| Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα | |
|
+52puremetall Mrs.Cullen Filio emma cullen pattinson Mrs Alice BELLA22 edward's victim annabell Vasiliki_Luvs_Vampires zout ippoluth scarlet rose magic princess chris-cullen ev@ki92 April val keeper Rose Rozmari natalia Irenaki Isabella21 emerald eyes katia_vika Mary Jane ev@ki bedward__ twilightergirl angepsi maraki-twilightholic Alexadruby the vampire Edward_ Breaking_ Dawn Rozali87 LizCullen ClairDeLune Ειrιnι Darkbella Velvet_Vamp Gωgω-Twilighter Amalia hobo spunkransom nessie nasiatheslayer SilverMusk WhiteQueen Neri olympia-Mikel-Robert Princess Vampire DanaeCullen 56 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
DanaeCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 901 Registration date : 28/11/2008
| Θέμα: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Κυρ 11 Ιαν 2009 - 20:47 | |
| Η Εκλειψη βγαινει 3/3!!!! Το mail που μου εστειλαν: Αγαπητό μέλος του Club του Λυκόφωτος, Με μεγάλη χαρά επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε πρώτους για την τελική ημερομηνία κυκλοφορίας της Έκλειψης της Stephenie Meyer. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα των εκδόσεων Πλατύπους εδώ. Όπως θα επιβεβαιώσετε και στην ιστοσελίδα, η ημερομηνία κυκλοφορίας του 3ου βιβλίου του Έπους του Λυκόφωτος είναι η Τρίτη 03/03. Μετά την πραγματικά εντυπωσιακή σας ανταπόκριση στους δύο πρώτους τίτλους αυτής της αριστουργηματικής τετραλογίας -για την οποία ανταπόκριση σάς ευχαριστούμε θερμά- το Λυκόφως και η Νέα Σελήνη έχουν προσωρινά εξαντληθεί από την αγορά. Σας ενημερώνουμε ότι η επανέκδοση των δύο αυτών τίτλων θα αρχίσει να διανέμεται στα βιβλιοπωλεία από αύριο Δευτέρα 12/01, και η διάθεση των βιβλίων θα συνεχιστεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες με διαρκείς ανατυπώσεις για να καλυφθεί η τεράστια ζήτηση. Όσοι δεν έχετε προλάβει να προμηθευτείτε κάποιον από αυτούς τους δύο πρώτους τίτλους μπορείτε να κάνετε τώρα τις παραγγελίες σας στα βιβλιοπωλεία. Το ίδιο ισχύει και για Το Σώμα το οποίο θα προσπαθήσουμε να αναπληρώσουμε πριν εξαντληθεί. Για να αποφύγετε καθυστερήσεις στην παραλαβή της Έκλειψης, ενημερώστε τους βιβλιοπώλες σας εγκαίρως ώστε να μπορέσουν να κάνουν καλύτερο προγραμματισμό και να έχουν επαρκή αντίτυπα να σας εξυπηρετήσουν μόλις κυκλοφορήσει. Και πάλι σας ευχαριστούμε για την προτίμησή σας στα βιβλία των εκδόσεών μας Φιλικά ΠΛΑΤΥΠΟΥΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Αρτέμιδος 1β, Αγία Παρασκευή Αθήνα 15342 Τηλ: 210 6002605 Φαξ: 210 6081164 e-mail: info@platypus.gr | |
|
| |
Vampire Breaking Dawn Newborn
Αριθμός μηνυμάτων : 568 Registration date : 26/12/2008
Forks Student Profile Team: Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Κυρ 11 Ιαν 2009 - 21:09 | |
| Εκεινη την μερα εχει γενεθλια η μανα μ κι εγω μετα απο 8 μερες | |
|
| |
Princess Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1097 Registration date : 02/01/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Κυρ 11 Ιαν 2009 - 21:22 | |
| Προβλεπεται πολυ ωραιος μηνας ο Μαρτιος!!! :D | |
|
| |
olympia-Mikel-Robert Twilight Human
