Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα

Πήγαινε κάτω 
+52
puremetall
Mrs.Cullen
Filio
emma cullen pattinson
Mrs Alice
BELLA22
edward's victim
annabell
Vasiliki_Luvs_Vampires
zout
ippoluth
scarlet rose
magic princess
chris-cullen
ev@ki92
April
val
keeper
Rose
Rozmari
natalia
Irenaki
Isabella21
emerald eyes
katia_vika
Mary Jane
ev@ki
bedward__
twilightergirl
angepsi
maraki-twilightholic
Alexadruby the vampire
Edward_ Breaking_ Dawn
Rozali87
LizCullen
ClairDeLune
Ειrιnι
Darkbella
Velvet_Vamp
Gωgω-Twilighter
Amalia
hobo
spunkransom
nessie
nasiatheslayer
SilverMusk
WhiteQueen
Neri
olympia-Mikel-Robert
Princess
Vampire
DanaeCullen
56 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 11 ... 19  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
SilverMusk
Golden Eyed Vampires
SilverMusk

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Χαλκίδα
Αριθμός μηνυμάτων : 2205
Registration date : 14/01/2009

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Future Telling

Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 3 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤρι 10 Φεβ 2009 - 15:11

Ρε συ δεν έχω ιδέα πραγματικά. Απλώς πιστεύω ότι κρατάνε κάποια "πισινή" Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 3 691775
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Ειrιnι
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
Ειrιnι

Θηλυκό Παρθένος
Τόπος : xalandri
Αριθμός μηνυμάτων : 407
Registration date : 18/01/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤρι 10 Φεβ 2009 - 15:13

χυχυ αν δεν βγει θα πεθανω Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 3 592681

geek
DanaeCullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
DanaeCullen

Θηλυκό Καρκίνος
Αριθμός μηνυμάτων : 901
Registration date : 28/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤρι 10 Φεβ 2009 - 15:40

Βασικα εγω πηγα πριν λιγες μερες στο βιβλιοπωλειο και οταν τους ζητησα να το προπαραγγειλω με κοιταξαν με γουρλωμενα ματια, (ακριβως αυτο --->Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 3 921765 ) και μου ειπαν πως βγαινει 3 Μαρτιου και να ξαναπαω τελη Φεβρουαριου...
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Sagaland!
Αριθμός μηνυμάτων : 8830
Registration date : 14/09/2008

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤρι 10 Φεβ 2009 - 15:57

SilverMusk έγραψε:
Κορίτσια ακούστε τι έπαθα το Σάββατο εγώ.
Είχα κατεβεί στα μαγαζιά και είπα να περάσω και από το βιβλιοπωλείο από το οποίο είχα πάρει τα βιβλία για να ρωτήσω πότε ακριβώς θα φέρουνε την έκλειψη.
Μπαίνω λοιπόν μέσα και τους λέω: Μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε πότε ακριβώς θα σας έρθει η έκλειψη της Στέφανι Μέγιερ?
Πρώτον με κοίταξαν σαν να μην ήξεραν για πιο πράγμα μιλούσα lol! και με έκαναν να αισθανθώ και ντροπή για να πω την αλήθεια :blush: και
δεύτερον όταν τελικά μου απάντησαν ήταν μια υπάλληλος ο Θεός να την έχει καλά που με έβγαλε από την αμηχανία αφου φενόταν να ξέρει για τι πράγμα μιλούσα και μου είπε πως δεν ξέρει πότε ακριβώς θα βγει το βιβλίο. της απάντησα και εγώ πως στο site της η Πλατύπους έχει ανακοινώσει πως θα διανεμηθεί από της 3/3 και αυτή μου απάντησε πως άλλα λένε και άλλα κάνουν. Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 3 921765 Πραγματικά κάπως έτσι την κοίταξα. ¶κου έκει άλλα λένε και άλλα κάνουν Evil or Very Mad

Βασικά θα κάνω λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου - στην προκειμένη περίπτωση τον δικηγόρο της Πλατύπους! Μέχρι στιγμής, όποια ημερομηνία έχουν δώσει για κυκλοφορία βιβλίου την έχουν τηρήσει. Μη τα μπλέκουμε με την ODEON, είναι άλλο καπέλο!

