Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Αγαπημένο μου ημερολόγιο(Τυχερός) 15 Απριλίου 2009 Θέλαμε να είναι παρών ο Jacob ενώ ο Charlie ανασυσταινόταν στην Nessie ως αθάνατος. Αισθάνεται πάντα ασφαλέστερη όταν τον έχει δίπλα της. Ο Charlie μας διαβεβαίωσε περίπου 100 φορές ότι ήταν έτοιμος να δει τη Nessie κι έτσι τελικά τον φέραμε στο σπίτι των Cullen ώστε να γνωρίσει το νέο παππού που έμπαινε στη ζωή της, για πάντα. Ο Carlisle δεν καταλάβαινε γιατί ο Charlie κι εγώ δεν ήμαστε εντελώς άγριοι όταν μεταμορφωθήκαμε. Έχει μια θεωρία γι’ αυτό. Πιστεύει ότι οι άνθρωποι που μεταμορφωνόμαστε από χορτοφάγους είμαστε πιο σταθεροί. Εξακολουθούμε να έχουμε τη σχεδόν αφόρητη δίψα, η οποία συνοδεύεται από δασικές πυρκαγιές που μαίνονται στον λαιμό μας, αλλά είμαστε αρκετά ισχυροί για να την ελέγχουμε. Συνήθως όταν ένας βρικόλακας είναι νεογέννητος είναι δύσκολα να ελέγξει τη δίψα του. Ανέφερε ως παράδειγμα τον Edward και την Esme. O Edward, όπως όλοι γνωρίζουμε, έχει τεράστιο αυτοέλεγχο, το οποίο αποδείκνυε κάθε φορά που ήταν τόσο κοντά στο μεθυστικό μου άρωμα. Η Esme μπορεί επίσης να ελέγχει άνετα τη δίψα της. Ο Emmet, ο οποίος μεταμορφώθηκε κι αυτός από τον Carlisle, προσαρμόστηκε εύκολα στις χορτοφαγικές συνήθειες. Του αρέσει πραγματικά να κυνηγάει και βάζει πάντα τα δυνατά του για το καλύτερο αποτέλεσμα. Η Alice και ο Jasper δεν μεταμορφώθηκαν από τον Carlisle. Ο Jasper αγωνίστηκε αρκετά μέχρι να μάθει να ελέγχει τη δίψα του. Ήταν δύσκολο για τον Carlisle ώσπου να εξημερώσει τον Jasper και θα μπορούσε πολύ πιθανόν να οφείλεται στο γεγονός ότι είχε μετατραπεί από ένα βρικόλακα που είχε τη συνηθισμένη τροφή των βρικολάκων και έπινε ανθρώπινο αίμα. Αν και ο δημιουργός της Alice παραμένει άγνωστος, ο Carlisle πιστεύει ότι θα μπορούσε να έχει προσκολληθεί στα χορτοφαγική διατροφή, πάρα πολύ. Ο Τζέιμς, ο ανιχνευτής που σχεδόν με σκότωσε, κατέστρεψε το δημιουργό της Alice κι έτσι ποτέ δεν θα μάθουμε. Η Alice διαθέτει μεγάλο αυτοέλεγχο, όμως. Αν η θεωρία του Carlisle είναι σωστή, τότε αυτό σημαίνει ότι ο δημιουργός της, επέζησε από το αίμα των ζώων. Το γεγονός ότι είχε την ευσπλαχνία να σώσει την Alice από τον James και με κίνδυνο της ζωής του, δείχνει ότι ήταν πιο εξελιγμένος βρικόλακας. Είχε συμπόνια. Συμπόνια για τους ανθρώπους. Αν η θεωρία του Carlisle είναι ορθή, τότε θα εξηγείται γιατί ο Charlie, αν και ένα νεογέννητος, προσαρμόστηκε και έμαθε να ελέγχει τη δίψα του, με πολύ ταχύτερο ρυθμό από ό, τι αναμενόταν. Θα ήταν, επίσης, φυσικό, να εξηγήσει γιατί είχα τη δυνατότητα να ελέγχω τη δίψα μου επιδέξια. Φέραμε τη Nessie στο σπίτι των Cullen για να δει το Charlie για πρώτη φορά από τότε που μεταμορφώθηκε. Πριν την αφήσουμε να δει τον Charlie, η Renesmee μας έδειξε τις σκέψεις της. Σε αυτές, είδαμε αυτήν και τον Charlie να παίζουν στην πίσω αυλή. Ήταν και οι δύο χαμογελαστοί και κοιτάζονταν με πλήρη λατρεία. Η Nessie έμοιαζε μικρότερη στο όραμα, πάρα πολύ. Θυμάμαι εκείνη την ημέρα με σαφήνεια. Ο Charlie πήρε τη Renesmee έξω στην αυλή για να τον βοηθήσει να επιλέξει τα ζιζάνια γύρω από το σπίτι. Συνήθιζα να τον βοηθά σε αυτό κάθε καλοκαίρι όταν ήμουν μικρό κορίτσι. Η Nessie και ο Charlie διασκέδασαν δύο ώρες ξεδιαλέγοντας και συσσωρεύοντας τα ζιζάνια. Εκείνη τη στιγμή συνειδητοποίησα πόσο θα έλειπε στον Charlie η ανθρώπινη ζωή του. Ποτέ δεν ήταν ο ίδιος από τότε που αυτός και η Renee χώρισαν, όταν ήμουν μόλις έξι μηνών. Στη συνέχεια, όταν μετακόμισα και παντρεύτηκα τον Edward, ένιωθε σαν να με είχε χάσει. Όταν η Renesmee γεννήθηκε, εκείνος ζωντάνεψε. Αγαπούσε. Έβλεπα ότι συνήθιζε να είναι μόνος. Ένιωθε ότι πήρε ένας μέρος της οικογένειάς του πίσω. Γνωρίζαμε ότι δεν υπήρχε τρόπος να τη βλάψει, ποτέ. Την αγαπά, απλά, πάρα πολύ. Ο Charlie χαμογέλασε επιφυλακτικά και επικεντρώθηκε. Η Nessie άπλωσε τα χέρια της προς αυτόν για να την πάρει, όπως συνήθιζε να κάνει. Μπορέσαμε να εξηγήσουμε στη Nessie ότι δεν μπορούσε να τον πλησιάζει πολύ κοντά, προς το παρόν. Ο Edward, ο Jasper και ο Emmet στάθηκαν δίπλα και μπροστά στον Charlie, ακριβώς για να είναι ασφαλής. Όλα πήγαν μια χαρά, όμως. Ο λαιμός του που καιγόταν έκανε το πρόσωπό του να σκληρύνει λίγο, αλλά ήμαστε σε θέση να το αποτρέψουμε. Με μεγάλη προσοχή, σιγά-σιγά φέραμε τη Renesmee αρκετά κοντά για να φτάνει τον Charlie και εκείνη του έπιασε το μάγουλό. Χαμογέλασε, ήρεμα, και μας είπε τι είδε. Είδε τον εαυτό του και Renesmee στην πίσω αυλή του σπιτιού του και το ξεδιάλεγμα των ζιζανίων γύρω από το σπίτι. Παρόλο που η Nessie έχει πολλές αναμνήσεις με τον Charlie, αυτό είναι ξεχωριστό γιατί ήταν η τελευταία φορά που είδε τον Charlie, ως άνθρωπο. Ήταν μία ανυπολόγιστη ανακούφιση να ξέρω ότι ο Charlie θα μπορούσε ακόμη να είναι ο παππούς που αγαπούσε η Renesmee πριν γίνει βρικόλακας. Στην πραγματικότητα, η μυρωδιά της Nessie δεν είναι δελεαστική για τον Charlie. Λέει ότι είναι στην πραγματικότητα, μάλλον ασύμφορη. Όπως και ο Jacob. Η Nessie και ο Jacob είναι μαζί πιο συχνά από ό, τι δεν είναι. Έτσι, ακόμη κι αν δεν είναι κοντά μας, μπορούμε άνετα να μυρίσουμε την απαίσια οσμή του. Η ανακούφιση του Jacob ήταν εμφανής, πάρα πολύ. Εξέπνευσε σχεδόν ανακουφισμένος όταν είδε ότι ο Τσάρλι δεν θα αποτελούσε απειλή για την Nessie. Είμαι ακόμα σοκαρισμένη από όλη αυτή την εμπειρία. Ακόμη και τώρα υπενθυμίζω στον εαυτό μου πως δεν μπορώ να ονειρεύομαι. Κάθε φορά που κοιτάζω το αγγελικό, άψογο πρόσωπο του Edward και τα διαπεραστικά σαν τοπάζι μάτια του, εξακολουθώ να πιστεύω ότι ονειρεύομαι. Μέχρι σήμερα, δεν μπορώ να πιστέψω ότι εγώ κατέληξα με το όμορφο αγόρι με τα χρυσά μαλλιά που άθελά του κάθισα δίπλα του στη βιολογία, καταπολέμησε τη δίψα του και με έσωσε τόσες φορές. Ο Jacob είναι εδώ τώρα, όπως είναι κάθε βράδυ πριν η Nessie πάει για ύπνο. Του αρέσει να είναι δίπλα της μέχρι να κλείσουν τα μάτια της, κι εκείνη γλιστρά στην απώλεια των αισθήσεων της. Ποτέ δεν έχω νιώσει τόσο τυχερή σε όλη μου τη ζωή. Έχω την αγάπη της ζωής μου, τον καλύτερό μου φίλο, την όμορφη κόρη μου και τον μπαμπά μου στη ζωή μου, καθημερινά. Ειλικρινά, δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι περισσότερο. Θα γράψω πάλι σύντομα. -Bella.
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Αγαπημένο μου ημερολόγιο(Ενοχή) 17 Απριλίου 2009 Ήμαστε έξω για κυνήγι όταν ανακαλύψαμε το χάρισμα του Charlie. Στην αρχή ο Edward κι εγώ δεν είχαμε ιδέα γιατί δεν μπορούσαμε να επιτεθούμε στα ελάφια που είχαν κάνει κατάληψη στο δάσος εκείνη την ημέρα. Ξαφνικά, ένας ανεξήγητος κατακλυσμός συμπάθειας διαπέρασε όλο μου το κορμί. Ούτε ο Edward ήταν σε θέση να επιτεθεί στα ελάφια, τα οποία συχνά αποκαλούμε φαγητό. Ο Edward κι εγώ ήμαστε μπερδεμένοι χωρίς να υπάρχει καμιά εξήγηση. Οι λαιμοί μας φλέγονταν, δεν είχαμε κυνηγήσει για μέρες, αλλά δεν μπορούσαμε να επιτεθούμε στα ελάφια. Ξαφνικά, αισθάνθηκα απαίσια και μόνο στη σκέψη. Ένοχη. Ο Edward κι εγώ στεκόμασταν ακόμη σε ένα σημείο, κοιτάζοντας προς άλλες κατευθύνσεις, παγωμένοι. Ο Charlie μας κοίταζε, μπερδεμένος από το γεγονός ότι δεν προσφέραμε στον εαυτό μας λίγο δείπνο. Ήταν τόσο μπερδεμένος όσο ήμαστε ο Edward κι εγώ. Ο Edward, ωστόσο, μπορούσε να διαβάσει τις σκέψεις του. Ο Charlie σκεφτόταν ότι δεν ήθελε να με δει να κυνηγάω. Δεν ήθελε να δει το κοριτσάκι του να ορμάει σε ένα ελάφι και να του στραγγίζει το αίμα. Κατανοητό. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο Charlie θα κυνηγούσε με κάποιον άλλο εκτός από τον Carlisle, ο οποίος επέμενε να διδάσκει τον Charlie στον ορθό και διακριτικό τρόπο κυνηγιού και να διαβεβαιώσει ότι ο Charlie δε θα αντιλαμβανόταν την ανθρώπινη μυρωδιά και μεταμορφωθεί σε μαζοχιστικό τέρας. Μετά από λίγα λεπτά να στεκόμαστε ακόμη σχεδόν αδύναμοι να κυνηγήσουμε, το αίσθημα άρχισε σιγά-σιγά να ξεθωριάζει. Ο Edward κι εγώ μπορούσαμε πλέον να δούμε το ελάφι σαν φαγητό, όπως θα έπρεπε. Τελικά το μυστήριο λύθηκε. Ο Edward άκουσε τις σκέψεις του Charlie, που δεν ήθελε να με δει να κυνηγάω. Φοβόταν να με δει, εμένα, την κόρη του, που ήταν πάντα τόσο αδύναμη και απαλή, να σκοτώνει ένα ελάφι με τα γυμνά της χέρια. Όταν στεκόταν εκεί, περιμένοντας να επιτεθώ στη λεία μου, ήταν σε θέση να ελέγχει τα συναισθήματά μου, να με κάνει να νιώθω τελείως συμπαθητική και ένοχη. Το έκανε έτσι ώστε ο Edward δεν φαινόταν να μπορεί ο ίδιος να παλέψει με την τροφή που βρισκόταν ε λίγα μέτρα πέρα από αυτόν. Όταν ο Charlie αισθάνεται ανήσυχος, ή ανυπόμονος, μπορεί να προκαλέσει στους γύρω του να αισθάνονται συμπάθεια και σχεδόν αφόρητη ενοχή. Για παράδειγμα, αν ήμασταν στη μέση μιας φαύλης μάχης, και ένας βρικόλακας ήταν έτοιμος να μου επιτεθεί, ο Charlie θα αισθάνονται ανήσυχος και θα προκαλούσε τον αντίπαλο μου να αισθανθεί πολύ αγάπη και ενοχή για να θέλει να μου επιτεθεί. Η δύναμή του είναι παρόμοια, κάπως, με την ικανότητα του Jasper στην ηρεμία. Η κύρια διαφορά