| Αναπάντητα Ερωτήματα | |
|
+88niki Bitten Pillows Emy+Robert Marzaki Cullen xatisaga sisaki marina stavroulita michelle nantia01 LITSA0089 pegulini demi cullen daisyalicecullen MIKAELLA i love edward 2 Nantia Hale_Biers twi-Lydia Evans Jane Volturi izzy cullen angepsi Dr_Rena_Hale Mrs.Christina d@n@e twilight! Rozmari Rozali87 @Dark_Lord@ SULPICIA-phoive T-NM-E-BD twilightFOREVER nantiaki_twilight 4 ever MyrtoCullen despina aek EdwardCullen emerald eyes ΧΡΙΣΤΙΝΑ ed<3 AliceK fotini_loves_edward Lizzy Cullen ΕΡΗ evac dimitroula-robsessed AnaroseCullen edward17 pink athina di1996 Bella Cullen12 Mrs.Cullen team edward mR.Geo JuliaCullen maria23 Countess Twicula Ms Cullen vikaki21 ioannaki-twilightaddicted ntinaki Bella13 NICKY emma cullen pattinson John Cullen redbutterfly Ashley Greene stasia April matia* volturi girl Elenaki123408 ~!Cristi!~ dolores!! evaki evi RafaelaVolturi Fay1765 Isabella21 WhiteQueen pretty witch BELLA MARIE patrick bluesea Renée breeze of wolf christi_twilight linaki LaDy_SoVeReigN VLaSia =) 92 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
AnaroseCullen Midnight Sun Vampire
Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1802 Registration date : 27/02/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Τετ 7 Ιουλ 2010 - 12:49 | |
| - SULPICIA-phoive έγραψε:
- To έχω ξαναρωτήσει και σε άλλο τόπικ.....Τί ψιθύριζε η Μαρία στον Τζάσπερ στο όνειρο της Μπέλλα????? (αν ξέρει κανεις ισπανικα..... )
Αν λες για την ταινια, παρατηρησε και θα δεις οτι μετα τα μεταφραζει-ψυθιριζει στα αγγλικα... Τα Ισπανικα λογια τα ξαναειπε στα Αγγλικα...Εκει βγηκαν και οι ελληνικοι υποτιτλοι οπου ελεγε κατι σαν ''i want you to do something'' ''kill her'' κτλ Ελπιζω να καταλαβα σωστα την απορια σου και να εδωσα και την καταλληλη απαντηση. | |
|
| |
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Τετ 7 Ιουλ 2010 - 13:00 | |
| Ξέρω Ισπανικά! Πάω να ακούσω και σας λέω,οκ? | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Πεμ 5 Αυγ 2010 - 15:05 | |
| Παιδιά χτες είδα ξανά το Λυκόφως και μου δημιουργηκαν οι εξής απορίες! Η ¶λις γιατί δεν ειδε τη Μπέλλα να φεύγει απ το ξενοδοχείο τη στιγμη που το αποφάσισε για να την προλάβει??????????????????? | |
|
| |
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Πεμ 5 Αυγ 2010 - 15:11 | |
| Nai κι εγώ την έχω αυτή την απορία εδώ και κάτι αιώνες...Αλήθεια, γιατί?? | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Πεμ 5 Αυγ 2010 - 15:13 | |
