| Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας | |
|
+44robsten kiss Bella Marie Swan eya82 LadyTaniaXd Μαργαριτα I'm_not _dead ioannaki-twilightaddicted Ms Cullen evi Alexia_4 matia* Strider Fotis333 stasia dora Vanna linalice vampiroula Ashley Greene kristen4ever bluesea volturi girl twilightergirl emma cullen pattinson dolores!! christi_twilight Edward_ Breaking_ Dawn LaDy_SoVeReigN Natali Cullen SpunK RansoM ΕΡΗ breeze of wolf georgiaole VLaSia =) Bella13 Renée team edward kanty didi Mrs Alice Mrs.Cullen WhiteQueen Nemesis Of Bellin Fay1765 48 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
christi_twilight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : twilight world... Αριθμός μηνυμάτων : 825 Registration date : 01/09/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Δευ 19 Οκτ 2009 - 20:47 | |
| και η μπλουζα και το κρεμαστο και τα σκουλαρικια ειναι τελεια! κοριτσαρες γιας τα χερια σας!!! αφου δηλωσα συμμετοχη και στα τρια,περιμενω οπως πολλες τωρα τις κληρωσεις των τριων τους! | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Δευ 19 Οκτ 2009 - 21:04 | |
| εεε και εγω σορυ ξεχαστικα vambire girl παρακαλωωωωωωωωωωωωωωωωωωω | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Δευ 19 Οκτ 2009 - 21:09 | |
| πρεπει να πεις και νουμερο αν ειναι για την φαιη | |
|
| |
VLaSia =) Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Registration date : 19/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Δευ 19 Οκτ 2009 - 22:28 | |
| Λοιπον παιδια αυτη ηταν φλασια των τελευταιων 5 λεπτων!! Ηθελα και εγω να προσπαθησω να κανω κατι για να μπει σε κληρωση και σκεφτηκα κατι μολις.. δεν ξερω αν θα σας αρεσει - μη ξεχνατε οτι μολις τωρα το εκανα- απλα ειναι μια μικρη ιδεα!! εχω σκεφτει να εκτυπωσω εικονες και να τις βαλω πανω σε τετραδια αναλογα τεαμ εντουαρντ... γενικα.. ολα μαζι!! απ'ολα!! Απλα ειναι κατι που με ευχαριστει!! Ηθελα να σας ρωτησω εαν ΕΣΕΙΣ θα θελατε κατι τετοιο, για εσας θα γινει η κληρωση!! αυτο που εστειλα ξαναλεω ειναι κατι πολυ απλο που μολις εφτιαξα!! Λοιπον τι λετε? | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Δευ 19 Οκτ 2009 - 22:37 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Δευ 19 Οκτ 2009 - 22:39 | |
| χαιρομαι που σου αρεσε!!! φυσικα ο χρονος δεν ειναι θεματακι καλε!! ειναι κατι που μαρεσει να το κανω (εχω κανει πολλα παρομοια στο παρελθον!!) οποτε, αν ειναι αυριο θα κατσω να εκτυπωσω λιγα ετσι να σας δειξω και να μου πειτε αν θελετε ή οχι!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Δευ 19 Οκτ 2009 - 22:46 | |
| οκ θα περιμενουμε | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Τρι 20 Οκτ 2009 - 15:37 | |
| VLaSia=) μου,είμαι σίγουρη ότι το αποτέλεσμα θα είναι ΤΕ-ΛΕΙ-Ο,βάλε με με τα μπούνια στην κλήρωση. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Τρι 20 Οκτ 2009 - 17:02 | |
| Σε ευχαριστω παρα πολυ Φαιη μου (λιγο αργα ε?) Ευχαριστω που με ενθαρρυνεις αλλα καλυτερα να δουμε το αποτελεσμα τοτε!!! Ειναι χαρακτηριστικο οτι πολλες φορες ''φτιαχνομαστε'' με κατι αλλα μετα το βαριομαστε!! Πραγματικα θελω να κανω κατι ωραιο, αλλα δεν με εμπστευομαι!!! Ευχαριστω πολυ... μα μην δηλωνετε απο τωρα συμμετοχες!!! Ισως να μην αρεσει αυτο που θα ετοιμασω!! Αγχωνομαι η κακομοιραααααααααα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Τρι 20 Οκτ 2009 - 18:36 | |
| δεν ειναι αναγκη να αγχωνεσαι μην ξεχνας αυτο το κανεις επειδη σ αρεσει και οχι επειδη σε αναγκαζει καποιος να το κανεις!! | |
|
| |
LaDy_SoVeReigN Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Στον κόσμο τον Anime!! Αριθμός μηνυμάτων : 1666 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Τρι 20 Οκτ 2009 - 19:04 | |
| vlasia=) μου είμαι σίγουρη ότι το αποτέλεσμα θα ναι τέλειο. | |
|
| |
Mrs Alice Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1006 Registration date : 21/03/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Τρι 20 Οκτ 2009 - 20:19 | |