είναι ότι Jasper σε ηρεμεί, λαμβάνοντας μακριά το άγχος σου. O Charlie σε κάνει να νιώθεις σαν να αγαπάς τους πάντες και τα πάντα γύρω σου και προκαλεί την ενοχή να σε κυριεύει. Ακόμα κι αν ήθελες, θα μπορούσες να μην βλάψεις μια μύγα. Ο Charlie μαθαίνει να ελέγχει τη δύναμή του πλέον. Έχει ήδη μάθει να την απενεργοποιεί όταν είμαστε για κυνήγι. Πού και πού τον κυριεύει. Συνήθως όταν ο Edward είναι πολύ κοντά σε μένα. Κάνει τον Charlie να αγωνιά όταν βλέπει τον Edward να πιέζει τα θεϊκά χείλη του επάνω στα δικά μου. Στα μέσα ενός φιλιού, οι δύο μας αρχίζουμε να αισθανόμαστε υπερβολικά ένοχοι. Υπέροχα. Το όνειρο κάθε πατέρα - να είναι σε θέση να κάνει την κόρη του αισθάνεται συγκλονισμένη από ενοχή όποτε θέλει. Η Rosalie φαίνεται να ξεπερνά την εχθρότητα της προς το μέρος μου, ελαφρώς. Την άκουσα να μιλάει στον Emmet, λέγοντάς του πόσο ανάρπαστη είναι η επιλογή του Charlie να μεταμορφωθεί, για να μας σώσει. Δεν την ενοχλεί να έχει τον Charlie γύρω της. Τα πηγαίνουν καλά και αυτή είναι στο δέος του ελέγχου που ο Charlie διαθέτει. Νομίζω, όμως, ότι η Rosalie θα είναι πάντα μπερδεμένη με τη δική μου επιλογή και του Charlie να γίνει αυτό που είμαστε. Ποτέ δεν θα καταλάβει γιατί αφήσαμε πίσω τις ανθρώπινες ζωές μας, για να γίνουμε αθάνατοι. Η Rosalie ποτέ δεν θα καταλάβει την απόλυτη ανάγκη μου να είμαι με τον Edward για όσο χρονικό διάστημα είναι ζωντανός. Πάντα. Για μένα, ο Edward αξίζει κάθε θυσία. Έδωσα τη ζωή μου για να είναι μαζί του, και δεν μετανιώνω καθόλου. Η Rosalie και εγώ έχουμε δύο εντελώς διαφορετικές απόψεις, κάτι που για μένα είναι απολύτως εντάξει. Καταλαβαίνω την άποψή της. Εύχομαι απλώς ότι μια μέρα, θα μάθει τουλάχιστον να δέχεται τη δική μου. Αυτή τη στιγμή, ο Jacob και ο Charlie βγήκαν για έναν περίπατο. Ο Jacob προσπαθεί να εξηγήσει την αποτύπωση στον Charlie. Ο Edward διαβάζει τις σκέψεις του Charlie και δεν είναι καλές. Δεν μπορεί να το συνειδητοποιήσει. Νομίζω ότι είναι κάτι που πρέπει να βιώσεις για να μπορέσεις να το καταλάβεις. Αρχικά, ο Edward και εγώ είχαμε την ίδια αποστροφή για το γεγονός ότι ο Jacob αποτυπώνει στη Nessie. Όπως η Nessie μεγαλώνει, βλέπουμε ότι ο Jacob συνδέεται πραγματικά μαζί της. Θέλει να την προστατεύσει, να την κάνει ευτυχισμένη και να είναι πάντα εκεί για εκείνη. Ως γονείς της, ο Edward και εγώ δεν θα μπορούσαμε να συναρπαστούμε περισσότερο με ό, τι συμβαίνει μεταξύ τους. Πραγματικά λάμπει, όταν ο Jacob είναι κοντά. Σύντομα, ο Charlie θα δει ό,τι βλέπουμε. Νομίζω. Φεύγω τώρα. Πρέπει να πάω να βοηθήσω τον Jacob να προσπαθήσει να εξηγήσει αυτή την κατάσταση στον Charlie. Ο Edward μόλις μου έσκασε το αγαπημένο μου στραβό χαμόγελο και είμαι σίγουρη ότι έχει να κάνει με την ασυναρτησία που κυριαρχεί στο συγχυσμένο μυαλό του Charlie. Θα γράψω πάλι σύντομα. -Bella
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Αγαπημένο μου ημερολόγιο 19 Απριλίου 2009 Η Rosalie και η Renesmee πήγαν για κυνήγι μαζί σήμερα, μόνες. Ήταν δύσκολο να χωρίσω τη Nessie από τον Jacob, αλλά η Rosalie ... λοιπόν, έχει έναν δικό της τρόπο. Μπορεί μάλιστα να αφήνει άφωνο τον Jacob, μερικές φορές. Η αγάπη της για τη Nessie είναι ανυπολόγιστη, όμως. Η Rosalie μπορεί να καλύψει ορισμένα από τα κενά που μαστίζουν την ύπαρξη της όταν έχει τη Nessie γύρω της. Ο κύριος λόγος που η Rosalie εκνευρίζεται με αυτό που είμαστε ... βρικόλακες, είναι γιατί ποτέ δεν θα είναι σε θέση να γεννήσει ένα δικό της παιδί, να γίνει μητέρα. Γι’ αυτό, με αντιπαθεί υπερβολικά. Κατάφερα να μπω σε αυτή τη συνεχόμενη ζωή με ένα παιδί. Κατάφερα να γίνει αθάνατη και να ζήσω για πάντα με την αγάπη της ζωής μου, τον Edward και εξακολουθώ να έχω ένα παιδί. Εκείνη δεν ήταν τόσο τυχερή. Καταλαβαίνω και γι 'αυτό είμαι ευτυχισμένη όταν βλέπω τη Rosalie να λάμπει όταν είναι κοντά της η Renesmee. Μερικές φορές, όμως, νιώθω σαν να υπάρχει πόλεμος μεταξύ του Jacob και της Rosalie. Εννοώ ότι, η Rosalie θα αντιμετωπίσει εκ νέου την απογοήτευσή όταν η Nessie φθάσει στην πλήρη ωριμότητα της, στα επτά, όπως ο Nahuel. Όπως εκείνος, έτσι και η Renesmee θα μοιάζει και θα σκέφτεται σαν ένα πλήρως ώριμο κορίτσι όταν γίνει μόλις επτά ετών. Ο ψυχικός και σωματικός ρυθμός της ανάπτυξής της έχει επιταχυνθεί κατά πολύ. Έτσι, αν Renesmee επιλέξει να παντρευτεί τον Jacob μόλις φθάσει στην πλήρη ωριμότητα, θα είναι επιλογή της. Φυσικά, θα έχουμε φύγει από το Forks μέχρι τότε. Με τον σχεδόν οδυνηρά προφανή ρυθμό ανάπτυξης της Renesmee, θα πρέπει να αφήσουμε το Forks σύντομα. Ωστόσο, αυτό θα είναι ένα άλλο, ολόκληρο κεφάλαιο ημερολογίου. Αυτή τη στιγμή, η Rosalie είναι σίγουρη για το σχέδιο της να εμποδίσει τη Nessie από το να παντρευτεί τον Jacob, μία ημέρα. Εξέφρασε ήδη πως δεν πιστεύει ότι είναι σωστό, για ένα λυκάνθρωπο και ένα ημιβρικόλακα να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους μαζί. Άλλωστε είμαστε φυσικοί εχθροί. Αυτό είναι διαφορετικό, όμως. Ο Jacob δεν μπορεί να κάνει κάτι για το γεγονός ότι έχει αποτυπώσει στην Nessie. Το μόνο που ξέρει είναι ότι την χρειάζεται για το υπόλοιπο της ζωής του. Θα έκανε τα πάντα γι 'αυτήν. Αν ήταν στο χέρι της, η Rosalie θα πάντρευε τη Renesmee με ένα βρικόλακα, ή ένα άλλο ημιβρικόλακα. Όπως η Renesmee μεγαλώνει, το οποίο φαίνεται καθημερινά, η Rosalie γίνεται όλο και πιο κτητική μαζί της. Περνά περισσότερο χρόνο μαζί της τώρα παρά ποτέ και προσπαθεί να την πάρει μακριά όταν είναι με τον Jacob. O Edward διάβασε τις σκέψεις της Rosalie. Σκέφτεται συχνά τον Nahuel και πόσο τέλειος θα ήταν για τη Nessie. Έκανε μερικές ερωτήσεις στην Alice σχετικά με αυτόν τις προάλλες. Θέλει να τον βρει και πάλι σε μερικά χρόνια, όταν η Nessie θα είναι πιο ώριμη και να περάσει χρόνο μαζί του για να τον γνωρίσει. Όπως είπα, το σχέδιο της να αποτρέψει τον Jacob από το να παντρευτεί τη Renesmee είναι προφανές. Το δύσκολο είναι να κρατήσουμε το σχέδιο της Rosalie μυστικό από τον Jacob. Από τη στιγμή που αποτύπωσε στη Nessie, αυτόματα σημαίνει ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να είναι κοντά της ... οποιαδήποτε. Αν ο Jacob ανακαλύψει την πρόθεση της Rosalie, θα μπορούσε πολύ πιθανόν να προσπαθήσει να την καταστρέψει, για να την αποτρέψει να παρεμβαίνει ανάμεσά τους. Τον τελευταίο καιρό, ο Edward συρίζει στη Rosalie, περισσότερο από το συνηθισμένο. Θέλει να της δώσει να καταλάβει ότι θα κάνει ό, τι χρειάζεται για να εξασφαλίσει ότι η Nessie θα καταλήξει με εκείνον που αυτή θα αποφασίσει. Το μόνο που θέλουμε για εκείνη είναι να είναι ευτυχισμένη. Αυτή τη στιγμή, είναι πιο ευτυχισμένη όταν ο Jacob είναι τριγύρω. Τα μάγουλά της παίρνουν ένα ροδοκόκκινο χρώμα, το χαμόγελό της μεγαλώνει περισσότερο από το δυνατόν, κάνοντας τα μάτια της να λάμπουν και όταν αγγίζει το μικρό της χέρι στο μάγουλό μου βλέπω ότι οι σκέψεις της καταναλώνονται σχεδόν εξ ολοκλήρου από τον Jacob. Μας το λέει. Μιλά κυρίως για τον Jacob και κατά τα άλλα είναι πολύ ντροπαλή. Αναρωτιέμαι, από που το πήρε αυτό. Το σημαντικότερο είναι ότι, όταν ο Jacob δεν είναι γύρω, εύχεται να ήταν. Κι εκείνος το θέλει. Οι σκέψεις του είναι περιορισμένες για τη Nessie. Ο Edward χρησιμοποιεί το χάρισμα του συνεχώς για να ακούσουμε τις σκέψεις του Jacob, να διασφαλίσουμε ότι δεν έχει καμία ανεπιθύμητη μελλοντική πρόθεση. Οι σκέψεις του Jacob είναι πάντα καθαρές, όμως. Αυτό που πραγματικά θέλει και χρειάζεται είναι να βρίσκεται με τη Renesmee. Ο Edward κι εγώ τον εμπιστευόμαστε πάρα πολύ. Για την ώρα, θα πάμε να παρακολουθήσουμε στενά την Rosalie και να βεβαιωθούμε ότι δεν έχει πετύχει να κρατήσει τη Nessie και τον Jacob μακριά. Η Nessie πήρε από τον Edward κι εμένα, γι 'αυτό μπορώ να είμαι βέβαιη ότι από τη στιγμή που εκείνη ωριμάσει, θα πάρει τις δικές της αποφάσεις όπως έκανα κι εγώ. Δεν έχει σημασία ποιες θα είναι αυτές. Θα γράψω πάλι σύντομα -Bella
