| Twilight Goodies! | |
|
+111robertlady Stella777 EliRose kati maria_likofos mariettoula1996 argyro12 dark violet BELLA MARIE panagiota Dalia Vanina AspaKorth breathless argy RB scarlet rose Mary Masen Cullen pitsiriki xrysanthi Bella Marie Swan Silia justnina22 Kornilia PattinsonCullen Bitten Pillows Aleera aliciacullen *evdokia* mR.Geo Emy+Robert sisaki ed<3 ROBELINA vickaki twilightFOREVER despina aek demi cullen katerina-eclipse 8Kristen8 DEMONA CULLEN PATTINSON i love edward 2 nantiaki_twilight 4 ever dani emerald eyes April Afelop Bella Cullen12 twilightsagaddicted AliceK vikaki21 JuliaCullen dimitroula-robsessed redbutterfly Mrs Edward Cullen ma.do T-NM-E-BD Lizzy Cullen Vampire love ntinaki pink RafaelaCullen Dr_Rena_Hale Arianna Μαργαριτα Alexia_4 I'm_not _dead ioannaki-twilightaddicted d@n@e twilight! Elki athina sofoula9 silenceprincess aLLie13 evaki evi KatiaRobsessed bella butterfly nasiatheslayer Strider Renée patrick Kimberly SilverMusk MARIA SWAN CULLEN linaki Jacob Black SpunK RansoM Efst@thi@ WhiteQueen Fotis333 Isabella_Cullen sambrina Mrs Alice Fay1765 fafoula1234 Ashley Greene Edward_ Breaking_ Dawn twilight girl breeze of wolf LaDy_SoVeReigN Bella13 Nemesis Of Bellin magica mariap sunrise twilightergirl VLaSia =) volturi girl team edward christi_twilight Mrs.Cullen 115 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Mrs.Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 2768 Registration date : 13/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Τετ 30 Δεκ 2009 - 17:59 | |
| Πού είπαμε ότι τα πουλάνε???Στο Mall θα τα βρω??
Αυτό που είπε η Φαίη δεν είναι κακό... | |
|
| |
ioannaki-twilightaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 1251 Registration date : 02/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Τετ 30 Δεκ 2009 - 18:00 | |
| Τι να σου πω???Εξαρταται...εαν θα φερνουν συνεχεια η αν θα φερουν μια δυο φορες και τελος... Σκεψου αισιοδοξα παντως!!Βεβαια αν εχεις και κανεναν στην αθηνα να σου το παρει κ να στο δωσει οταν ερθεις ακομα καλυτερα... | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 2768 Registration date : 13/07/2009
| | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Κακό δεν είναι αλλά αμφιβάλλω αν υπάρχει εμπιστοσύνη.Ως twilighters θα έπρεπε να αλληλοεμπιστευόμαστε αλλά έτσι όπως είναι τα πράγματα σήμερα... | |
|
| |
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 1251 Registration date : 02/03/2009
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Τετ 30 Δεκ 2009 - 18:09 | |
| Ειναι που δεν γνωριζομαστε καλα μεταξυ μας...υπαρχουν κοριτσια απο το φορουμ που επειδη εχουν γνωριστει πολυ καλα εχουν αυτη την δυνατοτητα...
