| Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα | |
|
+52puremetall Mrs.Cullen Filio emma cullen pattinson Mrs Alice BELLA22 edward's victim annabell Vasiliki_Luvs_Vampires zout ippoluth scarlet rose magic princess chris-cullen ev@ki92 April val keeper Rose Rozmari natalia Irenaki Isabella21 emerald eyes katia_vika Mary Jane ev@ki bedward__ twilightergirl angepsi maraki-twilightholic Alexadruby the vampire Edward_ Breaking_ Dawn Rozali87 LizCullen ClairDeLune Ειrιnι Darkbella Velvet_Vamp Gωgω-Twilighter Amalia hobo spunkransom nessie nasiatheslayer SilverMusk WhiteQueen Neri olympia-Mikel-Robert Princess Vampire DanaeCullen 56 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Τρι 10 Φεβ 2009 - 15:11 | |
| Ρε συ δεν έχω ιδέα πραγματικά. Απλώς πιστεύω ότι κρατάνε κάποια "πισινή" | |
|
| |
Ειrιnι Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : xalandri Αριθμός μηνυμάτων : 407 Registration date : 18/01/2009
| |
| |
DanaeCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 901 Registration date : 28/11/2008
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Τρι 10 Φεβ 2009 - 15:40 | |
| Βασικα εγω πηγα πριν λιγες μερες στο βιβλιοπωλειο και οταν τους ζητησα να το προπαραγγειλω με κοιταξαν με γουρλωμενα ματια, (ακριβως αυτο ---> ) και μου ειπαν πως βγαινει 3 Μαρτιου και να ξαναπαω τελη Φεβρουαριου... | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Τρι 10 Φεβ 2009 - 15:57 | |
| - SilverMusk έγραψε:
- Κορίτσια ακούστε τι έπαθα το Σάββατο εγώ.
Είχα κατεβεί στα μαγαζιά και είπα να περάσω και από το βιβλιοπωλείο από το οποίο είχα πάρει τα βιβλία για να ρωτήσω πότε ακριβώς θα φέρουνε την έκλειψη. Μπαίνω λοιπόν μέσα και τους λέω: Μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε πότε ακριβώς θα σας έρθει η έκλειψη της Στέφανι Μέγιερ? Πρώτον με κοίταξαν σαν να μην ήξεραν για πιο πράγμα μιλούσα και με έκαναν να αισθανθώ και ντροπή για να πω την αλήθεια :blush: και δεύτερον όταν τελικά μου απάντησαν ήταν μια υπάλληλος ο Θεός να την έχει καλά που με έβγαλε από την αμηχανία αφου φενόταν να ξέρει για τι πράγμα μιλούσα και μου είπε πως δεν ξέρει πότε ακριβώς θα βγει το βιβλίο. της απάντησα και εγώ πως στο site της η Πλατύπους έχει ανακοινώσει πως θα διανεμηθεί από της 3/3 και αυτή μου απάντησε πως άλλα λένε και άλλα κάνουν. Πραγματικά κάπως έτσι την κοίταξα. ¶κου έκει άλλα λένε και άλλα κάνουν Βασικά θα κάνω λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου - στην προκειμένη περίπτωση τον δικηγόρο της Πλατύπους! Μέχρι στιγμής, όποια ημερομηνία έχουν δώσει για κυκλοφορία βιβλίου την έχουν τηρήσει. Μη τα μπλέκουμε με την ODEON, είναι άλλο καπέλο! Όταν λένε 3 Μαρτίου, πιστεύω ότι εννοούν ότι 3 Μαρτίου, στ' αλήθεια το βιβλίο θα βρίσκεται τουλάχιστον σε κεντρικά βιβλιοπωλεία στην Αθήνα. Τώρα για επαρχεία κ.τ.λ. είναι άλλο θέμα. Είχαν βάλει κάποια στιγμή ένα ποστ στο blog τους όταν είχε κυκλοφορήσει η Νέα Σελήνη δίνοντας οδηγίες με ποιο τρόπο μπορεί να ενημερώσει κανείς το βιβλιοπωλείο του ώστε να έχει το βιβλίο έγκαιρα στα χέρια του. Θέλετε να σας βάλω ένα λινκ να δείτε τι λέει σχετικά; Για όσες θέλουμε το βιβλίο στις 3 Μαρτίου έχουμε τις εξής λύσεις: α) ενημερώνουμε το βιβλιοπωλείο μας ότι σίγουρα θα κυκλοφορήσει το βιβλίο τη συγκεκριμένη μέρα και ανάλογα από που προμηθεύεται τα βιβλία αν είναι σοβαρό βιβλιοπωλείο θα μπορέσει να μας εξυπηρετήσει. β) Πάμε γραμμή στο κέντρο σε ένα μεγάλο βιβλιοπωλείο, Public, Πολιτεία κ.τ.