| Twilight Goodies! | |
|
+111robertlady Stella777 EliRose kati maria_likofos mariettoula1996 argyro12 dark violet BELLA MARIE panagiota Dalia Vanina AspaKorth breathless argy RB scarlet rose Mary Masen Cullen pitsiriki xrysanthi Bella Marie Swan Silia justnina22 Kornilia PattinsonCullen Bitten Pillows Aleera aliciacullen *evdokia* mR.Geo Emy+Robert sisaki ed<3 ROBELINA vickaki twilightFOREVER despina aek demi cullen katerina-eclipse 8Kristen8 DEMONA CULLEN PATTINSON i love edward 2 nantiaki_twilight 4 ever dani emerald eyes April Afelop Bella Cullen12 twilightsagaddicted AliceK vikaki21 JuliaCullen dimitroula-robsessed redbutterfly Mrs Edward Cullen ma.do T-NM-E-BD Lizzy Cullen Vampire love ntinaki pink RafaelaCullen Dr_Rena_Hale Arianna Μαργαριτα Alexia_4 I'm_not _dead ioannaki-twilightaddicted d@n@e twilight! Elki athina sofoula9 silenceprincess aLLie13 evaki evi KatiaRobsessed bella butterfly nasiatheslayer Strider Renée patrick Kimberly SilverMusk MARIA SWAN CULLEN linaki Jacob Black SpunK RansoM Efst@thi@ WhiteQueen Fotis333 Isabella_Cullen sambrina Mrs Alice Fay1765 fafoula1234 Ashley Greene Edward_ Breaking_ Dawn twilight girl breeze of wolf LaDy_SoVeReigN Bella13 Nemesis Of Bellin magica mariap sunrise twilightergirl VLaSia =) volturi girl team edward christi_twilight Mrs.Cullen 115 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Κυρ 16 Μάης 2010 - 19:42 | |
| Ποτε παραγγελνουμε??? Εβαλα στο ματι τα βραχιολακια switz!!!! | |
|
| |
emerald eyes Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Κυρ 16 Μάης 2010 - 19:42 | |
| Παιδιά να σας πω που έχω ψωνίσει στο hottopic
To λατρεύω!!!
Καταρχάς έχουν μεγάλη ποικιλια στα πράγματα. Ειδικά για το σάγκα. Δυστυχώς από έκλειψη δεν έχουν βγάλει πολλά ακόμα αλλά αναμένω με ανυπομονησία. Απλώς για όσες δεν το έχετε χρησιμοποιήσει να ξέρετε πως έχει ένα τεράστια θετικό όπως και αντίστοιχα ένα τεράστια αρνητικό σημείο Το θετικό είναι πως στα φέρνουν στην πόρτα σου το πολύ σε 10 μέρες. Το αρνητικό είναι πως δεν συμφέρει να παραγγείλεις μόνο ένα πράγμα. Τα ταχυδρομικά έξοδα είναι πολύ υψηλά και συμφέρει μία μεγάλη παραγγελία.
edit:μόλις τσέκαρα το σάιτ και γέμισε με πράγματα για έκλειψη!! Θα χρεοκοπήσω πάλι!!!!!!!
ΥΓ: Τα μεταφορικά έξοδα ξεκινάνε από 30 δολλάρια περίπου αλλά δεν αυξάνονται υπερβολικά με τα περισσότερα πράγματα | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Κυρ 16 Μάης 2010 - 19:45 | |
| Θέλω οπωσδήποτε το κολιέ ίσως και μερικά ακόμα... Χμμ... | |
|
| |
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Κυρ 16 Μάης 2010 - 19:48 | |
| Μαίρη πληρώνεσαι τέλος του μήνα. ¶σε να ανέβει λίγο το ευρώ πρώτα για να μην υπάρχει το θέμα με το συνάλλαγμα. Και παιδιά όσοι γραφτείτε νομίζω πως μετά βγάζει επιλογή για να βλέπετε τις τιμές σε ευρώ. Είναι επιλογή για ευρώπη ή κάτι τέτοιο. Παιδιά μη ξεχνάτε στις παραγγελίες από Αμερική να ελέγχετε την μετατροπή με το συνάλλαγμα Μπορεί να δείτε διαφορά στα χρήματα. Επίσης υπάρχει το clearance, ένα είδος ξεκαθαρίσματος με προσφορές. Τσεκάρετε για πιο παλιά κομμάτια στις μισές τιμές. http://search.hottopic.com/search?p=Q&lbc=hottopic&uid=542166309&ts=moby&w=Twilight&af=cat1:clearance&isort=score&method=and&cnt=24Εγώ είχα αγοράσει τζιν με 15 δολλάρια ωραιότατο και με τα μεταφορικά να βγήκαν το πολύ 20 ευρώ! | |
|
| |
Bella Cullen12 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1018 Registration date : 02/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Κυρ 16 Μάης 2010 - 21:12 | |
| Ax, ωραια ολα τα πραγματα ερχονται Ελλάδα και ποσα ειναι τα εξοδα αποστολής??? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Κυρ 16 Μάης 2010 - 21:21 | |
| Τα έξοδα αποστολής ξεκινάνε από περίπου 30 δολλάρια μπορεί και λιγότερο.