| παιδια ηταν αυθορμητη κινηση! γι αυτο... αν ηταν προσχεδιασμενο θα το εβλεπε!!και η αλις δεν βλεπει οραματα κατα παραγγελια... οποτε της ερθει... ειδε μετα οραμα και πηγε μαζι με τους αλλους!!! | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Πεμ 5 Αυγ 2010 - 15:13 | |
| | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Πεμ 5 Αυγ 2010 - 17:23 | |
| Κατ' αρχάς στο βιβλίο η Μπέλλα δεν το σκάει από το ξενοδοχείο αλλά από το αεροδρόμιο όπου περιμένουν τον Έντουαρντ να φτάσει για να πάρει τη Μπέλλα. Στη συνέχεια η Μπέλλα λέει πως θέλει να πάει στην τουαλέτα και τη συνοδεύει ο Τζάσπερ και από εκεί το σκάει. Υποτίθεται πως η ¶λις έχει δει ήδη το όραμα με τη σχολή μπαλλέτου αλλά τότε η Μπέλλα δεν ήξερε ακόμα ότι θα πάει να συναντήσει τον κυνηγό, η απόφαση της δεν έχει παρθεί. Τώρα βέβαια το ερώτημα είναι γιατί δεν το είδε η ¶λις εφόσον πλέον η Μπέλλα είχε αποφασίσει να τον συναντήσει και η μόνη ερμηνεία που μπορώ να δώσω είναι πως η ¶λις είχε εστιάσει στις αποφάσεις του κυνηγού και όχι στης Μπέλλα. | |
|
| |
di1996 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : άνω ροδωνιά κι όποιος κατάλαβε ;) Αριθμός μηνυμάτων : 1253 Registration date : 09/02/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Δευ 6 Σεπ 2010 - 17:01 | |
| παιδιά άλλη μια απορεία που μου δημιουργήθηκε σήμερα είναι η εξής: αφού η ¶λις δεν μπορεί να δει την ρένεσμι, πώς είδε τον ναχουελ?? | |
|
| |
daisyalicecullen Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : London <3 Αριθμός μηνυμάτων : 373 Registration date : 01/06/2010
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Δευ 6 Σεπ 2010 - 17:26 | |
| Η Αλις ειχε δει τηνωΜπελλα μεσα στη σχολη μπαλετου λιγο μετα απο τη στιγμη που μιλησε η Μπελλα με τον Τζειμς(πρωτες δυο σελιδες απο το κεφαλαιο "το κρυφτο")παρολα αυτα δεν λεει τιποτα γιατι πιστευει πως τα σχεδια θα αλλαξουν και δεν θα τα καταφερει η μπελλα να το σκασει.....ξερουμε οτι η Αλις εχει καταλαβει οτι η Μπελλα θα το σκασει απο τη στιγμη που στελνει τον Τζασπερ μαζι με την Μπελλα στην τουαλετα και δεν την αφηνει να παει μονη της!!!δεν τοον στελνει μαζι της για να την προστατεψει σε περιπτωση που γινει κατι αλλα για να μην μπορεσει να το σκασει!!!αυτο νομιζω εγω τουλαχιστον!!!!! | |
|
| |
Bella Cullen12 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1018 Registration date : 02/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Τρι 7 Σεπ 2010 - 12:45 | |
| - di1996 έγραψε:
- παιδιά άλλη μια απορεία που μου δημιουργήθηκε σήμερα είναι η εξής: αφού η ¶λις δεν μπορεί να δει την ρένεσμι, πώς είδε τον ναχουελ??
