Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
δεν ξερω παντως εγω αυτα θα τα εβαζα στο καρναβαλι για να παιξω το γκοθαν!!!! αυτοι που φορανε μαυρα και τους αρεσει να συχναζουν σε νεκροταφεια.... συγνωμη ειμαι κακια αλλα δεν μου αρεσουν εμενα προσωπικα.... I'm sorry......
ntinaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 26 Τόπος : οπου ειναι και ο ΕDWARD!!!!!<3 <3 <3 Αριθμός μηνυμάτων : 1650 Registration date : 07/12/2009
δεν ξερω παντως εγω αυτα θα τα εβαζα στο καρναβαλι για να παιξω το γκοθαν!!!! συγνωμη ειμαι κακια αλλα δεν μου αρεσουν εμενα προσωπικα.... I'm sorry......
Το προβλημα είναι οτι το amazon.com δεν στελνει στην Ελλάδα,έτσι δεν είναι?Αν κάνω λάθος διορθώστε με..θέλω να βγάλω χρεωστική κάρτα και να αγοράσω κάτι αλλά δεν ξέρω,μήπως ξέρετε καμία αλλη σελίδα που να έχει αυθεντικά προιόντα και να στέλνει στην Ελλάδα??Σας παρακαλώ απαντήστε μου αν ξέρετε..
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Υπαρχει το http://www.amazon.co.uk/ που ειναι αγγλικο και υπαρχει και φορος οποτε δεν χρεαζεται ο εκτελωνισμος. Ο αδερφος μου ηθελε να παραγγειλει και δεν μπορουσε και ετσι ρωτησε το amazon και του το ειπαν!!!
Vampire love New Moon Victim
Ηλικία : 35 Τόπος : Λεπτοκαρυά Πιερίας-Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 170 Registration date : 12/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
Υπαρχει το http://www.amazon.co.uk/ που ειναι αγγλικο και υπαρχει και φορος οποτε δεν χρεαζεται ο εκτελωνισμος. Ο αδερφος μου ηθελε να παραγγειλει και δεν μπορουσε και ετσι ρωτησε το amazon και του το ειπαν!!!
Ευχαριστώ πολύ!!!
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
ΤΑ ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ!!!! πως τα βρηκες?????παναγια μου! εχω μια τεραστια λιστα με πραγματα που θελω να παρω απο το amazon και οχι μονο που εχουν σχεση με το twilight και κυριως τον edward.
Παντως αν βρεις κατι καινουριο βαλτο εδω. Ειναι ωραιο κατα καποιον τροπο να μεγαλωνω την λιστα μου....
Vampire love New Moon Victim
Ηλικία : 35 Τόπος : Λεπτοκαρυά Πιερίας-Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 170 Registration date : 12/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
* 6 X 4 INCHES / 152 X 101MM * GUARANTEED TO CONTAIN A JACOB CELL * LIMITED EDITION * MADE WITH AN ORIGINAL 35MM FILM CELL * CERTIFICATE OF AUTHENTICITY INCLUDED
*
* Guaranteed to Feature A Close Up Edward Cell * Made With An Original 35mm Film Cell * 6 x 4 Inches / 152 x 101 mm * Certificate Of Authenticity Included * In Hand For Instant Worldwide Despatch
* Twilight New Moon - Edward (Robert Pattinson) - Limited Edition Framed Single Film Cell + Signed Photo
παιδια εχει ενα σωρο πραγματα, κ πολλα ειναι ωραια, αλλα εγω μονο ενα εχω δυστυχως, το περιβραχιονιο του εντ... λεω να εμπλουτισω τη συλλογη μου αλλα προς το παρον επενδυω σε αλλα πραγματα
Edward_ Breaking_ Dawn Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
Συνοδευσα σήμερα την κολλητη μου να αγοράσει δωρο για του Αγ.Βαλεντινου & με το που μπαινω μεσα τι βλέπω!!!!!!! Τον Εντουαρτ σε αυτοκολλητο για την οθονη του λαπτοπ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 σε όλες τις οθονες 15,4 ιντων , 10 κτλ!!!!!!!!! Μετά πηγα στα village και βλεπω τον ΕΝΤΟΥΑΡΤ σε παζλ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σε εσώρουχα κάτι???????? Δεν θα βγάλουν????????
ioannaki-twilightaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 1251 Registration date : 02/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks