| Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας | |
|
+44robsten kiss Bella Marie Swan eya82 LadyTaniaXd Μαργαριτα I'm_not _dead ioannaki-twilightaddicted Ms Cullen evi Alexia_4 matia* Strider Fotis333 stasia dora Vanna linalice vampiroula Ashley Greene kristen4ever bluesea volturi girl twilightergirl emma cullen pattinson dolores!! christi_twilight Edward_ Breaking_ Dawn LaDy_SoVeReigN Natali Cullen SpunK RansoM ΕΡΗ breeze of wolf georgiaole VLaSia =) Bella13 Renée team edward kanty didi Mrs Alice Mrs.Cullen WhiteQueen Nemesis Of Bellin Fay1765 48 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
twilightergirl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : salonika city Αριθμός μηνυμάτων : 1141 Registration date : 18/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Τετ 9 Δεκ 2009 - 15:25 | |
| για την φαιη... twilightergirl------> | |
|
| |
stasia Twilight Human
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 74 Registration date : 07/11/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Πεμ 10 Δεκ 2009 - 23:00 | |
| Ναι λοιπον η κληρωση τελειωσε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Βλασια μ εισαι η τυχερη!!! | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Παρ 11 Δεκ 2009 - 14:45 | |
| Μπράβο Βλάσια...Επιτέλους σου ξαναχαμογέλασε η τυχη.... | |
|
| |
VLaSia =) Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Registration date : 19/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Παρ 11 Δεκ 2009 - 20:08 | |
| Ω ΘΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!! Αναστασία μου τι χαρά μου δίνεις ΔΕΝ ΛΈΓΕΤΑΙ!!!!! Τι τέλειο χριστουγεννιάτικο δώρο ήταν αυτό. Για να πω την αλήθεια στην αρχή που δεν είχες δημοσιεύσει φώτος, λέω οκ φίλη μου είναι, ας μπω στην κλήρωση!!! Αλλά αυτό είναι ΤΕΛΕΙΟ!!! Για όσες θέλετε να το δείτε, εδώ είναι οι φώτος. Αναστασία μου μπράβο. - Σπόιλερ:
| |
|
| |
stasia Twilight Human
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Σαβ 12 Δεκ 2009 - 13:00 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Κυρ 20 Δεκ 2009 - 20:03 | |
| Νικήτριες του διαγωνισμού είναι οι: Για το δώρο team Jake:η sweety Για το δώρο team Switzerland:η Breeze of wolf Για το δώρο team Edward:η stasia
Κορίτσια συγχαρητήρια.... | |
|
| |
breeze of wolf Eclipse Bitten
Ηλικία : 28 Τόπος : second star to the right, and straight on till morning Αριθμός μηνυμάτων : 373 Registration date : 14/07/2009
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Modifing Relations
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Κυρ 20 Δεκ 2009 - 21:59 | |
| Aχ είμαι πολυ χαρούμενη!!!Μολις είδα το όνομά μου τα έπαιξα...Ελπίζω να μην κάνεις πλάκα!!Τέλεια..Τωρα πρέπει να σου στείλω την διεύθυνσή μου μέσο πμ? Τι ακριβός κέρδισα όμως?? - Σπόιλερ:
Ποτέ μου δεν έχω κερδίσει σε διαγωνισμό...Να που η τύχη μου χαμογέλασε!!
| |
|
| |
stasia Twilight Human
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Δευ 21 Δεκ 2009 - 1:23 | |
| | |
|
| |
LaDy_SoVeReigN Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Στον κόσμο τον Anime!! Αριθμός μηνυμάτων : 1666 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Παρ 25 Δεκ 2009 - 19:10 | |
| Αλήθεια. Είμαι και εγώ. Τώρα το είδα. OMG αχ τι ωραία. Χάρηκα τώρα. | |
|
| |
LaDy_SoVeReigN Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Στον κόσμο τον Anime!! Αριθμός μηνυμάτων : 1666 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Παρ 25 Δεκ 2009 - 21:10 | |
| Παιδιά. Ήρθα και πάλι να κάνω μία κλήρωση. Έφτιαξα ένα TWILIGHT επιτραπέζιο. Όπιος θέλει να πάρει μέρος στην κλήρωση αρκή να πει το ψευδόνημο του. Mπορείτε να λάβετε μέρος μέχρι της 31 δεκεμβρίου. Την 1 Ιανουαρίου θα κάνω την κλήρωση.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την sweety στις Παρ 25 Δεκ 2009 - 21:29, 1 φορά | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Παρ 25 Δεκ 2009 - 21:14 | |
| Κι εγω θελω να παρω μερος σε ολες τις κληρωσεις....evi και ειμαι | |
|
| |
breeze of wolf Eclipse Bitten
Ηλικία : 28 Τόπος : second star to the right, and straight on till morning Αριθμός μηνυμάτων : 373 Registration date : 14/07/2009
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Modifing Relations
| |
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Παρ 25 Δεκ 2009 - 21:40 | |
| | |
|
| |
matia* Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 33 Τόπος : δασος χαιδαριου , αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 584 Registration date : 26/10/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Παρ 25 Δεκ 2009 - 21:48 | |
| | |
|
| |
Mrs.Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 2768 Registration date : 13/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Σαβ 26 Δεκ 2009 - 19:09 | |
| | |
|
| |
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Σαβ 26 Δεκ 2009 - 19:12 | |
| | |
|
| |
team edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 1632 Registration date : 11/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Σαβ 26 Δεκ 2009 - 20:51 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Κυρ 27 Δεκ 2009 - 17:57 | |
| Τώρα το είδα...Φυσικά και θα λάβω μέρος...Fay1765 και καλή μας επιτυχία... | |
|
| |
ioannaki-twilightaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 1251 Registration date : 02/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Δευ 28 Δεκ 2009 - 5:05 | |
| Ειμαι μεσα και εγω...ειμαι μεσα και εγω .... ioannaki-twilightaddicted!!!
Τωρα ειδα αυτην την ενοτητα και εχω να πω οτι ειστε φοβερες και δημιουργηκοτατες ολες!!!!Μπραβο ρε κοριτσια....ειλικρινα!!!! Να ρωτησω εκτος απο την κληρωση του επιτραπεζιου για την οποια μολις δηλωσα συμμετοχη,εκκρεμει καποια αλλη??? | |
|
| |
twilightergirl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : salonika city Αριθμός μηνυμάτων : 1141 Registration date : 18/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Δευ 28 Δεκ 2009 - 9:03 | |
| twilightergirl | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Δευ 28 Δεκ 2009 - 12:17 | |
| - ioannaki-twilightaddicted έγραψε:
- Ειμαι μεσα και εγω...ειμαι μεσα και εγω .... ioannaki-twilightaddicted!!!
Τωρα ειδα αυτην την ενοτητα και εχω να πω οτι ειστε φοβερες και δημιουργηκοτατες ολες!!!!Μπραβο ρε κοριτσια....ειλικρινα!!!!
Να ρωτησω εκτος απο την κληρωση του επιτραπεζιου για την οποια μολις δηλωσα συμμετοχη,εκκρεμει καποια αλλη??? Όχι,γλυκιά μου...2 εβδομάδες νωρίτερα αν το έβρισκες θα μπορούσες να πάρεις μέρος και στη δική μου special κλήρωση... Γλυκές μου θα προσπαθήσω αύριο 29/12/2009 να τα στείλω αλλά δεν υπόσχομαι τίποτα γιατί έχουν πέσει κάτι διαβάσματα που πρέπει να γίνουν πριν την Πρωτοχρονιά που θα πάω στο χωριό μου μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλου μπλο μπλα... Για να σας φύγει η απορία: Η sweety που είναι κέρδισε ένα άλμπουμ με φωτογραφίες του Taylor(το τονίζω)και ΟΧΙ του Jake... H Breeze of wolf(που ακόμα δεν έμαθα να γράφω σωστά το ψευδώνυμό της )και είναι Team Switzerland κέρδισε ένα βραχιόλι με την κρυστάλλινη καρδιά απο τη μια πλευρά και ένα φτερό από την άλλη(για να δικαιολογηθώ , αλλά μου έφαγε μια ολόκληρη μέρα να σχεδιάζω και να κόβω λύκους οι οποίοι έμοιαζαν με αλεπούδες,κοράκια,πετεινούς...οτιδήποτε άλλο εκτός από λύκους και επειδή απηύδησα, κοτσάρισα ένα φτερό.Που κολλάει το φτερό; Ινδιάνικη φυλή δεν είναι;Ορίστε που κολλάει ) Η Stasia* που είναι Team Edward κέρδισε ένα βραχιόλι μόνο με την κρυστάλλινη καρδιά... Κορίτσια ελπίζω να σας αρέσουν όταν τα παραλάβετε και να μην τα πετάξετε αμέσως στα σκουπίδια γιατί αφιέρωσα πολύ χρόνο για να τα φτιάξω... Και τέλος: Να υπενθυμίσω ότι από τη νέα χρονιά θα μπορώ να δέχομαι παραγγελίες για κάτι που θέλετε να φτιάξω και να δωρίσετε ή να κρατήσετε για τον εαυτό σας.Απλά θα μου στέλνετε Pm και θα το συζητάμε... Αυτά και αν σας κούρασα...Καλή χρονιά | |
|
| |
I'm_not _dead New Moon Victim
Ηλικία : 33 Αριθμός μηνυμάτων : 243 Registration date : 22/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Δευ 28 Δεκ 2009 - 13:37 | |
| και εγω ειμαι μεσα !I'm_not _dead | |
|
| |
Ηλικία : 33 Τόπος : δασος χαιδαριου , αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 584 Registration date : 26/10/2009
| |
| |
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Δευ 28 Δεκ 2009 - 16:13 | |
| Η κλήρωση δεν είναι για το βραχιόλι της εικόνας.Η εικόνα είναι κάτι σαν το animation της σελίδας στο περιοδικό.Αν διάβασες η κλήρωση είναι για ένα μπρελόκ και θα δηλώνετε συμμετοχή στο τοπικ που γράφω.Διάβασε πιο προσεκτικά και θα καταλάβεις. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας Δευ 28 Δεκ 2009 - 18:55 | |
| ok! το διαβασα πως λεει για μπρελοκ γι'αυτο μπερδευτηκα με την εικονα...και ειχα δηλωσει ηδη συμμετοχη χιχι αλλα ενταξει το΄χω τωρα.. | |
|
| |
| Οι χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας | |
|