Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Σαβ 17 Οκτ 2009 - 19:52
Έφτιαξα τα σκουλαρίκια!Μπράβο μου!Ναι,ναι το ξέρω!Υπάρχει όμως κι ένα κακό νέο! Δεν μπορώ να ανεβάσω φωτογραφιά!Γιατί;Δεν ξέρω.Έχω προσπαθήσει πάνω απο 10 φορές με το image shack,αλλά τίποτα.Συνεχίζω την προσπάθεια και εύχομαι να πάνε όλα καλά.
christi_twilight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : twilight world... Αριθμός μηνυμάτων : 825 Registration date : 01/09/2009
Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Σαβ 17 Οκτ 2009 - 20:41
Και μπορώ να κυρήξω επισήμως την νέα κλήρωση η οποία περιλαμβάνει τα σκουλαρίκια του αβατάρ μου! Οι οδηγίες εχουν ως εξής: Γράφετε το ψευδώνυμό σας και δίπλα έναν αριθμό απο το 1 ως το 9(ώστε όταν τελειώσει η κλήρωση,θα προσθέσω όλους τους αριθμούς και με τη σειρά που θα ψηφίσετε θα βγει η νικήτρια.Δίκαια πράγματα!)Τρέχτε! Η κλήρωση λήγει στις 30 Οκτωβρίου και με τις γνωστές διαδικασίες. Καλή τύχη σε όλες και επόμενη κλήρωση θα είναι αυτή με τα κρεμαστά Team Edward και Team Jacob.(δεν μπορείτε να φανταστείτε τι δημιούργησα)
LaDy_SoVeReigN Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Στον κόσμο τον Anime!! Αριθμός μηνυμάτων : 1666 Registration date : 09/08/2009
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Σαβ 17 Οκτ 2009 - 21:20
φαιη μου καταπληκτικα τα σκουλαρικια!!!
να σε ρωτησω κατι σχετκα με την κληρωση? μεχρι τωρα εχει ψηφισει η λεια εγω και ρενεσμι (9+7+4=20) θα κερδισει αυτος που ειναι στην εικοστη θεση? αυτο δεν ειναι αδικια για τους πρωτους? δεν με πειραζει τοσο προσωπικα δεν ειναι και δικα μου αλλα δε ειναι αδικια? δεν σε επιπλητω προς θεου!! απλα δεν καταλαβα πως γινεται η κληρωση!! μην με παρεξηγησεις αληθεια...
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Σαβ 17 Οκτ 2009 - 21:20
Έχεις δίκιο,δεν το εξήγησα.Λοιπόν. Υποθέτουμε ότι δεν υπάρχουν άλλες συμμετοχές και μένετε εσείς οι τρεις με σύνολο 20. Θα σας μετρήσω 1)sweety,2)mariza27,3)christi_twilight και με αυτή τη σειρά σας μετράω ως το 20 και νικίτρια για παράδειγμα θα ήσουν εσύ.Δεν ξέρω αν το κατάλαβες.
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Σαβ 17 Οκτ 2009 - 21:31
θα παρεις το τελικο 20 και θα το κανεις 2+0=2 που εγω ειμαι δευτερη? και αν συνολικα ηταν πανω απο 20 συμμετοχες και το αποτελεσμα ειναι 39 θα κανεις 3+9=12 και ο νικητης θα ειναι ο δωδεκατος? ή 12=1+2 και ο νικητης θα ναι ο τριτος?
συγγνωμη αν σε ζαλιζω απλα δεν εχω τιποτα αλλο ν ακνω και τωρα μου εχει τραβηξει την περιεργεια η κληρωση
christi_twilight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : twilight world... Αριθμός μηνυμάτων : 825 Registration date : 01/09/2009
Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Κυρ 18 Οκτ 2009 - 12:01
Αχ πειραζει που δεν καταλαβα πως θα γινει η κληρωση?? Αν μπορουσες Φαιη μου να μου λυσεις την αποριαα... Εμενα ο τυχερος μου αριθμος ειναι το 43... οποτε Βλασια--->43 Οι ιδεες σου ειναι πολυ καλες μπραβο
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Κυρ 18 Οκτ 2009 - 13:46
VLaSia =) έγραψε:
Αχ πειραζει που δεν καταλαβα πως θα γινει η κληρωση?? Αν μπορουσες Φαιη μου να μου λυσεις την αποριαα... Εμενα ο τυχερος μου αριθμος ειναι το 43... οποτε Βλασια--->43 Οι ιδεες σου ειναι πολυ καλες μπραβο
Οι αριθμοί πρέπει να είναι απο το 1 ως το 9.
Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Κυρ 18 Οκτ 2009 - 13:57
Πάμε πάλι με νέο παράδειγμα.Σας βάζω στη σειρά 1)sweety 2)mariza27 3)christi_twilight 4)dolores 5)Mrs.Cullen(δεν βάζω την vLAsia=), γιατί δεν μου έχει δώσει σωστό αριθμό. Το σύνολο μετά την πρόσθεση είναι:25 Νικήτρια θα ήταν η Mrs.Cullen(για δεύτερη φορά) Δεν προσθέτω 2+5=7 ή κάτι άλλο.Απλά με την σειρά που έχετε δηλώσει συμμετοχή μετράω με το συνολικό αποτέλεσμα.Δεν μπορώ να σας δώσω άλλο παράδειγμα για να το καταλάβαιτε καλύτερα.Νομίζω ότι τώρα είναι εμφανές.Προσπαθήστε λίγο να το εμπεδώσετε καλύτερα κι εσείς.Σκεφτείτε λίγο.Είναι εύκολο.
SpunK RansoM Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 30 Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 693 Registration date : 23/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Κυρ 18 Οκτ 2009 - 14:56
εγω το καταλαβα αυτο αλλα να ρωτησω κατι αλλο??? η κληρωσει εχει ηδη γινει ή θα γινει?και εγω δηλωσα συμμετοχη στην αρχη...χρειαζεται να ξαναβαλω???