Πραγματικά πίστευα ότι η αδεξιότητά μου θα εξαφανιστεί μαζί με το αίμα στις φλέβες μου και την παλλόμενη καρδιά μου. Δεν εξαφανίστηκε, όμως. Ακόμη σκοντάφτω και σκουντουφλάω και να τρακάρω σε αντικείμενα, επίσης. Δεν είμαι τέλεια σαν αυτόν. Ο Edward περιφέρεται με τη χάρη ενός άγγελος, ενώ εγώ είμαι συνεχώς στα πρόθυρα να γλιστρήσω ή να σπάσω το σαν πέτρα σώμα μου σε μια γυάλινη πόρτα. Ναι, το έκανα. Στη συνέχεια υπάρχει η Alice. Περιφέρεται με τόση κομψότητα και χάρη που αναρωτιέμαι συχνά αν πετάει. Είναι τόσο μικροσκοπική και οι κινήσεις της μοιάζουν σχεδόν ακίνητες. Η Alice, επίσης, είναι σοκαρισμένη από το γεγονός ότι δεν έχω γίνει πιο δροσερή και κομψή από τότε που μεταμορφώθηκα. Έχω βελτιωθεί, βεβαίως, αλλά όχι πολύ από ό, τι θυμάμαι και από ό, τι ο Edward και ο Charlie μου είπαν. Η εξωτερική μου εμφάνιση αφήνει να εννοηθεί ότι είμαι τουλάχιστον ελαφρώς χαριτωμένη, αλλά σε παραπλανεί. Σε σύγκριση με τις κομψές, σχεδόν αρμονικές κινήσεις της Alice, είμαι λίγο-πολύ κοντά στ πρώτο ατύχημα αθάνατου που περιμένουν να συμβεί - και γι 'αυτό η Alice αποφάσισε να αφιερώσει όλη τη μέρα ώστε να μου δώσει ένα μάθημα ... ή δέκα για το πώς να είμαι πιο "σικ" ...όπως της αρέσει να το αποκαλούμε. Για να είμαι σικ, θα έπρεπε να ντυθώ σικ. Λόγια της Alice, όχι δικά μου. Για το μάθημα, η Alice με ανάγκασε να φορέσω ένα κρεμ, μεταξένιο, μακρύ, αυτοκρατορικό και στενό στη μέση φόρεμα με μαύρη δαντέλα. Δεν μου άρεσε το φόρεμα, αλλά λάτρεψα την αντίδραση του Edward όταν μπήκε στην αίθουσα. Το γλυπτό σαγόνι του έπεσε ελαφρώς και τα καραμελωμένα μάτια του μεγάλωσαν μαζί με την αμηχανία της έκφρασης του. Ωστόσο, η Alice διάλυσε τη σύγχυση βιαστικά. "Όχι Edward, δεν σχεδιάζουμε κι άλλο γάμο για εσένα και τη Bella. Δεν πέρασε και πολύς καιρός από τότε. Θα περιμένω λίγο ακόμη πριν αρχίσω τις ετοιμασίες για κάποιον άλλο γάμο." Υπέροχα. Η Alice είναι ασταμάτητη. Δεν είμαι λάτρης των μεγάλων γιορτών, αλλά ένας δεύτερος γάμος με τον Edward δεν φαίνεται σαν το χειρότερο πράγμα που θα μπορούσε να συμβεί. Ίσως μια μέρα. Μάλλον σύντομα, αν η Alice δεν έχει αντίρρηση. Το πρόσωπο του Edward ξαναπήρε την κανονική τέλεια όψη που έχει. Τα μάτια του παρέμειναν μεγαλύτερα από το κανονικό και φαινόταν να είναι κολλημένα σε μένα. Νόμιζα ότι προσπαθούσε να μου πει ότι ήθελε να μου μιλήσει κατ 'ιδίαν, αλλά με διαβεβαίωσε το αντίθετο.«Είσαι όμορφη Bella. Τέλεια. Και για να το καταλάβουν όλοι εδώ μέσα θα ήθελα να σε παντρευτώ εκατό φορές. Alice,μην αλλάξεις τον τέλειο άγγελο μου πάρα πολύ, σε παρακαλώ. Την αγαπώ όπως είναι. Την αδεξιότητα της και τα πάντα." Χαμογέλασε πλατιά και στη συνέχεια εξαφανίστηκε μέσα στο δωμάτιο με το άσπρο πιάνο και άρχισε να παίζει μια όμορφη μελωδία. Η Alice του φώναξε. "Ω Edward, αν η αθανασία δεν ήταν αρκετή για να κατευνάσει την αδεξιότητα της Bella είμαι σίγουρη ότι δεν έχει καμία τύχη. Έχει ακόμα πλάκα να προσπαθώ, όμως. " Ξαφνικά ένιωσα σαν μια από αυτές τις κούκλες που έχουν μια σειρά διαφορετικών σετ ρούχων. Από αυτές που έχουν αξεσουάρ όπως φανταχτερά μαργαριτάρια και πολλά ζευγάρια παπούτσια. Πρέπει να κάνω μια διανοητική σημείωση για να πάρω μερικές από αυτές τις κούκλες για την Alice. Ίσως με απολύσει αν έχει να ασχολείται με τόσες πολλές κούκλες. Το πρώτο μας μάθημα λεγόταν "Κομψό Περπάτημα." Οφείλω να ομολογήσω, ότι μετά από μερικές ενδείξεις από την Alice, στέκομαι πραγματικά άνετα στα πόδια μου. Ήταν σίγουρα δύσκολο για την προσαρμογή στο σαν βράχο σώμα μου. Είναι σκληρότερα και βαρύτερα από ποτέ - συν τη δύναμή μου φυσικά που ακούγεται γδούπος όταν περπατάω. Η Alice μου έμαθε να έχω μεγαλύτερη επίγνωση της κάθε κίνησης μου, να σκέφτομαι κάθε βήμα σαν να περπατάω σε ευαίσθητο, εύθραυστο έδαφος. Μέχρι στιγμής, φαίνεται να λειτουργεί. Ο Emmet δεν με αποκαλεί "πυροβολημένο βρικόλακα" πλέον. Μετά την ολοκλήρωση ορισμένων μαθημάτων, έφτασε τελικά το τελευταίο μάθημα για μας. "Πώς να ντύνεσαι κομψά σύμφωνα με το σωματότυπό σας." Δεν ξέρω αν η "κρύα σκληρή πέτρα» ήταν ένα είδος σωματότυπου, αλλά στο τέλος έμαθα πώς να αντιστοιχίζω τα παπούτσια με το κατάλληλο τζιν. Αφού τελείωσε με μένα, η Alice σκέφτηκε ότι πρέπει να ξεκινήσει με τη Renesmee. Φοβάται ότι η Nessie θα γίνει "αδέξια μόδας" από τη στιγμή που θα ωριμάσει. Και πάλι, τα λόγια αυτά, δεν είναι δικά μου. Ένιωθα λίγο άσχημα για την κορούλα μου, αλλά της αρέσει να είναι με τη θεία της, την Alice. Εκτός αυτού, μόλις πάρω στην Alice αυτές τις κούκλες, η Nessie θα σωθεί. Ας ελπίσουμε! Ο Edward ήταν πίσω στο σπιτάκι μας από τη στιγμή που Alice τελείωσε μαζί μου κι έτσι πήγα πίσω για να είναι μαζί του, ακόμη φορώντας το μεταξένιο φόρεμα μου. Μέχρι τότε, η Alice μου είχε κάνει μπούκλες και είχε βάλει ένα λευκό λουλούδι στο στέμμα το οποίο έπλεξε γύρω από το κεφάλι μου. Ο Edward ήταν κάτι περισσότερο από ικανοποιημένος ... Θα γράψω πάλι σύντομα. -Bella.
Ολόκληρο το σώμα μου ήταν παγωμένο-με εξαίρεση το μυαλό μου που ταξίδευε με εκατομμύρια μίλια ανά ώρα. Η νέκρα στο κορμί μου πάλευε με την οργή, τοποθετώντας με σε μια ομίχλη-σαν σύγχυση. Στεκόμουν ακόμα ακίνητη, τα χείλη μου τεντώθηκαν πάνω από τα δόντια μου για μισό δευτερόλεπτο πριν η αγανάκτηση κερδίσει. Δεν είχα ευκαιρία να κοιτάξω τον Edward, αλλά μπορούσα να ακούσω το γρύλισμα και να αισθανθώ την αγανάκτησή του.
Η Renesmee, προς έκπληξή μου, διασκέδαζε αλλάζοντας ρούχα με την Alice. Λάτρευε να δοκιμάζει τα φορέματα που της ήταν υπερβολικά μεγάλα και τα τακούνια που μόλις και μετά βίας μπορούσε να σταθεί. Η Nessie αν και είναι ντροπαλή, ανοίγεται πραγματικά όταν είναι γύρω στην Alice. Γελάει πολύ και η φωνή της γίνεται πιο ζωηρή από το κανονικό. Τα μάτια της ανοίγουν πάντα πλατιά με μεγάλη περιέργεια ενώ η Alice εξηγεί τη διαφορά μεταξύ των πραγματικών και των ψεύτικων ετικετών μόδας και άλλα συναφή θέματα. Είμαι εξαιρετικά ευγνώμων που έχω γύρω μου άτομα, να προσφέρουν στη Renesmee τα πράγματα που εγώ δεν μπορώ. Η Alice θα είναι πάντα εκεί γι 'αυτήν αν ποτέ χρειαστεί συμβουλές μόδας. Είναι καλό να έχω τον Emmet γιατί μπορεί να τη διδάξει αθλήματα ... ή τουλάχιστον να προσπαθήσει. Η Rosalie μπορεί να την διδάξει πώς να διορθώσει τα αυτοκίνητα και ο Jasper πολλά για θέματα ιστορίας. Δεν μπορώ να ξεχάσω τον Jacob, φυσικά. Είναι πάντα εκεί για να κρατήσει τη Nessie προστατευμένη και να την κάνει να αισθάνεται το πιο αγαπητό από όλα τα δίχρονα του κόσμου, λίγο πολύ. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω μια καλύτερη οικογένεια για να βοηθήσει εμένα και τον Edward να φροντίσουμε την κορούλα μας. Είναι πολύ τυχερή ... όπως κι εμείς. Η Alice είχε φέρει τη Renesmee πίσω στο σπίτι μας μετά το παιχνίδι τους. Φορούσε ακόμα ένα μαύρο φόρεμα που ήταν πάρα πολύ μεγάλο γι 'αυτήν, καθώς και ένα όμορφο σετ μαργαριταριών στο σχεδόν ημιδιάφανο λαιμό της. Ο Edward αγκάλιασε τη Nessie και την πήγε στο δωμάτιό της για να φορέσει την αγαπημένη πιζάμα και να ετοιμαστεί για ύπνο. Αφού έφυγε η Alice, μπήκα στο δωμάτιο της Nessie μαζί με τον Edward για να της διαβάσουμε μερικές ιστορίες, πριν λαγοκοιμηθεί. Η Renesmee ήταν ήδη σε βαθύ ύπνο έως ότου ήρθε ο Jacob. Είπε ότι ήθελε να δει τη Nessie πριν πάει για ύπνο. Ήταν πολύ αργά, αλλά ρώτησε αν μπορούσε να μείνει για να την προσέχει. Αυτό, δεν είναι ασυνήθιστο για τον Jacob. Όταν αισθάνεται την ανάγκη να τη δει το κάνει χωρίς να σκέφτεται τίποτα. Έρχεται συχνά στη μέση της νύχτας μόνο και μόνο για να την παρακολουθήσει να κοιμάται. Κάθεται δίπλα στο κρεβάτι της και μερικές φορές τον πιάνουμε να βρυχάται ακόμα και σε εκείνη. Μου θυμίζει κάποιον. Ο Edward κι εγώ δεν είχαμε κυνηγήσει για μέρες και ήμασταν κάπως αδύναμοι από τη δίψα μας. Δεδομένου ότι ο Jacob ήταν ήδη με τη Nessie, βλέποντας τη να κοιμάται, μας ρώτησε αν μπορούσε να μείνω λίγο ακόμα για να την παρακολουθήσει, ενώ εμείς βγήκαμε για κυνήγι. Το κυνήγι μας ήταν ήσυχο, όπως συνήθως. Στην πραγματικότητα, ήταν λίγο-πολύ εύκολο. Τα ελάφια βγαίνουν πιο κοντά στην άκρη του δάσους τη νύχτα, έτσι δεν χρειαζόταν καν να πάμε βαθιά στο δάσος. Πήρα το ελάφι μου πρώτη. Ο Edward με αφήνει να πηγαίνω πρώτη κι έτσι μπορεί να με παρακολουθεί. Νομίζει ότι είναι διασκεδαστικό. Δεν νομίζω ότι θα συνηθίσει ποτέ να με βλέπει να επιτίθεμαι και να στραγγίζω το αίμα από το θήραμα μου. Μόλις τελείωσα, ο Edward επιτέθηκε στο ελάφι του τόσο γρήγορα που σχεδόν τα έχασα. Ήταν διψασμένος. Το δάσος ήταν ήσυχο. Ο Edward περπάτησε γρήγορα προς εμένα, τότε έσκυψε και πίεσε τα όμορφα, πέτρινα χείλη του πάνω στην κορυφή του κεφαλιού μου. Είμαι ακόμα, εντελώς ανάρπαστη με την τελειότητα του. Όταν είναι κοντά μου, νιώθω σαν να θέλω να τον έχω ακόμη πιο κοντά μου από ό, τι είναι δυνατόν. Θέλω εντελώς να πιέσω το σώμα μου, και να καλύψω κάθε κενό αέρα που υπάρχει ανάμεσά μας. Αισθάνομαι εγωίστρια. Θέλω να περάσω την αιωνιότητα με αυτό τη θεόσταλτη αγαλματώδης ομορφιά, θέλω ακόμη περισσότερα. Έσκυψα και τον φίλησα, διώχνοντας τις εγωιστικές σκέψεις από το κεφάλι μου. Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι αυτή η γαλήνια, όμορφη στιγμή θα έπρεπε να ακολουθηθεί από μια κόλαση. Το υψηλό ουρλιαχτό του Jacob ήταν σχεδόν εκκωφαντικό. Ολόκληρο το σώμα μου ήταν παγωμένο-με εξαίρεση το μυαλό μου που ταξίδευε με εκατομμύρια μίλια ανά ώρα. Η νέκρα στο κορμί μου πάλευε με την οργή, τοποθετώντας με σε μια ομίχλη-σαν σύγχυση. Στεκόμουν ακόμα ακίνητη, τα χείλη μου τεντώθηκαν πάνω από τα δόντια μου για μισό δευτερόλεπτο πριν η αγανάκτηση κερδίσει. Δεν είχα ευκαιρία να κοιτάξω τον Edward, αλλά μπορούσα να ακούσω το γρύλισμα και να αισθανθώ την αγανάκτησή του. Από τη στιγμή που ήμασταν αρκετά κοντά στο σπίτι, ο Edward θα μπορούσε να διαβάσει το μυαλό του Jacob και να επιβεβαιώσει το βαθύτερο φόβο μου. "Είναι η Nessie." Η φωνή του έσπασε με το όνομά της. Η κοκκινόμαυρη γούνα του Jacob στεκόταν στο τέλος, τα δόντια του ήταν εκτεθειμένα και έτριζαν πιο δυνατά από ό, τι νόμιζα ότι ήταν δυνατό. Αποσπάστηκα από την ομιχλώδη κατάσταση μου που έμοιαζε για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα για να απαιτήσω από Edward να μου πει τι σκεφτόταν ο Jacob. Ήθελα να επαναλάβει αυτά τα λόγια και να τα καταπιεί, μόλις τα ξεστομίσει."Είναι η Nessie. Κάποιος την έχει. Έχει φύγει ... " -Bella
