| Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! | |
|
+61despina aek nora Zafrina Rozmari Jane Volturi Emmi Lizzy Cullen Ms Cullen Elki kristen(a) !~Twilighter~! jennifer lopez mR.Geo John Cullen evi eleu8eriaaa emma cullen pattinson Bella13 edward cullen Darkbella stasia Εστελλα Καλεν RafaelaCullen Arianna matia* Velvet_Vamp BELLA MARIE RafaelaVolturi ΕΡΗ April Natali Cullen Fallen Angel evaki kristen4ever dora Jacob Black evangelina angepsi WhiteQueen dolores!! emerald eyes nasiatheslayer breeze of wolf LaDy_SoVeReigN Alexadruby the vampire twilightFOREVER Ashley Greene VLaSia =) christi_twilight Nemesis Of Bellin Mrs.Cullen Kimberly Fay1765 Dr. Thodoran Cullen MIKAELLA Strider kanty Renesmi MARIA SWAN CULLEN volturi girl Mrs Alice 65 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Mrs Alice Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1006 Registration date : 21/03/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Παρ 30 Οκτ 2009 - 10:10 | |
| Αφου προτεινα την ιδεα μου στην WhiteQueen αποφασισα να ανοιξω αυτο το τοπικ με τα Special fanfictions!!!!Τα Special Fanfictions θα περιλαμβανουν εποχιακα θεματα ή θα γραφονται κατα περισταση!Θα ειναι αστειες ιστοριες στις οποιες θα πρωταγωνιστουν τα μελη του φορουμ!Καθε φορα που θα ανακοινωνω το θεμα της ιστοριας θα πρεπει να ποσταρετε εδω για να δηλωνετε συμμετοχη για να περιληφθειτε ως χαρακτηρες στην ιστορια μου!Καθε φορα θα υπαρχει συγκεκριμενος αριθμος ρολων,ο οποιος θα καθοριζεται απο απο τον χρονο που μπορω να διαθεσω και τους χαρακτηρες που μπορω να καλυψω μεσα σε αυτον!Τον δικο μου τον χαρακτηρα θα τον υποστειτε σε ολες τις ιστοριες! Θα μπορειτε να επιλεξετε επισης το ειδος του χαρακτηρα σας σε καθε ιστορια αναμεσα στα παρακατω: ΒαμπιρΛυκανθρωπος Κοινος θνητοςΕπισης θα υπαρχει ενα extra ειδος σε καθε ιστοριαΜε αφορμη λοιπον το Halloween η πρωτη ιστορια θα ονομαζεται ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΒΟΛΤΟΥΤΡΙκαι θα περιλαμβανει μια πληρη ξεναγηση στο πανεμορφο ιταλικο καστρο με ολα τα εξοδα πληρωμενα! Υπαρχουν 6 ρολοι και το extra ειδος ειναι μαγος/μαγισσα! Οσοι θελετε να συμμετεχετε γραψτε το ψευδωνυμο σας και διπλα ενα ειδος! Τονιζω οτι για την συγκεκριμενη ιστορια υπαρχουν μονο 6 θεσεις! Περιμενω συμμετοχες! | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Παρ 30 Οκτ 2009 - 12:16 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1006 Registration date : 21/03/2009
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Παρ 30 Οκτ 2009 - 13:10 | |
| - vambire girl έγραψε:
- Δεν κατάλαβα!!!!!!
Λοιπον,με λιγα λογια,οποιος θελει μου δινει την αδεια του να τον χρησιμοποιησω ως χαρακτηρα σε αστεια fanfictions που θα γραψω!Θα εχουν διαφορα θεματα,απο το Halloween ως μια συναντηση στην πρεμιερα της ταινιας με τον Ρομπερτ ή τον Τειλορ!Δηλαδη οποιος θελει να ειναι ενας απο τους χαρακτηρες στην ιστορια με ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΒΟΛΤΟΥΡΙ που θα γραψω για αυριο πρεπει να δηλωσει σημερα συμμετοχη εδω και να διαλεξει τι θα ειναι στην ιστορια: βαμπιρ, λυκανθρωπος, κοινος θνητος ή μαγος/μαγισσα! | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Παρ 30 Οκτ 2009 - 13:25 | |
| ΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΓΩ τελειο και θελω να ειμαι Λυκος!!! | |
|
| |
MARIA SWAN CULLEN Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : ATHENS Αριθμός μηνυμάτων : 865 Registration date : 17/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Παρ 30 Οκτ 2009 - 13:43 | |
| ααααααααααα ειναι τελεια ιδεα!!!!!! θελω και εγω!!!!! εγω θελω να ειμαι (αν μπω στην υποθεση) βαμπιρ! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Παρ 30 Οκτ 2009 - 13:45 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Παρ 30 Οκτ 2009 - 13:53 | |
| - vambire girl έγραψε:
- Θα μας βαλεις????
