| Για μεγαλύτερη ευκολία. | |
|
+32ΕΡΗ elena98 Fallen Angel VLaSia =) linaki !~Twilighter~! mariap Sloorp Ms Cullen Fay1765 Rozmari Vasiliki_Luvs_Vampires Rozali87 LizCullen Gωgω-Twilighter Rose maraki-twilightholic bedward__ Ειrιnι nasiatheslayer MiSs-->NtOuF* Darkbella SilverMusk April spunkransom Princess nessie olympia-Mikel-Robert Dimitra_Ony_Edward DanaeCullen Vampire WhiteQueen 36 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Για μεγαλύτερη ευκολία. Κυρ 4 Ιαν 2009 - 22:53 | |
| Με μεγάλη μου χαρά βλέπω πως καθώς περνάει ο καιρός μαζεύομαστε εδώ όλο και περισσότεροι. Και χαίρομαι πάρα πολύ γιαυτό. Όμως θα παρακαλούσα όλους μας να μην κάνουμε το φόρουμ "μπάχαλο"! Δεν με πειράζει να ανοίγετε καινούρια θέματα αλλά δεν μπορώ να βλέπω κάθε τόσο δεξιά και αριστερά άσχετες ερωτήσεις ως τόπικ.
Γιαυτό θα κάνω εδώ δύο - τρεις προτάσεις για τα νέα αλλά και παλαιότερα μέλη ώστε να συζητάμε όμορφα και με κάποια τάξη.
1. Πριν ανοίξουμε νέο τόπικ ψάχνουμε να βρούμε αν υπάρχει ήδη κάποια κατηγορία στην οποία θα μπορούσαμε να κάνουμε την ερώτηση μας.
2. Καλό θα ήταν να ρίχνουμε πρώτα μία ματιά στο φόρουμ και ύστερα να κάνουμε τα δικά μας ποστ.
3. Σας παρακαλώ θερμά και όσο πιο γλυκά γίνεται να μη γράφετε greekglish. Εκτός του ότι δεν μου αρέσουν καθόλου προσωπικά, μερικές φορές δυσκολεύομαι απίστευτα να διαβάσω αυτά τα ποστ. Και άλλωστε είμαστε Έλληνες, έχουμε τόσο ωραία γλώσσα, γιατί να την καταστρέφουμε; Για όσους δεν μπορούν καθόλου μα καθόλου χωρίς τα greekglish, έχω δώσει ένα λινκ στο "καλή αρχή - ανακοινώσεις" όπου μπορείτε να κάνετε μία απλή μετατροπή και να γίνει το κείμενο σας στα Ελληνικά.
4. Αν δεν ξέρετε κάτι, μπορείτε να κάνετε μία ερώτηση σχετικά με το φόρουμ, στο τόπικ της βοήθειας. Μπορείτε επίσης να στείλετε πμ στις moderator ή και σε εμένα.
5. Καλό θα ήταν (για τα νέα μέλη) να περνάτε πρώτα από το τόπικ "Πρώτη στάση" και να μας λέτε δύο λογάκια για εσάς για υπάρξει μία γνωριμία μεταξύ μας.
Τα γράφω αυτά μόνο και μόνο για να υπάρχει μία όμορφη εικόνα στο φόρουμ μας και να διεξάγονται πιο εύκολα οι συζητήσεις μας. Αν το αφήσω εντελώς χύμα, σύντομα θα μπλέξουμε τα μπούτια μας εδώ μέσα.
Thanks! | |
|
| |
Vampire Breaking Dawn Newborn
Αριθμός μηνυμάτων : 568 Registration date : 26/12/2008
Forks Student Profile Team: Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Για μεγαλύτερη ευκολία. Κυρ 4 Ιαν 2009 - 23:24 | |
| Το 1. το εκανα εγω και ζητω συγγνωωωωωωωωωωωμη γιατι ειχα συνηθησει απο αλλο φορουμ που ηταν ομολογουμενως μπαχαλοοοοοοοοοοο!
Ι wont do it again!I promise!*big smile* | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Για μεγαλύτερη ευκολία. Κυρ 4 Ιαν 2009 - 23:45 | |
| - Vampire έγραψε:
- Το 1. το εκανα εγω και ζητω συγγνωωωωωωωωωωωμη γιατι ειχα συνηθησει απο αλλο φορουμ που ηταν ομολογουμενως μπαχαλοοοοοοοοοοο!
Ι wont do it again!I promise!*big smile* Σας παρακαλώ μη μου ζητάτε συγνώμη γιατί νιώθω πραγματικά πάρα πολύ άσχημα. | |
|
| |
DanaeCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 901 Registration date : 28/11/2008
| Θέμα: Απ: Για μεγαλύτερη ευκολία. Κυρ 4 Ιαν 2009 - 23:53 | |
| Τι θες τωρα WhiteQueen?! Προσπαθεις να μην το κανουμε εδω μεσα μπατε σκυλοι αλεστε και νιωθεις και ενοχη?! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Για μεγαλύτερη ευκολία. Δευ 5 Ιαν 2009 - 0:00 | |
| - danaecullen έγραψε:
- Τι θες τωρα WhiteQueen?! Προσπαθεις να μην το κανουμε εδω μεσα μπατε σκυλοι αλεστε και νιωθεις και ενοχη?!