Ηλικία : 32 Τόπος : Cyprus,Larnaca Αριθμός μηνυμάτων : 91 Registration date : 27/12/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Κυρ 11 Ιαν 2009 - 21:48 | |
| t martio tha vgei k t dvd! perfect! :cheers: | |
|
| |
Princess Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1097 Registration date : 02/01/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Κυρ 11 Ιαν 2009 - 21:54 | |
| Και εχω και γενεθλια!!! Μ' αρεσει που εξαχνα τι δωρο να ζητησω. Τωρα δεν ξερω τι να πρωτοζητησω! | |
|
| |
Neri Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 41 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 803 Registration date : 11/01/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Δευ 12 Ιαν 2009 - 21:47 | |
| και μενα η μητερα μου εχει γενεθλια εκεινη τη μερα αντε να ερτηει ο Μαρτιος να το εχουμε και στα ελληνικα...Τελικα αποφασισα να το αγορασω και στα αγγλικα δεν αντεχς να περιμενω | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Δευ 12 Ιαν 2009 - 21:50 | |
| Γιατί δεν κατεβάζεις το pdf στον υπολογιστή σου να ξεκινήσεις αμέσως! | |
|
| |
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Παρ 16 Ιαν 2009 - 13:52 | |
| Κορίτσια το ξεκίνησα και είναι πολύ καλό δεν μπορώ να σταματήσω. whitequeen είχες δίκιο σε συναρπάζει αμέσως. | |
|
| |
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Παρ 16 Ιαν 2009 - 14:10 | |
| Ax τελεια!!!!!!Να μας λες εντυπώσεις? | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Σαβ 17 Ιαν 2009 - 12:50 | |
| ωχ κοριτσια εφαγα φρίκη. δεν μπορει να είναι ερωτευμένη και με τον τζεικόμπ. δεν γίνονται αυτα. και ο εντουαρντ χριστέ μμου τόση ανιδιοτέλεια πια. κάνε κάτι......
κοντεύω να το τελειώσω μόλις διάβασα το σημείο με τους βολτούρι. πάω να συνεχίσω και θα σας κρατώ ενήμερες!! | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Σαβ 17 Ιαν 2009 - 13:32 | |
| - SilverMusk έγραψε:
- ωχ κοριτσια εφαγα φρίκη. δεν μπορει να είναι ερωτευμένη και με τον τζεικόμπ. δεν γίνονται αυτα. και ο εντουαρντ χριστέ μμου τόση ανιδιοτέλεια πια. κάνε κάτι......
κοντεύω να το τελειώσω μόλις διάβασα το σημείο με τους βολτούρι. πάω να συνεχίσω και θα σας κρατώ ενήμερες!! Ναι αυτό το σημείο είναι λίγο κάπως... Αλλά νομίζω ότι είναι η τελευταία δοκιμασία στη σχέση της Μπέλλα και του Έντουαρντ. Όσο για τον Έντουαρντ είδες κατάσταση; Σε ορισμένα σημεία μου έσπαγε και αυτός τα νεύρα... | |
|
| |
nessie Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 780 Registration date : 27/11/2008
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Σαβ 17 Ιαν 2009 - 15:54 | |
| Πωωω και μένα μου την έσπαγε! Μα τη selfcontrol είναι αυτό? Θα τον έκραζα εγώ...Γίνε λίγο άντρας ρεεε Όχι ότι δεν είναι...! Θα το έλεγα έτσι απλώς για να τον κάνει να νευριάσει λίγο..! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Σαβ 17 Ιαν 2009 - 16:03 | |
| παιδιά κλαίω δεν μπορώ!!!
Μόλις το τελείωσα. Δεν μπορεί να μην επιρέασε και εσάς όλο αυτό. Ειλικρινά δεν ξέρω πιο είναι το καλύτερο βιβλίο μέχρι τώρα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Σαβ 17 Ιαν 2009 - 16:05 | |
| - SilverMusk έγραψε:
- παιδιά κλαίω δεν μπορώ!!!