Οκ,σας εχω σημειωσει για την ιστορια!!!!!! Μενουν αλλες τεσσερις θεσεις,βιαστειτε!!!!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Mrs Alice στις Παρ 30 Οκτ 2009 - 19:11, 1 φορά | |
|
| |
Renesmi Twilight Human
Ηλικία : 30 Τόπος : ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΜΑ ΣΤΟ FORKS!!!!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 51 Registration date : 30/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Παρ 30 Οκτ 2009 - 14:03 | |
| Mrs Alice θελω και ΕΓΩΩΩΩΩ!!!!!!!! Και φυσικα βρικολακας!!!!!!(Κοινό θνητό δεν με λες!!!!!!!! ) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Παρ 30 Οκτ 2009 - 14:11 | |
| | |
|
| |
kanty Midnight Sun Vampire
Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Αριθμός μηνυμάτων : 992 Registration date : 23/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Παρ 30 Οκτ 2009 - 14:17 | |
| Mrs Alice θα με βαλεις κι εμενα βρικολακινα;;;; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Παρ 30 Οκτ 2009 - 14:18 | |
| εεεε δν ειναι δικεο ειμαι η μονη λυκαινα?? Παναγια μ | |
|
| |
Strider New Moon Victim
Ηλικία : 114 Τόπος : Φιορο του Λεβαντε και οποιος καταλαβε καταλαβε! Αριθμός μηνυμάτων : 221 Registration date : 25/10/2009
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Παρ 30 Οκτ 2009 - 14:23 | |
| αν η θεση του μαγου ειναι ανοιχτη θα ηθελα να σου δωσω τα copyrights του ονοματος μου | |
|
| |
MIKAELLA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : chichester Αριθμός μηνυμάτων : 981 Registration date : 24/02/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Παρ 30 Οκτ 2009 - 15:21 | |
| εε αν εμεινε τιποτε και για μενα βρικολακακι θαθελα | |
|
| |
Dr. Thodoran Cullen Twilight Human
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 26 Registration date : 26/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Παρ 30 Οκτ 2009 - 15:47 | |
| Εγω θα ηθελα να γινω οτιδηποτε!! (κατα προτιμηση μαγος ή κοινος θνητος) :D Ότι σου βρισκεται | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Παρ 30 Οκτ 2009 - 16:31 | |
| Τώρα το είδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Τι τέλεια ιδέα!!!!Μπράβο σου! Μάλλον κατωχηρώθηκαν όλοι οι ρόλοι,ε;Αν υπάρχει καμιά άδια θέση θέλω κι εγώ.Αλλιώς στην επόμενη ιστοριούλα θέλω να είμαι βαμπιράκι:Fay1765 Α!!!!Και αν γίνει προβολή στο εξωτερικό,θέλω να με πληρώσεις extra όπως και για τις επαναλήψεις(αν γινει σίριαλ)και για κάθε τεύχος 2,000 ευρώ(αν γίνει βιβλίο).Σύμφωνες; | |
|
| |
Kimberly Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4678 Registration date : 24/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Παρ 30 Οκτ 2009 - 16:47 | |
| αχ ωραια ιδεα θελω και εγω κοινος θνητος κατα προτιμηση αν εχουν συμπληρωθει οι συμμετοχες στην αλλη ιστορια | |
|
| |
Mrs.Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 2768 Registration date : 13/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Παρ 30 Οκτ 2009 - 17:35 | |
| Οπα,όπα!Τι τέλεια ιδέα...Κι εγώ σέλω σε οποιοδήποτε ιστορία....Mrs.Cullen-->και φυσικά μια βρικολακίνα... | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Παρ 30 Οκτ 2009 - 17:41 | |
