| Για μεγαλύτερη ευκολία. | |
|
+32ΕΡΗ elena98 Fallen Angel VLaSia =) linaki !~Twilighter~! mariap Sloorp Ms Cullen Fay1765 Rozmari Vasiliki_Luvs_Vampires Rozali87 LizCullen Gωgω-Twilighter Rose maraki-twilightholic bedward__ Ειrιnι nasiatheslayer MiSs-->NtOuF* Darkbella SilverMusk April spunkransom Princess nessie olympia-Mikel-Robert Dimitra_Ony_Edward DanaeCullen Vampire WhiteQueen 36 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Για μεγαλύτερη ευκολία. Τετ 11 Μαρ 2009 - 13:18 | |
| στραβομάρα δικιά μου σόρυ δεν το είχα προσέξει πως ήταν για την ταινλια παρόλο που έχω κανει κάποια ποστ εκεί. τι να πεις έχουμε ξεφύγει με αυτά που βλέπουμε και διαβάζουμε | |
|
| |
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Για μεγαλύτερη ευκολία. Τετ 11 Μαρ 2009 - 13:32 | |
| Μια ματια να ριξεις στο φορουμ και το dazzling ειναι αναποφευκτο!!!!! Αχ Ρομπ τι μας κανεις!!!!
Εdward--> :sparkle: <--SilverMusk, April, WhiteQueen, Darkbella, nasia, magic, maraki, ειναι μεγαλη η λιστα....!!!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
| Θέμα: Απ: Για μεγαλύτερη ευκολία. Τετ 11 Μαρ 2009 - 13:43 | |
| | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Για μεγαλύτερη ευκολία. Τετ 11 Μαρ 2009 - 17:18 | |
| Παιδιά δεν υπάρχουν δύο τόπικ. Εγώ σήμερα το πρωί όταν είδα το τόπικ που άνοιξε η Silver Musk άνοιξα στις ταινίες καινούριο τόπικ για την Έκλειψη και το μετέφερα. Απλά δεν πρόλαβα να σας ενημερώσω... | |
|
| |
Darkbella Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 32 Τόπος : ELFland Αριθμός μηνυμάτων : 1464 Registration date : 27/11/2008
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Για μεγαλύτερη ευκολία. Τετ 11 Μαρ 2009 - 18:34 | |
| Βασικα Μαρια υπαρχουν δυο τοπικ. Αν πας στις ταινιες θα το βρεις. Οποτε πρεπει να συγχονευσουμε αυτο με αυτο που ανοιξες σημερα. | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Για μεγαλύτερη ευκολία. Τετ 11 Μαρ 2009 - 18:43 | |
| - Darkbella έγραψε:
- Βασικα Μαρια υπαρχουν δυο τοπικ. Αν πας στις ταινιες θα το βρεις.
Οποτε πρεπει να συγχονευσουμε αυτο με αυτο που ανοιξες σημερα. Ναι! Βασικά ούτε κι εγώ το είχα προσέξει, μου ξέφυγε! Αλλά μόλις το έφτιαξα! | |
|
| |
MiSs-->NtOuF* Eclipse Bitten
Ηλικία : 32 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 350 Registration date : 05/03/2009
| Θέμα: Απ: Για μεγαλύτερη ευκολία. Τετ 11 Μαρ 2009 - 18:45 | |
| Βασικα ρε σεις γιατι απλα δεν συνχονευετε τα παρομοια topics π.χ τα βιβλια twilight new moon & eclipse εχουν 2 τοπικ το καθε'να.τα χρισημα λινκς στο twilight merchandise,και προτεινω οτι προσωπικο εχετε να μου πειτε εμενα πχ, και ειναι εντελως off topic απο τις σιζιτησεις για τον ενα και μοναδικο Ρομπ να μπαινετε στο Νεα Μελη Συστηθειτε και να μιλησετε στο τοπικ μου.. και οσο για τα υπολοιπα απλα συρρικνωστε τα οσο γινεται μεσα στα αλλα..αυτα ειχα να προτεινω εγω χεχε. Συρρυκνωση συρρυκνωση ΤΩΡΑΑΑΑ λολ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Για μεγαλύτερη ευκολία. Τετ 11 Μαρ 2009 - 18:48 | |
