| Twilight Goodies! | |
|
+111robertlady Stella777 EliRose kati maria_likofos mariettoula1996 argyro12 dark violet BELLA MARIE panagiota Dalia Vanina AspaKorth breathless argy RB scarlet rose Mary Masen Cullen pitsiriki xrysanthi Bella Marie Swan Silia justnina22 Kornilia PattinsonCullen Bitten Pillows Aleera aliciacullen *evdokia* mR.Geo Emy+Robert sisaki ed<3 ROBELINA vickaki twilightFOREVER despina aek demi cullen katerina-eclipse 8Kristen8 DEMONA CULLEN PATTINSON i love edward 2 nantiaki_twilight 4 ever dani emerald eyes April Afelop Bella Cullen12 twilightsagaddicted AliceK vikaki21 JuliaCullen dimitroula-robsessed redbutterfly Mrs Edward Cullen ma.do T-NM-E-BD Lizzy Cullen Vampire love ntinaki pink RafaelaCullen Dr_Rena_Hale Arianna Μαργαριτα Alexia_4 I'm_not _dead ioannaki-twilightaddicted d@n@e twilight! Elki athina sofoula9 silenceprincess aLLie13 evaki evi KatiaRobsessed bella butterfly nasiatheslayer Strider Renée patrick Kimberly SilverMusk MARIA SWAN CULLEN linaki Jacob Black SpunK RansoM Efst@thi@ WhiteQueen Fotis333 Isabella_Cullen sambrina Mrs Alice Fay1765 fafoula1234 Ashley Greene Edward_ Breaking_ Dawn twilight girl breeze of wolf LaDy_SoVeReigN Bella13 Nemesis Of Bellin magica mariap sunrise twilightergirl VLaSia =) volturi girl team edward christi_twilight Mrs.Cullen 115 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Τετ 10 Φεβ 2010 - 5:03 | |
| Να σε βοηθήσω λίγο!!! Όπως μπαίνεις στη πορτα του moviestοre κατω αριστερα!!!!!!!! Α και δεξια εχει και κουκλες!!!!!!!! | |
|
| |
ioannaki-twilightaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 1251 Registration date : 02/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Τετ 10 Φεβ 2010 - 5:12 | |
| Αααα...οκ καταλαβα που λες!!!! Σ'ευχαριστω πολυ πολυ!!!! | |
|
| |
Edward_ Breaking_ Dawn Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Τετ 10 Φεβ 2010 - 14:42 | |
| OMG Σε παζλ?? ποσο εκανε?? ααααααα | |
|
| |
athina Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : germany Αριθμός μηνυμάτων : 669 Registration date : 29/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Τετ 10 Φεβ 2010 - 15:43 | |
| Αααα...κι εγω το ειδα το παζλ....ωραιο φαινεται! | |
|
| |
Mrs.Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 2768 Registration date : 13/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Τετ 10 Φεβ 2010 - 16:06 | |
| Ορίστε!Τι είδα???Κούκλες???Παζλ???Δεν είματσε καλά!Μόνο εγώ δεν έχω δει ούτε πάρει τίποτα! | |
|
| |
Alexia_4 New Moon Victim
Ηλικία : 30 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 243 Registration date : 07/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| |
| |
ma.do Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 43 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1624 Registration date : 02/02/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Τετ 10 Φεβ 2010 - 18:12 | |
| Κοριτσια καπου ειχω δει οτι εχουν βγαλει και επιτραπεζιο scene it με το λυκοφως.Ξερετε κατι γι'αυτο? | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Τετ 10 Φεβ 2010 - 18:35 | |
| ου πολλα βγηκανε! lol μαλλον θα παρω το παζλ η καμια τσαντα! καλα τα δαχτυλιδια που στο καλο τα φορανε και δεν το βλεπουμε? ναι εχει βγει το scene it, απλως δεν ξερω αν εχει βγει εδω στην Ελλαδα | |
|
| |
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 1251 Registration date : 02/03/2009
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Τετ 10 Φεβ 2010 - 19:08 | |
| Μπορει καποια που εχει δει το παζλ να μας δωσει λεπτομερειες για το πως ειναι???Και να μας πει και την λυπητερη....να ξερουμε τι μας περιμενει!! | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 2768 Registration date : 13/07/2009
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Τετ 10 Φεβ 2010 - 19:10 | |
| Το scene it παιδιά το έχω παίξει!Είναι φοβερό!Βέβαια δεν είναι και ΄τιποτα το εύκολο!Σε ρωτάει διάφορα από την ταινία και ΟΧΙ από τα βιβλία,σου έχει 2 προσωπα από την ταινία και σ δίνει κάτι εκφράσεις και πρέπει να αντιστοιχήσεις ποιος το είπε,σου έχει να ανακαλύψεις την εικόνα και να πεις από πού είναι και τέτοια διάφορα!Βέβαια υπάρχουν και γελοίες ερωτήσεις | |
|
| |
Alexia_4 New Moon Victim
Ηλικία : 30 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 243 Registration date : 07/12/2009
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Τετ 10 Φεβ 2010 - 20:33 | |
| - ioannaki-twilightaddicted έγραψε:
- Μπορει καποια που εχει δει το παζλ να μας δωσει λεπτομερειες για το πως ειναι???Και να μας πει και την λυπητερη....να ξερουμε τι μας περιμενει!!