Μόλις το τελείωσα. Δεν μπορεί να μην επιρέασε και εσάς όλο αυτό. Ειλικρινά δεν ξέρω πιο είναι το καλύτερο βιβλίο μέχρι τώρα... Το καλύτερο βιβλίο είναι το τέταρτο! Επίτηδες το λέω για να σε κάνω να τρέξεις και να το διαβάσεις! Όλα ήταν πολύ ωραία, το ένα καλύτερο από το άλλο, δεν μπορώ να τα ξεχωρίσω. Αλλά στην έκλειψη δεν έκλαψα. Σε αυτό που έκλαιγα συνέχεια σε όλες τις γλώσσες ήταν στο New Moon και σε αυτό που κλαίω ακόμα είναι στο Midnight Sun. | |
|
| |
Ηλικία : 32 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 780 Registration date : 27/11/2008
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Σαβ 17 Ιαν 2009 - 16:07 | |
| Εγώ στο New Moon στο γνωστό σημείο, στο Eclipse(αλλά δεν θυμάμαι σε ποιο σημείο) και στο τέλος του Breaking Dawn! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Σαβ 17 Ιαν 2009 - 16:10 | |
| Καλά στο new moon έκλεγα από την αρχή δεν το συζητάω και απο το midnight sun από το 1 κεφαλαιο φενετε πολυ δυνατο περιμένω τι συνέχεια της νασιας με μεγαλη ανυπομονισία. αλλά και αυτό έχει κάτι δυνατά κομμάτια που δεν με άφησαν καθόλου ασυγκίνιτη. το περιμένω πως και πως να βγει και στα ελληνικά. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Σαβ 17 Ιαν 2009 - 16:12 | |
| να αρχισω και την χαραυγή αμέσως λέτε εεεεε????
δεν υπάρχει περίπτωση να με απογοητεύση έτσι? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Σαβ 17 Ιαν 2009 - 16:14 | |
| - SilverMusk έγραψε:
- Καλά στο new moon έκλεγα από την αρχή δεν το συζητάω και απο το midnight sun από το 1 κεφαλαιο φενετε πολυ δυνατο περιμένω τι συνέχεια της νασιας με μεγαλη ανυπομονισία. αλλά και αυτό έχει κάτι δυνατά κομμάτια που δεν με άφησαν καθόλου ασυγκίνιτη. το περιμένω πως και πως να βγει και στα ελληνικά.
Κι εγώ το περιμένω να σου πω την αλήθεια μου γιατί όπως και να το κάνεις είναι πιο εύκολο στα Ελληνικά και οι εικόνες έρχονται αυθόρμητα. Αφήστε ρε παιδιά, ήθελα να ξαναδιαβάσω έτσι λίγο τη Νέα Σελήνη στα Ελληνικά και την έχει η πεθερά μου... Δεν το έχει τελειώσει ακόμα, μου έχει σπάσει τα νεύρα. Της το έχω δώσει τώρα κάνα δίμηνο. Δεν το ξανακάνω το λάθος. Μέχρι να ολοκληρώσεις και το Breaking Dawn λογικά θα έχουμε προχωρήσει κι εμείς με τη μετάφραση του Midnight Sun. Αλλά πραγματικά παιδιά η Νάσσια έχει κάνει φοβερή μετάφραση! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Σαβ 17 Ιαν 2009 - 16:17 | |
| - SilverMusk έγραψε:
- να αρχισω και την χαραυγή αμέσως λέτε εεεεε????
δεν υπάρχει περίπτωση να με απογοητεύση έτσι? Κοίτα! Θα σου πω μόνο πως το βλέπω εγώ. Εννοείται ότι μου αρέσουν τα happy end. Στην προκειμένη περίπτωση πάντως δεν υπήρξε για εμένα ούτε ένα σημείο που να με απογοήτευσε. Όλα έγιναν όπως ήθελα να γίνουν και ακόμα καλύτερα. Λες και ήταν μέσα στο μυαλό μου! Βέβαια σου λέω τη δική μου άποψη καθαρά. Σε άλλους υπήρχαν κάποια σημεία που δεν τους άρεσαν, που τα βρήκαν υπερβολικά. Υπάρχουν και κάποιοι που δεν τους άρεσε καθόλου το τέταρτο βιβλίο. Αν το έγραφα εγώ πάντως θα ήταν κάπως έτσι! Μου άρεσε περισσότερο από το New Moon και από την έκλειψη. Έχει ωραία, δυνατά σημεία και είναι το πιο dark βιβλίο από όλη την τετραλογία. Αχ... Νομίζω πως πιο πολύ περιμένω για την ημέρα που το Breaking Dawn θα γίνει ταινία αν και το συζητάνε ακόμα αυτό το θέμα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Σαβ 17 Ιαν 2009 - 16:25 | |
| Δεν νομίζω να μην τη βγάλουν! Μιλάμε για πολλά λεφτά! Βέβαια δεν ξέρω αν θα υπογράψει ο Ρομπ γιατί όλο κάτι κουλά κάνει για να μας αναστατώνει!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Σαβ 17 Ιαν 2009 - 16:35 | |
| - nessie έγραψε:
- Δεν νομίζω να μην τη βγάλουν! Μιλάμε για πολλά λεφτά!
Βέβαια δεν ξέρω αν θα υπογράψει ο Ρομπ γιατί όλο κάτι κουλά κάνει για να μας αναστατώνει!! Καλά, ας τον αυτόν να λέει! Σιγά που δεν θα τη κάνει όταν θα έρθει η ώρα... Μιλάμε για πολλά λεφτά ¶ρη! Έτσι και δεν τη κάνει αντί να του πάω ντολμαδάκια θα πάρω ένα καλάσνικοφ και θα τον κυνηγάω! Ορίστε μας! Παιδιά, μη μου λέτε ότι δεν θα γίνει ταινία το Breaking Dawn. Υποφέρω... | |
|
| |
olympia-Mikel-Robert Twilight Human
Ηλικία : 32 Τόπος : Cyprus,Larnaca Αριθμός μηνυμάτων : 91 Registration date : 27/12/2008
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Σαβ 17 Ιαν 2009 - 16:42 | |
| εγώ να δεις ποσο υποφέρω!!:S περιμένω με ανυπομονησία αυτό το έργο!! φυσικά και θα παίξει ο robert!δεν νομίζω να είναι τόσο χαζός ώστε να μην δει ποσα θα κερδίσει από αυτήν την ταινία!! | |
|
| |
DanaeCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 901 Registration date : 28/11/2008
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Σαβ 17 Ιαν 2009 - 19:14 | |
| EEEEEEEEE OXI!!!!!!!! Aμα δεν δω τη Μπελλα να επιτιθεται στον τζεηκομπ θα σκασω!!!!! | |
|
| |
spunkransom New Moon Victim
Ηλικία : 33 Τόπος : Isle Σκιάθος Αριθμός μηνυμάτων : 146 Registration date : 28/11/2008
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Σαβ 17 Ιαν 2009 - 20:23 | |
| χαχαχα!!ονειρο ζωης δαναη ε??? "you named my daughter after the Loch Ness monster??????!!!!!"
παιδια μην μου κλετε οτι δν θα κανουν ταινια BD..ΕΓΩ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΖΩ!!!! | |
|
| |
Neri Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 41 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 803 Registration date : 11/01/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Σαβ 17 Ιαν 2009 - 21:59 | |
| AAAAA σας "διαβαζω" όλες και λετε για την Χαραυγη αμαν βρε κοριτσια εγω ειμαι ακομη στη μεση της Εκλειψης δεν μπορω να το αφησω απο τα χερια μου οσο και να με κουραζει το κειμενο που ειναι στα αγγλικα εχω πορωθει.. Θελω να μαθω τι θα γινει στη συνεχεια | |
|
| |
| Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα | |
|