| Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας | |
|
+44robsten kiss Bella Marie Swan eya82 LadyTaniaXd Μαργαριτα I'm_not _dead ioannaki-twilightaddicted Ms Cullen evi Alexia_4 matia* Strider Fotis333 stasia dora Vanna linalice vampiroula Ashley Greene kristen4ever bluesea volturi girl twilightergirl emma cullen pattinson dolores!! christi_twilight Edward_ Breaking_ Dawn LaDy_SoVeReigN Natali Cullen SpunK RansoM ΕΡΗ breeze of wolf georgiaole VLaSia =) Bella13 Renée team edward kanty didi Mrs Alice Mrs.Cullen WhiteQueen Nemesis Of Bellin Fay1765 48 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Κυρ 18 Οκτ 2009 - 17:09 | |
| Τελικά με την θετική σας διάθεση με βοηθήσατε και κατάφερα να ανεβάσω τις φωτογραφίες. Πρώτα θα δείτε την μπιζουτιέρα που λέγαμε,την οποία έφτιαξα με τη βοήθεια της VLaSia=) . Είσαι θεά κούκλα μου και σε ευχαριστώπάρα πολύ. Και τα σκουλαρίκια τα οποία έφτιαξα πάλι με τη βοήθεια της VLaSia=) αλλά και της sweety. Αν δεν είχα κι εσάς να με βοηθάτε στα μπλακ άουτ μου δεν ξέρω τι θα έκανα. Απολαύστε: - Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
| |
|
| |
LaDy_SoVeReigN Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Στον κόσμο τον Anime!! Αριθμός μηνυμάτων : 1666 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Κυρ 18 Οκτ 2009 - 17:28 | |
| ααααα φαίη μου τι θεικα πράγμα έφτιαξες. Έχω κι εγώ νέα. Φτιάχν μπλούζα που επάνω να λέει twilight. Αυτήν την στιγμή είμαι με την βελόνα στο χέρι σε καμια ώρα θα χω τελειώσει και θα σας βάλω φότο. Γιατί ofcaurse θα μπει σε κλήρωση. Αντε φαίη μου πείρα το παραδειγμά σου όπως μου πες. | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Κυρ 18 Οκτ 2009 - 17:31 | |
| | |
|
| |
VLaSia =) Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Registration date : 19/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Κυρ 18 Οκτ 2009 - 17:49 | |
| - Fay1765 έγραψε:
- Πάμε πάλι με νέο παράδειγμα.Σας βάζω στη σειρά
1)sweety 2)mariza27 3)christi_twilight 4)dolores 5)Mrs.Cullen(δεν βάζω την vLAsia=), γιατί δεν μου έχει δώσει σωστό αριθμό. Το σύνολο μετά την πρόσθεση είναι:25 Νικήτρια θα ήταν η Mrs.Cullen(για δεύτερη φορά) Δεν προσθέτω 2+5=7 ή κάτι άλλο.Απλά με την σειρά που έχετε δηλώσει συμμετοχή μετράω με το συνολικό αποτέλεσμα.Δεν μπορώ να σας δώσω άλλο παράδειγμα για να το καταλάβαιτε καλύτερα.Νομίζω ότι τώρα είναι εμφανές.Προσπαθήστε λίγο να το εμπεδώσετε καλύτερα κι εσείς.Σκεφτείτε λίγο.Είναι εύκολο. ΚΑΤΑΛΑΒΑ :afro: :afro: :afro: :afro: :afro: :afro: :afro: Παλι καλα που μου εξηγησε ιδιαιτερως η Φαιη γιατι αλλιως... Οποτε παμε απο την αρχη VlaSia=) αριθμος... 5... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Κυρ 18 Οκτ 2009 - 17:57 | |
| Επιτέλους,το κατάλαβες.Δέχομαι συγχαρητήτια.Δοξάστε με! | |
|
| |
christi_twilight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : twilight world... Αριθμός μηνυμάτων : 825 Registration date : 01/09/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Κυρ 18 Οκτ 2009 - 18:08 | |
| Λεια βαλε με συμμετοχη για την μπλουζααααααα!!! christi_twilight! | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Στον κόσμο τον Anime!! Αριθμός μηνυμάτων : 1666 Registration date : 09/08/2009
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Κυρ 18 Οκτ 2009 - 19:41 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Κυρ 18 Οκτ 2009 - 19:43 | |
| ΤΕ-ΛΕΙ-Α!Μπορώ να δηλώσω συμμετοχή; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Κυρ 18 Οκτ 2009 - 19:46 | |
| οχι εσύ απαγορεύετε. Φυσικά. Την κλήρωση θα την κάνω στις 1 Νοεμβρίου. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Κυρ 18 Οκτ 2009 - 19:49 | |
| Γιούπι!Πρώτη-πρώτη κιόλας! Συμμετοχή Fay1765 | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Κυρ 18 Οκτ 2009 - 19:55 | |
| οπως έκανα εγώ με τα σκουλαρίκια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Κυρ 18 Οκτ 2009 - 20:14 | |
| Κρατιέστε;Απανωτά τα χτυπήματα!Επειδή απο τώρα οι κληρώσεις θα είναι3(σκουλαρίκια και κρεμαστά τα δικά μου)και της sweety(η μπλούζα), θέλω να διευκρινήσω ότι μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή και στις 3 κληρώσεις,αλλά οι δικές μου έχουν κάποιες διευκρινήσεις: Θα τελειώσουν στις 30 Οκτωβρίου Να γράφετε ψευδώνυμο και δίπλα σε ποια κλήρωση θέλετε να συμμετάσχετε(αν είναι στις δικε΄ς μου και έναν αριθμό δίπλα απο το ψευδώνυμό σας) Στα κρεμαστά να λέτε ποιο απο τα δυο θέλετε Αν έχετε απορίες στείλτε μου pm. - Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Κυρ 18 Οκτ 2009 - 20:27 | |