λ. που θα έχουν σίγουρα και οπωσδήποτε το βιβλίο την πρώτη μέρα κυκλοφορίας. Ακριβώς αυτό έκανα με τη Νέα Σελήνη. γ) για όσους είναι επαρχεία για να μη τη πατήσουν όπως τη προηγούμενη φορά θα συμβούλευα να συννενοηθούν με κάποιον που είναι Αθήνα να τους το στείλει με courier. Αν δεν βιάζονται το παραγγέλνουν στο τοπικό βιβλιοπωλείο και όποτε πάει πήγε! Στο βιβλιοπωλείο της γειτονιάς μου όπως σας έλεγα την άλλη φορά πάντως έχουν ήδη τα δύο βιβλία και έχουν κολλήσει και αφίσες. Πήγα τις προάλλες και πήρα μία Νέα Σελήνη γιατί δεν μπορούσα να περιμένω άλλο την πεθερά μου να μου το επιστρέψει! Είπαμε, είμαστε και άρρωστοι άνθρωποι... Στο θέμα μας λοιπόν, έπιασα κουβέντα με την ιδιοκτήτρια που την ξέρω χρόνια και μου έλεγε ότι έχει διαβάσει και αυτή τα δύο βιβλία κ.τ.λ. Την ρώτησα λοιπόν αν θα παραγγείλω το βιβλίο αν θα το έχει την πρώτη μέρα κυκλοφορίας. Και μου λέει, φυσικά, ότι θέλεις! Και λέω να την εμπιστευτώ γιατί τόσα χρόνια ποτέ δεν με έχει απογοητεύσει. ¶λλωστε απ' ότι μου είπε έχει κι άλλες παραγγελίες στα σκαριά! | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Τρι 10 Φεβ 2009 - 16:02 | |
| Σε αυτό που πήγα ειναι στο κέντρο μεγάλο και γνωστό στη χάλκιδα που μένω . μου είπαν έτσι γιατί από ότι κατάλαβα τους είχαν δώσει ημερομινία επανακυκλοφόρησεις των δύο πρώτων, διαφορετική από αυτή που βγήκαν τελικά. Ποιός ξέρει ας ελπίσουμε ότι δεν θα αλλάξει τίποτα. | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Τρι 10 Φεβ 2009 - 16:09 | |
| Ρίξε μία ματιά εδώ: http://stepheniemeyer-gr.blogspot.com/2008/09/2.html Αυτό θα πρέπει να ξέρει το βιβλιοπωλείο σου για να μπορεί να σε εξυπηρετήσει στις 3 Μαρτίου που κυκλοφορεί το βιβλίο. Και συνεχίζω να πιστεύω ότι θα είναι εντάξει στην ημερομηνία που έχουν δώσει. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Τρι 10 Φεβ 2009 - 16:42 | |
| Ευχαριστώ WhiteQueen ελπίζω να μην απογοητευτώ. Θα πάω να ρωτήσω και σε αλλά που μου φάνηκαν πιο πολύ γνώστες του twilight saga | |
|
| |
ClairDeLune Twilight Human
Ηλικία : 43 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 15 Registration date : 21/09/2008
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Τρι 10 Φεβ 2009 - 16:43 | |
| Εγώ, πάλι, έχω μια απορία: Η μεταφράστρια θα είναι η ίδια; | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Τρι 10 Φεβ 2009 - 16:53 | |
| Φτου! Βρε Νασια δεν τα μεταφραζεις εσυ? γιατι αν περιμενουμε απο αυτους... | |
|
| |
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| |
| |
LizCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Διπλα στον Edward.... Αριθμός μηνυμάτων : 2237 Registration date : 25/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Τρι 10 Φεβ 2009 - 17:08 | |
| Εγω ενταξει, δεν πολυκαιγομαι για το ελληνικο βιβλιο. Προτιμω τα αγγλικα. | |
|
| |
ClairDeLune Twilight Human
Ηλικία : 43 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 15 Registration date : 21/09/2008
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Τρι 10 Φεβ 2009 - 17:15 | |
| Είδες τι καλοί που είναι εκεί στην "Πλατύπους"; Φροντίζουν ώστε όποιος ξέρει αρκετά καλά αγγλικά (δηλαδή το μισό και βάλε target group του Twilight) να μην μπει καν στον πειρασμό να τα αγοράσει στη γλώσσα του. Για την τσέπη μας νοιάζονται οι άνθρωποι. | |
|
| |
Ηλικία : 30 Τόπος : Διπλα στον Edward.... Αριθμός μηνυμάτων : 2237 Registration date : 25/01/2009
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Τρι 10 Φεβ 2009 - 17:18 | |
| Και καλα κανουν. Εγω προσωπικα πηρα ολα τα βιβλια στα αγγλικα και μετα απο λιγο καιρο θα τα παρω στα ελληνικα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Τρι 10 Φεβ 2009 - 17:22 | |
| Ναι αλλα σκεψου πως υπαρχουν ατομα, π.χ εγω , που δεν ξερουν τοσο καλα αγγλικα! Τωρα που διαβαζω το ΜS απο την μεταφραση της Νασιας βλεπω πως μου 'χαν ξεφυγει αρκετες λεπτομερειες που εκαναν την περιγραφη πολυ καλυτερη! Οχι βεβαια οτι εχω καμια πρεμουρα να διαβασω με λεπτομερεια την Εκλειψη (για ευνοητους αντι-κοπροdog λογους).