Ας ελπισουμε οτι στο μελλον αυτο θα μπορει να γινει σε πολυ μεγαλυτερο βαθμο... | |
|
| |
d@n@e twilight! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθηνα,γλυκά νερά Αριθμός μηνυμάτων : 1570 Registration date : 01/11/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Τετ 30 Δεκ 2009 - 19:35 | |
| κοριτσια και εγω προτωχρονια θα παω μιας και που θα παω να παω κομμωτηριο και για παππουτσια.παντως ευχαριστουμε για την ενοιμερωση | |
|
| |
Elki New Moon Victim
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσ/νικη Αριθμός μηνυμάτων : 164 Registration date : 14/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Τετ 30 Δεκ 2009 - 21:08 | |
| παντως εγω που τ παρηγγειλα οταν ηρθε δν ειχε φθορες.. εξ αλλου απ οτι ξερω αν δν εισαι ευχαριστημενη μπορεις να τ πας πισω και ο εγκδοτικος οικος να σ τ αντικαταστησει.. αλλιως πηγενε να δεις στ public εκει μπορει και να τ εχει!!! | |
|
| |
Elki New Moon Victim
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσ/νικη Αριθμός μηνυμάτων : 164 Registration date : 14/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Τετ 30 Δεκ 2009 - 21:10 | |
| - ioannaki-twilightaddicted έγραψε:
- Ασε φαιη μου...αυτη ειναι πονεμενη ιστορια...δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν βγαζουν βιβλια στα αγγλικα με τα εξωφυλλα της ταινιας σε κανονικο μεγεθος κ με καλης ποιοτητας χαρτι οπως τα δικα μας??
Τοτε δεν θα αισθανομουν οτι το παρακανα...γιατι αλλο να το εχω 2 φορες στα ελληνικα κ αλλο μια στα ελληνικα κ μια στ αγγικα...
Elkiiiiiii....αυτο ειναι το κολιε που μας ειπες οτι πηρες απο village store???Ε α φεραμε τετοια κ εδω???μπραβο μας!!! Νομιζω οτι θα μου πηγαινε τελεια!!!Αν και με τσουζει η τιμη του... ναι απο εκει τ πηρα... τι νομιζεις προχοραμαι κ εμεισ!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Τετ 30 Δεκ 2009 - 21:20 | |
| Αντε να δουμε!!! Αφηστε πηγα στο public...τζιφος!!!! | |
|
| |
Elki New Moon Victim
| |
| |
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Τετ 30 Δεκ 2009 - 21:46 | |
| Ούτε εδώ το έχει...Αν σας παρηγορεί... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Πεμ 31 Δεκ 2009 - 1:15 | |
| Λες ε??Μαλλον αυτο θα κανω...θα παω κ αυριο κ αν δεν δω προκοπη..Εν τω μεταξυ η θεια μου πηγε να μου το παρει και επειδη δεν το βρηκε πουθενα μου πηρε κατι αλλο...τωρα θα πρεπει να τα βαλω απο την τσεπουλα μου...και θελω να παρω και το κολιε αν το βρω...ωχ παναγιτσα μου... | |
|
| |
Elki New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Πεμ 31 Δεκ 2009 - 2:06 | |
| ελα μν αγχωνεσε ολα θα γινουν!! τ κολιε θα τ βρεις σιγουρα και τ βιβλιο θα ειναι οπως τ θελεις... παντως αυτη η ποροση ειναι πολυ πολυεξοδη!!! μιλαμε δν προλαβενω να σταυρωσω δεκαρα!!! συνεχια εχω και κατι ακομα που δν εχω παρει ή κατι που μολλις εχει βγει..!! | |
|
| |
Edward_ Breaking_ Dawn Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Πεμ 31 Δεκ 2009 - 8:35 | |
| και εγω το ιδιο! σε νιωθω, ειναι πολυεξοδη αυτη η πορωση! με το που περνω αυτα που βγηκανε και ειμαι εντα3ει 3αναβγαινουν και αλλα! Δεν λεω καλο ειναι αλλα η τσεπη μου αναστεναζει! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Πεμ 31 Δεκ 2009 - 9:46 | |
