| Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας | |
|
+44robsten kiss Bella Marie Swan eya82 LadyTaniaXd Μαργαριτα I'm_not _dead ioannaki-twilightaddicted Ms Cullen evi Alexia_4 matia* Strider Fotis333 stasia dora Vanna linalice vampiroula Ashley Greene kristen4ever bluesea volturi girl twilightergirl emma cullen pattinson dolores!! christi_twilight Edward_ Breaking_ Dawn LaDy_SoVeReigN Natali Cullen SpunK RansoM ΕΡΗ breeze of wolf georgiaole VLaSia =) Bella13 Renée team edward kanty didi Mrs Alice Mrs.Cullen WhiteQueen Nemesis Of Bellin Fay1765 48 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ioannaki-twilightaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 1251 Registration date : 02/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Παρ 1 Ιαν 2010 - 22:21 | |
| Σημερα δεν ειναι η κληρωση για το επιτραπεζιο της sweety η δεν θυμαμαι καλα?? | |
|
| |
LaDy_SoVeReigN Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Στον κόσμο τον Anime!! Αριθμός μηνυμάτων : 1666 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Σαβ 2 Ιαν 2010 - 12:56 | |
| Παιδιά συγνώμη αλλά εχτές έλειπα από το σπίτι και δεν μπόρεσα να κάνω την κλήρωση. Την έκανα όμως σήμερα.
το επιτρααίζιο το κέρδισε η team edward. | |
|
| |
Μαργαριτα Twilight Human
Ηλικία : 30 Τόπος : Aθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 37 Registration date : 02/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Σαβ 2 Ιαν 2010 - 18:03 | |
| δν μπορουσα ν τ φανταστω ομορφοτερο...!!εκανεσ καταπληκτικη δουλεια...ανυπομονω ν ερ8ει κ στ δικα μ χερια!!αν ειναι δυνατον βεβαια! | |
|
| |
Μαργαριτα Twilight Human
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Σαβ 2 Ιαν 2010 - 18:08 | |
| | |
|
| |
Mrs.Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 2768 Registration date : 13/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Σαβ 2 Ιαν 2010 - 18:39 | |
| Γίνεται καινούριος διαγωνισμός?? | |
|
| |
team edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 1632 Registration date : 11/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Σαβ 2 Ιαν 2010 - 18:54 | |
| | |
|
| |
ioannaki-twilightaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 1251 Registration date : 02/03/2009
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Σαβ 2 Ιαν 2010 - 20:00 | |
| Συγχαρητηρια για το επιτραπεζιο!!!! Δεν εχω καταλαβει για πιο πραγμα μιλαει η μαργαριταα...ξερει κανεις?? | |
|
| |
Μαργαριτα Twilight Human
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Σαβ 2 Ιαν 2010 - 20:08 | |
| μιλαω γ ενα υπεροχο βραχιολι π εφτια3ε η φαιη | |
|
| |
Mrs.Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 2768 Registration date : 13/07/2009
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Κυρ 3 Ιαν 2010 - 15:01 | |
| Αα,αλήθεια???Και είναι προς διαγωνισμό??? | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Στον κόσμο τον Anime!! Αριθμός μηνυμάτων : 1666 Registration date : 09/08/2009
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Κυρ 3 Ιαν 2010 - 17:17 | |
| | |
|
| |
Μαργαριτα Twilight Human
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Κυρ 3 Ιαν 2010 - 18:57 | |
| μαλλον απο οτι κτλαβα δλδ αλλα δν ειναι ακομα ετοιμη ν δεχτει παραγελιες ακομα,απο π μπορς ν παρς ενα τετοια αραγε? | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Πεμ 9 Σεπ 2010 - 20:23 | |
| Ξέρω ότι πέρασε αρκετός καιρός απο την τελευταία φορά.Ανακοινώνω ότι απο τώρα θα είμαι έτοιμη να δέχομαι παραγγελίες σχετικά με διάφορα προιόντα αλλά πρέπει να συζητάω μαζί σας για να ξέρω αν έχω τη δυνατότητα να το φτιάξω.Θα σας ενημερώνω για την ημερομηνία αποστολής και παραλαβής.Σύντομα θα ξεκινήσουν και οι κληρώσεις για τις οποίες έχω πολύ έμπνευση. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Πεμ 9 Σεπ 2010 - 21:35 | |
| Wow. Η φαίη γύρισε δρυμήτερη.
