| Twilight Goodies! | |
|
+111robertlady Stella777 EliRose kati maria_likofos mariettoula1996 argyro12 dark violet BELLA MARIE panagiota Dalia Vanina AspaKorth breathless argy RB scarlet rose Mary Masen Cullen pitsiriki xrysanthi Bella Marie Swan Silia justnina22 Kornilia PattinsonCullen Bitten Pillows Aleera aliciacullen *evdokia* mR.Geo Emy+Robert sisaki ed<3 ROBELINA vickaki twilightFOREVER despina aek demi cullen katerina-eclipse 8Kristen8 DEMONA CULLEN PATTINSON i love edward 2 nantiaki_twilight 4 ever dani emerald eyes April Afelop Bella Cullen12 twilightsagaddicted AliceK vikaki21 JuliaCullen dimitroula-robsessed redbutterfly Mrs Edward Cullen ma.do T-NM-E-BD Lizzy Cullen Vampire love ntinaki pink RafaelaCullen Dr_Rena_Hale Arianna Μαργαριτα Alexia_4 I'm_not _dead ioannaki-twilightaddicted d@n@e twilight! Elki athina sofoula9 silenceprincess aLLie13 evaki evi KatiaRobsessed bella butterfly nasiatheslayer Strider Renée patrick Kimberly SilverMusk MARIA SWAN CULLEN linaki Jacob Black SpunK RansoM Efst@thi@ WhiteQueen Fotis333 Isabella_Cullen sambrina Mrs Alice Fay1765 fafoula1234 Ashley Greene Edward_ Breaking_ Dawn twilight girl breeze of wolf LaDy_SoVeReigN Bella13 Nemesis Of Bellin magica mariap sunrise twilightergirl VLaSia =) volturi girl team edward christi_twilight Mrs.Cullen 115 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Elki New Moon Victim
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσ/νικη Αριθμός μηνυμάτων : 164 Registration date : 14/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Τετ 30 Δεκ 2009 - 17:10 | |
| και οσο αναφορα το scorer του new moon απο οτι ξερω δν εχει βγει ακομα!! | |
|
| |
Mrs.Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 2768 Registration date : 13/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Τετ 30 Δεκ 2009 - 17:11 | |
| αυτό μας έλυπε...ΝΑ ρωτήσω...Το κολιέ που πόσταρες είναι όλο μαζί ή το καθένα ξεχωριστά? | |
|
| |
ioannaki-twilightaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 1251 Registration date : 02/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Τετ 30 Δεκ 2009 - 17:12 | |
| Εδω ειναι το cd εξωτερικα: http://www.amazon.com/gp/product/images/B001JL43NO/ref=dp_image_0?ie=UTF8&n=5174&s=musicΚαι αυτες ειναι οι σκηνες απο οπου εχει την μουσικη: 1. How I Would Die 2. Who Are They? 3. Treaty 4. Phascination Phase 5. Humans Are Predators Too 6. I Dreamt Of Edward 7. I Know What You Are 8. The Most Dangerous Predator 9. The Skin Of A Killer 10. The Lion Fell In Love With The Lamb 11. Complications 12. Dinner With His Family 13. I Would Be The Meal 14. Bella's Lullaby (Twilight Soundtrack Version) 15. Nomads 16. Stuck Here Like Mom 17. Bella Is Part Of The Family 18. Tracking 2:19 Album Only 19. In Place Of Someone You Love 20. Showdown In The Ballet Studio 21. Edward At Her Bed | |
|
| |
Edward_ Breaking_ Dawn Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Τετ 30 Δεκ 2009 - 17:16 | |
| WOW! Ειναι θεικο το κολιε! το ερωτευτηκα! αχ! το score δεν εχει κυκλοφορησει εχω ρωρησει χιλιες φορες στο fnac και στο metrlopolis! ασε εγω εχω ηδη καταστραφει οικονομικα! | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 2768 Registration date : 13/07/2009
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Τετ 30 Δεκ 2009 - 17:16 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Τετ 30 Δεκ 2009 - 17:17 | |
| του λυκοφωτος κυκλοφορει απο τον ποροηγουμενο Δεκεμβριο που το πηρα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Τετ 30 Δεκ 2009 - 17:20 | |
| Αα,καλά...εδώ πέρα δεν το έχει! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Τετ 30 Δεκ 2009 - 17:21 | |
| δεν μπορω να καταλαβω αφου το score του twilight κυκλοφορησε πολυ γρηγορα και του new moon κανει 100 αιωνες! | |
|
| |
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 1251 Registration date : 02/03/2009
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Τετ 30 Δεκ 2009 - 17:28 | |
| Αυτο μου κανει εντυπωση και εμενα....παντως εχω τν υποψια οτι τωρα που ειδαν οτι γινεται χαμος με το twilight saga περα απο την νεα σεληνη που βγηκε στην ωρα της στο σινεμα,οτιδηποτε αλλο εχουν πει και περιμεναμε να βγει δεν βγηκε την μερα που ειχαν ανακοινωσει επισημα!!
