| Για μεγαλύτερη ευκολία. | |
|
+32ΕΡΗ elena98 Fallen Angel VLaSia =) linaki !~Twilighter~! mariap Sloorp Ms Cullen Fay1765 Rozmari Vasiliki_Luvs_Vampires Rozali87 LizCullen Gωgω-Twilighter Rose maraki-twilightholic bedward__ Ειrιnι nasiatheslayer MiSs-->NtOuF* Darkbella SilverMusk April spunkransom Princess nessie olympia-Mikel-Robert Dimitra_Ony_Edward DanaeCullen Vampire WhiteQueen 36 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Rozali87 Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 2769 Registration date : 12/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Για μεγαλύτερη ευκολία. Κυρ 15 Μαρ 2009 - 12:35 | |
| Nαι και γω τις πρόσεξα τις αλλάγες και χέρομαι !! Εγω μπροστά μου βλαίπω μόνο Rob !! | |
|
| |
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
| Θέμα: Απ: Για μεγαλύτερη ευκολία. Κυρ 15 Μαρ 2009 - 12:49 | |
| - Rozali87 έγραψε:
- Nαι και γω τις πρόσεξα τις αλλάγες και χέρομαι !!
Εγω μπροστά μου βλαίπω μόνο Rob !! Αχ!!! ολες αυτο παθαινουμε!! Μα τι στο καλο παρωπιδες μας φορεσε αυτο το παιδι?? Και χθες πηρε το ματι μου μια φωτο του Ρομπ σε ενα κινητο και σβηστηκε ολη μου η περιφερειακη οραση!!! Μετα αντε να συγκεντρωθεις!!! σορρυ!!! | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Για μεγαλύτερη ευκολία. Κυρ 15 Μαρ 2009 - 13:06 | |
| | |
|
| |
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
| Θέμα: Απ: Για μεγαλύτερη ευκολία. Κυρ 15 Μαρ 2009 - 13:10 | |
| Ναι!!! Τι κοπο μου πηρε να παρω τα ματια μου απο το wallpaper σου η καρδουλα μου το ξερει!!! | |
|
| |
Vasiliki_Luvs_Vampires New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : Athina Αριθμός μηνυμάτων : 157 Registration date : 27/02/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Για μεγαλύτερη ευκολία. Παρ 20 Μαρ 2009 - 21:17 | |
| κοριτσια βοηθεια!
πως κανω Spoiler?
δλδ να κρυβω αυτο που θελω να πω. | |
|
| |
Rozmari Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 39 Τόπος : Αthens Αριθμός μηνυμάτων : 1723 Registration date : 26/01/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Για μεγαλύτερη ευκολία. Παρ 20 Μαρ 2009 - 21:20 | |
| - Vasiliki_Luvs_Vampires έγραψε:
- κοριτσια βοηθεια!
πως κανω Spoiler?
δλδ να κρυβω αυτο που θελω να πω. Εκει που γραφεις για να κανεις ποστ απο πανω σου εχει για να βαζεις εμοτικον υπογραμμισμενα και τετοια. εχει και το others . Εκει διαλεγεις το spoiler και μετα γραφεις αυτο που θες. ελπιζω να σε κατατοπισα | |
|
| |
Vasiliki_Luvs_Vampires New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : Athina Αριθμός μηνυμάτων : 157 Registration date : 27/02/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Για μεγαλύτερη ευκολία. Παρ 20 Μαρ 2009 - 21:23 | |
| αμεεεεεεε νασαι καλα!!