Το σαγόνι μου ήταν σφιγμένο, τα μάτια μου παγωμένα στο έδαφος. Για πρώτη φορά από τότε που είχα μεταμορφωθεί σε δυνατή νεογέννητη, ένιωθα αδύναμη. Πιο αδύναμη κι από θνητό. Τα χέρια μου τυλίχτηκαν σε γροθιές, σφιγμένα και ανίκανα να χαλαρώσουν. Δεν μπορούσα να κουνηθώ. Τα πόδια μου ήταν στερεωμένα στο έδαφος. Ακόμα κι αν ήθελα να καταρρεύσω και να σωριαστώ δεν μπορούσα. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Η φωνή του αντανάκλασθηκε στο αυτί μου, αόριστα. Η φωνή ενός αγγέλου. Ήταν ήρεμη, ακόμα και με έναν τόνο ανησυχίας σε αυτή. Δεν μπορούσα να καταλάβω λέξη από όσα έλεγε, όμως. Σε απόσταση που μπορούσα να ακούσω μετά βίας μια απάνθρωπη φωνή. Ακουγόταν σαν τσιριχτό κλάμα. Ήταν σταθερό, δε σταματούσε. Μέσα σε δευτερόλεπτα το κλάμα διπλασιάστηκε, μετά τριπλασιάστηκε. Οι αγγελικές φωνές καταπνίγονταν από ουρλιαχτά. Σωστά… ουρλιαχτά. Ένιωσα ολοκληρωμένη μόλις συνειδητοποίησα ότι η απάνθρωπη φωνή ήταν του Jacob και ότι είχε τουλάχιστον άλλους δυο λύκους μαζί του. Ένιωσα σαν παιδί που προσπαθεί να καταλάβει τους βασικούς ήχους. Είχα μόνο τη μισή επίγνωση της ταχύτητας που είχαμε και ότι ήμουν καλά δεμένη στην πλάτη του Edward. Τα δέντρα που φαίνονταν τόσο φωτεινά και ζωηρά όταν ήμασταν για κυνήγι τώρα έμοιαζαν θολά, σχεδόν παράξενα. Δεν ξέρω πώς κατέληξα στην πλάτη του Edward. Τα χέρια μου ήταν σφιγμένα ακόμα σε γροθιές, το σαγόνι μου ήταν άκαμπτο. Αναγνώρισα το μεγάλο άσπρο σπίτι. Θυμόμουν ακόμη ότι ζούσα εκεί. Τα πράγματα άρχισαν να έχουν νόημα και πάλι, σχεδόν. Μπορούσα να ακούσω τη φωνή του Edward πιο ξεκάθαρα τώρα. Ήταν βελούδινη, άψογη. Κάθε λέξη χυνόταν έξω τόσο ομαλά. Είχε προσαρμόσει τον τόνο της φωνής του με κάθε λέξη, καθιστώντας τη μελωδικά, αρμονικά. "Carlisle, η Renesmee έχει φύγει. Κοιμόταν ... τότε ... Δεν μπορώ να σου εξηγήσω. Πρέπει να τη βρούμε. Σας παρακαλώ όλους, να ξεκινήσετε την αναζήτηση παντού. Θα συνεχίσουμε μέχρι να τη βρούμε. Δε με νοιάζει πόσο καιρό θα πάρει ή πόσο μακριά πρέπει να πάμε." Το πρόσωπο του Edward έμοιαζε κάπως πιο χλωμό από ποτέ. Ένας τέλειος λευκός καμβάς. Τα λόγια του, ωστόσο, δεν φαίνονταν αρμονικά. Κοίταξα τον Edward με δυσπιστία. Δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί έλεγε κάτι τέτοιο στον Carlisle. Προσπαθούσε να παίξει κάποιο αρρωστημένο αστείο στους υπόλοιπους Cullen; Φαίνονταν όλοι φοβισμένοι, υπερβολικά. Είχαν φύγει όλοι, από την πόρτα ακαριαία. Ένιωθα άσχημα γι 'αυτούς και φοβόμουν τον Edward. Τον κοίταξα και μπορούσα να αισθανθώ ότι η έκφραση του προσώπου μου είχε συννεφιάσει απο φόβο. Φαινόταν θυμωμένος. Πολύ θυμωμένος για να αστειεύεται. Ίσως δεν ήταν, έπαιζε ένα κόλπο για τους Cullen. Τα λόγια του Edward αντήχησαν στο κεφάλι μου. "Είναι η Nessie. Κάποιος την έχει. Έχει φύγει ... "" Είναι η Nessie. Κάποιος την έχει. Έχει φύγει ... "" Είναι η Nessie. Κάποιος την έχει. Έχει φύγει ... "" Είναι η Nessie. Κάποιος την έχει. Έχει φύγει ... "" Είναι η Nessie. Κάποιος την έχει. Έχει φύγει ... "" Είναι η Nessie. Κάποιος την έχει. Έχει φύγει ... "" Είναι η Nessie. Κάποιος την έχει. Έχει φύγει ... " Όλα πέρασαν μπροστά από τα μάτια μου. Είδα την Alice να φέρνει τη Nessie πίσω στο σπίτι για ύπνο, τον Edward και εμένα να της διαβάζουμε δύο ιστορίες, ενώ η ίδια αποκοιμόταν, ο Jacob ερχόταν να τη δει να κοιμάται, όσο ο Edward και εγώ κυνηγούσαμε. Θυμήθηκα ακόμη τα απαλά, κρυστάλλινα χείλη του Edward να πιέζονται πάνω στο κεφάλι μου αφού έχουμε τελειώσει το κυνήγι. Τότε, θυμήθηκα το σχεδόν εκκωφαντικό ουρλιαχτό του Jacob. Το τελευταίο πράγμα που θυμάμαι "Είναι η Nessie. Κάποιος την έχει. Έχει φύγει ... " Επανερχόμουν. Η κατανόηση επέστρεφε. Ξυπνούσα από το λήθαργο. Μπορούσα να ακούσω τους λύκους να ουρλιάζουν απόλυτα από απόσταση. Μπορούσα ακόμη και να αναγνωρίσω ποιοι ήταν οι τρεις λύκοι. Ο Jacob, ο Seth και η Leah. Ο λήθαργος εξαφανιζόταν και όλα φαίνονταν σχεδόν πιο φωτεινά από το συνηθισμένο. Τα πόδια μου δεν ήτανι πλέον βιδωμένα στο έδαφος. Άκουγα τη φωνή του Edward απολύτως ξεκάθαρα. "Bella, είσαι εντάξει; Bella; Σε παρακαλώ Bella, πες κάτι. Οτιδήποτε. " Ήμουν έτοιμη να πω κάτι για πρώτη φορά όταν η Alice σχεδόν πέταξε από το σπίτι με πικραμένη έκφραση στο πρόσωπό της και ξεστόμισε τις λέξεις που θα με έκαναν να μεταμορφωθώ από τον ηλίθια αμνό σε ένα άρρωστο μαζοχιστικό λιοντάρι. "Είναι ο Baylor. Πιάσαμε τη μυρωδιά του, πίσω από το θάλαμο. Τον ακολουθήσαμε όσο μπορούσαμε μέσα στο δάσος ... αλλά εξαφανίστηκε. Πηγαίνουμε να χωριστούμε και να τον κυνηγήσουμε. Έχετε τα τηλέφωνα σας ανοιχτά, Bella… Edward .... "Δεν πέρασε ούτε καν μισό δευτερόλεπτο πριν η Alice βρεθεί πίσω στην πόρτα. Οργή. Θυμός. Λύσσα. Ήμουν εντελώς και αμετάκλητα κυριευμένη από αυτά τα συναισθήματα.
Οι Volturi δεν πρόκειται να σταματούσαν σε τίποτα. Η οικογένειά μας γινόταν πιο δυνατή και ισχυρή από όσο ποτέ περίμεναν και αυτό δεν τους άρεσε. Θα έκαναν τα πάντα ή για να μας καταστρέψουν είτε για να μας πάρουν κοντά τους. Οι Cullen δεν ενδιαφέρονται για τη δύναμη, όμως. Το μόνο που προσπαθούμε να κάνουμε, είναι να ζήσουμε μια σχεδόν κανονική ζωή, ευτυχισμένα. Οι Volturi ωστόσο έχουν μετατρέψει το «ευτυχισμένα» σε αδύνατο. Νόμιζα ότι είχα φτάσει στα όριά μου όσο και τη δύναμή μου με τους κακοποιούς που πυροβόλησαν τον Charlie. Αυτό το αίσθημα-ήταν διαφορετικό, όμως. Ήμουν χαμένη σχεδόν ανάμεσα στο φόβο και την ακατάπαυστη οργή. Φόβο για εκείνη. Φόβο για το ότι ίσως δεν ήταν καλά. Δεν μπορούσα να σκεφτώ έτσι, όμως. Κάθε φορά που το σκεφτόμουν, γινόμουν αδύναμη. Βιδωμένη στο έδαφος, ανίκανη να κινηθώ, να μιλήσω. Ακόμη και ο Edward – η αγάπη μου, ο άγγελός μου, η ζωή μου, δεν ήταν αρκετός για να παύσει έστω και για λίγο τη φαύλη ενέργεια, που αυξήθηκε στο χλωμό σώμα μου. Ήταν κι αυτός τυφλός από θυμό. Ή έκφραση του ήταν δυσανάγνωστη, οι γροθιές του σφιγμένες τόσο σφιχτά που ήταν κάπως πιο λευκές από το κανονικό. Πηγαίναμε στο αεροδρόμιο του Σιάτλ ταχύτερα από όσο ένα αυτοκίνητο ήταν σε θέση να τρέχει. Ο Charlie, η Alice και ο Jasper ήρθαν με τον Edward και εμένα -, ενώ η Rosalie, ο Emmet, ο Carlisle και η Esme έμειναν πίσω για να ψάξουν στο Forks και τη γύρω περιοχή για τα ίχνη του Baylor - και οποιοδήποτε άλλο μέλος των Volturi. Μόλις ήταν σίγουροι πως κανείς δεν ήταν εκεί, θα μας συναντούσαν στην Ιταλία. Οι λύκοι έπρεπε να μείνουν πίσω, για προφανείς λόγους, αλλά θα επικοινωνούσαν μαζί μας, εάν έβρισκαν τίποτα. Έπρεπε να συνθέσω τον εαυτό μου για την πτήση που ακόμη και η αθανασία δεν θα μπορούσε να την κάνει να φανεί μικρή. Στην πραγματικότητα, αυτή ήταν η μεγαλύτερη πτήση που είχα ποτέ υπομείνει. Κατά καιρούς, ένιωθα την αποσύνθεση και δεν μπορούσα να κινηθώ. Προσπάθησα να κρατάω τα μάτια μου κλειστά συνέχεια και να είμαι θετική. Έφερα στο νου μου τα καραμελέ μάτια του Edward να φωτίζονται καθώς η Nessie άπλωνε το μικρό χέρι της για να τον πει «μπαμπά." Θυμήθηκα τον Jacob και τη Nessie να πηδούν τα βράχια στην παραλία, όπως συχνά έκαναν. Χωρίς προειδοποίηση, τα χείλη μου κουλουριάστηκαν σε ένα χαμόγελο όταν θυμήθηκα τη Nessie να δαγκώνει το βραχίονα του Jacob τόσο δυνατά που το πρόσωπό του είχε μια έκφραση σαν να είχε φάει κάτι ληγμένο αρκετές μέρες. Ποτέ δεν μπορούσες να κοιτάξεις το αθώο προσωπάκι της, αυτά τα μεγάλα καστανά μάτια, τα όμορφα χρυσά μαλλιά. Είναι πραγματικά ένα θαύμα. Η σκέψη μου αναγκαστικά στράφηκε στους Volturi και φυσικά, η οργή μου έκαψε το σώμα μου, ανήμπορη να ξεφύγει. Έπρεπε να ακουμπήσω το κεφάλι μου στον ώμο του Edward και να τυλίξω το ελεύθερο χέρι μου σφιχτά γύρω από τον πέτρινο κορμό του για να κρατήσω τις σκέψεις μου μακριά από κάτι που θα μπορούσε να με ρίξει πιθανώς σε μια λυσσώδη μανία. Φοβόμουν την οργή που θα προκαλούσα αν φώναζα δυνατά - ή αν έκανα κάτι χειρότερο. Πραγματικά δεν ήξερα γιατί ήμουν ικανή. Αυτά τα συναισθήματα ήταν όλα τόσο ξένα για μένα, απρόβλεπτα. Η Alice και ο Jasper είχαν τα μάτια τους σχεδόν κολλημένα στον Charlie, που καθόταν στο παράθυρο. Ήταν ξεκάθαρο ότι το μυαλό του βρισκόταν σε αναταραχή. Για έναν νεογέννητο σαν τον Charlie, είναι συνήθως σχεδόν αδύνατο να είναι τόσο κοντά σε μια ομάδα ροδοκόκκινους, γεμάτους αίμα ανθρώπους χωρίς να τους φας και να γίνεις επικίνδυνος. Μπορούσα να δω την αγωνιώδη έκφραση του, αλλά και την αδιαφορία, κατά καιρούς. Ο Jasper του έδινε μια αίσθηση ηρεμίας. Η Alice απασχολούσε το μυαλό του συνέχεια, μέσω ερωτήσεων σχετικά με το ματς - και το ψάρεμα. Όταν η αεροσυνοδός πλησίαζε, ο Charlie έβαζε διακριτικά το χλωμό του χέρι επάνω στο στόμα και τη μύτη του, φροντίζοντας να μην αναπνέει. Αυτή κοίταζε με σύγχυση. Όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε επιτέλους, δεν μπορούσα να βγούμε από εκεί αρκετά γρήγορα. Η ουρά στο γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων ήταν πάρα πολύ μεγάλη. Δεν είχαμε άλλη επιλογή – ο Edward έκλεψε ένα μπλε χάλυβα, απόλυτα λαμπερό αυτοκίνητο που ήταν σε λειτουργία, γεμάτο με αποσκευές. Όπως τότε που η Alice έκλεψε την Porsche, ένιωθα σαν να πρέπει να φοράω ένα μαύρο δείκτη πάνω από το κεφάλι μου. Τουλάχιστον αυτό το αυτοκίνητο ήταν πιο διακριτικό. Προσπαθούσαμε να συναγωνιστούμε την ανατολή, οδηγώντας απίστευτα γρήγορα - αν και ακόμη όχι αρκετά γρήγορα. Φαίνονταν ήδη τα αρχαία τείχη και οι πύργοι που περικύκλωναν τον απότομο λόφο. Το αυτοκίνητο επιβραδύνθηκε με την απότομη άνοδο του λόφου, μόνο λίγο, αλλά αρκετά για να αισθανθούμε σαν να οδηγούσαμε πάνω σε άμμο. Οι δρόμοι μπροστά έγιναν πολύ στενοί και τα χρώματα έμοιαζαν να διεισδύουν μεταξύ τους χωρίς να ξεχωρίζει ο πλακόστρωτος δρόμος από τα πέτρινα κτίρια. Όλα αυτά μου φαίνονταν εξαιρετικά γνωστά, αλλά διαφορετικά την ίδια στιγμή. Τελευταία φορά που ήμουν εδώ, ήταν η Ημέρα του Αγίου Μάρκου και οι δρόμοι ήταν γεμάτοι και πλημμυρισμένοι από ανθρώπους και κόκκινες σημαίες. Ειρωνικό. Αυτή τη φορά όλα ήταν πολύ πιο ήρεμα, ένα τυπικό τουριστικό αξιοθέατο. Τελικά ήμασταν αρκετά κοντά έβλεπα το Palazzo dei Prioro - ένα κύμα συναισθημάτων με κατέπνιξε καθώς ο Edward με κοιτούσε με την γωνία του ματιού του. Σκεφτόταν το ίδιο πράγμα με μένα- ο πύργος του ρολογιού ήταν μια υπενθύμιση του πόσο κοντά βρεθήκαμε να χάσουμε ο ένας τον άλλο, για πάντα. Κοίταξα μακριά, ανίκανη να κατακλειστώ από άλλα συναισθήματα. Τα οράματα της Alice ήταν θολά και δυσανάγνωστα σχεδόν συνέχεια. Οι Volturi συνέχεια άλλαζαν αποφάσεις, γνωρίζοντας την ικανότητα της να βλέπει την πορεία της δράσης τους. Δεν μπορούσε να δει τη Nessie ή τον Baylor. Το κεφάλι της είχε αρχίσει να πονά από τόσα διαφορετικές και δυσανάγνωστα οράματα. Ήμασταν αρκετά μακριά μέσα στην Volterra και μπορούσαμε να τους ψάξουμε. Αφήσαμε την κλεμμένη Jaguar XP και κατευθυνθήκαμε στο πρώτο στενό που είδαμε. Ήταν σημαντικό να είμαστε διακριτικοί. Είχαμε και εναλλακτικό σχέδιο, φυσικά. Εάν οι Volturi δεν ελευθέρωναν τη Nessie, σχεδιάζαμε να αποκαλυφθούμε - ή τουλάχιστον να τους απειλήσουμε. Ήμασταν ντυμένοι άνετα, διατηρώντας το δέρμα μας καλυμμένο όσο το δυνατόν περισσότερο. Μοιάζαμε με τουρίστες – η Alice είχε ακόμη και φωτογραφική μηχανή γύρω από το λαιμό της ενώ ο Charlie και ο Jasper φορούσαν καπέλα. Δεν είχαν περάσει 10 λεπτά όταν δυο σκιές πλησίασαν, περπατώντας προς εμάς. Ο ένας ήταν εξαιρετικά μεγαλόσωμος. Τον αναγνώρισε, επίσης. Ακόμη και αν ο Edward δεν είχε μουρμουρίσει το όνομά του με σφιγμένο σαγόνι, θα είχα αναγνωρίσει τον Felix. Ο Demetri ήταν ελαφρώς λιγότερο αναγνωρίσιμος, όμως – ο μανδύας του δημιουργούσε μια σκιά που με την ανατολή του ηλίου να αντανακλά στο χλωμό δέρμα του, σχεδόν τον έκανε να μοιάζει με άδειο μανδύα. Και οι δύο κοίταξαν τον Charlie κάτω από την σκιά των κουκούλων τους με δυσκολία να γεμίζει τα χλωμά πρόσωπά τους. Ο Demetri κατευθύνθηκε προς τον Edward και ένωσε τα χέρια του στους βραχίονές του σταθερά. Ο Edward διάβαζε το μυαλό του, επικεντρωμένος, καθιστώντας αδύνατη την ανάγνωσή της έκφρασής του. Ο Charlie χρησιμοποιούσε την ικανότητά του να ηρεμήσει τους γύρω. Έχει μάθει να χρησιμοποιεί την ισχύ του μόνο σε αυτούς που επιλέγει, ευτυχώς. Το τελευταίο πράγμα που χρειαζόμουν ήταν να αισθάνομαι συμπόνια για αυτά τα ... τέρατα. Ο Felix μίλησε δυνατά ώστε όλοι να ακούσουμε ό,τι άκουγε ο Edward. "Ο Aro σας περιμένει. Πίστευε ότι θα ήσαστε περισσότεροι. Αν με ακολουθήσετε κάτω, θα σας οδηγήσω σ’ αυτόν. " Υπακούσαμε…
Αγαπημένο μου ημερολόγιο(Δεν υπάρχει άλλη επιλογή) 3 Μαρτίου 2009 Το γνωστό κατηφορικό σοκάκι μου πρόσφερε ασαφείς αναδρομές σε μια εποχή που ήμουν πιο εύθραυστη, θνητή. Ο Edward παρέμενε μπροστά μου, προστατευτικά, κρατώντας το χέρι μου συνέχεια. Είναι ακόμα τόσο προστατευτικός όπως ήταν τότε που ήμουν μια εύθραυστη θνητή. Νιώθοντας το χέρι του ραμμένο με το δικό μου ήταν το μόνο πράγμα που με απωθούσε από το να μην σπάσω τα κεφάλια των δύο ανδρών μπροστά μας και να τρέξω να βρω τη Renesmee, καταστρέφοντας όλους όσους βρεθούν στο δρόμο μου. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα που θα έθετε την εύθραυστη ζωή της σε κίνδυνο, όμως. Φτάσαμε στο τέλος του σοκακιού και προχωρήσαμε, ενώ ο Felix και ο Demetri παρακολουθούσαν, κοιτάζοντας κυρίως τον Charlie, ο οποίος ήταν διστακτικός σχετικά με τη βουτιά μέσα στη μικρή, μαύρη τρύπα που έμοιαζε με διαρροή. Ήξερε ότι δεν είχαμε επιλογή, όμως, και πήδηξε, πριν από μένα. Αφού περπατήσαμε βαθύτερα στο έδαφος και ακολουθήσαμε τον Felix, ο οποίος ανέλαβε τη θέση του καθοδηγητή, ενώ ο Demetri περπατούσε πίσω μας, μπήκαμε στο φωτεινό δωμάτιο. Θυμήθηκα αυτό το μέρος. Όχι τόσο την αίθουσα, αλλά το συναίσθημα επανασύνδεσης με τον Edward. Θυμήθηκα το αίσθημα της προστατευτικής αγκαλιάς του, όταν φοβόμαστε ότι θα ήταν η τελευταία φορά που βλέπαμε ο ένας τον άλλο. Ήμουν τόσο μπερδεμένη τότε. Τόσο φοβισμένη. Δεν φοβήθηκα αυτή τη φορά, όμως. Ούτε όταν είδα την Jane να μας περιμένει στο ασανσέρ, κοιτάζοντας τον Edward – χαμογελώντας και προκαλώντας του πόνο. Είχα απλώσει την ασπίδα μου πάνω από την οικογένειά μου, φυσικά. Ο Edward πάγωσε όπως και η Alice σηκώνοντας δυο δάχτυλα στο μέτωπό της. Είχε δει κάτι, και ο Edward διάβαζε τις σκέψεις της. Δεν μπορούσαν να πουν τίποτα, όμως, κι έτσι συνέχισαν σαν να μην συνέβαινε τίποτα. Ο Edward ένιωθε πόσο απογοητευμένη ήμουν γιατί δεν μπορούσα να δω ό,τι και η Alice κι έτσι μουρμούρισε μια γρήγορη εξήγηση με χαμηλή, απαλή φωνή που σχεδόν πνίγηκε από τα βήματα μας. "Η Nessie είναι με τον Aro. Δεν θέλουν να την βλάψουν. Η Alice βλέπει μόνο τον Aro, αλλά είπε ότι αποφάσισε να μην βλάψει τη Nessie. Θέλει απλώς να προσπαθήσει να πάρει λίγα μέλη της οικογένειάς μας στην οικογένειά τους. "Ήθελε να πει περισσότερα, αλλά ο Demetri ήταν μόλις δύο βήματα πίσω μας, επεξεργάζοντας τις υπερβολικά εμφανείς εκφράσεις μας. Οι ώμους μου ήταν κάπως λιγότερο χαλαρωμένοι, καθώς ένα μικρό μέρος της οργής που έκαιγε μέσα μου έσβησε με τα λόγια του Edward. Αναρωτήθηκα, προς στιγμήν, αν ήταν ο Jasper που δημιουργούσε μια πιο ήρεμη ατμόσφαιρα. Μόλις βγήκαμε από το ασανσέρ, βρεθήκαμε στο χώρο υποδοχής. Πίσω από το γραφείο βρισκόταν το ψηλό, σκουρόχρωμο κορίτσι, με τα πράσινα μάτια που άκουγε στο όνομα Gianna. Κούνησε το κεφάλι της και χαμογέλασε στον καθένα μας, μεμονωμένα, δίνοντας περισσότερη προσοχή στον Edward, καθώς τα μάτια της άστραψαν και παρέμειναν στο πρόσωπό του, λίγο περισσότερο από ότι στα δικά μας. Ίσως με θυμόταν. Τα μεγάλα, πράσινα μάτια της μεγάλωσαν και μισοχαμογέλασε όταν συνειδητοποίησε πως ήμουν διαφορετική αυτή τη φορά. Εκείνη ήταν ίδια, από ό, τι μπορώ να θυμηθώ. Τελικά μας συνάντησε ο Alec, που μας συνόδευσε καθώς περάσαμε την πόρτα στο μεγάλο, φωτεινό, σπηλαιώδης δωμάτιο. Ο Alec και η Jane σχεδόν διαισθητικά ένωσαν τα χέρια τους, χαμογελώντας, με τα αθώα και τόσο όμοια πρόσωπά τους. Η φωνή του Alec ήταν τόσο χαρακτηριστική και δεν νομίζω να ένιωσα τόση ένταση όταν με χαιρέτησε. Το σώμα μου πάγωσε όταν είδα τον άνδρα με τα κατάλευκα μάτια πίσω μου. Ο Aro καλωσόρισε τα καθένα από μας με ένα μαλακό νεύμα, εξετάζοντας από κοντά τον Charlie. Εξέτασα το δωμάτιο ξανά και ξανά, αναζητώντας τον άγγελό μου. Δεν την έβλεπα πουθενά. Ο Aro άρχισε να μιλά και ήταν ανακούφιση να ακούω τη φωνή του, παραδόξως. Ακουγόταν ευχάριστη, όχι αρκετά θυμωμένη για να έχει βλάψει το πανέμορφο κοριτσάκι μας. "Δεν πιστεύω ότι μου δόθηκε μια κατάλληλη εισαγωγή για τον πατέρα σου, Bella." Κίνησε το ημιδιαφανές δάχτυλό του, σιγά-σιγά προς την κατεύθυνση του Charlie, ρίχνοντας του μια ματιά για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου, και μετά ξανακοίταξε εμένα. "Αν δεν σας πειράζει, θα ήθελα πολύ να γνωρίσω το νέο μέλος της οικογένειάς σας." Ο Charlie δεν ήταν διατεθειμένος για συζητήσεις. Ήταν σχεδόν ζωηρός στην απάντησή του προς τον Aro."