| και εγω θα θελα να μπω σε μια σε οποια μπορεις σαν λυκανρωπος!!! mariza27 --> λυκανθρωπος | |
|
| |
christi_twilight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : twilight world... Αριθμός μηνυμάτων : 825 Registration date : 01/09/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Παρ 30 Οκτ 2009 - 17:47 | |
| ωραια ιδεα! μμμ...αν και βλεπω οτι δεν με χωραει αν ειναι μονο εξι οι θεσεις.....κανε με βρικολακακι σε καποια αλλη!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την christi_twilight στις Παρ 30 Οκτ 2009 - 17:51, 1 φορά | |
|
| |
VLaSia =) Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Registration date : 19/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Παρ 30 Οκτ 2009 - 17:49 | |
| Παιδιά, νομίζω πως κάνουμε ένα λάθος. Έχω την εντύπωση πως μόνο 6 άτομα γίνεται να συμμετέχουν και ο καθένας θα έχει μια απο τις ιδιότητες. ¶ρα, απο τη στιγμή που έχουν ήδη προλάβει κάποια άλλα άτομα, δεν μπορούμε να λάβουμε μέρος, σε αυτή την ιστορία. Απλά το γράφω αυτό για να βοηθήσω την καημένη την κοπέλα. Ελπίζω να έχω δίκιο | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Παρ 30 Οκτ 2009 - 18:30 | |
| δικιο εχεις εμεις οι υπολοιποι της ειπαμε να μας βαλει στην επομενη | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Παρ 30 Οκτ 2009 - 18:42 | |
| Πω πω λιγο ελειψα σχολη και εγινε χαμος! Λοιπον,οντως οι θεσεις για την ιστορια ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΒΟΛΤΟΥΡΙ ειναι μονο 6 και αυτο γιατι εχω πολυ λιγο χρονο αφου η ιστορια ειναι για το Halloween,δηλαδη για αυριο!Ο καθενας επιλεγει οτι ειδος θελει αφου καθε κατηγορια βαμπιρ,λυκανθρωπος κτλ μπορει να επιλεγει πανω απο μια φορα!Οι συμμετεχοντες στην ιστορια με τους Βολτουρι θα ειναι: vambire girl-λυκανθρωπος MARIA SWAN CULLEN-βαμπιρ Renesmi-βαμπιρ kanty-βαμπιρ Strider-μαγος MIKAELLA-βαμπιρκαι εγω! Καλα παντα θα περιλαμβανομαι εγω αλλα λεμε! Οι υπολοιποι εφτα,δηλαδη οι: Dr. Thodoran Cullen-Thodoran ποσταρε για να διαλεξεις ειδος! Fay1765-βαμπιρ Kimberly-κοινη θνητη Mrs.Cullen-βαμπιρ mariza27-λυκανθρωπος christi_twilight-βαμπιρ VLaSia =)-ποσταρε για να διαλεξεις ειδος!Θα συμμετεχουν στην επομενη ιστορια η οποια θα εχει τιτλο HALLOWEEN PARTY ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΚΑΛΕΝ!Την οποια θα ποσταρω καποια στιγμη μετα την μερα του Halloween!Ok; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Παρ 30 Οκτ 2009 - 19:00 | |
| οκ μια χαρα ακουγονται | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Παρ 30 Οκτ 2009 - 19:03 | |
| Γιούπι!Γιούπι!Γιούπι!Γιούπι!Θα είμαι βρικολακάκι!!!!Τι χαρά κι αυτή βραδιάτικα!!!!Ανυπομονούμε. Αλλά τι εννοείς ότι αύριο είναι Halloween? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Παρ 30 Οκτ 2009 - 19:09 | |
| - Fay1765 έγραψε:
- Γιούπι!Γιούπι!Γιούπι!Γιούπι!Θα είμαι βρικολακάκι!!!!Τι χαρά κι αυτή βραδιάτικα!!!!Ανυπομονούμε. Αλλά τι εννοείς ότι αύριο είναι Halloween?
Οτι αυριο,31 0κτωμβριου το γιορταζουνε σε Αμερικη,Αγγλια και οπου αλλου το γιορταζουνε! Προσπαθω να συμβαδισω καπως τις ιστοριες με την γιοτρτη! | |
|
| |
| Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! | |
|