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: o απολογισμός της άντμιν! Παρ 22 Μάης 2009 - 20:57 | |
| Βασικά θα ήθελα να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη πρώτα από τις mod μου και μετά από τα υπόλοιπα μέλη επειδή την τελευταία εβδομάδα δεν ήμουν πολύ στο φόρουμ και γενικότερα όλο το βαρύ φορτίο της διαχείρησης έπεσε στους ώμους των mod αποκλειστικά. Είμαι πολύ καλά στην υγεία μου - για να μην ανησυχείσετε - απλά ήταν μία εβδομάδα που έπρεπε να ολοκληρώσω διάφορες υποχρεώσεις προσωπικές οι οποίες είχαν μείνει πίσω. Οπότε από εδώ και πέρα η παρουσία μου στο φόρουμ θα είναι και πάλι πολύ ενεργή! Όχι τίποτα άλλο αλλά έμεινα πίσω στις ενημερώσεις, δεν έχω ποστάρει σχεδόν τίποτα για την εμφάνιση του Ρομπ στις Κάννες, για τα καινούρια movie stills που βγήκαν, για την ανακοίνωση για το priview για 31-5 στα βραβεία του MTV, για το φιλί που δημοπράτησε ο Ρομπ και τόσα άλλα που δεν τα θυμάμαι τώρα. Φυσικά πρόλαβα να τα παρακολουθήσω όλα και δεν έχασα επαφή αλλά ήταν αδύνατον να καθίσω και να γράψω ένα ποστ. Ουφ... αυτά! Γενικότερα πάντως είμαι καταενθουσιασμένη με τα όσα συμβαίνουν στον κόσμο του Twilight και ακόμα περισσότερο επειδή βλέπω ότι θα έχουμε τροφή για αρκετά χρόνια ακόμα! Join yourselves twilighters!!! | |
|
| |
| |
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Για μεγαλύτερη ευκολία. Σαβ 6 Ιουν 2009 - 20:37 | |
| Για όσους δεν έχουν διαβάσει την ακριβώς από πάνω ανακοίνωση θα παρακαλούσα θερμά να το κάνετε.
Και γενικότερα θα σας παρακαλούσα όλους να διαβάζετε πάντα τις ανακοινώσεις που βγάζουμε γιατί έχουν να κάνουν με σοβαρά θέματα που απασχολούν το φόρουμ.
Από τη στιγμή που όλοι είμαστε μέλη και θέλουμε να συμμετέχουμε θεωρώ ότι παράλληλα είναι υποχρέωση μας να διαβάζουμε τις ανακοινώσεις και να ακολουθούμε τους κανόνες.
Παρ' όλο που η συγκεκριμένη ανακοίνωση έχει αναρτηθεί εδώ και τρεις ημέρες δυστυχώς δεν ανταποκρίθηκαν όλα τα μέλη και βλέπω ακόμα να κυκλοφορούν υπογραφές πολύ μεγάλες και άλλες με πολυάριθμα κινούμενα.
Δεν θέλω να ξαναλέω τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά.
Θα παρακαλούσα και όσα μέλη διαβάσουν αυτή την ανακοίνωση να το μεταφέρουν και στα υπόλοιπα.
Ευχαριστώ. | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Για μεγαλύτερη ευκολία. Κυρ 7 Ιουν 2009 - 19:39 | |
| - WhiteQueen έγραψε:
- danaecullen έγραψε:
- Τι θες τωρα WhiteQueen?! Προσπαθεις να μην το κανουμε εδω μεσα μπατε σκυλοι αλεστε και νιωθεις και ενοχη?!
Φυσικά και δεν νιώθω ένοχη αλλά δεν μπορώ να μου ζητούν συγνώμη για τέτοια πράγματα. Λοιπόν, πάμε από την αρχή. Αν τηρούμε λίγο έως πολύ αυτά που έγραψα παραπάνω, νομίζω ότι θα είναι όλα μία χαρά! ΟΚ; Υ.Γ. Δανάη, δεν μπορώ να νιώθω ως ο άντμιν της Πλατύπους με το μαστίγιο στο χέρι! και ίσως είμαι και που γράφω εδώ αλλά θέλω να προσθέσω μια φωτογραφία στην υπογραφή μου και δεν ξέρω πως.Και κάτι ακόμα...όταν γράφω κάτι που είναι spoiler πώς θα μπορώ να το χαρακτιρίσω και ως spoiler ώστε να μην εμφανίζεται στο μύνημά μου; εκ των προτέρων | |
|
| |
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Για μεγαλύτερη ευκολία. Κυρ 7 Ιουν 2009 - 19:49 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
| Θέμα: Απ: Για μεγαλύτερη ευκολία. Κυρ 7 Ιουν 2009 - 20:29 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
| Θέμα: Απ: Για μεγαλύτερη ευκολία. Κυρ 7 Ιουν 2009 - 20:34 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Για μεγαλύτερη ευκολία. Κυρ 7 Ιουν 2009 - 20:49 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Για μεγαλύτερη ευκολία. Κυρ 7 Ιουν 2009 - 20:54 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Για μεγαλύτερη ευκολία. Δευ 8 Ιουν 2009 - 19:18 | |
| Θα ήθελα σε αυτό το σημείο να αναφέρω δύο - τρία πραγματάκια που παρατήρησα σήμερα.
