| Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα | |
|
+52puremetall Mrs.Cullen Filio emma cullen pattinson Mrs Alice BELLA22 edward's victim annabell Vasiliki_Luvs_Vampires zout ippoluth scarlet rose magic princess chris-cullen ev@ki92 April val keeper Rose Rozmari natalia Irenaki Isabella21 emerald eyes katia_vika Mary Jane ev@ki bedward__ twilightergirl angepsi maraki-twilightholic Alexadruby the vampire Edward_ Breaking_ Dawn Rozali87 LizCullen ClairDeLune Ειrιnι Darkbella Velvet_Vamp Gωgω-Twilighter Amalia hobo spunkransom nessie nasiatheslayer SilverMusk WhiteQueen Neri olympia-Mikel-Robert Princess Vampire DanaeCullen 56 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
emma cullen pattinson Midnight Sun Vampire
Τόπος : Neverland!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2339 Registration date : 13/03/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Τρι 24 Μαρ 2009 - 16:24 | |
| εννοειται........και οι ελληνες(τουλαχιστον μια μεγαλη μεριδα) εχουν γουστο!!!!! | |
|
| |
edward's victim New Moon Victim
Ηλικία : 30 Τόπος : giannena Αριθμός μηνυμάτων : 143 Registration date : 21/02/2009
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Τρι 24 Μαρ 2009 - 16:43 | |
| αχχ ναι...εγω καθε φορα που περναω εξω απο ελευθερουδακη κ εχει την αφισα εκλειψη απ'εξω χαμογελαω σαν το χαζο...εχουμε γουστο....κ σε βιβλια κ ταινιες...κ μουσικη... | |
|
| |
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Τρι 24 Μαρ 2009 - 18:38 | |
| - Mrs Alice έγραψε:
- Επειδη δεν εχω διαβασει κανενα απο τα βιβλια στα αγγλικα,ποσο σοβαρα ειναι τα λαθη στη μεταφραση;Δηλαδη υπαρχει περιπτωση αλλοιωσης του νοηματος του κειμενου;
Υπαρχουν μεγαλα λαθη στη μεταφραση της Εκλειψης; Κοίτα δεν είναι ότι υπάρχουν ΛΑΘΗ απλώς είναι μερικές λέξεις και εκφράσεις αγγλικές που δεν μπορούν να αποδωθούν ακριβώς στα ελληνικά. Απλώς όταν το διαβάζεις στα αγγλικά ξέρεις ακριβώς τι εννοεί παρόλο που δεν μπορείς να το μεταφράσεις ακριβώς (δεν ξέρω κατά πόσο σου έδωσα να καταλάβεις, μόνο αν το διαβάσεις το νιώθεις αυτό). Η αλήθεια είναι πως εγώ την διαφορά την ένιωσα στην έκλειψη γιατί αυτή είχα διαβάσει πρώτα στα αγγλικά. αν δεν τα έχεις διαβάσει ήδη στα αγγλικά δεν το καταλαβαίνεις και πολύ τη διαφορά. | |
|
| |
Mrs Alice Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1006 Registration date : 21/03/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Τρι 24 Μαρ 2009 - 19:00 | |
| - SilverMusk έγραψε:
- Mrs Alice έγραψε:
- Επειδη δεν εχω διαβασει κανενα απο τα βιβλια στα αγγλικα,ποσο σοβαρα ειναι τα λαθη στη μεταφραση;Δηλαδη υπαρχει περιπτωση αλλοιωσης του νοηματος του κειμενου;
Υπαρχουν μεγαλα λαθη στη μεταφραση της Εκλειψης; Κοίτα δεν είναι ότι υπάρχουν ΛΑΘΗ απλώς είναι μερικές λέξεις και εκφράσεις αγγλικές που δεν μπορούν να αποδωθούν ακριβώς στα ελληνικά. Απλώς όταν το διαβάζεις στα αγγλικά ξέρεις ακριβώς τι εννοεί παρόλο που δεν μπορείς να το μεταφράσεις ακριβώς (δεν ξέρω κατά πόσο σου έδωσα να καταλάβεις, μόνο αν το διαβάσεις το νιώθεις αυτό). Η αλήθεια είναι πως εγώ την διαφορά την ένιωσα στην έκλειψη γιατί αυτή είχα διαβάσει πρώτα στα αγγλικά. αν δεν τα έχεις διαβάσει ήδη στα αγγλικά δεν το καταλαβαίνεις και πολύ τη διαφορά. Ευχαριστω πολυ που με ενημερωσες,για μια στιγμη φοβηθηκα οτι αλλα εγραφε η Στεφανι και αλλα διαβαζα εγω! | |
|
| |
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Τρι 24 Μαρ 2009 - 19:13 | |
| Τίποτα καλέ και ότι απορίες έχεις ρώτα | |
|