Εν τω μεταξυ το soundtrack του new moon δεν το εχω παρει ακομα γιατι θελω να δω αν θα βγει και αλλη εκδοση με dvd και bonus tracks οπως στο 1ο!!
Καλα το κολιε ειναι ΥΠΕΡΟΧΟ!!!!Τελικα ειναι ενα η 3 διαφορετικα...???αυτα εχει στο village store δηλαδη??? | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Τετ 30 Δεκ 2009 - 17:35 | |
| - ioannaki-twilightaddicted έγραψε:
- Ααααα...οκ!!!
Μηπως εχεις βρει πουθενα την συλλεκτικη εκδοση του λυκοφωτος??? Η καποιος απ τους υπολοιπους...ελειπα εκδρομη και δεν ξερω αν εχει βγει... Για ποια συλλεκτική έκδοση ακριβώς μιλάμε; | |
|
| |
Elki New Moon Victim
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσ/νικη Αριθμός μηνυμάτων : 164 Registration date : 14/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Τετ 30 Δεκ 2009 - 17:36 | |
| ειναι τρια αλυσηδακια σε ενα κουμπομα.. ουσιαστικα ειναι ενα!!! κοριτσια αξιζει χιλιες φορες να τ παρετε ειναι τελειο!!! εγω τ φορεσα κ εξω κ εκανε παταγο!!!! | |
|
| |
Elki New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Τετ 30 Δεκ 2009 - 17:37 | |
| για τν συλλεκτικη εγκδοση του βιβλιου τ λυκοφοτως!! μπορεισ ν τν παραγγειλεις επο τ βιβλιοπολειο που πηρες κ τ βιβλια!! εγω τουλαχιστον ετσι εκανα.. | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Τετ 30 Δεκ 2009 - 17:39 | |
| Αυτή που είναι δερματόδετη ή αυτή που έχει εξώφυλλο από την ταινία; Εγώ στο βιβλιοπωλείο της γειτονιάς μου είδα Twilight και New moon με εξώφυλλο της ταινίας αλλά και τη δερματοδετη έκδοση | |
|
| |
Elki New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Τετ 30 Δεκ 2009 - 17:41 | |
| η συλλεκτικη ειναι η δερματοδετη εγκδοση.. ειναι σαν τη βιβλο ενα πραγμα!!! τελεια!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Τετ 30 Δεκ 2009 - 17:42 | |
| Ρε συ ξερεις γιατι δεν θελω να το παραγγειλω?? 1ον μπορει να καθυστερησουν να το φερουν κ εγω να το εχω βρει αλλου πριν μου το φερουν...κ επειδη καλως η κακως ειμαι ψειρας με τα βιβλια μου κ δεν θελω να εχουν γδαρσιματα κ να ειναι ξεφτισμενα,περα απο βιβλια που ειναι στα αγγλικα κ δεν υπαρχουν εδω,δεν παραγγελνω τπτ αλλο γιατι αν μου φερουν καποιο που δεν ειναι οπως το θελω δεν μπορω να μην το αγορασω!!