πχ. Σε μία παραγγελία που έκανα με τα πράγματα να στοιχίζουν συνολικά 220 δολλάρια (Ψώνισα μαζί με τη Μαίρη) τα ταχυδρομικά βγήκαν 76 δολλάρια.
Οπότε μπορείς να συμπεράνεις πως τα μεταφορικά ανεβαίνουν σε λογικό βαθμό. Συμφέρει η αγορά μαζί με άλλα άτομα.
Να μην ξεχάσω να αναφέρω πως το παιδί που θα έρθει με το πακέτο θα ζητήσει ίσως μέχρι 3 ευρώ για το τελωνείο. Οπότε αν παραγγείλεται να έχετε ψιλά... | |
|
| |
Bella Cullen12 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1018 Registration date : 02/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Κυρ 16 Μάης 2010 - 21:23 | |
| A, τελεια πανε οι οικονομιες μου!!!! | |
|
| |
dani Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2693 Registration date : 26/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Πεμ 27 Μάης 2010 - 23:53 | |
| | |
|
| |
nantiaki_twilight 4 ever Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Verona, Italy Αριθμός μηνυμάτων : 809 Registration date : 28/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Πεμ 27 Μάης 2010 - 23:58 | |
| | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Παρ 28 Μάης 2010 - 11:59 | |
| ειναι υπεροχα ολα.....που ειναι το περικαρπιο δεν μπορεσα να το βρω? | |
|
| |
VLaSia =) Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Registration date : 19/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Παρ 28 Μάης 2010 - 19:14 | |
| ¶μα θέλεις το περικάρπιο μπορείς να το βρεις στο ebay!!! Εκεί συμφέρει πολύ περισσότερο καθώς και καλές τιμές έχει αλλά και λίγα μεταφορικά! | |
|
| |
Renée Eclipse Bitten
Ηλικία : 36 Τόπος : Ιωάννινα/Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 328 Registration date : 13/08/2009
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Σαβ 29 Μάης 2010 - 17:09 | |
| Αααααχχχχ.....!!! Πέτυχα αυτό το φόρεμα στο ίντερνετ ψάχνωντας, δεν ξέρω αν το έχει κάνει ποστ κάποιος άλλος, αλλά ενθουσιάστηκα και είπα να το κάνω εγώ anyway!! Δεν είναι τέλειο, ακριβώς κάτι που θα κολάκευε το δέρμα της Μπέλλα και θα ήταν vintage αλλά όχι πολύ παλιομοδίτικο παρ' όλα αυτά??? Κάτι όπου θα είχε βάλει το χεράκι της η ¶λις στα σίγουρα?? Ένα φόρεμα ταιριαστό δίπλα στον 1918th Edward??? - Σπόιλερ:
| |
|
| |
sunrise Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : athina Αριθμός μηνυμάτων : 2711 Registration date : 27/03/2009
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Κυρ 30 Μάης 2010 - 21:25 | |
| | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Κυρ 30 Μάης 2010 - 22:08 | |
| εχω παθει πλακα ειναι θεικα ειδικα το παζλ με τον εντι ουαου....ποσα ειναι τα εξοδα αποστολης?ξερεις? | |
|
| |
DEMONA CULLEN PATTINSON Eclipse Bitten
Ηλικία : 38 Τόπος : συρος,ερμουπολη Αριθμός μηνυμάτων : 458 Registration date : 25/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: eclipce trading cards Τετ 9 Ιουν 2010 - 17:59 | |
| | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Παρ 11 Ιουν 2010 - 1:37 | |
| Αχ αυτό το μπρελοκάκι team edward πολπύ μ αρεσει πω πω τι καλα σε 1 εβδομάδα εχω ψώνια!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Alexia_4 New Moon Victim
Ηλικία : 30 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 243 Registration date : 07/12/2009
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Σαβ 3 Ιουλ 2010 - 0:53 | |