| - MiSs-->NtOuF* έγραψε:
- Βασικα ρε σεις γιατι απλα δεν συνχονευετε τα παρομοια topics π.χ τα βιβλια twilight new moon & eclipse εχουν 2 τοπικ το καθε'να.τα χρισημα λινκς στο twilight merchandise,και προτεινω οτι προσωπικο εχετε να μου πειτε εμενα πχ, και ειναι εντελως off topic απο τις σιζιτησεις για τον ενα και μοναδικο Ρομπ να μπαινετε στο Νεα Μελη Συστηθειτε και να μιλησετε στο τοπικ μου.. και οσο για τα υπολοιπα απλα συρρικνωστε τα οσο γινεται μεσα στα αλλα..αυτα ειχα να προτεινω εγω χεχε. Συρρυκνωση συρρυκνωση ΤΩΡΑΑΑΑ λολ
Για να είμαι ειλικρινής δεν κατάλαβα απόλυτα τι εννοείς... Και επίσης δεν υπάρχουν δύο τόπικ για τα βιβλία. Είναι χωρισμένα σε τόπικ για τα βιβλία και για τις ταινίες ξεχωριστά. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Για μεγαλύτερη ευκολία. Παρ 13 Μαρ 2009 - 21:03 | |
| Θα σας παρακαλούσα όλους να διαβάσετε με προσοχή το παρακάτω ποστ!
Όπως ξέρετε δεν μου αρέσει να υποδυκνείω, να απαγορεύω ή να επιβάλω κανόνες. Στην προκειμένη περίπτωση όμως θέλω να δώσετε λίγη προσοχή στα τρία - τέσσερα πράγματα που θα σας ζητήσω και αυτά αφορούν πρώτον την καλή λειτουργία του φόρουμ αλλά και δεύτερον τη κατανόηση αναμεταξύ μας.
1. Θερμοπαρακαλώ (δεν θυμάμαι ποια φορά σε αριθμό είναι αυτή που το ζητάω) ΝΑ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH!!! Το έχω αναφέρει δεκάδες φορές, στις ανακοινώσεις, σε επιμέρους τόπικ αλλά ή κάποιοι διαβάζουν μόνο τα ποστ που θέλουν ή αδιαφορούν. Σας γνωστοποιώ λοιπόν πως από εδώ και πέρα ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ τα ποστ που θα είναι γραμμένα με greekglish ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ! Λυπάμαι πάρα πολύ αλλά στεναχωριέμαι ιδιαίτερα να ζητάω κάτι διαρκώς με τόση ευγένια και κάποιοι να αδιαφορούν.
ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΤΑ GREEKGLISΗ, ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ!!!
Είναι η τελευταία φορά που κάνω ενημέρωση για αυτό το θέμα γιαυτό όσοι δείτε την ανακοίνωση μεταφέρετε το και στους υπόλοιπους ώστε να μην αναρωτιούνται μετά για ποιο λόγο διαγράφτηκαν τα ποστ τους.
2. Θα παρακαλούσα όσους το έχουν παρακάνει να μειώσουν κάπως τις υπογραφές τους! Καταλαβαίνω την αγάπη για τον Ρομπ την οποία πιστέψτε με εγώ πρώτη και καλύτερη νιώθω ατελείωτη λατρεία! Αλλά οι υπογραφές που πιάνουν μία ολόκληρη σελίδα πρώτον κουράζουν και δεύτερον επιβαρύνουν υπερβολικά το ίδιο το φόρουμ. Γιαυτό το λόγο βγάλαμε και το widget. Μην ξεχνάτε ότι αυτός είναι ένας χώρος για τον οποίο δεν πληρώνουμε χρήματα και ουσιαστικά υπάρχουν κάποια όρια στο bandwith. Γιαυτό παρακαλώ μειώστε τις τεράστιες υπογραφές.
