| Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας | |
|
+44robsten kiss Bella Marie Swan eya82 LadyTaniaXd Μαργαριτα I'm_not _dead ioannaki-twilightaddicted Ms Cullen evi Alexia_4 matia* Strider Fotis333 stasia dora Vanna linalice vampiroula Ashley Greene kristen4ever bluesea volturi girl twilightergirl emma cullen pattinson dolores!! christi_twilight Edward_ Breaking_ Dawn LaDy_SoVeReigN Natali Cullen SpunK RansoM ΕΡΗ breeze of wolf georgiaole VLaSia =) Bella13 Renée team edward kanty didi Mrs Alice Mrs.Cullen WhiteQueen Nemesis Of Bellin Fay1765 48 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
LaDy_SoVeReigN Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Στον κόσμο τον Anime!! Αριθμός μηνυμάτων : 1666 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Κυρ 25 Οκτ 2009 - 13:56 | |
| μα δε ειπαμε βρε βλασια οτι δεν θα το βαλεις σε κληρωσει κι θα το στιλεισ σε εμενα. απαπα τι ειναι αυτα. τστστσ. (πλακα κανω) | |
|
| |
Mrs.Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 2768 Registration date : 13/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Κυρ 25 Οκτ 2009 - 14:00 | |
| Χιχι!δεν έχω πρόβλημα γι'αυτό το τετράδιο... | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Κυρ 25 Οκτ 2009 - 17:59 | |
| Τώρα το είδα και έχω να κάνω βαρισήμαντες δηλώσεις. Φτου μου που δεν μπόρεσα να μπω νωρίτερα.Δεν είμαι ιδιαίτερα στην ομάδα του Jacob αλλά δεν τον αντιπαθώ και τελείως.Ανυπομονώ λοιπόν για το τετράαδιο του Edwrad που από όσο φαίνεται θα είναι ακόμα πιο τέλειο και ελπίζω να είμαι η πρώτη που θα μπει στην κλήρωση.Εννοείται πως θα συνεχίσεις,τώρα που μας άναψες φωτιές και πρόσεχε κακομοίρα μου μην μας απογοητεύσεις γιατί αλίμονο κι σε εσένα.Αχ | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Στον κόσμο τον Anime!! Αριθμός μηνυμάτων : 1666 Registration date : 09/08/2009
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Κυρ 25 Οκτ 2009 - 18:13 | |
| καλά γώ λάσια μπήκα φουλ στην κλήρωση του τζεικ. (θα κανεισ δεν θα κανεισ?) | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Τετ 28 Οκτ 2009 - 13:48 | |
| Καλό μας μεσημέρι!Η κλήρωση ήταν να γίνει μεθαύριο,αλλά επειδή ξέρω πόσο αδυμωνείτε και επειδή υπάρχει περίπτωση να μην μπορέσω να συνδεθώ τότε,σας ανακοινώνω τι νικήτριες των διαγωνισμών. Νικήτρια των σκουλαρικιών ανακυρήχτηκε η:groupdribble:Emma Cullen Pattinson:clapping: Νικήτρια του κρεμαστού Team Edward προέκυψε η: Bella13 Και τέλος,νικήτρια για το κρεμαστό Team Jacob είναι η: :bigheart:VLaSia=) Αυτό που ζητώ απο εσάς Emma και Bella είναι να μου στείλετε μέσω pm τη διεύθυνσή σας για να παραλάβετε τα δώρα σας. Υπόσχομαι να επιστρέψω σύντομα με νέες κληρώσεις και καλή τύχη σε όλους την επόμενη φορά. Υ.Γ. Παρακαλώ να γίνουν δηλώσεις απο τις νικήτριες. | |
|
| |
SpunK RansoM Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 30 Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 693 Registration date : 23/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Τετ 28 Οκτ 2009 - 16:10 | |
| Μπραβο κοριτσια!!! Αντε και στην επομενη κληρωση ισως ειμαστε εμεις οι τυχερες!!! | |
|
| |
Ashley Greene Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Registration date : 12/09/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Τετ 28 Οκτ 2009 - 16:13 | |
| | |
|
| |
Edward_ Breaking_ Dawn Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Τετ 28 Οκτ 2009 - 16:28 | |
| μπραβο σε οσες νικησαν | |
|
| |
Ashley Greene Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Registration date : 12/09/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Τετ 28 Οκτ 2009 - 16:30 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Τετ 28 Οκτ 2009 - 19:05 | |