Έχει επεξεργασθεί από τον/την danaecullen στις Τρι 10 Φεβ 2009 - 17:26, 1 φορά | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Τρι 10 Φεβ 2009 - 17:25 | |
| Σε καταλαβαινω. Εγω ομως δεν εχω κανενα προβλημα. | |
|
| |
Gωgω-Twilighter Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 778 Registration date : 14/01/2009
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Τρι 10 Φεβ 2009 - 18:33 | |
| κοριτσια 20 και σημερα ακομα!!!!!!!!!!κουραγιο!!!!! | |
|
| |
Rozali87 Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 2769 Registration date : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Τρι 10 Φεβ 2009 - 21:09 | |
| Πόσο κουράγιο να κάνω.........δεν αντέχω άλλο!!!!! | |
|
| |
Edward_ Breaking_ Dawn Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Πεμ 12 Φεβ 2009 - 21:08 | |
| aaaaa!!! teleiaaaaaaa!! i ekleipsi to martio!!!!!!!!!!!! tin exw diavasei sta agglika!! alla 8elw kai sta ellinika!!! an kai pistevw oti einai kalitera sta agglika!!!!!!!!!! den mporw na perimenow mexri tis 3/3! eutixws pou o flevaris einai koutsos kai etsi den menei poli keros!! telieiaaaaaaa | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 778 Registration date : 14/01/2009
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Πεμ 12 Φεβ 2009 - 22:08 | |
| βασικα εμενα μου εδωσς τα βιβλια η whitequeen αρχισα την εκλειψη αλλα εχει καποιες πολυ δυσκολες λεξεις οποτε το παρατησα..δεν ειχα και καθολου χρονο..μεθαυριο θα παρω το σωμα μαλλον!!!! σημερα πηρα τον ελεγχο και εβγαλα 14 ...οποτε σπανια θα καθομαι στον υπολογιστη....οι γονεις μου λενε οτι αυτο φταιει,...(αλλα θελω να βλεπω τον ρομπ) | |
|
| |
Alexadruby the vampire Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Κέρκυρα Αριθμός μηνυμάτων : 839 Registration date : 31/01/2009
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Παρ 13 Φεβ 2009 - 15:51 | |
| - Gωgω-Twilighter έγραψε:
- βασικα εμενα μου εδωσς τα βιβλια η whitequeen αρχισα την εκλειψη αλλα εχει καποιες πολυ δυσκολες λεξεις οποτε το παρατησα..δεν ειχα και καθολου χρονο..μεθαυριο θα παρω το σωμα μαλλον!!!! σημερα πηρα τον ελεγχο και εβγαλα 14 ...οποτε σπανια θα καθομαι στον υπολογιστη....οι γονεις μου λενε οτι αυτο φταιει,...(αλλα θελω να βλεπω τον ρομπ)
Σε καταλαβενω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και εγω πηρα βαθμους την Τριτη και εβγαλα 15,5 :no: Και οι δικοι μου γονεις τα ιδια ελεγαν !!!!!!!!! Φταει ο υπολογιστης λεει και οι απειρες ωρες που καθομαι και διαβαζω εξοσχολικα βιβλια ( Twilight... ) αντι να κανω τα μαθηματα μου !!!!!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Παρ 13 Φεβ 2009 - 15:58 | |
| Αχ κι εμένα τα ιδια μου λένε!!Ελεος!Επειδη πήρα ένα 12 στην Ιστορια.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Παρ 13 Φεβ 2009 - 16:19 | |
| εγω ειχα κατι δεκαρια δωδεκαρια....και ενα μονο 18...αυτο ειναι φρικη!!! αλλα αν δεν δω και τον ρομπ μια μερα θα παθω καταθλιψη!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Παρ 13 Φεβ 2009 - 16:28 | |
| Εμένα πάλι καλά στα μαθηματα που ήθελα τα 18,19 και 20 τα είχα...Αλλά τι να τα κάνεις....εναν Ρομπ θα προτιμουσα....! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα Παρ 13 Φεβ 2009 - 16:30 | |
| και εγω!!!!!!γι αυτο τωρα διαβαζω πρωτα και μετα καθομαι στον υπολογιστη..αναγγκαστικα βλεπω τον ρομπ λιγοτερες ωρες...αλλα εχω διπλα μου το προχειρο μου και το εχω γεμισει με εικονες του και ξεχνιεμαι! | |
|
| |
| Κυκλοφορια Εκλειψης στην Ελλαδα | |
|