3. Παρατήρησα ειδικότερα σήμερα κάποια ποστ τα οποία δεν έδιναν τροφή για συζήτηση απλά το μόνο τους περιεχόμενο ήταν το αααααααααααα, και το ναι! Η έννοια του φόρουμ είναι να κάνουμε συζήτηση πάνω σε κάποια θέματα που έχουμε αναπτύξει. Αν θέλετε να απαντάτε μονολεκτικά παρακαλώ να το κάνετε στο chatbox όπου αυτός είναι και ο σκοπός της ύπαρξης του!
Πραγματικά δεν μου αρέσει καθόλου όταν αναγκάζομαι να γίνω "κακιά" και να βγάλω τέτοιες ανακοινώσεις. Όσο πιο πολύ προσέχουμε το φόρουμ μας και το σεβόμαστε τόσο μεγαλύτερο χρόνο ζωής θα έχει και τόσο πιο εύχρηστο θα είναι!
Φαντάζομαι λοιπόν ότι όλοι καταλαβαίνετε για ποιους λόγους έθιξα τα παραπάνω.
Καλά ποστ, για όποια απορία σχετικά παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το τόπικ.
Ευχαριστώ! | |
|
| |
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: Για μεγαλύτερη ευκολία. Παρ 13 Μαρ 2009 - 21:08 | |
| Μην ανησυχείς δεν είσαι κακιά!Πρέπει να τα πεις αυτα ως admin!(για να είμαι ειλικρινης και εγω εχω ποστάρει πολλά ποστ σε στυλ "ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ" και "ΟΜΕ!".... Υπόσχομαι να τα μειωσω! ) | |
|
| |
Ειrιnι Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : xalandri Αριθμός μηνυμάτων : 407 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: Για μεγαλύτερη ευκολία. Παρ 13 Μαρ 2009 - 21:09 | |
| εχεις δικιο μαρακι και εγω απο την μερια μου θα τηρησω ολους τους κανονες σου=D και μην ανυσηχεις σε καμια περιπτωση δεν γινεσε κακια^^ | |
|
| |
| |
| |
bedward__ Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Καβάλα! Αριθμός μηνυμάτων : 787 Registration date : 15/02/2009
| Θέμα: Απ: Για μεγαλύτερη ευκολία. Παρ 13 Μαρ 2009 - 21:12 | |
| whitequeen προσωπικα πρεπει να ζητησω συγνωμη γτ εγω εγραφα greeklish αλλα δεν ετυχε να διαβασω καπου οτι απαγορευονται!!!απο δω και περα δεν θα ξαναγινει!και συγνωμη αν κουρασα! | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Για μεγαλύτερη ευκολία. Παρ 13 Μαρ 2009 - 21:18 | |
| Παιδιά σας παρακαλώ να μη μου ζητάτε συγνώμη. Δεν μου αρέσει καθόλου όταν γίνεται αυτό. Αυτός είναι ένας χώρος που τον αγαπώ πάρα πολύ καθώς επίσης και όλη την παρέα που έχουμε αναπτύξει. Και ακριβώς επειδή τον αγαπώ πολύ και αγαπώ και εσάς πολύ δεν μου αρέσει να είμαι η "στημένη" admin που κάνει υποδείξεις. Το κλίμα είναι φιλικό και έτσι θέλω να παραμείνει.