| Μπράβο σας τυχερές. Την κλήρωση για την μπλούζα θα την κάνω τελικά αύριο κι θα σας ανακινώσω αύριο πιος θα την πάρει.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την sweety στις Τετ 28 Οκτ 2009 - 19:07, 1 φορά | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Τετ 28 Οκτ 2009 - 19:06 | |
| Αγωνιούμε | |
|
| |
VLaSia =) Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Registration date : 19/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Τετ 28 Οκτ 2009 - 19:10 | |
| Φαίη μου, έχεις φτιαχτεί να με εξοντώσεις. Μια με το γράμμα σου και μια με αυτό. Δεν έχω κανένα τρόπο να σε ευχαριστήσω. 'Η μάλλον έχω. Στο είχα ήδη γράψει σε πμ. Δεν θα πω εδώ πολλά, απλά να ξέρεις οτι θα ανταμειφθείς για όλα... Ευχαριστώ... Όσον αφορά το κρεμαστό... τι να πω... Θα μιλήσω όταν το παραλάβω Οκ δεν σε φοβάμαι, αντιθέτως σε εμπιστεύομαι απολύτως. Ευχαριστώ πάρα πολύ. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Τετ 28 Οκτ 2009 - 19:11 | |
| Η μάλον επιδεί έχω ελεύθερο χρόνο λέω να την κάνω σήμερα εσείς τι λέτε? | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Τετ 28 Οκτ 2009 - 19:19 | |
| Κορίτσια έκανα την κλήρωση και την μπλούζα θα την πάρει η : cristi_twilight Για το πως έκανα την κληρωση εγραψα τους συμετεχοντες σε χαρτακια (όπως κανουμε σε πολές κληρώσης) κι έβαλα τον πατέρα μου 9ο οποιος βαριοταν που ζουσε) να τραβίξει ένα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Τετ 28 Οκτ 2009 - 19:21 | |
| ΌΌΌΌΌΌλεεεεεεε αυτα ειναι πολυ ωραια νεακια!!! Κριστι μου συγχαρητηρια!!!! Μπραβο αγαπη μου | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Τετ 28 Οκτ 2009 - 19:23 | |
| Νεσση . σας υπόσχομαι ότι έγινε όπως σας το περιέγραψα πιο πάνω. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Τετ 28 Οκτ 2009 - 19:25 | |
| Δεν νομίζω να χωράει αμφιβολία καλή μου, μην αγχώνεσαι!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Τετ 28 Οκτ 2009 - 19:28 | |
| Συγχαρητήρια.... .¶ντε VLaSia=) μου.περιμένουμε τη δική σου κλήρωση τώρα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Τετ 28 Οκτ 2009 - 19:42 | |
| 1. Καλε μην καθεσαι να γραφεις ολο το VLaSia =) , μεχρι και εγω βαριεμαι να το γραφω--- γραψε ενα βλασια και τελος (ακυρο αυτο) 2. Κλασσικη τεμπελα εγω δεν εχω τελειωσει ακομα το τετ. του Εντουαρντ, και μιας και οπως ηταν φυσικο, αυτο προτιματε απο του Τζεικ, σκεφτηκα να δωσω του Τζεικ σε μια φιλη μου και το αλλο μολις το ολοκληρωσω να το βαλω σε κληρωση... Ελπιζω να συμφωνειτε... Λογικα στο σ/κ θα το χω βαλει... | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 2768 Registration date : 13/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Τετ 28 Οκτ 2009 - 19:45 | |
| Έκανες πάρα πολύ καλά!!!Εγώ λέω να μην μπεις καν στον κόπο να φτιάξεις άλλο... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Τετ 28 Οκτ 2009 - 19:47 | |
| Α... εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα, άλλωστε σας ρώτησα απο την αρχή ΑΝ θα θέλατε, και άν σας άρεσε η ιδέα.. απο κει και πέρα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Τετ 28 Οκτ 2009 - 19:49 | |
| Εγώ περιμένω του Έντουαρντ...τώρα τι θα κάνεις με του Τζέικομ ποσώς μ'ενδιαφέρει | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Τετ 28 Οκτ 2009 - 19:52 | |
| - Mrs.Cullen έγραψε:
- Εγώ περιμένω του Έντουαρντ...τώρα τι θα κάνεις με του Τζέικομ ποσώς μ'ενδιαφέρει
Προφανώς δεν έγινα εντελώς κατανοητή. Μια καλή μου φίλη απο εδώ θέλησε το τετράδιο και μιας και είδα οτι οι περισσότεροι θέλατε ένα του Εντ. , έτσι είπα να της το στείλω σαν δώρο και να φτιάξω ένα για Εντ. για κλήρωση. Αυτά είναι ολα αυτή τη στιγμή. Το σαββατοκύριακο θα το βάλω μάλλον. Ελπίζω να σας άρεσε η ιδέα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Τετ 28 Οκτ 2009 - 19:53 | |
| Ααα...ναι,ο εγκέφαλος κάηκε...τέλος...οκ κανένα πρόβλημα... | |
|
| |
| Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας | |
|