Ενω αν το βρω σε μαγαζι μπορω να δω μονη μου πιο ειναι στην καλυτερη κατασταση κ να το αγορασω!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Τετ 30 Δεκ 2009 - 17:44 | |
| Ναι,όντως είναι υπέροχη...Τώρα μου μπήκε στο μυαλό η ιδέα να αγοράσω τα βιβλία με εξώφυλλο της ταινίας.Αλλά η τσέπη μου άδειασε και είμαι σε μεγάλο δύλημα. - Σπόιλερ:
Elki πήρες το Pm μου?
| |
|
| |
I'm_not _dead New Moon Victim
Ηλικία : 33 Αριθμός μηνυμάτων : 243 Registration date : 22/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Τετ 30 Δεκ 2009 - 17:45 | |
| Elki πολυ ωραιο το κολιε !απο που το πηρες? σημερα θα πας να παρω κ τη συλλεκτικη εκδοση του λυκοφωτος! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Τετ 30 Δεκ 2009 - 17:49 | |
| αχ αχ αχ αχ αχ το κολιε ειναι υπεροχο, μπορω να με φανταστω να το φοραω! χαχαχα ρε γμτ ειναι πολλα τα λεφτα Αρη! Πρεπει να κανω οικονομιες! πφφ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Τετ 30 Δεκ 2009 - 17:52 | |
| Ασε φαιη μου...αυτη ειναι πονεμενη ιστορια...δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν βγαζουν βιβλια στα αγγλικα με τα εξωφυλλα της ταινιας σε κανονικο μεγεθος κ με καλης ποιοτητας χαρτι οπως τα δικα μας??
Τοτε δεν θα αισθανομουν οτι το παρακανα...γιατι αλλο να το εχω 2 φορες στα ελληνικα κ αλλο μια στα ελληνικα κ μια στ αγγικα...
Elkiiiiiii....αυτο ειναι το κολιε που μας ειπες οτι πηρες απο village store???Ελα φεραμε τετοια κ εδω???μπραβο μας!!! Νομιζω οτι θα μου πηγαινε τελεια!!!Αν και με τσουζει η τιμη του... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Τετ 30 Δεκ 2009 - 17:54 | |
| Όντως είναι αρκετά ακριβο...εμένα με ενδιαφερει που βρηκε το μενταγιον της Rosalie και ποσο.Αλλά δεν απαντάει | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Τετ 30 Δεκ 2009 - 17:55 | |
| Ρε,κορίτσια??Λέτε το καλοκαίρι να ζει ακόμα το κολιέ για να το πάρω??? ΘΑ πάω κατασκήνωση στην Αθήνα και μετά θα κάτσω 2-3 μερούλες για κάτι δουλείες...Λέτε να είμαι τυχερή??? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Τετ 30 Δεκ 2009 - 17:57 | |
| ναι σιγουρα!!! φερνουν συνεχεια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Τετ 30 Δεκ 2009 - 17:57 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Τετ 30 Δεκ 2009 - 17:58 | |
| ναι μωρε καποτε θα βρω και εγω τα λεφτα και θα παω να το παρω, μην πανικοβαλλομαι! χαχαχαχαχα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Τετ 30 Δεκ 2009 - 17:58 | |
| Βέβαια υπάρχει κι άλλη λύση.Αν έχετε έμπιστα μέλη από εδώ που ζουν Αθήνα και μπορούν να αγοράσουν κάτι που εσείς θέλετε,τους στέλνετε τα χρήματα κι αυτοί το αντικείμενο.... | |
|
| |
| Twilight Goodies! | |
|