λοιπόν εγώ το είδα το παζλ χθες.το κουτί είναι έτσι : και είναι 1000 κομμάτια νομίζω.Επίσης οι διαστάσεις στου πρέπει να είναι 20" x 27" .Ε και όταν με το καλό το τελειώσεις το κάνεις κάδρο φαντάζομαι....τώρα την τιμή του δεν τη θυμάμαι ακριβώς αλλά ήταν σίγουρα πάνω από 20 ευρώ.Γύρω στα 25-30 πρέπει να είχε.... ελπίζω να βοήθησα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Τετ 10 Φεβ 2010 - 20:40 | |
| 1000???Ααα ρε Ρομπερτ τι κανω για παρτι σου!!! Σ'ευχαριστω πολυ alexia μου... !!! Βεβαια με σκοτωσες με τα 25-30 ευρω...καημενο πορτοφολακι μου... | |
|
| |
Alexia_4 New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Τετ 10 Φεβ 2010 - 20:48 | |
| τίποτα βρε! δεν είμαι και 100% σίγουρη για την τιμή....οπότε άμα κάποιος άλλος ξέρει ας πει να μου φύγει και η περιέργεια άσχετο τώρα που είπες πορτοφόλι πρέπει να πήρε το μάτι μου και 2-3 ποτροφόλια twilight χθες αλλά και αυτά ήταν πολύ ακριβά.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Τετ 10 Φεβ 2010 - 20:50 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Τετ 10 Φεβ 2010 - 20:55 | |
| χιχιχι ευτιχως αυριο περνω βαθμους και αυτο σημενει και επιχορηγηση που ημουν καλο παιδακι! χιχιχι βουρ για το παζλ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Τετ 10 Φεβ 2010 - 20:58 | |
| Κι εγώ το θέλω | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Τετ 10 Φεβ 2010 - 21:13 | |
| Εγω σε πορτοφολι εχω δει μονο ενα σχεδιο στο mall αλλα δεν μ'αρεσε για να πω την αληθεια...ηταν πολυ φορτωμενο και εμοιαζε με αντρικο...ασε που ειχε στανταρ πανω απο 30 ευρω...οχι πολυ πιο πανω αλλα και παλι...αυτα τα δαχτυλιδια της μπελλα και του εντ που τα φορανε???Δεν υπαρχουν καπου στην ταινια ή στο βιβλιο ετσι???Γιατι εμενα δεν μου θυμιζουν κατι... | |
|
| |
Alexia_4 New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Τετ 10 Φεβ 2010 - 22:19 | |
| ναι ούτε εμένα μου άρεσαν τα πορτοφόλια,ειδικά ένα χρυσό ήταν αίσχος!!! όντως αυτά τα δαχτυλίδια δεν τα φοράνε πουθενά.ίσως αυτό της μπέλλα να τς το δώσουν στη χαραυγή...θα δούμε.... | |
|
| |
ntinaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 26 Τόπος : οπου ειναι και ο ΕDWARD!!!!!<3 <3 <3 Αριθμός μηνυμάτων : 1650 Registration date : 07/12/2009
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Τετ 10 Φεβ 2010 - 22:33 | |
| λοιπον παιδια δεν ξερω τι θα γινει ,παντως εγω τα θελω. | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Τετ 10 Φεβ 2010 - 23:01 | |
| Εγω θελω κυριως τα επιτραπεζια (και αλλα πολλα βεβαια) | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Πεμ 11 Φεβ 2010 - 1:15 | |
| Απ ότι θυμάμαι στα village Φαληρου το παζλ 'εκανε 19,90..... εκτός αν βγαινει σε πιο μεγάλο & σε πιο ακριβο και δεν το είχε εκεί...... Οσο για τα δαχτυλιδια ούτε εγω τα θυμάμαι πουθενά.......... αφου πουλάει μωρε ο Ρομπ πουλάει τρελά!!!! Αυτοί ειναι ικανοί να βγάλουν μέχρι και Ποπ κορν new moon!!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Πεμ 11 Φεβ 2010 - 2:04 | |
| | |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Πεμ 11 Φεβ 2010 - 11:47 | |
| δικιο εχετε.... αυτα τα δαχτυλιδια που στο καλο μπορεις να τα φορεσεις!!!!!! κοιταξτε εχω μεγαλη παρα πολυ μεγαλη τρελα με το λυκοφως αλλα αν ειναι να παρω κατι απο αυτα τουλαχιστον να ειναι ευχρηστα.... κοιταξτε χωρις να θελω να θιξω το αγαπημενο μου λυκοφως εγω αυτα θα τα εβαζα στο καρναβαλι και αν ειχα πολλα λεφτα για πεταμα δηλαδη θα το ειχα παρει για διακοσμητικους λογους.... παντως δεν ειναι ασχημα αλλα δεν ειναι ευχρηστα αυτο ειναι το προβλημα μου..... | |
|
| |
ntinaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 26 Τόπος : οπου ειναι και ο ΕDWARD!!!!!<3 <3 <3 Αριθμός μηνυμάτων : 1650 Registration date : 07/12/2009
| |
| |
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Πεμ 11 Φεβ 2010 - 13:22 | |
| α ωρεα το παζλ ειναι φτηνο! τελεια πρωτα ο θεος θα παω να δω αν το εχει αυριο στο village του the mall | |
|
| |
| Twilight Goodies! | |
|