| Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! | |
|
+61despina aek nora Zafrina Rozmari Jane Volturi Emmi Lizzy Cullen Ms Cullen Elki kristen(a) !~Twilighter~! jennifer lopez mR.Geo John Cullen evi eleu8eriaaa emma cullen pattinson Bella13 edward cullen Darkbella stasia Εστελλα Καλεν RafaelaCullen Arianna matia* Velvet_Vamp BELLA MARIE RafaelaVolturi ΕΡΗ April Natali Cullen Fallen Angel evaki kristen4ever dora Jacob Black evangelina angepsi WhiteQueen dolores!! emerald eyes nasiatheslayer breeze of wolf LaDy_SoVeReigN Alexadruby the vampire twilightFOREVER Ashley Greene VLaSia =) christi_twilight Nemesis Of Bellin Mrs.Cullen Kimberly Fay1765 Dr. Thodoran Cullen MIKAELLA Strider kanty Renesmi MARIA SWAN CULLEN volturi girl Mrs Alice 65 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Παρ 30 Οκτ 2009 - 19:09 | |
| Aha!Ok then.Τώρα κατάλαβα.Ευχαριστώ πολύ | |
|
| |
Ashley Greene Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Registration date : 12/09/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Παρ 30 Οκτ 2009 - 19:13 | |
| εγώ θέλω να είμαι βρικόλακας(κτα προτίμιση αν γίνετε δλδ)απο την μερια των ψθλλεν αν οχι δεν πειραζει!!!!!!!!!!!σε παρακαλω βάλε με στην ιστορία please!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Mrs Alice Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1006 Registration date : 21/03/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Παρ 30 Οκτ 2009 - 19:24 | |
| - dora cullen έγραψε:
- εγώ θέλω να είμαι βρικόλακας(κτα προτίμιση αν γίνετε δλδ)απο την μερια των ψθλλεν αν οχι δεν πειραζει!!!!!!!!!!!σε παρακαλω βάλε με στην ιστορία please!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Οκ,εισαι στην ιστορια HALLOWEEN PARTY ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΚΑΛΕΝ! | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Παρ 30 Οκτ 2009 - 19:26 | |
| θα με βαλεις στη νεα ιστορια twilightforever brykolakaw................... | |
|
| |
VLaSia =) Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Registration date : 19/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Παρ 30 Οκτ 2009 - 19:27 | |
| Και εμένα όλα αυτά μου φαίνονται τέλεια. Για να μην σε δυσκολέψω, επειδή είπες παραπάνω να διαλέξω, θα ήθελα το extra. Ο,τι και να είναι! Ευχαριστώ! Καλή επιτυχία! | |
|
| |
Alexadruby the vampire Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Κέρκυρα Αριθμός μηνυμάτων : 839 Registration date : 31/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| |
| |
Dr. Thodoran Cullen Twilight Human
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 26 Registration date : 26/09/2009
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Παρ 30 Οκτ 2009 - 20:04 | |
| Ωραία!Εγω θα ηθελα να είμαι το εξτρα στην ιστορια HALLOWEEN PARTY ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΚΑΛΕΝ! Αν ειναι μονο 1 η θεση του εξτρα ας την παρει η Βασια (εμενα βαλε με βρυκολακακι η κοινο θνητο :D)-οτι βολευει | |
|
| |
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1006 Registration date : 21/03/2009
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Παρ 30 Οκτ 2009 - 20:08 | |
| Λοιπον,οι συμμετοχες και για τις δυο ιστοριες εχουν συμπληρωθει! Μετα απο καποιες νεες προσθηκες εκανα μια ανακαταταξη και ετσι στην ιστορια ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΒΟΛΤΟΥΡΙ θα ειναι οι: vambire girl-λυκανθρωπος MARIA SWAN CULLEN-βαμπιρ Renesmi-βαμπιρ kanty-βαμπιρ Strider-μαγος MIKAELLA-βαμπιρ Fay1765-βαμπιρ sweety-λυκανθρωπος Στην δευτερη ιστορια HALLOWEEN PARTY ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΚΑΛΕΝθα ειναι οι: Dr. Thodoran Cullen-μαγος kimberly-κοινη θνητη Mrs.Cullen-βαμπιρ mariza27-λυκανθρωπος christi_twilight-βαμπιρ VLaSia =)-μαγισσα dora cullen-βαμπιρ tiwilightforever-βαμπιρ Alexadruby the vampire-βαμπιρ Για οσους ενδιαφερονται στο μελλον θα ανακοινωσω καια αλλα θεματα για fanfictions ετσι ωστε να συμμετεχουν σε καποιο ολοι!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Mrs Alice στις Κυρ 1 Νοε 2009 - 10:45, 4 φορές συνολικά | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Παρ 30 Οκτ 2009 - 20:12 | |
| | |
|
| |
| |
| |
kanty Midnight Sun Vampire
Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Αριθμός μηνυμάτων : 992 Registration date : 23/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Παρ 30 Οκτ 2009 - 20:24 | |
| | |
|
| |
LaDy_SoVeReigN Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Στον κόσμο τον Anime!! Αριθμός μηνυμάτων : 1666 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Παρ 30 Οκτ 2009 - 20:27 | |
| Αχ τι ωραία ιδέα. Εγώ θα ήθελα να συμετέχω σε κάποια ιστορία ως Λυκάνθρωπος. Μπράβο πολύ καλή ιδέα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Παρ 30 Οκτ 2009 - 20:33 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Παρ 30 Οκτ 2009 - 20:46 | |
| - sweety έγραψε:
- Αχ τι ωραία ιδέα. Εγώ θα ήθελα να συμετέχω σε κάποια ιστορία ως Λυκάνθρωπος. Μπράβο πολύ καλή ιδέα.
sweety θες να μπεις στην πρωτη ιστορια να μπει ο Dr. Thodoran Cullen στην δευτερη; | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Στον κόσμο τον Anime!! Αριθμός μηνυμάτων : 1666 Registration date : 09/08/2009
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Παρ 30 Οκτ 2009 - 20:54 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Παρ 30 Οκτ 2009 - 20:59 | |
| - sweety έγραψε:
- Κανένα πρόβλημα.
ΟΚ,παω να διωρθωσω το τελικο ποστ με τους ρολους γιατι βαριεμαι να τα ξαναγραφω! | |
|
| |
MIKAELLA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : chichester Αριθμός μηνυμάτων : 981 Registration date : 24/02/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| |
| |
Mrs.Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 2768 Registration date : 13/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Σαβ 31 Οκτ 2009 - 9:37 | |
| Τι ωρέα,τι ωρέα!!!Dr. Thodoran Cullen πολύ καλή η ιδέα σου...ΘΑ έεχει πολύ γέλειο...ανυπομονώ!!!ΚΑι συγχαριτήρια στην Mrs.Alice για τη φοβερή ιδέα!!! | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Registration date : 12/09/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Σαβ 31 Οκτ 2009 - 11:34 | |
| τέλεια ιδέα αλλά εγώ μπαίνω στην ιστορία με τοθσ cullen νομίζω | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Σαβ 31 Οκτ 2009 - 12:26 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Σαβ 31 Οκτ 2009 - 12:39 | |
| συγνώμη για να καταλαύω η πρώτη ιστορία βγήκε?γιατι αν βγήκε πείτε μου που είναι να την διαβάσω!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Σαβ 31 Οκτ 2009 - 12:59 | |
| Δεν ξερω...Αλλα λογικα σημερα πρεπει να βγει (Halloween) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Σαβ 31 Οκτ 2009 - 13:18 | |
| Σας ευχαριστω ολους πολυ!!!!!!!!! dora σε εχω βαλει στην ιστορια με τους Καλεν,οκ; Η πρωτη ιστορια ειναι ηδη ετοιμη και θα την ποσταρω σημερα το βραδυ!Καλα δεν σας λεω τιποτα,η τρελα σε ολο της το μεγαλειο!!!!!!!! Η δευτερη ιστορια θα ειναι ετοιμη αυριο,οποτε θα την ποσταρω μαλλον αυριο βραδυ! Καλε Θοδωρη γιατι θες να σκοτωσεις την Αλισουλα;Τι σου εκανε; Καλα το βλεπω εγω,πολυ φιλικο κλιμα θα εχουμε σε αυτο το παρτι! Φανταζομαι ηδη την σκηνη,ο ενας να κυνηγαει με τσεκουρι τον αλλον!Κατι απο οικογενεια Ανταμς μου κανει! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Σαβ 31 Οκτ 2009 - 13:19 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Σαβ 31 Οκτ 2009 - 13:59 | |
| αχαχαχαχα κορυφαιο σεναριο!!!!!ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ!! | |
|
| |
| Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! | |
|