Καλά μωρή, γιατί δεν ανοιγεις μαγαζί με τότοιες ιδέες που έχεις, και με το ταλέντο σου!! | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Πεμ 9 Σεπ 2010 - 21:36 | |
| Δύσκολοι καιροί για νέα ξεκινήματα.Λες να ξελασπώσω εγώ την Ελλάδα απο την οικονομική κρίση; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Πεμ 9 Σεπ 2010 - 21:37 | |
| | |
|
| |
Μαργαριτα Twilight Human
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Πεμ 9 Σεπ 2010 - 22:30 | |
| pws 9 mporesoume n paraggeiloume k pws 9 mporesoume n doume ts dhmiourgies s? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Παρ 10 Σεπ 2010 - 10:29 | |
| Με προσωπικο μυνημα σε εμενα και θα σου λυσω τις αποριες! | |
|
| |
LadyTaniaXd New Moon Victim
Ηλικία : 27 Αριθμός μηνυμάτων : 262 Registration date : 23/06/2010
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Δευ 4 Οκτ 2010 - 0:05 | |
| Tι ακριβως κανουμε εδω? Στελνουμε παραγγελιες σε καποιον και μετα μας στελνει ταχυδρομικα τα προιοντα.. δεν εχω καταλαβει τιποτα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Δευ 4 Οκτ 2010 - 14:24 | |
| Λοιπόν,πριν καιρό εγώ όπως και άλλα μέλη έφτιαχναν κάποιο αντικείμενο σε σχέση με το Twilight Saga και το βάζαμε σε κλήρωση. Επίσης,πριν λίγο καιρό ανέβασα αυτό----> Ανακοινώνω ότι απο τώρα θα είμαι έτοιμη να δέχομαι παραγγελίες σχετικά με διάφορα προιόντα αλλά πρέπει να συζητάω μαζί σας για να ξέρω αν έχω τη δυνατότητα να το φτιάξω.Θα σας ενημερώνω για την ημερομηνία αποστολής και παραλαβής. Αν έχεις άλλη απορία στείλε μου πμ για να σου εξηγήσω καλύτερα! | |
|
| |
eya82 New Moon Victim
Τόπος : ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 101 Registration date : 30/11/2010
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Πεμ 11 Αυγ 2011 - 18:46 | |
| Αγαπητές μου φορουμίτσες δημιούργησα κάτι με πολύ μεράκι για μια πολύ ξεχωριστεί βραδιά και πήρα το θάρρος να το ποστάρω εδώ και να πάρω τις γνώμες σας . Τα σχόλια σας ήταν φανταστικά και σας ευχαριστώ πολύ. Έτσι λοιπόν μετά από συνεννόηση με τους διαχειριστές θα πραγματοποιήσουμε μια κλήρωση και μια από εσάς θα είναι η τυχερή που θα κερδίσει ένα υπέροχο ζευγάρι χειροποίητα σκουλαρίκια με θέμα την αγαπημένη μας τριλογία …. Που τα εμπνεύστηκα αποκλειστικά για την βραδιά της πρεμιέρας . - Σπόιλερ:
Μετά από κληρώσει θα ανακοινωθεί εδώ η νικήτρια και σε επικοινωνία μαζί μου θα παραλάβει το δώρο της ταχυδρομικός. Όσες θέλετε να δηλώσετε συμμετοχή παρακαλώ κάντε post γράφοντας το email σας το όνομα σας και την περιοχή που μένετε. Παράδειγμα ( eya_laskari@yahoo.gr Eυα από Χαλκιδική) Η δηλώσεις συμμετοχής αρχίζουν σήμερα 11/08/2011 στης 19:00 και λήγουν την Κυριακή 14/8/2011 τα μεσάνυχτα . Ο νικητής θα ανακοινωθεί εδώ την Δεύτερα 15/08/2011 ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ……….
| |
|
| |
Bella Marie Swan Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Στα δάση του Φορκς,με την υπέροχη πρασινάδα! Αριθμός μηνυμάτων : 3826 Registration date : 05/09/2010
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Πεμ 11 Αυγ 2011 - 18:47 | |
| | |
|
| |
robsten kiss Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Πεμ 11 Αυγ 2011 - 20:53 | |
| | |
|
| |
justnina22 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 29 Τόπος : ΚΟΡΙΝΘΟΣ Αριθμός μηνυμάτων : 688 Registration date : 03/06/2010
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Παρ 12 Αυγ 2011 - 0:08 | |
| πάρα πολύ ωραίο ζευγάρι σκουλαρίκια.... συγχαριτήρια για την δημιουργία σου.. ninalagiou@hotamail.com Κατερίνα-Νίνα από Κόρινθο
Έχει επεξεργασθεί από τον/την justnina22 στις Παρ 12 Αυγ 2011 - 15:40, 1 φορά | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Παρ 12 Αυγ 2011 - 15:30 | |
| Παιδια καλησπερα, να σας υπενθυμισω οτι απομενουν 3 μερες εως τη ληξη της προθεσμιας για την κληρωση των σκουλαρικιων που φιλοτεχνησε η Ευα!!
Όσες θέλετε να δηλώσετε συμμετοχή παρακαλώ κάντε post γράφοντας το email σας το όνομα σας και την περιοχή που μένετε.
Παράδειγμα ( eya_laskari@yahoo.gr Eυα από Χαλκιδική)
Η νικητρια θα ανακοινωθει την Δευτερα 15 Αυγουστου, μετα απο κληρωση!
| |
|
| |
peby Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : salonika Αριθμός μηνυμάτων : 710 Registration date : 22/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Παρ 12 Αυγ 2011 - 15:53 | |
| | |
|
| |
| Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας | |
|