| Midnight Sun Translation! | |
|
+147valia 32 Eirini Pattinson Cullen nansypap Μπέλλα Νάντια xrysanthi Emmett sisaki Breaking_Dawn TeamEdward96 !!!twilight!!! pegulini AnnaTrueBlood T-NM-E-BD polinacreta demi cullen ranti breathless annaval mpellanti21 VickyPattinson Niki Patt Irma Hale mela xmaria Hollysort kain despina aek olgaa evi pink lia i love edward 2 AnaroseCullen Vera maraki3000 nora ed<3 Irene Cullen aries Morena Wonder Dr_Rena_Hale sofaki20 vikaki21 naomi athina ntinaki Lizzy Cullen peby Bella13 e+b λολιτα AST Mrs.Cullen Natasa efouskaedward eleftheria volturi girl lena mariap rtheoni MARIA SWAN CULLEN lina24 Isabella_Cullen Mrs Alice twilightFOREVER elli SpunK RansoM sissy DARCY maritca bloody swan didi Melia mitsukodf EIPHNH sknikoletta FohN bella_edward tarantoula d&k iona ev@ki92 emily_ttlg afrodith kanty xrisa_twilight TZENIPAN mikulia Rose @Dark_Lord@ mariebella anthian9 Isabella16 sunrise twilightfreak maraki13_10 MIKAELLA Kikitsa_twilight BELLA MARIE emma cullen pattinson akaliakoukou edward's victim selini BELLA22 *^*^Miss Cullen*^*^ Rosalie ΕΡΗ Vasiliki_Luvs_Vampires ippoluth chris-cullen LizCullen Lion's_Lamb Isabella21 .::Ελευθερία::. twilightergirl magic princess angepsi maraki-twilightholic April val Edward_ Breaking_ Dawn twilight_ec eimyeimy lionandlamp Alexadruby the vampire jate annabell Darkbella ClairDeLune Rozmari ev@ki katia_vika scarlet rose Neri vantela Rozali87 Ειrιnι emerald eyes SilverMusk nessie Princess spunkransom WhiteQueen DanaeCullen Vampire nasiatheslayer 151 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
nora Eclipse Bitten
Ηλικία : 41 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 325 Registration date : 08/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Midnight Sun Translation! Κυρ 28 Μαρ 2010 - 2:54 | |
| οντως η μεταφραση ειναι φοβερη,το μονο κακο ειναι οτι μας αφηνει εκει που αρχιζει το καλο....αντε να δουμε θα το γραψει ποτε ολο η θα μας αφησει ετσι.....!!!!!!!! | |
|
| |
maraki3000 Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 1 Registration date : 28/03/2010
| Θέμα: Απ: Midnight Sun Translation! Κυρ 28 Μαρ 2010 - 22:56 | |
| [i]καλησπέρα ενδιαφέρομαι και εγώ για την μετάφραση του midnight sun. πώς θα μπορούσα να το διαβάσω και εγώ; ευχαριστώ πολύ | |
|
| |
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Midnight Sun Translation! Κυρ 28 Μαρ 2010 - 23:00 | |
| | |
|
| |
Vera New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : Πειραιάς Αριθμός μηνυμάτων : 114 Registration date : 10/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Midnight Sun Translation! Τετ 7 Απρ 2010 - 7:19 | |
| | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Midnight Sun Translation! Τετ 7 Απρ 2010 - 9:12 | |
| Δεν εισαι η μονη και δυστυχως δεν ξερουμε για ποσο ακομαπρεπει να περιμενουμε. Αυτο ειναι το ασχημο. Και μια συμβουλη. Τουλαχιστον εχω την εχω εφαρμοσει....προσπαθησε με βασει το λυκοφως να φανταστεις την συνεχεια του ms....δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι το ιδιο με της στεφ (περιγραφες, συναισθηματα, χαρακτηρισμοι) αλλα παρα να εχεις ενα κενο στην ιστορια μπορει αυτο να ειναι καλυτερο..... | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Midnight Sun Translation! Τετ 7 Απρ 2010 - 13:07 | |
| | |
|
| |
Wonder New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : Έδεσσα Αριθμός μηνυμάτων : 259 Registration date : 15/03/2010
| Θέμα: Απ: Midnight Sun Translation! Τετ 7 Απρ 2010 - 13:08 | |
| ερώτηση....!!!Θα βγουν και όλα τα αλλα βιβλία από την πλευρά του Εντουαρντ ή μόνο το Λυκόφως??? | |
|
| |
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Midnight Sun Translation! Τετ 7 Απρ 2010 - 13:12 | |
| Βασικα εγω ξερω το λυκοφως μεχρι στιγμης αλλα δεν ειμαι η καταλληλη για να σε διαφωτισω...Ας βγαλει αυτο κ βλεπουμε. | |
|
| |
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
| Θέμα: Απ: Midnight Sun Translation! Τετ 7 Απρ 2010 - 13:14 | |
| Προς το παρών δεν πρόκειται να βγει τίποτα από την μεριά του Έντ. Απλώς ευελπιστούμε και προσευχόμαστε να συνεχίσει το MS. Όσο για τα άλλα απλώς προσευχόμαστε.... | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Midnight Sun Translation! Τετ 7 Απρ 2010 - 13:15 | |
| Μονο το λυκοφως!!!