| Εκμετάλευση που πέφτει....Εγώ δεν προλαβαίνω να μαζέψω λεφτά και ξοδεύονται κατευθίαν με βιβλία του λυκόφως,cd,dvd...Και ακόμα πού είσαι?? | |
|
| |
Elki New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Πεμ 31 Δεκ 2009 - 12:03 | |
| και τ κακο ειναι οτι ειναι και τετραλογια( χορια τ midnight sun)!!! και ακομα ειμαστε στ δευτερο!!! απο δω και περα αρχιζουν τα πολλα εξωδα!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Πεμ 31 Δεκ 2009 - 12:07 | |
| Σίγουρα!!!!Θα αναστενάξει ο κουμπαράς! | |
|
| |
Elki New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Πεμ 31 Δεκ 2009 - 12:09 | |
| θα αναστεναξει δν λες καλυτερα?! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Πεμ 31 Δεκ 2009 - 12:10 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Πεμ 31 Δεκ 2009 - 15:25 | |
| Αφηστε τα κοριτσια...δραμα...παλι καλα που δουλευα το καλοκαιρι και εχω καποια λεφτα αλλιως θα ετρεχα κ δεν θα εφτανα με τοσα που πρεπει να παρω καθε φορα...τωρα θα παω για να ριξω μια τελευταια ματια για την συλλεκτικη...ελπιζω να γυρισω μαζι της... | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Πεμ 31 Δεκ 2009 - 15:37 | |
| Ουτε εδω την εχουν φερει ακομα....Και την θελω.... | |
|
| |
Elki New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Πεμ 31 Δεκ 2009 - 15:56 | |
| [quote="ioannaki-twilightaddicted"]Αφηστε τα κοριτσια...δραμα...παλι καλα που δουλευα το καλοκαιρι και εχω καποια λεφτα αλλιως θα ετρεχα κ δεν θα εφτανα με τοσα που πρεπει να παρω καθε φορα...τωρα θα παω για να ριξω μια τελευταια ματια για την συλλεκτικη...ελπιζω να γυρισω μαζι της... [/quote αντε καλη επιτυχια!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Πεμ 31 Δεκ 2009 - 18:55 | |
| Παιδιά εδώ πέρα θα τη φέρουν σε κανέναν αιώνα...άμα δεν πάω και τους κάνω κύρηγμα δεν μπορούν να κάνουν τίποτα μόνοι τους... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Πεμ 31 Δεκ 2009 - 20:49 | |
| Ψαλτους τα ψαλτους τα!!!!! Κοριτσιαααααα...ειμαι πολυ χαρουμενη (elki εισαι το γουρι μου... )!!!! Εχω στα χερακια μου την συλλεκτικη εκδοση του λυκοφωτος!!!!!!! !!!!!!!!!!!! Καλα ξεπερνα καθε προσδοκια...καμια σχεση με την φωτο!!!!Ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!!! Αν ειχα εστω και εναν μικρο δισταγμο λογω τιμης με το που την ειδα τα χερια μου με οδηγησαν αυτοβουλως στο ταμειο!!!!!! Πηρα το 2ο του true blοod και το "αιωνια δικη σου" !!!!Μου τα εκανα και δωρακι για να τα βαλω στο δεντρο...ο παλιμπεδισμος σε ολο του το μεγαλειο !!!! Βεβαια εχω να καταγγειλω οτι ξεσκονισα οοοοοολο το κεντρο για να βρω ενα αντιτυπο σε αξιοπρεπη κατασταση!!!Απογοητευτικα πολυ στην αρχη...αλλα ηταν τσαλακωμενα,αλλα σκισμενα,αλλα ειχαν κολλες,σε πολλα ειχαν σβηστει τελειως σε πολλα σημεια τα σχεδια απο τα γδαρσιματα...και ειλικρινα δεν υπερβαλλω!!!Ντροπη τους... | |
|
| |
Alexia_4 New Moon Victim
Ηλικία : 30 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 243 Registration date : 07/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Παρ 1 Ιαν 2010 - 2:48 | |
| ¶ντε μπράβο σου!!!!!Σου εύχομαι να τα ευχαριστηθείς!!!!Α...να σε ρωτήσω, η συλλεκτική έκδοση του Twilight ήταν σε άθλια κατάσταση ή το βιβλίο του True Blood?? | |
|
| |
| Twilight Goodies! | |
|