| Top Reasons to be Team Jacob | |
|
+24pink Lizzy Cullen LaDy_SoVeReigN matia* evi evaki MARIA SWAN CULLEN patrick RafaelaCullen nasiatheslayer BELLA MARIE silenceprincess emerald eyes angepsi Ashley Greene WhiteQueen Nemesis Of Bellin scarlet rose Jacob Black michelle Sloorp team edward Fay1765 volturi girl 28 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Top Reasons to be Team Jacob Κυρ 20 Σεπ 2009 - 22:08 | |
| συμφωνω απολυτα με αυτα που ειπε η emerald eyes | |
|
| |
silenceprincess New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : τρικαλα Αριθμός μηνυμάτων : 233 Registration date : 04/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Top Reasons to be Team Jacob Κυρ 20 Σεπ 2009 - 22:23 | |
| Συμφωνω με την emerald eyes αλλα επισης θα ελεγα πως ο Τζεικοπ στηριξε την Μπελλα οταν ηταν σε καταθλιψη στην νεα σεληνη μετα την αποχωρηση του Εντουαρτ και μαλιστα της εδωσε ενα νοημα να ζει...Και να σας πω δεν ειναι γουτσου μονο οταν ειναι λυκανθρωπος αλλα και οταν δεν ειναι...Αλλος ενας λογος.. | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Top Reasons to be Team Jacob Κυρ 20 Σεπ 2009 - 22:31 | |
| ε να λοιπον!! ηρ8ε και το πληρωμα του χρονου και γι αυτο!! ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΤΖΕΙΚ.. ΛΟΙΠΟΝ!ΜΗΝ ΚΑ8ΥΣΤΕΡΩ! 1 ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΧΕΙΜΩΝΑ..ΑΧ! ΧΟΥΧΟΥΛΙΑΣΜΑ!2 ειναι εκει οταν εισαι λυπημενη...ετοιμος να σου μαθει να οδηγας μηχανη...ακομα και αν εισαι ανισσοροπη...3 ειναι παντα προσχαρος 4 ποτε δεν παιρνει κατι στα σοβαρα 5 δεν το βαζει κατω... 6 ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΦΙΛΟΣ!! ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΦΙΛΟΣ!!!7 ε ειναι ΚΟΥΚΛΟΣ!! - Σπόιλερ:
αχ...τζεικ... ωπα συνελθε..σλαπ..
8 ειναι εκει για να σε σωσει οταν ο εντ ειναι μακρια...και αυτο μετραει... 9 ποτε..ποτε δεν σε αφηνει στην μοιρα σου... 10 ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ..ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ!!!ΚΑΙ ΣΕ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΗΝ ΤΣΙΤΑ! | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
| Θέμα: Απ: Top Reasons to be Team Jacob Κυρ 20 Σεπ 2009 - 22:39 | |
| παιδια δεν θα το πιστεψετε αλλα ........... συμπαθω τον Τζεικ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΓΩ ΓΡΑΦΩ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΣΤ ΑΛΛΑ Ο ΤΣΑΚΩΜΟΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΒΓΗΚΕ ΣΕ ΚΑΛΟ........ Α εχω ακομα να προσθεσω οτι ειναι ενα υπευθηνο ατομο και μαλιστα ξερει να ποσεχει τους αλλους οπως π.χ. Την Ρένεσμι την Μπέλλα στην ΝΣ τον Μπίλι τον Τσάρλι οταν εφυγε η Μπέλλα για την Ιταλία ........ ουαου τι γραφω...... την Λία και ειναι γενναιος αφου προστατευσε την Λια απο τον νεογεννητο βρικόλακα ουαου .......... που τα εκριβα τοσο καιρο ;;;;;;;; | |
|
| |
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Top Reasons to be Team Jacob Κυρ 20 Σεπ 2009 - 23:56 | |
| Παιδια εμενα μου ειναι δυσκολο να τους αριθμησω τους λογους που τον συμπαθω πολυ σαν χαρακτηρα!!!! Εγω δεν τον αντιπαθησα ποτε!!!Παντα τον υπερασπιζομουν!!!Πιστευα οτι απλα δεν εχω λογο να τον αντιπαθησω!!! Το λαθος του Τζεικομπ ειναι οτι αγαπησε μια κοπελα που δεν ηταν το αλλο του μισο!!!Αυτο δεν ειναι ομως εγκλημα!!Απο ποτε η αγαπη θεωρειται εγκλημα???Ολες του οι πραξεις απο την αρχη του επους υποκινουνται απο την αγαπη του για την Μπελλα!!!Αγαπα και διεκδικει !!!Την διεκδικει απο καποιον που τον θεωρει εχθρο και επικινδυνο για εκεινη!!! - Σπόιλερ:
οταν ομως γνωριζει τον Εντουαρντ πιο πολυ στην Χαραυγη τα πραγματα αλλαζουν!!!Πιστεψτε με θελει πολυ μεγαλο θαρρος να συμπαθησεις στο τελος αυτον που καποτε ηταν ανταγωνιστης σου!!!Ο Τζεικομπ βρισκει τα κοτσια και το κανει ομως και αυτο δειχνει ποιοτητα χαρακτηρα!!!