Φυσικά και δεν νιώθω ένοχη αλλά δεν μπορώ να μου ζητούν συγνώμη για τέτοια πράγματα. Λοιπόν, πάμε από την αρχή. Αν τηρούμε λίγο έως πολύ αυτά που έγραψα παραπάνω, νομίζω ότι θα είναι όλα μία χαρά! ΟΚ; Υ.Γ. Δανάη, δεν μπορώ να νιώθω ως ο άντμιν της Πλατύπους με το μαστίγιο στο χέρι! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Για μεγαλύτερη ευκολία. Δευ 5 Ιαν 2009 - 0:37 | |
| Ηρεμιααααααααααααα Everything is gonna be fine... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Για μεγαλύτερη ευκολία. Δευ 5 Ιαν 2009 - 11:53 | |
| - WhiteQueen έγραψε:
- danaecullen έγραψε:
- Τι θες τωρα WhiteQueen?! Προσπαθεις να μην το κανουμε εδω μεσα μπατε σκυλοι αλεστε και νιωθεις και ενοχη?!
Φυσικά και δεν νιώθω ένοχη αλλά δεν μπορώ να μου ζητούν συγνώμη για τέτοια πράγματα. Λοιπόν, πάμε από την αρχή. Αν τηρούμε λίγο έως πολύ αυτά που έγραψα παραπάνω, νομίζω ότι θα είναι όλα μία χαρά! ΟΚ; Υ.Γ. Δανάη, δεν μπορώ να νιώθω ως ο άντμιν της Πλατύπους με το μαστίγιο στο χέρι! Ωχ ''τι λες'' εννουσα οχι ''τι θες!'' σορρυ δεν το ειδα!!!! Δεν νομιζω πως μπορει να σε παρομοιασει κανεις με τον αντμιν της πλατυπους! Αυτο που εννοουσα ειναι πως καλα κανεις και βαζεις καποιους κανονες γιατι αλλιως δεν θα μπορουσε να διατηρηθει το φορουμ! :D | |
|
| |
Dimitra_Ony_Edward Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 58 Registration date : 22/12/2008
| Θέμα: Απ: Για μεγαλύτερη ευκολία. Δευ 5 Ιαν 2009 - 21:40 | |
| Συμφωνώ απόλυτα με τους κανόνες, μου αρέσουν (xD) Και υπόσχομαι πίστη και αφοσίωση στον Edward (και ως επακόλουθω να ακολουθώ τους κανόνες του φόρουμ xD) | |
|
| |
olympia-Mikel-Robert Twilight Human
Ηλικία : 32 Τόπος : Cyprus,Larnaca Αριθμός μηνυμάτων : 91 Registration date : 27/12/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Για μεγαλύτερη ευκολία. Τρι 6 Ιαν 2009 - 15:47 | |
| lol dimitra, oti nane!! xDD
egw exw ena provlima me t glwssa..eipes na mn xrisimopioume greekglish alla egw dn porw na t alaksw st ellinika..t pc m einai apo t ameriki k dn exei elliniki glwssa=/ ('h an exei dn mporw na t vrw..)
sorry.. :pale: | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Για μεγαλύτερη ευκολία. Τρι 6 Ιαν 2009 - 15:56 | |
| - olympia-Mikel-Robert έγραψε:
- lol dimitra, oti nane!! xDD
egw exw ena provlima me t glwssa..eipes na mn xrisimopioume greekglish alla egw dn porw na t alaksw st ellinika..t pc m einai apo t ameriki k dn exei elliniki glwssa=/ ('h an exei dn mporw na t vrw..)