| Παιδιά πήγα σημερα για ψώνια με τις φίλες μου cosmos και δε θα πιστέψετε τι βρήκα!!!!!!!!!!!! Μπήκαμε στα Bershka και ξαφνικά βλέπω μροστά μου 3 διαφορετικά σχέδια με μπλούζες eclipse!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!φυσικά εγώ και η κολλητή μου πάθαμε σοκ και αρχίσαμε να φωνάζουμε σαν τα χαζα!!!!!! Σας βρήκα και φωτό για να δείτε τα σχέδια: Εγώ πήρα τη μεσαία που είχε 12 ευρώ και τη δεξία σε κόκκινο όμως που είχε 10 ευρώ!!! Η αριστερή με εκνεύρισε γιατί όλο i love jacob και βλακείες έγραφε πάνω.... | |
|
| |
8Kristen8 Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 2 Registration date : 05/07/2010
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Παρ 16 Ιουλ 2010 - 21:44 | |
| γεια σας, να ρωτήσω ξέρετε αν έχουν βγάλει αφίσες τις έκλειψης?έχω ψάξει στην fnac αλλα δν βρήκα...μήπως ξέρετε?και κατι ακόμα ξέρετε αν υπάρχει το δαχτυλίδι της Μπέλλα που φοράει στη Νεα Σεληνη,αυτό το διαφανές? | |
|
| |
8Kristen8 Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 2 Registration date : 05/07/2010
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Κυρ 18 Ιουλ 2010 - 0:11 | |
| | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Κυρ 18 Ιουλ 2010 - 7:37 | |
| Δεν εχουν προμηθευτεί ακόμη τα μαγαζιά όλα τα είδη μην ξεχνατε πως 15 ημέρες εχει η ταινια που βγήκε σχεδόν, στο village falirou κάτι λιγα εχουν βαλει για τον η/υ τα αυτοκολλητα στο παμπλικ τπτ και στο f nac ειναι γεματο με οτι απέμεινε απ το new moon, twilight! | |
|
| |
katerina-eclipse Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 2 Registration date : 03/08/2010
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Τρι 3 Αυγ 2010 - 12:27 | |
| Καλημερα! Μαλλον δεν ειναι το σωστο τοπικ για να ζητησω αυτο που θελω αλλα δεν ξερω που αλλου να το γραψω. Απο το βιβλιο "εκλειψη" εχω την κινηματογραφικη εκδοση και θα ηθελα την κανονικη. Υπαρχει κανεις που θα ηθελε να ανταλλαξουμε;; | |
|
| |
demi cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2219 Registration date : 03/08/2010
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Τρι 3 Αυγ 2010 - 12:39 | |
| γεια σας παιδια επειδη και γω ειμαι καινουργια δεν ξερω αν γραφω στο σωστο μερος αλλα μηπως μπορει να μου πει καποιος σε ποιο βιβλιοπωλειο στην αθηνα μπορω να βρω τισ συλλεκτικες εκδοσεισ των βιβλιων του λυκοφως???δεν το εχουν ολοι...και που μπορω να βρω φιγουρεσ του εντουαρτ????σας παρακαλω αν μπορει καποιος και ξερεις ας μου απαντησει ευχαριστω | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Τρι 3 Αυγ 2010 - 14:15 | |
| φιγουρες του εντουαρτ νομιζω οτι εχει στο fnac στο mall.τωρα για τα βιβλια να σου πω δε γνωριζω.στα παπασωτηριου εχεις παει? | |
|
| |
demi cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2219 Registration date : 03/08/2010
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Τρι 3 Αυγ 2010 - 14:49 | |
| οχι δεν εχω κοιταξει παπασωτηριου μπορεισ να μου πεις που ακριβως ειναι...... | |
|
| |
katerina-eclipse Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 2 Registration date : 03/08/2010
| Θέμα: Απ: Twilight Goodies! Τετ 4 Αυγ 2010 - 2:51 | |
| για την ανταλλαγη που προτεινα εγω, εχει κανεις να πει κατι; | |
|
| |
| Twilight Goodies! | |
|