Ειναι καλος ,γλυκος,προστατευτικος,δοτικος χαρακτηρας,ευχαριστος ανθρωπος,ειλικρινης και κακα τα ψεμματα ...ωραιο παιδι και αντρακι!!!!! Κοριτσια και αγορια θα πω κατι που το ειχε πει η Μεγιερ και που το ειχε διαβασει η april καπου και μου το μετεφερε!!!Στην πραγματικη ζωη δεν υπαρχουν ανθρωποι τοσο καλοι και τοσο τελειοι σαν τον Εντουαρντ!!!Υπαρχουν ομως λιγα αλλα πολυ καλα παιδια σαν τον Τζεικομπ!!!Ενας Τζεικομπ μπορει να κανει μια γυναικα ευτυχισμενη ασχετα αν στο επος δεν ηταν η Μπελλα η καταλληλη!!!! Προσωπικα τον θεωρω μια χαρα παιδι!!!Ειναι σεξυ αντρακι και πιστος σαν σκυλος!!! Σωστο κελεπουρι δηλαδη!!!!Εγω τον παω με 1000!!! Υ.Γ.Προτεινω να κανουμε BAN στην Bella marie γιατι ισχυριζεται οτι ειναι πρωτη υπερασπιστρια του Τζεικ!!!Μπελλουλα εμεις τι κανουμε εδω απο τον Γεναρη???? ΒΑΝαρισμα τωρα!!Στην πυρα!!!! | |
|
| |
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: Top Reasons to be Team Jacob Δευ 21 Σεπ 2009 - 0:07 | |
| Ας πω κι εγω τους λογους που παντα συμπαθουσα τον τζεικ... Είναι ζεστος!(και ποιος δεν θα ηθελε μια ζεστη αγκαλια απο αυτον?...κυριολεκτικα! ) Εχει ενα χαμογελο που κανει χαρουμενη την Μπελλα!Αυτο εμενα μου αρκει!Ειναι ο "ηλιος" της οπως λεει και η ιδια... Είναι πραγματικος φιλος! Αγαπαει πραγματικα την Μπελλα και ας μην αρεσει σε πολλους αυτο...Δεν μπορουμε να τον κρεμασουμε για τα συναισθηματα του. Δεν "διαλεξε" να την ερωτευτει για να την χωρισει απο τον Εντουαρντ...Απλα ακολουθησε την καρδια του και δεν νομιζω οτι ειναι λογος να τον μισει κανεις... Είναι ο λόγος που η Μπελλα ΥΠΑΡΧΕΙ ακομα... Οχι απλα επειδη την εσωσε οταν πηδηξε απο τον βραχο, αλλα επειδη ηταν απλα εκει...γεμιζε το κενο οσο καιρο περνουσε μαζι της και ισως και να απετρεψε με την παρουσια του πιθανη αυτοκτoνια...(δεν ειναι απιθανο με τετοια καταθλιψη...) Είναι ειλικρινης!Το θεωρω αξιοθαυμαστο που ειχε το θαρρος να εκφρασει τα συναισθηματα του γνωριζοντας ποσο μηδαμινες ηταν οι πιθανοτητες του. Το γεγονος οτι παλεψε πιο σκληρα για την Μπελλα, με την γνωση οτι και εκεινη εχει αισθηματα για αυτον δεν τον κανει "βλακα" ή "ηλιθο" για εμενα...Ειδε ελπιδα και αρπαξε την ευκαιρια! Στην τελική αυτος ηταν που πληγωθηκε περισσοτερο απο ολους. Τοτε γιατι να υπαρχει μισος? Ο μονος λογος που κατηγορειται ο Jake (και αδικα) ειναι που ερωτευτηκε!Τοσο λαθος ήταν? Δεν το εκανε σκοπιμα. Δεν ειχε καποιο δολοπλοκο σχεδιο για πληγωσει τον Εντουαρντ παιρνωντας του την Μπελλα. δεν κερδισε κατι βοηθωντας την Μπελλα να ξεπερασει την καταθλιψη. Το εκανε επειδη ΗΘΕΛΕ να την βοηθησει. Επειδη ηταν ΦΙΛΟΣ! Εαν το θεωρειτε αυτο, εγκλημα...το οτι αγαπησε...(ναι ισως το λαθος ατομο, αλλα δεν υπαρχει επιλογη σε αυτο το θεμα) τοτε δεν μπορω να πω τιποτα παραπανω για να σας αλλαξω γνωμη... Τον Τζεικ απο την αρχη τον συμπαθησα και στην πορεια τον αγαπησα σαν χαρακτηρα... Πειτε τον κοπροσκυλο, οτι θελετε δεν με νοιαζει... Δεν καταλαβαινω βασικα το νοημα του να διαλεγουμε "ομαδες" ...απλα μας διχαζει ενω ολοι ειμαστε παθιασμενοι με το ιδιο πραγμα... | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