Γιαυτό καλό θα ήταν να διαβάζετε όλοι τις ανακοινώσεις όταν τις βγάζουμε γιατί πάντα εκεί υπάρχουν σημαντικά θέματα που αφορούν το φόρουμ. | |
|
| |
maraki-twilightholic Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 1047 Registration date : 12/02/2009
| Θέμα: Απ: Για μεγαλύτερη ευκολία. Παρ 13 Μαρ 2009 - 21:20 | |
| | |
|
| |
Rose New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 239 Registration date : 23/02/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Για μεγαλύτερη ευκολία. Παρ 13 Μαρ 2009 - 21:48 | |
| WhiteQueen μια απορια.... Που πηγε η αντιστοφη μετριση? τωρα το παρατηρησα οτι κατι λειπει...... | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
| Θέμα: Απ: Για μεγαλύτερη ευκολία. Παρ 13 Μαρ 2009 - 21:50 | |
| Την αφαιρεσαμε γιατι ειχε υπερφορτωθει ο σερβερ και υπήρχαν προβλήματα με το φορουμ! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Για μεγαλύτερη ευκολία. Παρ 13 Μαρ 2009 - 21:51 | |
| επειδή βάραινε πάρα πολύ το φόρουμ και σερνόταν ή δεν άνοιγε σε μερικές η σελίδα καθόλου το βγάλανε μπορεί να το ξαναβάλουν ότι δεν θα έχει να μετρήσεις τόσες πολλές μέρες. | |
|
| |
Rose New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 239 Registration date : 23/02/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Για μεγαλύτερη ευκολία. Παρ 13 Μαρ 2009 - 21:59 | |
| Ααα... ευχαριστω. Αντε να περασουν οι μερες...... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Για μεγαλύτερη ευκολία. Παρ 13 Μαρ 2009 - 22:00 | |
| Που θα πάει, θα περάσουν!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Gωgω-Twilighter Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 778 Registration date : 14/01/2009
| Θέμα: Απ: Για μεγαλύτερη ευκολία. Παρ 13 Μαρ 2009 - 22:02 | |
| εγω το κανωαυτο με το ναι και το αααα(ειδικα οταν προκειται για φοτο του ρομπ)υποσχομαι οτι δεν θα το ξανακανω!!!!!σορρυ!!! | |
|
| |
LizCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Διπλα στον Edward.... Αριθμός μηνυμάτων : 2237 Registration date : 25/01/2009
| Θέμα: Απ: Για μεγαλύτερη ευκολία. Σαβ 14 Μαρ 2009 - 14:32 | |
| Oops, κι εγω λεω πολλα "αααααααααααα!" αλλα... ειναι ο Ρομπ, τι να κανω! Οκ, θα το μειωσω! Τωρα ειδα την καινουργια ανακοινωση. | |
|
| |
Rozali87 Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 2769 Registration date : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: Για μεγαλύτερη ευκολία. Κυρ 15 Μαρ 2009 - 12:11 | |
| Μαράκι χρειαζώταν αυτή η ανακοίνωση για να κρατάμε και τα όρια !! Επειδη αγαπάμε το Forum δεν θέλουμε να γίνει κάτι και να χαθεί , οπότε θα προσέχουμε κάποια πράγματα !! Α και δεν είσαι κακιά , πρέπει πάντα να υπάρχει κάποιος που να μας συγκρατεί οταν ξεφέυγουμε και ξέρω καλά οτι αγαπάς το Forum και γι΄αυτό κάνεις οτι μπορείς για να υπάρχει και να συνεχίζει να υπάρχει !! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Για μεγαλύτερη ευκολία. Κυρ 15 Μαρ 2009 - 12:33 | |
| - Rozali87 έγραψε:
- Μαράκι χρειαζώταν αυτή η ανακοίνωση για να κρατάμε και τα όρια !! Επειδη αγαπάμε το Forum δεν θέλουμε να γίνει κάτι και να χαθεί , οπότε θα προσέχουμε κάποια πράγματα !!
Α και δεν είσαι κακιά , πρέπει πάντα να υπάρχει κάποιος που να μας συγκρατεί οταν ξεφέυγουμε και ξέρω καλά οτι αγαπάς το Forum και γι΄αυτό κάνεις οτι μπορείς για να υπάρχει και να συνεχίζει να υπάρχει !! Ευχαριστώ πολύ Μαρία μου για την κατανόηση και όλα τα παιδιά. Πραγματικά το μοναδικό ζητούμενο είναι η καλύτερη δυνατή λειτουργία του φόρουμ και η μεγαλύτερη διάρκεια ζωής αυτού. Νομίζω όλοι μπορούμε να το καταλάβουμε αυτό. Χαίρομαι πάντως γιατί από τη μέρα που βγήκε η παραπάνω ανακοίνωση είδα σημαντικές βελτιώσεις σε όλους μας. Οπότε ας το αφήσουμε πίσω μας και ας κοιτάξουμε μπροστά! | |
|
| |
| Για μεγαλύτερη ευκολία. | |
|