Η Αλις ειχε πει οτι δεν μπορει να δει την ρενεσμι γιατι δεν υπηρξε η ιδια ποτε της μισος βρικολακας και μισος ανθρωπος οπως δεν μπορει να δει του λυκανθρωπους γιατι δεν υπηρξε ποτε μια απο αυτους.Η Αλις δεν μπορουσε να δει τον Ναχουελ,αυτο που εκανε να αφησει την Μπελλα στην πιο κρισημη στιγμη την ωρα που ερχονταν οι Βολτουρι για να παει να βρει καποιον σαν Ρενεσμι ηταν πολυ περιπλοκο γιατι δεν ηταν καν σιγουρη οτι ηπηρχε καποιος αλλος σαν την Ρενεσμι !!!Εψαχνε ενα τυφλο σημειο, εψαχνε καποιον που δεν μπορουσε να δει!!! Ελπιζω να σε βοηθησα | |
|
| |
di1996 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : άνω ροδωνιά κι όποιος κατάλαβε ;) Αριθμός μηνυμάτων : 1253 Registration date : 09/02/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Τρι 7 Σεπ 2010 - 15:31 | |
| ναι, συγουρα μου ελσες την απορεία! σε ευχαριστώ πάρα πολύ! | |
|
| |
demi cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2219 Registration date : 03/08/2010
| |
| |
pegulini Eclipse Bitten
Ηλικία : 34 Τόπος : στην κοσμάρα μου... Αριθμός μηνυμάτων : 408 Registration date : 30/12/2009
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Πεμ 16 Σεπ 2010 - 18:13 | |
| δεν θα σε βοηθησω ιδιαιτερα, αλλα κι εμενα κουλο μου φαινεται... απο την αρχη δεν μου αρεσε το πως περιεγραφε τους βρικολακες η στεφενι, οσο αφορα το πως ειναι το σωμα τους... ενταξει, ειπαμε ειναι νεκροι... αλλα γιατι να ειναι σκληροι σαν ατσαλι? γιατι να ειναι σαν να βγηκαν απο την καταψυξη? γιατι να μην κυλαει αιμα μεσα τους? και γιατι να σπανε σαν πορσελανες? οι κλασσικοι βρικολακες, δεν ειναι τοσο σκληροι και ακαμπτοι σαν τον σουπερμαν, ειναι τοσο κρυοι οσο ενας πεθαμενος (με μετρο δηλαδη ), και μεσα τους κυλαει αιμα... η ιδια εφτιαξε μια περιγραφη που απο μονη της εμενα μου αναιρει το οτι ο εντουαρντ θα μπορουσε να κανει παιδι... προτειμω να τον σκεφτομαι πιο ανθρωπινο, οπως οι βρικολακες που ξερουμε εξω απο τη σαγκα... δεν λεω ομως, εχουνε και τα καλα τους οι βρικολακες της στεφενι... ειναι πανεμορφοι, δεν πεθαινουν στον ηλιο, και ειναι σχεδον ατρωτοι... | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Πεμ 16 Σεπ 2010 - 19:06 | |
| Αν ψάξετε σε προηγούμενε σελίδες του τόπικ θα βρείτε την απάντηση | |
|
| |
Ηλικία : 34 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2219 Registration date : 03/08/2010
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Πεμ 16 Σεπ 2010 - 19:57 | |
| βασικα πεγκουλινι σε οσα εργα εχω δει με βρικολακες σε κανενα δεν κυλαει αιμα μεσα τους για αυτο εχουν αναγκη να τρεφονται με αιμα..τα υπολοιπα χαρακτηριστικα που εχει δωσει η στεφανι δεν με χαλανε καθολου.....αλλα ειχα αυτη την απορροια θα ψαξω μπας και τη βρω την απαντηση...... | |
|
| |
izzy cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Πεμ 16 Σεπ 2010 - 20:05 | |
| φοβερη απορια !!! νομιζω οτι γενικα το σπερμα δεν εχει να κανει με το αιμα δεν ξερω βασικα αν σκεφτεις οτι οι γεροι που εχουν λιγοτερα ερυθρα κυτταρα μπορουν να κανουν παιδια και 80 χρονων να ειναι μπορει να εχουν λιγες πιθανοτητες αλλα παντα μπορουν να κανουν παιδια αυτο θα μπορουσε να ειναι εξηγηση παντως φοβερη απορια δεν το ειχα σκεφτει ποτε!!! | |
|
| |
pegulini Eclipse Bitten
Ηλικία : 34 Τόπος : στην κοσμάρα μου... Αριθμός μηνυμάτων : 408 Registration date : 30/12/2009
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Πεμ 16 Σεπ 2010 - 20:07 | |
| τι να σου πω, δεν ξερω ποιες εχεις δει... αλλα στο συνεντευξη με ενα βρικολακα για παραδειγμα κοβανε τις φλεβες τους για να δωσουν ζωη στο νεο βρικολακα και απο εκει ετρεχε αιμα... η ας πουμε στο true blood ή στο blade...σε ολα οσα εχω δει τρεχει αιμα μεσα τους, και μπορουν να δημιουργηθουν πληγες απο τις οποιες τρεχει αιμα, και οι οποιες κλεινουν πολυ γρηγορα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Πεμ 16 Σεπ 2010 - 20:21 | |
| τι να πω βρε κοριτσια δεν ξερω ψαχνω ακομα την απαντηση.....παντως izzy μου που λες για τους γερους μπορει να εχουν λιγα ερυθρα ελα εχουν.. μν ξεχναμε οτι αμα δεν υπαρχει αιμα για να αιματονονται ολα τα οργανα δεν υπαρχει ζωη(το μελος που δεν εχει αιμα νεκρωνεται)αμα βρω τη απαντηση θα σας ενημερωσω | |
|
| |
LITSA0089 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 1402 Registration date : 14/06/2010
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Τετ 13 Οκτ 2010 - 19:16 | |
| Δεν ξέρω αν έχει ξαναμπεί αλλά δεν εγώ καταλάβει γιατί οι βρικόλακες δεν μπορούν να φάνε και ανθρώπινο φαγητό?
| |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Τετ 13 Οκτ 2010 - 19:22 | |
| - LITSA0089 έγραψε:
- Δεν ξέρω αν έχει ξαναμπεί αλλά δεν εγώ καταλάβει γιατί οι βρικόλακες δεν μπορούν να φάνε και ανθρώπινο φαγητό?
γιατι ειναι λες και οι ανθρωποι πινουν ανθρωπινο αιμα.... απλα ειναι η φυση τους να πινουν αιμα για να γεμιζουν τον οργανισμο τους με σκοπο να ειναι δυνατο το σωμα τους... γι'αυτο δεν μπορουν να φανε ανθρωπνο φαγητο γιατι ειναι λες και οι αθρωποι πινουν αιμα και εδω που τα λεμε ειναι αδιαστηκο! | |
|
| |
LITSA0089 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 1402 Registration date : 14/06/2010
| |
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Τετ 13 Οκτ 2010 - 22:35 | |
| | |
|
| |
nantia01 New Moon Victim
Ηλικία : 36 Τόπος : paradice city Αριθμός μηνυμάτων : 171 Registration date : 16/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Τετ 13 Οκτ 2010 - 23:32 | |
| so....οι βρυκολακες κανουν μπανιο ναι η οχι και αν οχι γιατιιιιι?δεν διαβασα σε κανενα βιβλιο να λεει οτι ο εντουαρντ η καποιος αλλος να εκανε ενα μπανιο βρε αδερφε.......https://2img.net/u/3414/35/74/03/smiles/49192.gif
ασχετη φατσα αλλα μαρεσει πολυ
| |
|
| |
michelle New Moon Victim
Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 250 Registration date : 24/06/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Πεμ 14 Οκτ 2010 - 0:07 | |
| Όντως δεν αναφέρεται κάπου στα βιβλία. Την ερώτηση αυτή την έχουν κάνει στην Στέφανι και η απάντησή της ήταν ότι οι βρικόλακες κάνουν μπάνιο για να ξεπλυθούν από τη λάσπη, το αίμα κλπ. Δεν ιδρώνουν όμως και δεν έχουν λιπαρές εκκρίσεις όπως εμείς οι κοινοί θνητοί! | |
|
| |
stavroulita Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : Φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 864 Registration date : 28/02/2010
| Θέμα: Απ: Αναπάντητα Ερωτήματα Πεμ 14 Οκτ 2010 - 16:54 | |
| παιδια πολυ ωραιες αποριες!!!πραγματικα καποιες δεν τις ειχα σκεφτει!!!!ευτυχως υπαρχουν και τα παιδια που εχουν τις απαντησεις!!!!! | |
|
| |
| Αναπάντητα Ερωτήματα | |
|