| λοιπόν για το team jake. sweety 5 | |
|
| |
Bella13 Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 450 Registration date : 12/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Κυρ 18 Οκτ 2009 - 21:23 | |
| λοιπον για team edward Bella13 13 | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Κυρ 18 Οκτ 2009 - 21:25 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Δευ 19 Οκτ 2009 - 14:37 | |
| E...Γκούχου,γκούχου... Mariza27 μου,πρέπει να διαλέξεις ένα απο τα δύο κρεμαστά... | |
|
| |
christi_twilight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : twilight world... Αριθμός μηνυμάτων : 825 Registration date : 01/09/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Δευ 19 Οκτ 2009 - 14:47 | |
| λοιπον ανακεφαλαιωση! εχω μπει στη κληρωση για τα σκουλαρικια...(θεικα φαιη!) μπαινω τωρα στη κληρωση για το κρεμαστο τεαμ εντουαρντ!!(πραγματικα φαιη εχεις τρομερο ταλεντο!) christi_twilight νουμερο 4! μπαινω επεισης τωρα και στη κληρωση για την εκπληκτικη μπλουζα της λειας μουυυυ!! christi_twilight νουμερο 4! | |
|
| |
kanty Midnight Sun Vampire
Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Αριθμός μηνυμάτων : 992 Registration date : 23/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Δευ 19 Οκτ 2009 - 15:22 | |
| μπραβο παιδια! εχετε κανει πολυ καλη δουλεια! κι εγω στις 3 κληρωσεις,, λοιπον kanty....No 5
Έχει επεξεργασθεί από τον/την kanty στις Τρι 20 Οκτ 2009 - 12:56, 1 φορά | |
|
| |
SpunK RansoM Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 30 Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 693 Registration date : 23/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Δευ 19 Οκτ 2009 - 16:54 | |
| Εγω μπαινω και στις 3 κληρωσεις και οπως ειχα πει για την κληρωση της Φαιη Νο:6 | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Δευ 19 Οκτ 2009 - 17:22 | |
| δεν το γραψα εγω το προηγουμενο που ειναι με Greeklish το γραψε ο αδερφος μου( ) ζητησα απο τις admin να το διαγραψουν. τελος παντων για τη φαιη τωρα: ειναι δυσκολο να διαλεξω ποιο απο τα δυο κρεμαστα και τα δυο ειναι υπεροχα μετα απο πολυ σκεψη ειπα να βαλω για του edward οποτε βαλε με εκει: Mariza27 Νουμερο 7 | |
|
| |
twilightergirl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : salonika city Αριθμός μηνυμάτων : 1141 Registration date : 18/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Δευ 19 Οκτ 2009 - 17:56 | |
| κοριτσια θελω να πω κι εγω με τη σειρα μου το ποσο τελειες ειστε!μπραβο!!!!!υπεροχα αυτα που φτιαξατε γι αυτο θελω κι εγω να μπω στη κληρωση για τη φαιη:βαλε με στην κατηγορια για τα σκουλαρικια twilightergirl νουμερο 4 | |
|
| |
VLaSia =) Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Registration date : 19/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Δευ 19 Οκτ 2009 - 18:49 | |
| Φαιη μου οταν μου ζητησες τη γνωμη για εικονα ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΝ!!!! απο το μυαλο τι προκειται να κανεις!! Ειναι πραγματικα παρα πολυ ομορφα!!! Θα ηθελα να συμμετεχω οπως ειπαμε και πριν απλα για ανακεφαλαιωση στην κληρωση για τα κρεμαστα (Τζεικομπ προτιμω), τα σκουλαρικια... χμμ δεν πιστευω να ξεχασα κατι??? επισης εχω μια απορια για την μπλουζα τι νουμερο ειναι??? (ξερετε ειμαι λιγο ψηλη.. μην μπω και χωρις λογο στην κληρωση ) [παρεπιπτοντως Βλασια--> αριθμος 5..] | |
|
| |
Mrs.Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 2768 Registration date : 13/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Δευ 19 Οκτ 2009 - 19:08 | |
| Λοιπόν,αν κατάλαβα καλά γίνονται 3 κληρώσεις...για τα σκουλαρίκια έβαλα συμμετοχη... Για το κρέμαστο ΤΕΑΜ ΕΝΤΟΥΑΡΝΤ-->Mrs.Cullen 10 Για τη μπλούζα-->Συμμετοχή Mrs.Cullen | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Δευ 19 Οκτ 2009 - 20:15 | |
| η μπλούζα είναι medium νουμερο . ναι μαριζάκι μου μόνη μου την εφτιαξε μου χει μάθει η μητέρα μου να ράβω κι την έφτιαξα. Χέρομαι που βλέπω συμετοχες.
Αντε Φαίη τι άλλο θα σκεφτείς να κάνεις? Χεχε είναι φανταστικά μπράβω σου. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Δευ 19 Οκτ 2009 - 20:43 | |
| | |
|
| |
| Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας | |
|