Δεν νομίζω ότι είναι σημαντικό αυτό τώρα. Θα έχουμε μια καλή συνάντηση μόλις η εγγονή μου επιστραφεί, ασφαλής. Και, δεν είμαι ένα νέο μέλος, ήμουν πάντα ο πατέρας της Bells »." Τα μάτια του Charlie, ακόμα κόκκινα, δεν απομακρύνθηκαν από το συγκλονισμένο πρόσωπο του Aro. "Λοιπόν, παρ’ όλ’ αυτά εγώ θέλω να σας καλωσορίσω, Charlie," απάντησε ο Aro με την αέρινη φωνή του. Μερικοί άγνωστοι βρικόλακες σχεδόν έσπευσαν στην πλευρά του Aro, αβέβαιοι για τα κίνητρά του Charlie. Τους ήταν σαφές ότι ο Charlie ήταν νεογέννητος. Τα μάτια του έλαμπαν περισσότερο από τα δικά τους. Δεν ήξερα αν ο Charlie είχε κάποιο χάρισμα πάντως αυτό καθιστούσε τους Volturi ιδιαίτερα ανήσυχους. Δεν , ένοιαζε, όμως. Άκουσα ψιθύρους και χαριτωμένα βήματα πίσω μας, αλλά ήμουν υπερβολικά συγκεντρωμένη στον Aro για να γυρίσω και να δω ποιος ήταν. Άκουσα την Alice να λέει μαλακά το όνομα του Carlisle και στη συνέχεια γύρισα για να δω την Esme, τον Emmet, τη Rosalie και τον Carlisle να καθοδηγούνται από τον Caius. Ξανακοίταξα τον Aro, ο οποίος τους καλωσόριζε όλους με ένα θερμό χαμόγελο. Ήμουν κάτι περισσότερο από ανακουφισμένη που τους έβλεπα. Νόμιζα ότι η καρδιά μου θα ξαναχτυπούσε, όταν είδα τη Renesmee να μπαίνει μέσα στην αίθουσα από μια γυναίκα. Ήθελα να τρέξω επάνω της και να την αρπάξω, αλλά συγκρατήθηκα, γνωρίζοντας ότι μία λάθος κίνηση θα μπορούσε να αποβεί μοιραία. Όλοι θέσαμε ενστικτωδώς τα χέρια μας σε γροθιές και μετακινηθήκαμε, ενώ ο Edward και η Rosalie γρύλισαν. Η Nessie άπλωσε λίγο το χέρι της και είπε το όνομα του Jacob. Της χαμογέλασα, ελπίζοντας να ανακουφίσω κάθε πιθανό φόβο και μετά της ψιθύρισα "σ 'αγαπώ". Μας κοίταξε όλους και είπε "σας αγαπώ κι εγώ." Η Rosalie άπλωσε το χέρι της στην κατεύθυνση της Nessie και της υποσχέθηκε ότι από τη στιγμή που θα γυρίζαμε πίσω στο σπίτι, θα της μάθαινε πώς να διορθώνει αυτοκίνητα. Η Nessie χαμογέλασε και στη συνέχεια, με τη μαλακή, αθώα φωνή μας είπε ότι της λείψαμε. Ο Edward της υποσχέθηκε ότι θα γυρίσει πίσω στο σπίτι μαζί μας, σύντομα. Ο Aro μας επιβεβαίωσε αυτό που ήδη γνωρίζαμε. «Δεν πρόκειται να τη βλάψουμε. Δεν ήταν ποτέ η πρόθεσή μας. Εμείς απλώς ελπίζουμε, ότι ίσως, αντί να θυσιάσετε το κοριτσάκι, είστε πρόθυμοι να θυσιάσετε κάποιο από τα πιο προικισμένα μέλη της οικογένειάς σας. "Το πρόσωπό του φαινόταν πιο σοβαρό από το κανονικό. Η φωνή του Edward ήταν ορμητική και άτονη, δίνοντας την απάντησή του."Στην πραγματικότητα, δεν είμαστε συνηθισμένοι να θυσιάζουμε κανέναν. Ό,τι έχετε κάνει και αυτό που κάνετε είναι λάθος. Είστε εδώ για να διατηρείτε την ειρήνη και δεν θέλουμε κανένα πρόβλημα μαζί σας - αλλά αν δεν αφήσετε την οικογένειά μου ήσυχη, θα κάνουμε ό, τι χρειαστεί για να μην ξαναβρεθείτε στο δρόμο μας ποτέ ξανά. " Η έκφραση του Edwrad δεν άλλαξε. Ο αριθμός των φρουρών άρχισε να αυξάνεται και δημιουργήθηκε ένα ημικύκλιο γύρω από τον Aro. Μετακινήθηκαν περισσότερο κοντά του μόλις φάνηκε ότι η υπομονή μας εξαντλήθηκε. Ήξερα ότι δεν θα είχαμε καλή κατάληξη κι όταν ο Aro ζήτησε από τον φύλακα να πάρει τη Nessie μακριά, αισθάνθηκα το σαγόνι μου να τρέμει και το άνω χείλος μου να ανεβαίνει εκθέτοντας τα δόντια μου. Την είχα δει μόνο για μια στιγμή που φάνηκε σαν μισό δευτερόλεπτο και βλέποντας τη να απομακρύνεται από αγνώστους, αυτό ήταν αφόρητο. Ο Aro άρχισε να μιλάει και πάλι με αυτοπεποίθηση, γνωρίζοντας ότι βρήκε μία αδυναμία μας. "Βλέπω ότι δεν είστε πρόθυμοι. Θα κρατήσουμε το κοριτσάκι κρυμμένο, τότε. Ίσως μπορείτε να επιστρέψετε όταν αλλάξετε γνώμη. Ο Felix και ο Demetri θα σας συνοδεύσουν έξω. Λυπάμαι πάρα πολύ για τις τελευταίες συναντήσεις μας, που σίγουρα δεν ήταν υπό τις καλύτερες συνθήκες. Ας ελπίσουμε ότι η επόμενη συνάντηση θα είναι. "Έσκυψε το κεφάλι του στον Carlisle κι ύστερα πρόσταξε τον Felix και τον Demetri να μας συνοδεύσουν. Δεν θα φεύγαμε χωρίς τη Nessie, όμως. Δεν είχα άλλη λύση. Έριξα μια γρήγορη ματιά στο Edward, στη συνέχεια, στον Charlie και έμπηξα τα δόντια μου στο λαιμό του Felix, στρίβοντας το κεφάλι του, ενώ παράτολμα έσκισα σε κομμάτια τα άλλα μέρη του σώματός του. Με την άκρη του ματιού μου έβλεπα τον Edward να πετάει τον Demetri στο πέτρινο έδαφος. Άκουγα σφυρίγματα, γρυλισμούς και βροντές - όπως και άλλους ήχους, αλλά δεν είχα χρόνο να σταματήσω για να κοιτάξω γύρω μου. Χάος, πάλι ... -Bella
Αγαπημένο μου ημερολόγιο(Σ’ ΑΓΑΠΩ) 6 Μαΐου 2009 Το χάος δεν κράτησε αρκετά. Οι Volturi και οι φύλακές τους πάγωσαν, στημένοι με τις πιο παράδοξες εκφράσεις στα πρόσωπά τους. Έμοιαζε σαν να μάχονταν μεταξύ εχθρότητας και συμπάθειας. Κι εγώ εγκατέλειψα τη μάχη. Δεν ήμουν σίγουρη αν ήταν γιατί ήθελα να δω τι σκέφτονταν ή εάν οι εκφράσεις τους με διασκέδαζαν. Κανείς δεν καταστράφηκε. Ο Felix, ωστόσο, έχει μερικά εξογκώματα από τις δαγκωματιές μου, όπως ο Jasper, που θα παραμείνουν. Μου πήρε περισσότερο από ό, τι θα έπρεπε να συνειδητοποιήσω ότι ο Charlie προκαλούσε στους Volturi συμπάθεια. Δεν ήταν σε θέση να μας βλάψουν - ακόμη και αν το επιθυμούσαν. Ο Charlie μπορεί να ελέγχει όποιον επηρεάζεται από την εξουσία του. Χρειάζεται αρκετή εξάσκηση το να μπορεί απλά να σκεφτεί το θύμα του και να αισθανθεί πολύ μεγάλη συμπάθεια ώστε να κάνει κάτι κακό. Αν οι Volturi σχεδίαζαν να βλάψουν τη Nessie, το χάρισμα του Charlie θα μπορούσε ενδεχομένως να ήταν το μόνο πράγμα που θα τους σταματήσει. Ο Aro γρήγορα συνειδητοποίησε τι συνέβαινε. Ο Charlie στάθηκε εκεί, τα μάτια του ακτινοβολούσαν λαμπρότερα από τα δικά τους - το πρόσωπό του επικεντρώθηκε. Κάθε μέλος των Volturi στο δωμάτιο γινόταν όλο και περισσότερο ήρεμο όσο περνούσαν τα δευτερόλεπτα. Η αγριότητα εξαφανίστηκε από τα πρόσωπά τους, αργά, έσταζε μακριά σαν μελάσα. Ο Aro, με ένα προσφιλές χαμόγελο στο ευαίσθητο πρόσωπό του έψαχνε τα γαλακτώδη μάτια του Charlie καθώς μίλησε. "Δεν ένιωσα ποτέ ξανά αυτή την ευαισθησία στη ζωή μου. Αισθάνομαι σαν να σας συμπαθώ όλους,’’ το χαμόγελο του αυξήθηκε. "Βλέπω ότι είστε μια χαρισματική οικογένεια. Το μόνο που ήθελα ήταν να ενταχθείτε στην ομάδα μας, για να μας βοηθήσετε να γίνουμε ισχυρότεροι. Θα ήταν τόσο ... βολικό για εσάς να έρθετε μαζί μας. Λυπάμαι που έφτασα στα άκρα στην προσπάθειά μου να σας έχουμε μαζί μας." Ο Carlisle, ο πιο λογικός από εμάς - και αυτός που γνωρίζει καλύτερα τον Aro άρχισε να μιλά, κρατώντας το χέρι του, μόλις λίγο μπροστά από τον εαυτό του. "Aro, ελπίζω να ξέρεις ότι σίγουρα δεν δημιούργησα την οικογένεια μου με την ελπίδα ότι θα είναι πιο ισχυρή από ό, τι η δική σου. Δεν ήταν ποτέ η πρόθεσή μου. Ωστόσο, κάνουμε έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο ζωής από ό, τι κάνετε. Θα ήταν ενάντια από ό, τι πιστεύουμε το να ενταχθούμε στην οικογένειά σας. Ελπίζω ότι καταλάβετε. "Έκανε μια παύση για λίγο, δίνοντας στον Aro την ευκαιρία να αφομοιώσει όλα όσα είπε, στη συνέχεια, άρχισε και πάλι. «Θέλω να ξέρετε ότι αν ποτέ χρειαστείτε τη βοήθειά μας, θα είμαστε εκεί. Όχι ως μέλη της οικογένειά σας, αλλά αν μας χρειαστείτε για να σας βοηθήσουμε, θα έρθουμε. Ούτε κι εμείς θέλουμε να εκτεθεί το είδος μας. Έτσι, εάν ποτέ χρειαστείτε βοήθεια να είστε βέβαιοι ότι εμείς θα χαρούμε να βοηθήσουμε ... αρκεί να μας επιστρέψετε το κορίτσι, ασφαλές και σώο. " Ο Aro παραξενεύτηκε λίγο, λες και ο Carlisle του είχε υπενθυμίσει ότι είχαν τη Renesmee. Ένευσε σε έναν από τους φρουρούς του να έρθει σ 'αυτόν, στη συνέχεια, ζήτησε να του τη φέρουν. Δάγκωνα το κάτω χείλος μου νευρικά, ελπίζοντας ότι ο Charlie θα συνέχιζε με το χάρισμά του. Με το ρυθμό αυτό, θα μπορούσαμε να πάρουμε ό,τι θέλαμε από αυτούς. Είχα μόνο ένα πράγμα στο μυαλό μου, όμως. Ήθελα την τέλεια, όμορφη κόρη μου πίσω στην αγκαλιά μου, ασφαλή. Η φρουρός εγκατέλειψε την αίθουσα και ήταν πίσω πριν να έχω καν την ευκαιρία να κοιτάξω το σημείο όπου στεκόταν. Η όμορφη Nessie μου ήταν στην αγκαλιά της. Ήμουν απογοητευμένη, όμως. Την ήθελα στη δική μου αγκαλιά. Ήθελα να είναι στο σπίτι με τον Edward και εμένα. Ήθελα να παρακολουθώ τον Edward να της τραγουδά για να κοιμηθεί, με την αγγελική φωνή του χαλαρωτική, παρασύροντας την μακριά με ένα μικρό χαμόγελο στο πρόσωπό της. Ο Aro και η φρουρός συζήτησαν για μια στιγμή. Ο Edward άκουγε τι έλεγαν και το πρόσωπό του φωτίστηκε αργά με κάθε σκέψη που περνούσε από το μυαλό του Aro. Κοίταξα τον Edward, διευρύνοντας τα μάτια μου, σηκώνοντας ένα φρύδι περίεργα. Πήρε την υπόδειξη και μουρμούρισε μια γρήγορη περίληψη ήρεμα "Ο Aro θέλει να επιστρέψει τη Nessie σε εμάς. Έχει μόνο έναν όρο. "Σταμάτησε να μιλάει πριν μου πει τον όρο. Ευχαριστώ, Edward. Τα μάτια μου πηγαινοέρχονταν μεταξύ του Aro και του Edward, αυξάνοντας την αγωνία, ελπίζοντας ότι ο Edward θα συμπλήρωνε την ατελή του πρόταση. Αλλά δεν το έκανε. Δεν τον πίεσα, αν και μόλις είδα να στέλνει ένα φιλί στη Nessie. Έμοιαζε τόσο τέλειος. Τόσο ερωτεύσιμος. Περίμενα με ανυπομονησία τον Aro να μιλήσει, ελπίζοντας όλο και περισσότερο ότι ο όμορφος μικρός μου άγγελος που βρισκόταν στην αγκαλιά της φρουρού θα ήταν σύντομα ελεύθερος να έρθει στο σπίτι μαζί μας. Η Alice στάθηκε δίπλα μου, πιάνοντας το χέρι μου, επίσης ανυπόμονη όσο περνούσε το κάθε δευτερόλεπτο. Φοβόμαστε περισσότερο ότι ο Charlie δε θα μπορούσε να συνεχίσει. Ποτέ δεν το είχε χρησιμοποιήσει και έμοιαζε σαν να είχε πονοκέφαλο. Είτε αυτό, είτε ήταν ταραγμένος. Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα έπρεπε να βιαστούμε, μόνο σε περίπτωση. Έβηξα δυνατά ώστε να τραβήξω την προσοχή του Aro. Σήκωσε το κεφάλι του για να δει από που προερχόταν ο θόρυβος, ένα χαμόγελο σιγά σχηματίστηκε στο πρόσωπό του και τελικά μίλησε. "Ζητώ συγγνώμη για την αναμονή, αγαπητοί φίλοι μου." Έκανε νόημα στη φρουρό να φέρει τη Nessie απέναντί μας και άρχισε ξανά. «Θέλω να ξέρετε ότι πραγματικά δεν θα τη βλάψω. Μάλλον ήμουν λίγο εγωιστής και γι 'αυτό ζητώ συγγνώμη. Θα σας δώσω το κορίτσι πίσω αμέσως, υπό έναν όρο. "Φοβόμουν να ακούσω τον όρο, ιδίως επειδή δεν συμπεριλαμβανόταν στη σύντομη περίληψη του Edward. "Θα σας δώσω το κορίτσι εάν συμφωνήσετε να μας βοηθήσετε όποτε σας ζητήσουμε τη βοήθειά σας ... ειδικά τα χαρίσματά σας. Βλέπετε, με τα χαρίσματά σας, θα είμαστε πολύ πιο επιτυχής στο να διατηρούμε το είδος μας φυλαγμένο. Αν συμφωνήσετε με αυτό, τότε η κοπέλα θα σας επιστραφεί." Τα κόκκινα, θολά μάτια του κινήθηκαν αργά αυτή τη φορά, μεταξύ της Nessie και του Carlisle. Όλοι κοιταχτήκαμε μεταξύ μας και ο Edward διάβασε τις σκέψεις όλων, εκτός από το δική μου - αλλά γνώριζε ήδη την απάντησή μου. Θα έκανα τα πάντα για να έχουμε τη Renesmee πίσω. Όλοι οι άλλοι συμφώνησαν, επίσης. Ο Edward ψιθύρισε κάτι σύντομα στον Carlisle, ο οποίος πέρασε τότε το μήνυμα πίσω στην Aro. "Όπως είπα και προηγουμένως, θα σας βοηθήσουμε σε ό,τι μας χρειαστείτε. Ποτέ δεν θα γινόμασταν εχθροί σας. " Η φωνή του Carlisle ήταν απότομη σε αντίθεση με το χαμόγελό του. Πριν προλάβει να πει οτιδήποτε άλλο, ο Aro τον προειδοποίησε για τις συνέπειες της συμφωνίας. "Ξέρετε, αγαπητοί Carlisle και φίλοι μου, ότι μπορεί να χάσετε ένα μέλος της οικογένειας στην προσπάθειά σας να βοηθήσετε. Συνέχεται. " Έριξε τα γαλακτώδη μάτια του στο έδαφος για μια στιγμή. "Κατανοούμε, Aro." Η φωνή του Edward ήταν σαν βελούδο και ήταν μια σαφής ένδειξη ότι κι αυτός γινόταν ανυπόμονος, ανήσυχος. Ήμουν συγχυσμένη όταν ο Edward κοίταξε πίσω στον Charlie και του ζήτησε να ελευθερώσει την εξουσία του. Ο Charlie ήταν συγκεχυμένος αλλά το έκανε. Υπέθεσα ότι ο Edward αισθάνθηκε ασφαλέστερα τώρα που έγινε η συμφωνία- και ήθελε να βεβαιωθεί ότι θα τηρήσουν το λόγο τους. Θα ήταν ανώφελο να έχουν συμφωνήσει σε κάτι, κάτω από την επιρροή του Charlie και να αλλάξουν γνώμη μόλις αυτή κατευνάσει. Τα πρόσωπα όλων έμοιαζαν σκληρότερα ξαφνικά. Άκουσα μάλιστα μερικά σφυρίγματα. Το πρόσωπο του Aro ήταν ακόμα χαρούμενο και ζήτησε από τη φρουρό να στείλει τη Nessie στην αγκαλιά μου. Φρόντισα να μην τη σφίξω πολύ, αν και ήταν δύσκολο. Όλοι μαζευτήκαμε γύρω της, αγκαλιάζοντάς την ένας-ένας. Φίλησα την κορυφή του κεφαλιού της πολλές φορές περισσότερο από ό, τι μπορώ να υπολογίσω. Ο Edward την άρπαξε από τα χέρια μου για να της πει τα τραγούδια που επρόκειτο να της τραγουδήσει από τη στιγμή που θα γυρίζαμε πίσω στο σπίτι. Η Esme αγκάλιασε σφιχτά τη Renesmee ενώ ο Edward και εγώ πήγαμε να ευχαριστήσουμε τον Aro, ο οποίος ήταν αμήχανος με την αντίδρασή μας για τη μισή άνθρωπο κόρη μας. Μετά είπε αντίο σε καθένα από εμάς, ζήτησε από τη Jane και τον Alec να μας συνοδεύσει. Ο Alec προσπάθησε να πιάσει συζήτηση με τον Charlie στην πορεία. "Αυτό το χάρισμα είναι φοβερό. Πραγματικά, αισθάνθηκα σαν να ήμουν ανίκανος να βλάψω άνθρωπο, παρά τη δίψα μου." Ο Charlie δεν είχε όρεξη για κουβέντα. Ο Jacob μας καλωσόρισε πίσω στο σπίτι, κουλουριασμένος στο πάτωμα δίπλα από το κρεβάτι της Nessie, κλαίγοντας. Έμοιαζε πολύ μεγάλος για να κάθεται σε μια τέτοια ευάλωτη θέση. Όταν είδε ότι Nessie ήταν μαζί μας σηκώθηκε αμέσως και ορκίζομαι ότι εξαφανίστηκε η μικρή λακκούβα των δακρύων από την πλευρά του προσώπου του. Η Nessie ήταν στην αγκαλιά του, γελώντας, με το μικροσκοπικό χέρι της να τοποθετείται απαλά στο μάγουλό του. Του έδειχνε όλα όσα συνέβησαν μέσα από τις σκέψεις της. Το πρόσωπό του ήταν σαν να παρακολουθούσε μια ταινία σε fast forward και οι εκφράσεις του άλλαζαν συνεχώς καθώς του έδειχνε κι άλλα. Η Nessie πήρε το χέρι της από το μάγουλό του, κοίταξε στο κοκκινόμαυρο πρόσωπό του και είπε "σ 'αγαπώ" πριν χασμουρηθεί και ρίξει το κεφάλι της στον ώμο του. "Σ 'αγαπώ κι εγώ, Nessie." Το πρόσωπο του Jacob ήταν γεμάτο ανακούφιση. -Bella
«Δεν έχω δει ταλέντο τόσο ελπιδοφόρο από τότε που βρήκαμε την Jane και τον Alec. Μπορείτε να φανταστείτε τις δυνατότητες της όταν γίνει μια από εμάς;» -Aro Ο Jacob δεν έχει φύγει από το πλευρό της Nessie εδώ και ημέρες, παρά μόνο για να πάει στο σπίτι να αλλάξει ρούχα και να κάνει περίπολο με τον Billy και την αγέλη περιοδικά. Ήταν χαμένος χωρίς εκείνη. Όλοι ήμαστε χαμένη χωρίς εκείνη. Κάθε ένας από εμάς ξεχωριστά κατηγορούσε τον εαυτό του για όλα όσα συνέβησαν. Τώρα, όμως, ξέρω ότι θα συνέβαινε πάση θυσία. Οι Volturi ήταν απελπισμένοι για μας. Απελπισμένοι για να γίνουμε μέλος της οικογένειας τους. Ο Edward, η Nessie και εγώ περνάμε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου μας στο καλύβα, προσέχοντας τη Renesmee - με τη βοήθεια του Jacob, φυσικά. Ήμουν κάπως σαστισμένη όταν άκουσα τη Nessie να λέει πως της αρέσει ο Aro. Πήγε μέχρι και στο δωμάτιό του και βγήκε με το ανεκτίμητο, επιδεικτικό περιδέραιο που μου έστειλε, ως δώρο γάμου, ταλαντεύοντας το μέσα στα μικροσκοπικά δάχτυλά της. Κάποια στιγμή, έβαλε το λεπτό της χέρι στο μάγουλό μου και μου έδειξε το χαρωπό πρόσωπο του Aro. Αναμενόμενο ... σε σχέση με το πόσο ύπουλος είναι ο Aro. Η Rosalie, η οποία βρισκόταν εκεί κοντά,ανατρίχιασε στην αναφορά του ονόματός του Aro, άρπαξε το περιδέραιο από το χέρι της Renesmee και το πέταξε, με μεγάλη δύναμη, από την μπροστινή πόρτα της καλύβας. Ούτε η Rosalie λατρεύει τον Aro. Δεν ξέρω κατά πόσο θα είχαν ξεφύγει τα πράγματα αν δεν ήταν ο Charlie. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που μας σώζει από τους Volturi από τότε που μεταμορφώθηκε. Εντυπωσιακό! Δεν ξέρω τι είναι πιο εντυπωσιακό, όμως, ο Charlie που μας έσωσε από τους Volturi - ή ο Charlie που θέλει να συνεχίσει κάποιου είδους σχέση με την Sue Clearwater. Η αγέλη αποφάσισε να αποφύγει την αφήγηση της μεταμόρφωσης του Charlie στη Sue. Είδαν πως το πρόσωπό της φωτίστηκε όταν θα τον έβλεπε και πώς αιχμαλωτίστηκε από τον ίδιο. Δεν ήθελαν να τη βλάψουν. Δεν ήθελαν να την τρομάξουν. Όλοι μαζί συνθέσαμε μια ιστορία όπου ο Charlie αρρώστησε και ζήτησε να μείνει με τον Δρ Cullen έως ότου γίνει καλύτερα. Ήθελε να επισκεφθεί τον Charlie, φυσικά, έτσι η αγέλη της είπε πως ο Charlie είχε μια εξαιρετικά μεταδοτική ασθένεια στους ανθρώπους. Ο Charlie επιθύμησε τη Sue, όμως. Προς έκπληξη όλων μας, αυτός ήταν που τη ζήτησε. Πρώτα άρχισε να φλυαρεί ακατάπαυστα, κάνοντας τη μια ερώτηση μετά την άλλη. Θα έλεγα ότι έμοιαζε να ανακρίνεται από τις μονές και διπλές απαντήσεις του. «Ναι ... Mμ ... είμαι μια χαρά ... μην ανησυχείς.» Όταν ο Charlie είπε στη Sue πως ήθελε να τη δει, λίγο πριν αφήσει το ακουστικό, πάγωσα για λίγο, μην ξέροντας τι να σκεφτώ. Είναι περίεργο πώς δεν είχα κανένα πρόβλημα θέτοντας συνεχώς σε κίνδυνο τον Edward κι εμένα, όταν ήμουν άνθρωπος, αλλά η σκέψη του Charlie να συναντά μια θνητή με τρομοκρατεί. Ίσως είναι επειδή γνωρίζω ότι η Sue και ο Charlie δεν μπορούν να γίνουν αυτό που ο Edward και εγώ είμαστε. Ίσως είναι επειδή ξέρω ότι κάποιος θα μπορούσε να καταλήξει τραυματισμένος - όχι μόνο σωματικά, αλλά και ψυχικά, πάρα πολύ. Ίσως επειδή η Sue είναι μέλος της οικογένειας των λυκανθρώπων, το οποίο αναμφίβολα θα ήταν λάθος σε τόσα πολλά επίπεδα. Κατόπιν πάλι, ποια είμαι εγώ να πω τι είναι σωστό και τι λάθος; Άλλωστε, γύρισα στην ανθρώπινη ζωή μου για να γίνω βρικόλακας και έτσι θα μπορούσα να είμαι με τον Edward για πάντα. Ο Charlie πήγε για κυνήγι πριν συναντηθεί με τη Sue, ως προφύλαξη. Της ζήτησε να συναντηθούν στο σπίτι των Cullen. Ο Jacob έμεινε πίσω στην καλύβα με τη Nessie, ενώ ο Edward και εγώ μείναμε με τον Charlie, μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια. Χρειαζόμαστε όλοι εκεί, για να βεβαιωθούμε ότι η Sue θα παραμείνει ασφαλής. Έχουμε εμπιστοσύνη στον Charlie, βεβαίως, ιδιαίτερα εφόσον κατάφερε να ελέγξει τον εαυτό του κατά την πτήση για τη Volterra - απλά έπρεπε να είμαστε βέβαιοι. Αυτό είναι διαφορετικό. Ο Charlie είχε συναισθήματα για τη Sue προτού να γυρίσει. Δεν ξέραμε τι να περιμένουμε.
Έβλεπα τον ήλιο να δύει ακριβώς πίσω από τα δέντρα, σχεδόν μοιάζοντας με φλόγες που εξαπλώνονταν μέσα από το δάσος. Ήταν μια από εκείνες τις σπάνιες ηλιόλουστες ημέρες στο Forks, αλλά δε με πείραζε αν χρειαζόταν να μείνω μέσα όλη την ημέρα. Είχα καλή συντροφιά. Η παρέα ήταν έτοιμη να αυξηθεί αν και δεν ήμουν σίγουρη πώς ένιωσα όταν άκουσα το μαλακό χτύπημα στην πόρτα. Ήξερα ότι ήταν η Sue και κρυφά επιθυμούσα να είχα τη δυνατότητα να την εξαφανίσω. Ο Edward γλίστρησε το χέρι του γύρω από τη μέση μου και εγώ το άρπαξα πιέζοντας το λίγο δυνατά. Κατάφερε να κατευνάσει τους φόβους μου όπως κάνει πάντα, όταν αφήνει τα απόλυτα λεία χείλη του στο αυτί μου και ψιθύρισε: «Μην ανησυχείς, Bella. Ανυπομονεί να τον δει ... περιμένει κάτι πολύ χειρότερο, στην πραγματικότητα. Πιστεύει πως θα της πει ότι δε θέλει να τη δει ποτέ ξανά.. Είναι απλά συγχυσμένη». Κατέληξε με ένα απαλό φιλί στο λοβό του αυτιού μου. Τότε τραβήχτηκε λίγο πίσω να με κοιτάξει, πήρε μια κοφτή ανάσα, χαμογέλασε με το υπέροχο στραβό χαμόγελο του.