Όταν λένε 3 Μαρτίου, πιστεύω ότι εννοούν ότι 3 Μαρτίου, στ' αλήθεια το βιβλίο θα βρίσκεται τουλάχιστον σε κεντρικά βιβλιοπωλεία στην Αθήνα. Τώρα για επαρχεία κ.τ.λ. είναι άλλο θέμα. Είχαν βάλει κάποια στιγμή ένα ποστ στο blog τους όταν είχε κυκλοφορήσει η Νέα Σελήνη δίνοντας οδηγίες με ποιο τρόπο μπορεί να ενημερώσει κανείς το βιβλιοπωλείο του ώστε να έχει το βιβλίο έγκαιρα στα χέρια του. Θέλετε να σας βάλω ένα λινκ να δείτε τι λέει σχετικά;

Για όσες θέλουμε το βιβλίο στις 3 Μαρτίου έχουμε τις εξής λύσεις: α) ενημερώνουμε το βιβλιοπωλείο μας ότι σίγουρα θα κυκλοφορήσει το βιβλίο τη συγκεκριμένη μέρα και ανάλογα από που προμηθεύεται τα βιβλία αν είναι σοβαρό βιβλιοπωλείο θα μπορέσει να μας εξυπηρετήσει. β) Πάμε γραμμή στο κέντρο σε ένα μεγάλο βιβλιοπωλείο, Public, Πολιτεία κ.τ.λ. που θα έχουν σίγουρα και οπωσδήποτε το βιβλίο την πρώτη μέρα κυκλοφορίας. Ακριβώς αυτό έκανα με τη Νέα Σελήνη.
γ) για όσους είναι επαρχεία για να μη τη πατήσουν όπως τη προηγούμενη φορά θα συμβούλευα να συννενοηθούν με κάποιον που είναι Αθήνα να τους το στείλει με courier. Αν δεν βιάζονται το παραγγέλνουν στο τοπικό βιβλιοπωλείο και όποτε πάει πήγε!

Στο βιβλιοπωλείο της γειτονιάς μου όπως σας έλεγα την άλλη φορά πάντως έχουν ήδη τα δύο βιβλία και έχουν κολλήσει και αφίσες. Πήγα τις προάλλες και πήρα μία Νέα Σελήνη γιατί δεν μπορούσα να περιμένω άλλο την πεθερά μου να μου το επιστρέψει! Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 3 872396 Είπαμε, είμαστε και άρρωστοι άνθρωποι... giggle

Στο θέμα μας λοιπόν, έπιασα κουβέντα με την ιδιοκτήτρια που την ξέρω χρόνια και μου έλεγε ότι έχει διαβάσει και αυτή τα δύο βιβλία κ.τ.λ. Την ρώτησα λοιπόν αν θα παραγγείλω το βιβλίο αν θα το έχει την πρώτη μέρα κυκλοφορίας. Και μου λέει, φυσικά, ότι θέλεις! Και λέω να την εμπιστευτώ γιατί τόσα χρόνια ποτέ δεν με έχει απογοητεύσει. ¶λλωστε απ' ότι μου είπε έχει κι άλλες παραγγελίες στα σκαριά!
http://www.jokastia.blogspot.com
SilverMusk
Golden Eyed Vampires
SilverMusk

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤρι 10 Φεβ 2009 - 16:02

Σε αυτό που πήγα ειναι στο κέντρο μεγάλο και γνωστό στη χάλκιδα που μένω . μου είπαν έτσι γιατί από ότι κατάλαβα τους είχαν δώσει ημερομινία επανακυκλοφόρησεις των δύο πρώτων, διαφορετική από αυτή που βγήκαν τελικά. Ποιός ξέρει ας ελπίσουμε ότι δεν θα αλλάξει τίποτα. Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 3 413121
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤρι 10 Φεβ 2009 - 16:09

Ρίξε μία ματιά εδώ: http://stepheniemeyer-gr.blogspot.com/2008/09/2.html

Αυτό θα πρέπει να ξέρει το βιβλιοπωλείο σου για να μπορεί να σε εξυπηρετήσει στις 3 Μαρτίου που κυκλοφορεί το βιβλίο. Και συνεχίζω να πιστεύω ότι θα είναι εντάξει στην ημερομηνία που έχουν δώσει.
SilverMusk
Golden Eyed Vampires
SilverMusk

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤρι 10 Φεβ 2009 - 16:42

Ευχαριστώ WhiteQueen ελπίζω να μην απογοητευτώ. Θα πάω να ρωτήσω και σε αλλά που μου φάνηκαν πιο πολύ γνώστες του twilight saga Smile
ClairDeLune
Twilight Human
Twilight Human