| Θέμα: Απ: Top Reasons to be Team Jacob Δευ 21 Σεπ 2009 - 16:57 | |
| | |
|
| |
RafaelaCullen New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : Θεσ/νίκη Αριθμός μηνυμάτων : 163 Registration date : 13/11/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Top Reasons to be Team Jacob Παρ 27 Νοε 2009 - 21:11 | |
| Εγω ειμαι και και πειραζει??? τεσπα... Σκεφτήτε οτι είναι παιδι-εφηβος ακομα και οτι μερικες φορες φερεται αυθορμητα, λιιγο εγωιστικα και καποιες φορες ανωριμα (οπως καθε εφηβος ΚΑΙ η Μπελλα σε καποια σημεια)... Αν δεν ηταν ο Τζεικουλης ( ) η Μπελλα δεν θα ζουσε!!! (Οπως λεει και πιο πανω η nasiatheslayer) δεν είναι εγκλημα που ερωτευτηκε απλα ερωτευτηκε τον λαθος ανθρωπο.. ειναι τρομερα γλυκουλης (αχ το ζουζουνι μ ) χνουδοτοςςς ζεστος...αχχχ να τον εχεις αγκαλιτσαααα.. ολα τα λεφτα!! Βοηθησε αρκετες φορες και τη Μπελλα και τους Καλεν, πηγε εναντιον της οικογενειας του και εναντιον του Σαμ (καλα εκανε γιατι δεν τον χωνευω και πολυ.. ), θα μπορουσε να ειναι ενας πολυ καλος φιλος και πιστος συντροφος ειναι πολυ ανεχτικος, ειναι προθυμος να θυσιαστει, ειναι γενναιος, εχει ΤΕΛΕΙΟ σωμα,ΤΕΛΕΙΟ χαμογελο (αχχχχχ)...και πολλα αλλα που αυτη τη στιγμη δεν μου ερχονται.... Οσες ειναι και προσβαλουν τον Τζεικ κοιτανε ΜΟΝΟ την κακη του συμπεριφορα... τι να πουμε δλδ για τον Εντ ο οποιος παρατησε την Μπελλα και εφυγε...(αυτος πιστευε οτι το κανει για το καλο της, αλλα μονο για το καλο της δεν ηταν...) εμενα αυτη του η κινηση δεν μου αρεσε καθολου!!!!!!!!!!! ΑΛΛΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΙ!!!! | |
|
| |
patrick Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1264 Registration date : 24/10/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Top Reasons to be Team Jacob Παρ 27 Νοε 2009 - 21:13 | |
| πεσ τα βρε νασια μου πεσ'τα!!!!! | |
|
| |
MARIA SWAN CULLEN Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : ATHENS Αριθμός μηνυμάτων : 865 Registration date : 17/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Top Reasons to be Team Jacob Παρ 27 Νοε 2009 - 21:49 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 30 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1264 Registration date : 24/10/2009
| Θέμα: Απ: Top Reasons to be Team Jacob Παρ 27 Νοε 2009 - 21:50 | |
| ελα ντε! ας τα πει και καποιος μαρακι μου! | |
|
| |
Ashley Greene Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Registration date : 12/09/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Top Reasons to be Team Jacob Παρ 27 Νοε 2009 - 21:54 | |
| 1.είναι λύκος 2.είναι γλύκας 3.καλύτερος για κολητός φίλος 4.πιστός 5.προστατευτικός 6.είναι κουκλί-μανάρι 7.έχει σωματάρα 8.πρόθυμος για να σε βοηθήσει 9.ζεστή καλή καρδιά 10.βοήθησε την μπέλλα να στα8εί ψυχολογικά όταν την άφησε ο έντουαρντ!