Είχα απορροφηθεί τελείως στον Edward, οπότε ο δεύτερος χτύπος με ξάφνιασε. Ήμουν πολύ πιο ήρεμη τώρα, όμως. Ήμουν εν μέρει υπνωτισμένη από τον Edward και εν μέρει περίεργη για το ποιος επρόκειτο να ανοίξει την πόρτα και εμφανιστεί η Sue. Όλοι στέκονταν εκεί, κοιτάζοντας τον Charlie, σχεδόν σαν να περίμεναν την έγκρισή του. Πήγα και άνοιξα την πόρτα . Η Sue στεκόταν εκεί, με μια κάπως συγκεχυμένη έκφραση. Μπορούσα να δω ένα μισό χαμόγελο που προσπαθούσε εμφανίσει καθώς περνούσε το κατώφλι της πόρτας. Τα μάτια της σάρωσαν το δωμάτιο, γρήγορα και πάγωσε μόλις είδε τον Charlie. Της κόπηκε η αναπνοή, στη συνέχεια χαλάρωσε το σαγόνι της. Χωρίς δισταγμό, ο Charlie χαμογέλασε, στη συνέχεια, με χάρη άρχισε να περπατάει προς το μέρος της, ο Emmett και ο Jasper τον ακολουθούσαν στενά. ...
Αγαπημένο μου ημερολόγιο(Αδέξια) 18 Μαΐου 2009 Τα μάτια του Charlie έλαμπαν ακόμα με την ίδια απόκοσμη απόχρωση του κόκκινου την οποία ανέπτυξε όταν μεταμορφώθηκε σε βρικόλακα. Για κάποιο λόγο, τα μάτια του Charlie δεν φαίνονται να έχουν ξεθωριάσει, καθόλου. Στην πραγματικότητα, κατά κάποιο τρόπο φαίνονται πιο φωτεινά, σχεδόν λαμπερά σε ορισμένες συνθήκες φωτισμού. Κατάλαβα την απόλυτα πανικόβλητη έκφραση της Sue. Ήταν αναμενόμενο. Δεν περίμενα όμως η Sue να το καταλάβει με την ίδια ταχύτητα όπως το έκανε. Πριν ο Charlie προλάβει να πει οτιδήποτε, εκείνη κόλλησε ενστικτωδώς το ένα χέρι πάνω από το λαιμό της και τύλιξε το άλλο γύρω από τη μέση της. Ο Charlie έκανε μια μακρά, χαριτωμένη δρασκελιά προς τα πίσω μία φορά εφόσον πρόσεξε πως εκείνη φοβόταν. Τα μάτια της Sue σταθεροποιηθήκαν στον Charlie, ο οποίος τώρα κοιτούσε κάτω στο πάτωμα, μην ξέροντας τι να πει. Ήμουν πάρα πολύ συγκεχυμένη για να πω κάτι. Δεν ξέρω αν η Sue ήθελε να μείνει και να ακούσει αυτά που θα της έλεγε ο Charlie ή αν επρόκειτο να οπισθοχωρήσει στην πόρτα.
Ο Edward πρέπει να άκουσε κάτι θετικό στις σκέψεις της Sue, γιατί την καλωσόρισε, παρά την άβολη έκφραση της. Δεν απάντησε στην πρόσκληση του Edward, όμως. Δεν ξέρω αν μπορούσε να μας ακούσει πραγματικά - έμοιαζε να βρίσκεται σε θολό σοκ. Με τα μάτια ακόμη καρφωμένα στο πάτωμα ο Charlie επανέλαβε τις λέξεις του Edward. "Θα ήθελες να περάσεις μέσα, Sue;" Κοίταξε σαν να ζάρωνε από φόβο για την απάντησή της. Η Sue μπόρεσε τελικά να πάρει μια βαθιά ανάσα πριν την όποια απάντηση, αφήνοντας τον αέρα με τα λόγια της, κάνοντας τα να ακούγονται σαν ένα δυνατό ψίθυρο. «Είσαι ... έγινες ... ένας βρικόλακας." Είπε τη λέξη «βρικόλακας» σχεδόν σαν να ένιωθε ντροπιασμένη να τη λέει. Κατάλαβα. Ακόμα και σήμερα, δεν το έχω συνειδητοποιήσει κάθε φορά που ακούω τον εαυτό μου να λέει αυτή τη λέξη δυνατά. Ο Charlie σήκωσε αργά το κεφάλι του επάνω, συναντώντας τα μάτια της Sue. Εκείνη πήρε ακόμη μια βαθιά ανάσα και την κράτησε - περιμένοντας να ακούσει τι επρόκειτο να της πει ο Charlie. Ο Charlie περίμενε να απαντήσει στην ερώτησή του, αλλά κατάλαβε πως δεν ήταν διατεθειμένη να περάσει μέσα σε ένα σπίτι γεμάτο βρικόλακες. Επαναδιατύπωσε αυτή τη φορά."Λοιπόν, Sue, αν έρθεις μέσα θα σου εξηγήσω τα πάντα.Ούτε θα σε πειράξω. Το υπόσχομαι. Αν αυτό θα σε κάνει να αισθανθείς πιο άνετα μπορώ να καλέσω τον Jacob. Μπορούμε να στείλουμε κάποιον άλλο να παρακολουθεί τη Nessie." Έριξε τα μάτια του πίσω κάτω στο πάτωμα, μην ξέροντας τι να περιμένει. Η Sue ήρθε μέσα. Ήταν λες και ακούγοντας το όνομα του Jacob την έκανε να νιώσει πιο άνετα. Οι ώμοι της χαλάρωσαν και τα μάτια της επανήλθαν στο φυσιολογικό τους μέγεθος. Το χέρι που είχε τυλίξει γύρω από το λαιμό της, τώρα πίεζε το στήθος της καθώς έλεγχε για να διαπιστώσει αν ήταν ακόμα ζωντανή, αν ακόμη είχε καρδιακό παλμό. Αν και θέλαμε να δώσουμε στον Charlie και τη Sue την ευκαιρία να μείνουν μόνοι, να μιλήσουν - θα ήταν πολύ επικίνδυνο να τους αφήσουμε μαζί. Δώσαμε στον Charlie περισσότερο χώρο, όμως. Ακόμη τον αφήσαμε να σταθεί όσο πιο κοντά στη Sue ο ίδιος ήθελε. Φαινόταν σαν να είχε τη δίψα του υπό έλεγχο. Ήταν προφανές ότι ο Charlie περισσότερο ανησυχούσε για τις σκέψεις της Sue και όχι για το αν θα μπορούσε να τη γευτεί.
Στάθηκα ακριβώς μπροστά από τον Edward, ακουμπώντας στο γρανιτένιο στήθος του, τα χέρια του τυλιγμένα γύρω από τη μέση μου. Αν και προσπαθούσα να ακούσω αυτά που έλεγαν ο Charlie και η Sue, συνέχισα να παρασύρομαι από την μεθυστική ανάσα του ενάντια στο αυτί μου. Κάθε λίγα λεπτά πίεζε απαλά τα μαλακά χείλη του στην άκρη του αυτιού μου, φιλώντας με διακριτικά, κάνοντας το πέτρινο σώμα μου να αισθάνεται σαν να είχε επιστρέψει στην αδύναμη ανθρώπινη σάρκα. Πετάχτηκα από την αγκαλιά του, όταν άκουσα τη βελούδινη φωνή του να ψιθυρίζει "Σ 'αγαπώ, Bella" - τα λόγια σε συνδυασμό με την αίσθηση της γλυκιάς αναπνοής του στο αυτί μου ήταν πάρα πολύ για να το αντέξω εκείνη τη στιγμή. Ο Edward, φυσικά, είναι η αδυναμία μου. Όταν ξεπέρασα τη μέθη που μου προκάλεσε ο Edward, παρατήρησα τον Emmett - ο οποίος στεκόταν στα αριστερά μου, να μου χαμογελά, να στριφογυρίζει τα μάτια του και να ανασηκώνει τα φρύδια του πάνω και κάτω. Ήθελα να πάω εκεί και να τον πετάξω έξω από το παράθυρο. Κοίταξα πίσω στον Edward, που τα χείλη είχαν σχηματίσει μια καμπύλη γραμμή προς τα πάνω και δεν μπορούσε παρά να ξεσπάσει σε γέλια. Ο Emmett σίγουρα ξέρει πώς να με φέρει σε δύσκολη θέση. Όταν ο Charlie τελείωσε να επαναλαμβάνει την ιστορία του για την Sue, εστίασα την προσοχή μου πίσω της. Ήθελα να δω την αντίδρασή της στη φαινομενικά παράλογη ιστορία που είχε μόλις ακούσει.
Προς έκπληξή μου, δεν φάνηκε να συγκλονίστηκε. Για πρώτη φορά, η Sue μας κοίταξα έναν-έναν κρατώντας τα μάτια της πάνω μου μερικά δευτερόλεπτα περισσότερο από τους υπόλοιπους. Ανάγκασα ένα χαμόγελο να βγει από τα χείλη μου, επιθυμώντας να ήξερα τι σκεφτόταν. Δεν μου αρέσουν οι εκπλήξεις ή η αγωνία. Τουλάχιστον ήξερα ότι δεν επρόκειτο να φύγει ή κάτι τέτοιο. Προσεκτικά, τοποθέτησε το ένα ασταθές χέρι της στο γόνατο του Charlie και χαμογέλασε. Το χαμόγελο δεν άγγιξε τα μάτια της, αλλά ήταν πραγματικό. Θα μπορούσα να πω ότι υπολόγιζε τα λόγια της, πριν τα ξεστομίσει. Καθώς μιλούσε, κάθε λέξη βγήκε προσεκτικά. «Charlie, εγώ νοιάζομαι πολύ για σένα. Το ξέρεις. Παρ 'όλα αυτά, θέλω να διατηρήσουμε τη φιλία μας, στο καλύτερο. Βλέπω ότι παρά τις διαφορές, είσαι ακόμα ένας σπουδαίος άνθρωπος ... καλά ... βρικόλακας, πλέον." Μισοχαμογέλασε αμέσως μετά λέγοντας αυτή τη λέξη - στη συνέχεια συνέχισε. «Μπορείς να με καλείς οποτεδήποτε και μόλις προσαρμοστείς στη νέα ζωή σου και είσαι βέβαιος για τον αυτοέλεγχό σου - θα ήθελα να συναντηθούμε ξανά, να σε δω." Ο Charlie χαμογέλασε και η φωνή του ήταν πιο ζωντανή αυτή τη φορά όταν μίλησε. «Θα το ήθελα, Sue. Σε ευχαριστώ που ήρθες, ξέρεις, να με δεις. "Κούνησε το κεφάλι του σχεδόν αδέξια από πλευρά σε πλευρά. Ήταν σαν να παρακολουθείς δύο εφήβους να γνωρίζονται μεταξύ τους. Ήταν οδυνηρό να το παρακολουθεί κανείς. Αλλά ήξερα ότι ήταν χαρούμενος, και ήξερα ότι και η Sue ήταν ευτυχισμένη. Η Sue φάνηκε να εκπλήσσεται ευχάριστα από τη νέα και βελτιωμένη εμφάνιση του Charlie. Αν και ήταν το τελευταίο πράγμα που ήθελα, είδα τα μάτια της Sue να σαρώνουν τον Charlie, από πάνω προς τα κάτω. Λίγο πριν βγει έξω, έδωσε μία σπρωξιά στον Charlie. "Είσαι πολύ ωραίος, με την ευκαιρία. Θέλω να πω, τα μάτια είναι λίγο... καλά, ξέρεις, αλλά κατά τα άλλα είσαι υπέροχος." Έβαλε το κεφάλι κάτω και αποχώρησε γρήγορα από την πόρτα, φαινομενικά αμήχανα από το κομπλιμέντο της - ή να αισθάνθηκε ότι ο Charlie αισθάνθηκε αμηχανία από το κομπλιμέντο. Φώναξε ένα γρήγορο "Ευχαριστώ, Sue ... κι εσύ», αλλά ήταν ήδη έξω από την πόρτα. Μόλις η Sue έφυγε όλοι πήραμε διαφορετικές κατευθύνσεις, προσπαθώντας να μειώσουμε την ένταση, την αμήχανη αύρα. Ο Emmett και η Rosalie πήγαν στο γκαράζ. Η Alice και ο Jasper πήγαν στην πίσω αυλή, ενώ ο Carlisle και η Esme πήγαν στον επάνω όροφο. Κάλεσα τον Charlie να έρθει στο σπιτάκι μας με τον Edward και εμένα, έτσι θα μπορούσε να επισκεφθεί τη Nessie. Από τη στιγμή που μπήκαμε μέσα η Nessie πετάχτηκε έξω για να δει τον Charlie, με ένα μεγάλο χαμόγελο αγγελικό στο πρόσωπό της. Ο Jacob ρώτησε πώς πήγε - και απάντησα με σαρκασμό «καλά, κανείς δεν φαγώθηκε." Παρατήρησα ότι ο Jacob στριφογύρισε τα μάτια του, προσπαθώντας να περάσουν στην αντεπίθεση με ένα χαμόγελο. Είμαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι μπορώ να τερματίσω αυτήν την καταχώριση με μια ευτυχισμένη σημείωση. Είμαι με την οικογένειά μου, και πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Ειλικρινά δεν μπορώ να σκεφτώ μια εποχή όπου ένιωσα περισσότερο γεμάτη, πιο συνεπαρμένη. Μείνετε συντονισμένοι για την επόμενη καταχώριση σε μία εβδομάδα από σήμερα. Πρόκειται για μια παλιά καταχώρηση που βρήκα σε ένα ημερολόγιο που έφερα μαζί μου από το Phoenix. Η καταχώριση είναι πριν μετακομίσω στο Forks, πριν γνωρίσω τον Edward. -Bella