άρεσε;Χαίρομαι.Πες τα για να τα διαβάζουν και οι υπόλοιπες και να είναι σίγουρες πως στις επόμενες κληρώσεις τα δώρα θα είναι ακόμα καλύτερα. | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 2768 Registration date : 13/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Πεμ 15 Οκτ 2009 - 15:38 | |
| Ναι,είναι πολύ ωραίο...η μεγάλη καρδιά στο φως λαμπιρίζει και ο λύκος έχει πολύ φάση...βέβαι το βραχιόλι μου είναι τεράστιο αλλά του έβαλα ένα κρικάκι και το έφτιαξα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Πεμ 15 Οκτ 2009 - 17:47 | |
| Απανωτά τα χτυπήματα!ΧεΧε! Ετοιμάζω και κάτι άλλο.Συλλογή με κοσμήματα για το μειζον θέμα του Λυκόφωτος.Σας πέθανα; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Πεμ 15 Οκτ 2009 - 17:48 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Πεμ 15 Οκτ 2009 - 17:49 | |
| ΌΧΙ;Νόμιζα ότι θα χαρείτε με αυτή την κλήρωση!Με απογοητεύετε! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Πεμ 15 Οκτ 2009 - 17:50 | |
| Βρε΄!Ειρωνικά το είπα...φυσικά και μας πέθανες!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Πεμ 15 Οκτ 2009 - 17:52 | |
| Αχ,και πήρα μια τρομάρα!Μην κάνεις τέτοια γιατί δαγκώνω | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Πεμ 15 Οκτ 2009 - 17:55 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Πεμ 15 Οκτ 2009 - 17:56 | |
| ¶στα αυτά δεν με πείθεις με φιλάκια!Ακόμα λέω να σε συνέλθω.Αύριο θα έχετε και φωτογραφία των σκουλαρικιών.Έτσι για να παθένετε κι εσείς εμφραγματα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Πεμ 15 Οκτ 2009 - 17:58 | |
| Δηλαδή δεν το γλιτώνω με τίποτα το επισόδιο...ωραία... | |
|
| |
LaDy_SoVeReigN Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Στον κόσμο τον Anime!! Αριθμός μηνυμάτων : 1666 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Πεμ 15 Οκτ 2009 - 20:30 | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την sweety στις Παρ 16 Οκτ 2009 - 20:55, 1 φορά | |
|
| |
breeze of wolf Eclipse Bitten
Ηλικία : 28 Τόπος : second star to the right, and straight on till morning Αριθμός μηνυμάτων : 373 Registration date : 14/07/2009
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Modifing Relations
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Πεμ 15 Οκτ 2009 - 22:39 | |
| Κορίτσια επειδη τελικά κατάλαβα πως είναι λιγάκι δυσκολο να φτιάχνεισ γάντια δεν μπορώ να φτιάξω πολλα ...Μπορει να φτιάξω πεντε περίπου τωρα που αρχισα και θα τα βάλω σε κλήρωση για να είμαι και εγω δίκαιη ..Aχ Fay μου δεν το γλιτώνω το έμφραγμα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Παρ 16 Οκτ 2009 - 11:34 | |
| Ευχαριστώ που συμπάσχεις και βοηθάς στο έργο μου!Είμαστε όλοι ένας κι ένας εδώ μέσα.Δεν είναι ανάγκη να τα βάλεις και τα πέντε και να ξέρεις ότι δεν βιαζόμαστε.Θέλουμε καλά αποτελέσματα και δε θα είμαστε επικριτικοί μαζί σου. Υ.Γ. Sweety μου,αν μπορείς σμίκρυνε λίγο τη φωτογραφία γιατί δεν φαίνεται πολύ καθαρά/. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Παρ 16 Οκτ 2009 - 13:03 | |
| sweety μου άρεσε ο λύκος...είναι πολύ γλυκούλικος...breeze of wolf δεν πειράζει δεν περιμένουμε και να ανοίξεις μαγαζί!!! | |
|
| |
breeze of wolf Eclipse Bitten
Ηλικία : 28 Τόπος : second star to the right, and straight on till morning Αριθμός μηνυμάτων : 373 Registration date : 14/07/2009
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Modifing Relations
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Παρ 16 Οκτ 2009 - 14:59 | |
| Παρεμπιπτόντως sweety ο λύκος είναι καταπληκτικος!! Ε αν επιτρέπετε να ρωτήσω...με τι υλικό ...Πως το φτιάχνετε??Έίναι τέλειο!! Σίγουρα τα φτιάχνετε εσείς ρε παιδιά ?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την breeze of wolf στις Παρ 16 Οκτ 2009 - 15:24, 1 φορά | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Παρ 16 Οκτ 2009 - 15:15 | |
| Επιστρατεύστε όλες, τις ικανότητες και τη φαντασία σας και αν μπορείτε δημιουργήστε κι εσείς κατί.Είναι λίγο αχγωτικό να δουλεύουν μόνο 2-3 και οι άλλοι να περιμένουν.Επίσης μπορούμε να χτίσουμε συνεργσαίες για κληρώσεις όπως έκανα με τη sweety και τη vLAsia=). Κορίτσια ευχαριστώ για όλα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Παρ 16 Οκτ 2009 - 15:17 | |
| Ναι,ναι και πάλι ναι.Μου έστειλε τους λύκους κι εγώ έκανα το υπόλοιπο κομμάτι. | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Παρ 16 Οκτ 2009 - 18:37 | |
| ο γλυκος ειναι καταπληκτικος!!! ειναι υπεροχη δουλεια!!! ! | |
|
| |
LaDy_SoVeReigN Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Στον κόσμο τον Anime!! Αριθμός μηνυμάτων : 1666 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Παρ 16 Οκτ 2009 - 21:00 | |
| Αμ κορίτσια πολά θέλετε να μάθετε. Αυτά είναι μιστικά του κατασκευαστή (την ψώνισα) πλάκα κάνω. Με πυλό τον έχω φτιάξει. Απο μικρη έφτιαχνα διαφορα αγαλματακια με πιλό κι όταν είδα ότι η φαίη είχε φτιαξει το βραχιόλι με την καρδιά μιας και είχα το msn ης σιζιτίσαμε κι αποφασίμε να φτιαξω 3-4 λύκους να τους τις στείλω κι να διαλέξει αυτόν που της άρεσε περισσότερο (μεταξύ μας πλύ αντί για λύκοι βγήκαν αλεπουδες αιντο χαιντο... Χεχε) | |
|
| |
| Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας | |
|