Σε κάποιο thread όπου γινόταν μία συζήτηση, κάποιο μέλος είχε κάνει quote το ποστ προηγούμενου μέλους και σχολίαζε - απαντούσε. Ακριβώς από κάτω, κάποιο άλλο μέλος που ουδέ μία σχέση είχε με το συγκεκριμένο - από πάνω ποστ (δεν απευθυνόταν σε καμία περίπτωση σε αυτό) έκανε ένα ποστ σχολιάζοντας και απαντώντας σαν να απευθύνονταν σε εκείνον.
Θα πρότεινα πριν ποστάρουμε το οτιδήποτε να ελέγχουμε πρώτα αν απευθύνονται σε εμάς. Το quote είναι παράθεση την οποία παίρνει κάποιος και απαντά απευθείας και αποκλειστικά σε αυτή. Δεν λέω ότι δεν μπορούμε να έχουμε άποψη αλλά μάλλον είναι τεράστιο λάθος να παίρνουμε προσωπικά κάτι το οποίο δεν απευθυνόταν καν σε εμάς.
Λίγη προσοχή προς αποφυγή παρεξηγήσεων!
Το άλλο που θα ήθελα να πω είναι πως όσον αφορά το θέμα Ρομπ και συμπεριφορά στην Ιταλία, έχω καταλήξει στο συμπέρασμα πως δεν είμαστε αρκετά ώριμοι όλοι εδώ μέσα ώστε να το συζητήσουμε χωρίς να προκύπτουν αντιπαραθέσεις... Λυπάμαι πάρα μα πάρα πολύ γιαυτό αλλά μάλλον είναι ένα θέμα που δεν είμαστε σε θέση να το συζητήσουμε αντικειμενικά χωρίς να υπάρξει φανατισμός! Και λυπάμαι ιδιαίτερα γιαυτό γιατί εγώ ήμουν αυτή η οποία πόσταρε μάλιστα δύο άρθρα που μιλούσαν σχετικά με αυτό το θέμα με την πρόθεση να κάνουμε συζήτηση και να βγάλουμε τα συμπεράσματα μας. Αντί γιαυτό όμως το μόνο που βλέπω όποτε το συγκεκριμένο θέμα έρχεται στο προσκήνιο έχουμε αντιπαραθέσεις και έμεσες ή άμμεσες επιθέσεις! Το θεωρώ απαράδεκτο οπότε το μόνο που μένει να ζητήσω είναι να σταματήσουμε να μιλάμε πλέον για το συγκεκριμένο θέμα και να μη γίνεται καμία αναφορά σε αυτό. Προσωπικά, το βρίσκω τουλάχιστον ακραίο να ζητήσω κάτι τέτοιο. Αλλά ποια είναι η θέση ενός διαχειριστή όταν βλέπει ότι τα πράγματα ξεφεύγουν για κάτι τόσο γελοίο; Ποια είναι η θέση μου όταν βλέπω ότι δεν μπορούμε να κάνουμε μία αντικειμενική συζήτηση με σεβασμό στον συνομιλητή μας;
Θα ήθελα να τα σκεφτείτε όλα αυτά λιγάκι παραπάνω και παράλληλα να προσπαθήσετε να βάλετε τους εαυτούς σας και στη δική μου τη θέση που μερικές φορές νιώθω ότι πρέπει να κάνω τον διαιτητή και μάλιστα για αστεία θέματα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Για μεγαλύτερη ευκολία. Παρ 25 Σεπ 2009 - 0:19 | |
| Λοιπόν! Απ' ότι μου λένε πολλά μέλη και άτομα της διαχείρησης παρατηρούνται και πάλι καθυστερήσεις στο φόρτωμα των σελίδων του φόρουμ. Θέλω λοιπόν να μου πείτε γενικότερα αν αντιμετωπίζετε προβλήματα. Έχουμε μία υποψία ότι για το πρόβλημα ευθύνονται τα widgets. Οπότε θα πρέπει να σκεφτούμε σοβαρά να τα βγάλουμε. Αλλά θέλω τη γνώμη σας. Αν το πρόβλημα είναι τόσο μεγάλο θα αναγκαστούμε να βγάλουμε τα widget για να δούμε αν θα είναι μετά καλύτερα τα πράγματα. Αν όμως νομίζετε ότι το πρόβλημα δεν είναι τόσο σοβαρό τότε να τα αφήσουμε. Να αναφέρω εδώ ότι προσωπικά δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα ούτε με τις αλλαγές του skin ούτε με τα widget. Περιμένω να μου πείτε τη γνώμη σας. | |
|
| |
Sloorp Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 31 Αριθμός μηνυμάτων : 186 Registration date : 24/08/2009
| Θέμα: Απ: Για μεγαλύτερη ευκολία. Παρ 25 Σεπ 2009 - 0:28 | |
| Μπορεί να φταιει η σύνδεση μου αλλά.... Παρατήρησα ότι η σελίδα δεν φορτώνει, δηλ. δεν εμφανίζεται το κειμενο με τις απαντησεις μελων, υπογραφες, avatars και λοιπα μεχρι να φορτώσει το widget. Μόλις φορτώσει και το τελευταίο widget φορτώνει και η υπόλοιπη σελίδα. Κάποιες φορές δεν φορτώνει καν.