και άλλα πολλά!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Top Reasons to be Team Jacob Παρ 27 Νοε 2009 - 21:57 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Registration date : 12/09/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Top Reasons to be Team Jacob Παρ 27 Νοε 2009 - 22:04 | |
| μην χειροκροτείς την αλήθεια λέω(αν και έπρεπε να βάλω παραπάνω αλλά δεν θα χωρούσανε) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Top Reasons to be Team Jacob Παρ 27 Νοε 2009 - 22:15 | |
| | |
|
| |
evaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 2003 Registration date : 27/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Top Reasons to be Team Jacob Παρ 27 Νοε 2009 - 23:42 | |
| ενταξει έχει και κάποια θετικά αλλά με τίποτα δεν συγκρίνεται με τον έντουαρντ!!!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Top Reasons to be Team Jacob Σαβ 28 Νοε 2009 - 0:17 | |
| Αν και ειμαι αγαπαω τον Jake για δυο λογους....Την επιμονη και τον αυθορμητισμο του... | |
|
| |
Ηλικία : 33 Τόπος : ATHENS Αριθμός μηνυμάτων : 865 Registration date : 17/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Top Reasons to be Team Jacob Σαβ 28 Νοε 2009 - 1:01 | |
| | |
|
| |
matia* Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 33 Τόπος : δασος χαιδαριου , αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 584 Registration date : 26/10/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: See Through Lies
| |
| |
| Θέμα: Απ: Top Reasons to be Team Jacob Σαβ 28 Νοε 2009 - 2:06 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Top Reasons to be Team Jacob Σαβ 28 Νοε 2009 - 11:07 | |
| Λοιπον θα ομολογισω και εγω οτι οταν ανοιξα αυτο το τοπικ δεν περιμενα τεραστεια ανταποκριση. Αφου ειχα τσακωθει με τους μισους τωρα και εγω π εγινα τους καταλαβα απολυτα το ποσο σπαστικο ειναι να σου λενε οτι η Μπελλα διαλεξε τον Εντ κ να στο κοπανανε. Τεσπα αν και τωρα εγινα team Εντουαρντ. Τεσπα αυτο π ηθελα να πω ειναι οτι ξεχασατε καποιοι να πειτε οτι ο Τζεικομπ ειναι πραγματικος εφηβος, ζει την καθε στιγμη της ζωης του. Κανει λαθη τον συγχουρουν και προχωραει παρακατω δεν κανει ολοκληρη αναλυση οπως ο Εντουαρντ.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την vambire girl στις Κυρ 29 Νοε 2009 - 10:25, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : αφου δεν ειμαι ελβετια!!) | |
|
| |
LaDy_SoVeReigN Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Στον κόσμο τον Anime!! Αριθμός μηνυμάτων : 1666 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Future Telling
| |
| |
| Θέμα: Απ: Top Reasons to be Team Jacob Κυρ 29 Νοε 2009 - 10:18 | |
| ουαου δεν ηξερα οτι υπαρχουν τοσοι λογοι χωρις πλακα εχω μηνει αφωνη Μπραβο!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Top Reasons to be Team Jacob Κυρ 29 Νοε 2009 - 11:28 | |
| στο νούμερο 16 δεν έπρεπε να πεις ήταν έπρεπε να πεις είναι .....(που τους βρήκες όλους αυτούς απορώ δηλαδή...θα σκεφτώσουνα επί ώρες.....{εκτός αν σου βγήκανε αυθόρμητα})!!!!!!!!!!!!!!!!!!μπράβο σου!>!>!>! | |
|
| |
LaDy_SoVeReigN Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Στον κόσμο τον Anime!! Αριθμός μηνυμάτων : 1666 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Top Reasons to be Team Jacob Κυρ 29 Νοε 2009 - 12:10 | |
| αυθόρμητα μου βγήκανε. Κι είναι κι άλλοι. | |
|
| |
| Top Reasons to be Team Jacob | |
|