| |
DanaeCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 901 Registration date : 28/11/2008
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Κυρ 29 Μαρ 2009 - 20:40 | |
| Δεν θα το λεγα.... αν και υπαρχουν καποιες εκφρασεις και λογοπαιγνια που το νοημα τους δεν εχει αποδωθει και τελεια... | |
|
| |
Filio Twilight Human
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 12 Registration date : 03/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Τρι 4 Αυγ 2009 - 13:00 | |
| Παιδια, εγω διαβασα και τα τρια βιβλια και τωρα ανυπομωνω για το 4ο! Γιατι αργει τόσο να βγει? Κατα τη γνωμη μου και τα τρια ηταν τελεια, το ενα καλυτερο απο το αλλο! Αλλα περισσοτερο μου αρεσε η Νεα Σεληνη. Το τι δακρυα εριξα!!! Η εκλειψη και εμενα μου την εσπασε για λιγο στο σημειο με τον Τζεικομπ που φιλαει τη Μπελλα. Αηδιασα για να πο την αληθεια! Αλλα ειχε και αυτη τα ωραια της(περισσοτερες ρομαντικες σκηνες εντουαρντ/μπελλα). οσο για το midnight sun. ωραιο, δε λεω. αλλα, ο εντουαρντ ελεγε πως επρεπε να φυγει στον εαυτο του ολη την ωρα, και αυτο με εκανε να θελω να κλεισω το pdf file. Αμαν πια! το τεταρτο βιβλιο ακουσα πως το τελος του ειναι πολυ συγκινητικο... αληθεια? μη μου πειτε το τελος απλα πειτε μου αν ειναι οντως τοσο συγκινητικο. | |
|
| |
Mrs.Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 2768 Registration date : 13/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Σαβ 15 Αυγ 2009 - 17:35 | |
| Μολις μπήκα στο site της Πλατυπους και είπε πως στην Αμερική βγήκε η ειδική έκδοση της έκλειψης όπου περιέχει το 1ο κεφάλαιο της χαραυγής και ημερομηνία: 31/5/09.¶ρα μπορεί και να βγει κι εδώ ειδική έκδοση... | |
|
| |
puremetall Twilight Human
Ηλικία : 28 Τόπος : trikala Αριθμός μηνυμάτων : 38 Registration date : 10/07/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| |
| |
Vampi Twilight Human
Ηλικία : 29 Τόπος : κρητη Αριθμός μηνυμάτων : 71 Registration date : 23/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Πεμ 21 Ιαν 2010 - 14:33 | |
| ολα τα ευρω ειναι ολα τα βιβλια | |
|
| |
ntinaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 26 Τόπος : οπου ειναι και ο ΕDWARD!!!!!<3 <3 <3 Αριθμός μηνυμάτων : 1650 Registration date : 07/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Τρι 26 Ιαν 2010 - 22:13 | |
| οταν διαβασα το βιβλιο μου ηρθε ενα νταμλας εκει που λεει οτι ηθελε να φιλησει τον τζεικομπ και οτι καταλαβε πως τον εχει ερωτευτει.Ημαρτον, τι αλλο θα ακουσω.
δηλαδη τον καημενουλη τον EDWARD δεν τον σκεφτεται καθολου μα καθολου;
παλιουποκριτρια bella | |
|
| |
Morena Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 45 Τόπος : Κορυδαλλός Αριθμός μηνυμάτων : 1227 Registration date : 10/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Τετ 27 Ιαν 2010 - 12:22 | |
| - ntinaki έγραψε:
- οταν διαβασα το βιβλιο μου ηρθε ενα νταμλας εκει που λεει οτι ηθελε να φιλησει τον τζεικομπ και οτι καταλαβε πως τον εχει ερωτευτει.Ημαρτον, τι αλλο θα ακουσω.
δηλαδη τον καημενουλη τον EDWARD δεν τον σκεφτεται καθολου μα καθολου;
παλιουποκριτρια bella Τι σου ήρθε??? | |
|
| |
Dr_Rena_Hale Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Αριθμός μηνυμάτων : 1142 Registration date : 28/12/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Παρ 19 Μαρ 2010 - 20:30 | |
| Ουρλιάξαμε καλή μου άσε.........Ένα τρέιλερ έχει βγεί από ότι ξέρω...Ένα preview 10 sec και το κανονικό.... | |
|
| |
| Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα | |
|