| Συγχαρητηρια παιδια,ολα ειναι παρα πολυ ομορφα!!! Λοιπον,για την κληρωση της Φαιης για τα κρεμαστα TEAM EDWARD Mrs Alice 12! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Τρι 20 Οκτ 2009 - 20:20 | |
| φαιη γινεται να αλλαξω και να μπω στα κρεμαστα Team τζεικομπ??? ειναι δυσκολη αποφαση καθε τρις και λιγο αλλαζω | |
|
| |
bluesea Eclipse Bitten
Ηλικία : 34 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 300 Registration date : 20/08/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Τρι 20 Οκτ 2009 - 22:12 | |
| θέλω να μπω και στις τρεις κληρώσεις. για το κρεμαστό team Τζεικομπ. bluesea 13 | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Στον κόσμο τον Anime!! Αριθμός μηνυμάτων : 1666 Registration date : 09/08/2009
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Τετ 21 Οκτ 2009 - 19:46 | |
| Αχ κορίτσια χέρομαι που βλέπω συμετοχές. Φαίη μου δεν γίνεται να σε ΄λαδόσω κι να πάρω εγό το κρεμαστό ε? Χεχε | |
|
| |
kristen4ever Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 59 Registration date : 21/10/2009
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Τετ 21 Οκτ 2009 - 19:49 | |
| θελω και εγω να συμμετεχω και στις τρεις κληρωσεις!!!! και για τα σκουλαρικια και για κρεμαστο Team edward -> kristen4ever 7 και για την μπολυζα kristen4ever | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Τετ 21 Οκτ 2009 - 20:20 | |
| Πωπώ,πετάει η ομάδα παιδιά,πετάει!Χαίρομαι που γίνεται τόσος χαμός και δεν σας προλαβαίνω.Χε χε Οι συμμετοχές καθημερινά αυξάνονται και πλυθήνονται και αυτό είναι καλό. Α sweety μου, να σε ρωτήσω.Εσύ πώς θα κάνεις τη δική σου κλήρωση; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Κυρ 25 Οκτ 2009 - 12:50 | |
| Oπως σας είχα πει θα έφτιαχνα κάποια τετράδια και . Χθες έκατσα και έφτιαξα ένα . Σας στέλνω φωτογραφίες για να μου πείτε αν σας αρέσει και αν θα θέλατε να μπει σε κλήρωση: Το εξώφυλλο έχει μια πλαστική διαφανη σελίδα μπροστά και είναι έτσι: - Σπόιλερ:
Στο εσωτερικό το εξώφυλλο: - Σπόιλερ:
Έχω χωρίσει το τετράδιο σε δύο θέματα. Η πρώτη σελίδα του δεύτερου θέματος είναι έτσι: - Σπόιλερ:
Το ''απο μέσα'' μέρος της πρώτης σελίδας του 2ου θέματος - Σπόιλερ:
Και τέλος το οπισθόφυλλο εσωτερικά: - Σπόιλερ:
| |
|
| |
Mrs.Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 2768 Registration date : 13/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Κυρ 25 Οκτ 2009 - 12:52 | |
| Είναι τέλειο φυσικά αλλά εγώ έχω 1 μικρούλι θεματάκι!Μισώ τον Τζέικομπ και μου την δίνει ο Τέυλορ... | |
|
| |
christi_twilight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : twilight world... Αριθμός μηνυμάτων : 825 Registration date : 01/09/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Κυρ 25 Οκτ 2009 - 12:56 | |
| τελεια δουλεια! μονο που θα περιμενω το τεαμ εντουαρντ τετραδιο για να μπω στη κληρωση.... | |
|
| |
Mrs.Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 2768 Registration date : 13/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Κυρ 25 Οκτ 2009 - 12:57 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Κυρ 25 Οκτ 2009 - 13:00 | |
| Το περιμενα οτι θα το λεγατε αυτο... Βασικα σιγουρη ημουν Εγω απλα ηθελα να σας ρωτησω.. αν ειναι να φτιαξω και για τον Εντ ενα παρομοιο... Αν θελετε.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Κυρ 25 Οκτ 2009 - 13:06 | |
| ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Βλασια μου τι μου έκανες . Ειναι θεικοοοοοοοοοοοοοο. κι ος γνοστον ειμαι τεαμ σουιτσ διλαδη μου αρεσουν κι οι δυο . αααααααααααααααα . τελειοοοοοοοοοο. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Κυρ 25 Οκτ 2009 - 13:46 | |
| βλασια μου ειναι υπεροχο!!! και βεβαια να το βαλεις σε κληρωση εγω δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα με τον τζεικ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Κυρ 25 Οκτ 2009 - 13:54 | |
| αχαχαχα ενταξει τοτε αν ειναι θα κατσω καποια στιγμη να φτιαξω και για εντ... Και θα δειξει... χαιρομαι που σας αρεσε.. | |
|
| |
| Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας | |
|