sorry.. :pale: ΟΚ! Τσέκαρε το υπόμνημα που άνοιξα στις ανακοινώσεις. Υποθέτω ότι αυτό θα σε βοηθήσει. | |
|
| |
olympia-Mikel-Robert Twilight Human
Ηλικία : 32 Τόπος : Cyprus,Larnaca Αριθμός μηνυμάτων : 91 Registration date : 27/12/2008
| Θέμα: Απ: Για μεγαλύτερη ευκολία. Τρι 6 Ιαν 2009 - 16:40 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Για μεγαλύτερη ευκολία. Σαβ 10 Ιαν 2009 - 16:28 | |
| Κορίτσια, διέσπασα τις δημοσιεύσεις που είχαμε κάνει σχετικά με το Death Note και τις μετέφερα στο "Absolutely off topic" ως ξεχωριστό θέμα για να το συζητήσουμε όσο θέλουμε! Γενικότερα στο συγκεκριμένο thread μπορείτε να ανοίγετε ότι θέματα θέλετε, από anime, άλλες ταινίες, μουσική, βιβλία κ.τ.λ.! :heart:
Καλή διασκέδαση! | |
|
| |
nessie Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 780 Registration date : 27/11/2008
| Θέμα: Απ: Για μεγαλύτερη ευκολία. Σαβ 10 Ιαν 2009 - 17:49 | |
| Aααα
Ευχαριστούμε White Queen! Είσαι η καλύτερη.... :D | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Για μεγαλύτερη ευκολία. Δευ 12 Ιαν 2009 - 21:47 | |
| Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι κάτω από το Thread Midnight Sun, άνοιξα ένα άλλο Thread που λέγεται Midnight Sun - Ελληνική μετάφραση. Εκεί θα ποστάρει η Νάσια την μετάφραση που έχει κάνει στα Ελληνικά και πιθανότατα μπορούμε να ανοίξουμε και ένα τόπικ ακόμα μέσα σε αυτό για να κάνουμε εκεί τα σχόλια μας και κάποια συζήτηση σχετικά. Απλά το συγκεκριμένο thread φαίνεται μόνο στα εγγεγραμένα μέλη και όχι στους επισκέπτες. Αν κάποιος δηλαδή απλά επισκέπτεται το φόρουμ και δεν είναι μέλος δεν θα το βλέπει. Αυτό το κάναμε για να είμαστε κάπως προσεκτικοί ώστε να μην έχουμε κάποιο πρόβλημα με το copyright. Γενικότερα δεν πιστεύω ότι θα έχουμε πρόβλημα αλλά νομίζω ότι είναι καλύτερο αυτή η μετάφραση να υπάρχει για τα μέλη. ¶λλωστε αν κάποιος θέλει να τη διαβάσει αν εγγραφεί στο φόρουμ θα μπορέσει μετά. Το μόνο που θα ήθελα να ήταν να με ενημερώσετε αν το βλέπετε όλες αυτό το thread γιατί ακόμα πειραματίζομαι καμία φορά με την διαχείριση... | |
|
| |
Princess Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1097 Registration date : 02/01/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Για μεγαλύτερη ευκολία. Δευ 12 Ιαν 2009 - 21:53 | |
| Ωραια ιδεα!! Εγω το βλεπω.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Για μεγαλύτερη ευκολία. Τρι 13 Ιαν 2009 - 18:59 | |
| Πρόσθεσα πολλά και καινούρια emoticon! Απολαύστε τα! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Για μεγαλύτερη ευκολία. Τρι 13 Ιαν 2009 - 19:06 | |
| | |
|
| |
nessie Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 780 Registration date : 27/11/2008
| Θέμα: Απ: Για μεγαλύτερη ευκολία. Τρι 13 Ιαν 2009 - 19:26 | |
| Ευχαιστούμε!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Για μεγαλύτερη ευκολία. Τρι 13 Ιαν 2009 - 19:57 | |
| τελειαααααααααα | |
|
| |
spunkransom New Moon Victim
Ηλικία : 33 Τόπος : Isle Σκιάθος Αριθμός μηνυμάτων : 146 Registration date : 28/11/2008
| |
| |
| Θέμα: Απ: Για μεγαλύτερη ευκολία. Δευ 16 Φεβ 2009 - 17:49 | |
| Κορίτσια και αγόρια παρακαλώ την προσοχή σας!
Σας εκλιπαρώ! Προσοχή στα spoiler!!! Μη προδίδετε την ιστορία συνεχώς για όσους δεν την έχουν διαβάσει! Χρησιμοποιείστε τα spoiler tag!
Και θερμοπαρακαλώ για άλλη μία φορά και ειδικότερα για τα νέα μέλη που ίσως να μη το γνωρίζουν να μη γράφουν greekglish! Μόνο όταν είναι απολύτως απαραίτητο και κατ' εξαίρεση. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Για μεγαλύτερη ευκολία. Τρι 17 Φεβ 2009 - 21:11 | |
| Επειδή όσες παρατηρήσεις κι αν έχω κάνει για τα greegklish δεν γίνεται τίποτα, από εδώ και πέρα όσα ποστ με greegklish βρίσκω εγώ προσωπικά θα τα αλλάζω στα Ελληνικά! Σας παρακαλώ για άλλη μία φορά ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH! Είναι ουσιαστικά το μόνο πράγμα που σας ζητάω. | |
|
| |
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Για μεγαλύτερη ευκολία. Τετ 11 Μαρ 2009 - 12:19 | |
| Προσεξα οτι υπαρχουν 2 ιδια τοπικ για την τριτη ταινια...........Γινεται να συγχωνευτουν για να μην μπερδευομαστε? | |
|
| |
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
| Θέμα: Απ: Για μεγαλύτερη ευκολία. Τετ 11 Μαρ 2009 - 12:30 | |
| έχει ανοιχτεί τόπικ για την ταινία της έκλειψης εκτός αυτού που άνοιξα εγώ σήμερα??? | |
|
| |
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Για μεγαλύτερη ευκολία. Τετ 11 Μαρ 2009 - 13:05 | |
| | |
|
| |
| Για μεγαλύτερη ευκολία. | |
|