Μήπως γίνεται να εμφανίζονται widgets μόνο στην Κεντρική Σελίδα? Έτσι ώστε να φοτώνουμε ευκολα τις συζητήσεις αλλα να μην τα αφαιρεσουμε και τελειώς. (Εαν οφείλεται εκει το προβλημα) | |
|
| |
April Jasper's Queen
| Θέμα: Απ: Για μεγαλύτερη ευκολία. Παρ 25 Σεπ 2009 - 8:53 | |
| Και γω που μπηκα σημερα το φοντο ηταν τοσο ασπρο οσο και ο Εντουαρντ!! Βεβαια οι υπoγραφες φαινονται αλλα τα widget δεν φορτωνουν! Για παραδειγμα το widget σου Γιωργο εχει μεινει μισο κ ας λεει η σελιδα "done" | |
|
| |
mariap Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : Μαρουσι Αριθμός μηνυμάτων : 736 Registration date : 09/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Για μεγαλύτερη ευκολία. Παρ 25 Σεπ 2009 - 9:33 | |
| - SloorpForTwilight έγραψε:
- Μπορεί να φταιει η σύνδεση μου αλλά....
Παρατήρησα ότι η σελίδα δεν φορτώνει, δηλ. δεν εμφανίζεται το κειμενο με τις απαντησεις μελων, υπογραφες, avatars και λοιπα μεχρι να φορτώσει το widget. Μόλις φορτώσει και το τελευταίο widget φορτώνει και η υπόλοιπη σελίδα. Κάποιες φορές δεν φορτώνει καν.
Μήπως γίνεται να εμφανίζονται widgets μόνο στην Κεντρική Σελίδα? Έτσι ώστε να φοτώνουμε ευκολα τις συζητήσεις αλλα να μην τα αφαιρεσουμε και τελειώς. (Εαν οφείλεται εκει το προβλημα) Συμφωνώ... | |
|
| |
!~Twilighter~! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : εδώ εκεί, παραπέρα... Αριθμός μηνυμάτων : 1162 Registration date : 22/04/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Για μεγαλύτερη ευκολία. Παρ 25 Σεπ 2009 - 14:00 | |
| Εμένα παιδιά, η σύνδεσή μου είναι μια χαρά, όπως επίσης και οι φόρτωση των σελίδων.. Δεν έχω πέσει σε κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής..!! | |
|
| |
linaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : athenes Αριθμός μηνυμάτων : 938 Registration date : 28/07/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Για μεγαλύτερη ευκολία. Παρ 25 Σεπ 2009 - 14:32 | |
| γειααα σασ!! εχω να κανω αρχικα μια ερωτηση. τι ειναι τα widgets? και καταδευτερων εγω κανενα προβλημα δεν εχω, ουτε κολλαει ουτε τπτ! ισα ισα που απο την αρχη που εκανα add στο φορουν μασ ειμαι απολειτα ευχαριστημενη!! αυτα απο εμενα λοιπον.. | |
|
| |
VLaSia =) Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Registration date : 19/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Για μεγαλύτερη ευκολία. Παρ 25 Σεπ 2009 - 14:52 | |
| καλησπερα εγω προσωπικα οχι οτι εχω και μεγαλη πειρα, αλλα τελευταια αρχιζει και κολλαει λιγο... αργουνε ισως οι σελιδες, οχι να ανοιξουν αλλα τα γραμματα μπαινουν το ενα πανω στο αλλο και παιρνει καποια ωρα.. προσωπικα δεν εχω προβλημα απο υπομονη αλλο τιποτα | |
|
| |
| Για μεγαλύτερη ευκολία. | |
|