Θηλυκό Δίδυμος
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 15
Registration date : 21/09/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤρι 10 Φεβ 2009 - 16:43

Εγώ, πάλι, έχω μια απορία: Η μεταφράστρια θα είναι η ίδια; Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 3 945889
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤρι 10 Φεβ 2009 - 16:48

ClairDeLune έγραψε:
Εγώ, πάλι, έχω μια απορία: Η μεταφράστρια θα είναι η ίδια; Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 3 945889

Πολύ φοβάμαι πως ναι.... Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 3 194931
DanaeCullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
DanaeCullen

Θηλυκό Καρκίνος

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤρι 10 Φεβ 2009 - 16:53

Φτου! Βρε Νασια δεν τα μεταφραζεις εσυ? γιατι αν περιμενουμε απο αυτους...
nasiatheslayer
The Denali Princess
nasiatheslayer

Θηλυκό Υδροχόος
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 4477
Registration date : 03/12/2008

Forks Student Profile
Team: Denalis Denalis
Special ability Special ability: Mental electrical current

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤρι 10 Φεβ 2009 - 16:55

Πλακα πλάκα,αν είχα τον χρόνο θα το έκανα! lol! lol!
https://www.youtube.com/user/nasiatheslayer0
LizCullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
LizCullen

Θηλυκό Παρθένος
Τόπος : Διπλα στον Edward....
Αριθμός μηνυμάτων : 2237
Registration date : 25/01/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤρι 10 Φεβ 2009 - 17:08

Εγω ενταξει, δεν πολυκαιγομαι για το ελληνικο βιβλιο. Προτιμω τα αγγλικα.
http://twilightsaga.forumotion.net/forum.htm
ClairDeLune
Twilight Human
Twilight Human

Θηλυκό Δίδυμος
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 15
Registration date : 21/09/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤρι 10 Φεβ 2009 - 17:15

Είδες τι καλοί που είναι εκεί στην "Πλατύπους"; Φροντίζουν ώστε όποιος ξέρει αρκετά καλά αγγλικά (δηλαδή το μισό και βάλε target group του Twilight) να μην μπει καν στον πειρασμό να τα αγοράσει στη γλώσσα του. Για την τσέπη μας νοιάζονται οι άνθρωποι. Twisted Evil
LizCullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
LizCullen

Θηλυκό Παρθένος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤρι 10 Φεβ 2009 - 17:18

Και καλα κανουν.
Εγω προσωπικα πηρα ολα τα βιβλια στα αγγλικα και μετα απο λιγο καιρο θα τα παρω στα ελληνικα.
DanaeCullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
DanaeCullen

Θηλυκό Καρκίνος

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤρι 10 Φεβ 2009 - 17:22

Ναι αλλα σκεψου πως υπαρχουν ατομα, π.χ εγω Razz , που δεν ξερουν τοσο καλα αγγλικα! Τωρα που διαβαζω το ΜS απο την μεταφραση της Νασιας βλεπω πως μου 'χαν ξεφυγει αρκετες λεπτομερειες που εκαναν την περιγραφη πολυ καλυτερη! Οχι βεβαια οτι εχω καμια πρεμουρα να διαβασω με λεπτομερεια την Εκλειψη (για ευνοητους αντι-κοπροdog λογους).

Έχει επεξεργασθεί από τον/την danaecullen στις Τρι 10 Φεβ 2009 - 17:26, 1 φορά
LizCullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
LizCullen

Θηλυκό Παρθένος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤρι 10 Φεβ 2009 - 17:25

Σε καταλαβαινω. Εγω ομως δεν εχω κανενα προβλημα.
Gωgω-Twilighter
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Gωgω-Twilighter

Θηλυκό Ταύρος
Τόπος : Ηρακλειο Κρητης
Αριθμός μηνυμάτων : 778

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤρι 10 Φεβ 2009 - 18:33

κοριτσια 20 και σημερα ακομα!!!!!!!!!!κουραγιο!!!!! Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 3 620541
Rozali87
Golden Eyed Vampires
Rozali87

Θηλυκό Υδροχόος
Αριθμός μηνυμάτων : 2769
Registration date : 12/01/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤρι 10 Φεβ 2009 - 21:09

Πόσο κουράγιο να κάνω.........δεν αντέχω άλλο!!!!! Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 3 150320
Edward_ Breaking_ Dawn
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Edward_ Breaking_ Dawn