Εγω προσωπικα θα ηθελα και τα υπόλοιπα και εχω την εντυπωση οτι μπορει και να τα εχει ηδη γραψει και απλως να περιμενει να τα εκδοσει την καταλληλη στιγμη
Αλλα απο οσο ξερουμε και απο αυτα που εχουν δημοσιευτει επισημα ειναι μονο το λυκοφως δηλαδη ο ηλιος του μεσονυχτιου ή μεταμεσονυχτιος ηλιος (οπος θες) που θα εκδοθει.
Μην αφησεις τα πιστευω μου να σε κανουν να εχεις ελπιδες....... | |
|
| |
Wonder New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : Έδεσσα Αριθμός μηνυμάτων : 259 Registration date : 15/03/2010
| Θέμα: Απ: Midnight Sun Translation! Τετ 7 Απρ 2010 - 13:20 | |
| Να σου πω την αλήθεια και εγώ το ιδιο πιστευω...θα ηταν ανοητο αν εβγαινε μονο το ms!!!να μην ξέρουμαι δηλαδη τιποτα για τα υπόλοιπα????δεν γινεται.....!!!!Πρεπει να τα εκδοσει...δεν μπορουμε ν περιμενουμε αλλο.....ελεος δεν μας λυπάτε??? | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Midnight Sun Translation! Τετ 7 Απρ 2010 - 13:27 | |
| Βασικα εμενα ειναι στα απλα μου ονειρα (φανταστειτε τα τρελε τι ειναι!!!!) αλλα σας λεω μην αφησετε αυτα που ειπα να σας επηρεασουν γιατι μετα μπορει να απογοητευτειτε και θα ενιωθα τυψεις | |
|
| |
Wonder New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Midnight Sun Translation! Τετ 7 Απρ 2010 - 13:57 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Midnight Sun Translation! Τετ 7 Απρ 2010 - 13:59 | |
| Ναι καλα σου λεει μην νιωθεις τυψεις σιγα δεν εχουμε κ πολλες ελπιδες.... | |
|
| |
Wonder New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Midnight Sun Translation! Τετ 7 Απρ 2010 - 14:00 | |
| Εγω εχω πολλες ελπιδες...αλλα μαλλον με τις ελπιδες θα μεινω..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Midnight Sun Translation! Τετ 7 Απρ 2010 - 14:04 | |
| | |
|
| |
Wonder New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Midnight Sun Translation! Τετ 7 Απρ 2010 - 14:07 | |
| Συγγνωμη ed<3 μου...!!! (δεν ξερω το ονομα σου)!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Midnight Sun Translation! Τετ 7 Απρ 2010 - 14:11 | |
| Ενταξει μην ανησυχεις...απλα θελω τοσο πολυ να βγουν ολα τα βιβλια κ σε καταλαβαινω!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Midnight Sun Translation! Τετ 7 Απρ 2010 - 14:28 | |
| Και φυσικα μολις βγει θα το εχουμε και μεταφρασμενο απο την Βασιλικη Λατσινου. Οχι οτι θα διαφερει και πολυ απο την μεταφραση της νασιας αλλα λέμε τωρα..... | |
|
| |
AnaroseCullen Midnight Sun Vampire
Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1802 Registration date : 27/02/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Midnight Sun Translation! Τετ 7 Απρ 2010 - 14:34 | |
| Να πω μια κακιουλα...? Η Νασια κανει καλυτερη μεταφραση απο την Β.Λατσινου, παιδια,\ κακα τα ψεματα! Επειδη το Επος το εχω διαβασει και στα αγγλικα θεωρω οτι μερικες φρασεις δεν τις εχει πετυχει ακριβως! Βεβαια, ποια ειμαι εγω για να κρινω μια μεταφραστρια/συγγραφεα, \ απλως ηθελα να επισημανω την παρατηρηση μου αυτη! Αλλωστε, ευγνωμων της ειμαι της γυναικας! εντιτ: Kαι βεβαιως βεβαιως περιμενω την ολοκληρωση του MS σαν εθισμενη και τρελαμενηηη! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Midnight Sun Translation! Τετ 7 Απρ 2010 - 14:45 | |
| Κοιτα......δεν εχω μπει στον κοπο να διαβασω την μτφρ της νασιας.....το εχω διαβασει αποιρες φορες στα αγγλικα απο το pdf και με ενα λεξικο καταλαβαινα τα πάντα..... Συγνώμη Νασια μου!!!
Παντως για την μτφρ της Λατσινου δεν μπορω να πω και τπτ
Ας πουμε πως να μεταφρασεις το: -No blood, no harm αποδιδοντας το νοημα με τις ιδιες λεξεις για να βγει αστειο επειδη το λεει βρικολακας;; -Life sucks and then you die. ;;;; - - Should I be afraid? - Terrified. ;;;;;;
Η μτφρ ειναι δυσκολη. Γι' αυτο και επειμένω οσοι ξερουν αγγλικα (λιγο πιο κατω απο λοουερ) να διαβασουν το προτοτυπο! ειναι μαγευτικο.
Βεβαια απο οσο εχω διαβασει απο την μτφρ της Νασιας (τις πρωτες 2 σελιδες -και παλι σορρυ) ηταν πολυ καλο, νομιζω!!! | |
|
| |
Wonder New Moon Victim
| |
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
| |
| |
Wonder New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Midnight Sun Translation! Τετ 7 Απρ 2010 - 18:39 | |
| χαχαχα...δεν μπορω να περιμενω αλλο...πρεπει ν μιλησουμε στην Στεφενι...δεν παει αλλο...!!! | |
|
| |
| Midnight Sun Translation! | |
|