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Athens
Αριθμός μηνυμάτων : 3745
Registration date : 21/01/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 12 Φεβ 2009 - 21:08

aaaaa!!! teleiaaaaaaa!! i ekleipsi to martio!!!!!!!!!!!! tin exw diavasei sta agglika!! alla 8elw kai sta ellinika!!! an kai pistevw oti einai kalitera sta agglika!!!!!!!!!! den mporw na perimenow mexri tis 3/3! eutixws pou o flevaris einai koutsos kai etsi den menei poli keros!! telieiaaaaaaa
https://www.youtube.com/eljd3
Gωgω-Twilighter
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Gωgω-Twilighter

Θηλυκό Ταύρος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 12 Φεβ 2009 - 22:08

βασικα εμενα μου εδωσς τα βιβλια η whitequeen αρχισα την εκλειψη αλλα εχει καποιες πολυ δυσκολες λεξεις οποτε το παρατησα..δεν ειχα και καθολου χρονο..μεθαυριο θα παρω το σωμα μαλλον!!!! Smile σημερα πηρα τον ελεγχο και εβγαλα 14 Sad ...οποτε σπανια θα καθομαι στον υπολογιστη....οι γονεις μου λενε οτι αυτο φταιει,...(αλλα θελω να βλεπω τον ρομπ) Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 3 150320
Alexadruby the vampire
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Alexadruby the vampire

Θηλυκό Δίδυμος
Τόπος : Κέρκυρα
Αριθμός μηνυμάτων : 839
Registration date : 31/01/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 13 Φεβ 2009 - 15:51

Gωgω-Twilighter έγραψε:
βασικα εμενα μου εδωσς τα βιβλια η whitequeen αρχισα την εκλειψη αλλα εχει καποιες πολυ δυσκολες λεξεις οποτε το παρατησα..δεν ειχα και καθολου χρονο..μεθαυριο θα παρω το σωμα μαλλον!!!! Smile σημερα πηρα τον ελεγχο και εβγαλα 14 Sad ...οποτε σπανια θα καθομαι στον υπολογιστη....οι γονεις μου λενε οτι αυτο φταιει,...(αλλα θελω να βλεπω τον ρομπ) Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 3 150320

Σε καταλαβενω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και εγω πηρα βαθμους την Τριτη και εβγαλα 15,5 :no:
Και οι δικοι μου γονεις τα ιδια ελεγαν !!!!!!!!! Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 3 872396
Φταει ο υπολογιστης λεει και οι απειρες ωρες που καθομαι και διαβαζω εξοσχολικα βιβλια ( Twilight... Wink ) αντι να κανω τα μαθηματα μου !!!!!!!!
http://vampirediariesworld.vampire-legend.com/index.htm?sid=8086
nasiatheslayer
The Denali Princess
nasiatheslayer

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 13 Φεβ 2009 - 15:58

Αχ κι εμένα τα ιδια μου λένε!!Ελεος!Επειδη πήρα ένα 12 στην Ιστορια.... Rolling Eyes
Gωgω-Twilighter
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Gωgω-Twilighter

Θηλυκό Ταύρος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 13 Φεβ 2009 - 16:19

εγω ειχα κατι δεκαρια δωδεκαρια....και ενα μονο 18...αυτο ειναι φρικη!!!
αλλα αν δεν δω και τον ρομπ μια μερα θα παθω καταθλιψη!!! Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 3 206202
nasiatheslayer
The Denali Princess
nasiatheslayer

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 13 Φεβ 2009 - 16:28

Εμένα πάλι καλά στα μαθηματα που ήθελα τα 18,19 και 20 τα είχα...Αλλά τι να τα κάνεις....εναν Ρομπ θα προτιμουσα....! Razz
Gωgω-Twilighter
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Gωgω-Twilighter

Θηλυκό Ταύρος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα   Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 13 Φεβ 2009 - 16:30

και εγω!!!!!!γι αυτο τωρα διαβαζω πρωτα και μετα καθομαι στον υπολογιστη..αναγγκαστικα βλεπω τον ρομπ λιγοτερες ωρες...αλλα εχω διπλα μου το προχειρο μου και το εχω γεμισει με εικονες του και ξεχνιεμαι!

Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 3 από 19Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 11 ... 19  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: The Twilight Saga - Τα Βιβλία-
Μετάβαση σε: