| Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! | |
|
+61despina aek nora Zafrina Rozmari Jane Volturi Emmi Lizzy Cullen Ms Cullen Elki kristen(a) !~Twilighter~! jennifer lopez mR.Geo John Cullen evi eleu8eriaaa emma cullen pattinson Bella13 edward cullen Darkbella stasia Εστελλα Καλεν RafaelaCullen Arianna matia* Velvet_Vamp BELLA MARIE RafaelaVolturi ΕΡΗ April Natali Cullen Fallen Angel evaki kristen4ever dora Jacob Black evangelina angepsi WhiteQueen dolores!! emerald eyes nasiatheslayer breeze of wolf LaDy_SoVeReigN Alexadruby the vampire twilightFOREVER Ashley Greene VLaSia =) christi_twilight Nemesis Of Bellin Mrs.Cullen Kimberly Fay1765 Dr. Thodoran Cullen MIKAELLA Strider kanty Renesmi MARIA SWAN CULLEN volturi girl Mrs Alice 65 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Strider New Moon Victim
Ηλικία : 114 Τόπος : Φιορο του Λεβαντε και οποιος καταλαβε καταλαβε! Αριθμός μηνυμάτων : 221 Registration date : 25/10/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Σαβ 31 Οκτ 2009 - 14:16 | |
| τετοιες ιστοριες με εκφραζουν | |
|
| |
Ashley Greene Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Registration date : 12/09/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Σαβ 31 Οκτ 2009 - 16:51 | |
| θα έχουμε σφαγές θα πρέπει να φέρω αλεξίσφαιρο χεχε!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Σαβ 31 Οκτ 2009 - 17:22 | |
| Πάντως,περιμένω κάτι σε υπερπαραγωγή.Θέλω εξώφυλλο και ανυπομονώ να το δω.Βιάσου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
breeze of wolf Eclipse Bitten
Ηλικία : 28 Τόπος : second star to the right, and straight on till morning Αριθμός μηνυμάτων : 373 Registration date : 14/07/2009
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Modifing Relations
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Σαβ 31 Οκτ 2009 - 18:10 | |
| ΆΑΑ μάλιστα θελω και εγω να πάρω μερος!!καταπληκτικη ιδέα μπράβοο!! | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Σαβ 31 Οκτ 2009 - 18:23 | |
| Λεια μμμμμμμμμμμ ειμαστε μαζι Λυκαινες !!!!!!!!! | |
|
| |
LaDy_SoVeReigN Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Στον κόσμο τον Anime!! Αριθμός μηνυμάτων : 1666 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Κυρ 1 Νοε 2009 - 9:19 | |
| - vambire girl έγραψε:
- Λεια μμμμμμμμμμμ ειμαστε μαζι Λυκαινες !!!!!!!!!
Αχ ναι. Τι ωραία. | |
|
| |
LaDy_SoVeReigN Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Στον κόσμο τον Anime!! Αριθμός μηνυμάτων : 1666 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Δευ 2 Νοε 2009 - 19:06 | |
| mrs alice pleaze βαλεμε κι σε αλλες ιστορίες που θα γράψεις. είναι θεικες | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Δευ 2 Νοε 2009 - 19:09 | |
| και μενα αν γινετε εχουν πολυ γελιο | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Δευ 2 Νοε 2009 - 20:03 | |
| Βαλε και εμενα αλλα συνεχιζω να ειμαι λυκαινα!!! | |
|
| |
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Δευ 2 Νοε 2009 - 20:09 | |
| Ας δηλωσω και εγω συμμετοχη!(Ως τι δεν έχει σημασια!) Η ιδεα γενικά ειναι καταπληκτικη! | |
|
| |
emerald eyes Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Δευ 2 Νοε 2009 - 23:44 | |
| Νάσια ακολουθώ και εγώ Μαρία σου δηλώνουμε συμμετοχή από τώρα για να προλάβουμε να πάρουμε νούμερο | |
|
| |
dolores!! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : οπου ειναι κι ο ΡΟΜΠ!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2245 Registration date : 03/06/2009
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Δευ 2 Νοε 2009 - 23:46 | |
| οπ μαρακι κι εγω κι αν εχει μεινει 8ελω ρολο βαμπιρ!!! | |
|
| |
Mrs Alice Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1006 Registration date : 21/03/2009
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Τρι 3 Νοε 2009 - 21:19 | |
| Λοιπον,αυριο το πρωι θα ανακοινωσω την υποθεση του fanfiction τις συμμετοχες των παιδιων που μου εχουν δηλωσει και δεν εχου παρει μερος και τις θεσεις που υπαρχουν! Εξαιτιας της πρεμιερας της ταινιας που πλησιαζει αποφασισα να φτιαξω ενα fanfiction εκπληξη και να δωσω περοσσοτερες θεσεις! Θα μπω αυριο το απογευμα για να δω τις συμμετοχες! | |
|
| |
kanty Midnight Sun Vampire
Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Αριθμός μηνυμάτων : 992 Registration date : 23/03/2009
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Τρι 3 Νοε 2009 - 21:25 | |
| Μπραβο Mrs Alice! Θελω να συμμετεχω στην εκπληξη σου (αν γινεται) !!!! | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Τρι 3 Νοε 2009 - 23:09 | |
| Hey Mrs Alice! Θα ήθελα κι εγώ να συμμετάσχω σε αυτή την ιστορία! Καλή επιτυχία! | |
|
| |
angepsi Cullen Queens
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3091 Registration date : 09/02/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Τρι 3 Νοε 2009 - 23:10 | |
| ηρθε και η σειρα μου Mrs Alice θα ηθελα να δηλωσω και γω συμμετοχη | |
|
| |
evangelina New Moon Victim
Ηλικία : 45 Τόπος : Up, up and away!!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 136 Registration date : 18/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Τρι 3 Νοε 2009 - 23:16 | |
| Mrs Alice, θα με υπολογίσετε και μενα για την εκπληξη σας? Σας παρακαλω, να βρεθω εστω σε ενα fan fic με τον Ρομπ και μετα θα πεθανω ησυχα σε μια γωνιτσα (ειδικα μετα τις τελευταιες φωτο με την Κριστεν ) Pleeeaaaseee? | |
|
| |
Jacob Black Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 31 Τόπος : Thessaloniki Αριθμός μηνυμάτων : 606 Registration date : 19/08/2009
Forks Student Profile Team: Victoria Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Τετ 4 Νοε 2009 - 0:27 | |
| δηλωνω κι εγωωω βαλε με αν γινεται | |
|
| |
Mrs Alice Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1006 Registration date : 21/03/2009
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Τετ 4 Νοε 2009 - 10:06 | |
| ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Ν.ΜΥποθεση:Την ημερα της πρεμιερας της ταινιας στο Λονδινο τα ειδικα εκπαιδευμενα μελη του φορουμ bellandedward θα προσαπαθησουν να περασουν απο τα ισχυρα μετρα ασφαλειας και να βρεθουν στο ξεδοδοχειο και στον χωρο τις πρεμιερας με σκοπο να δουν απο κοντα τα αγαπημενα τους ειδωλα!Θα τα καταφερουν;Θα το μαθετε συντομα! Ενα ειναι σιγουρο,θα αφησουν πισω τους το απολυτο χαος! Λοιπον τα παιδια που θα παρουν μερος,κοαι μου εχουν ηδη δηλωσει συμμετοχη,ειναι οι: breeze of the wolf-λυκανθρωπος Twilighter-βαμπιρ nasiatheslayer-λυκανθρωπος emerald eyes-βαμπιρ WhiteQueen-βαμπιρ bluediamond-βαμπιρ hiddenfantasy-λυκανθρωπος dolores-βαμπιρ agepsi-βαμπιρ evagelina-βαμπιρ jakod black-λυκανθρωπος Εβαλα στην τυχη καποιους χαρακτηρες βαμπιρ,λυκανθρωπος κτλ,αν θελετε κατι αλλο ποσταρετε να το αλλαξω! Ερωτησουλα,ολες θελετε τον Ρομπερτ ή υπαρχουν και καποιες για τον Τειλορ και τα αλλα παιδια; Θα αποφασισετε ειρηνικα ποιοι θα πανε στο ξενοδοχειο και ποιοι στην πρεμιερα ή να τραβηξω κληρο; Μενουν 4 θεσεις!Θα ξαναμπω το απογευμα για να δω τις συμμετοχες,εως τοτε επειδη δεν θα ειμαι μεσα και αρα δεν θα μπορω να απαντησω σας παρακαλω μην διαλυσετε το τοπικ,το χρειαζομαι! | |
|
| |
dora Twilight Human
Ηλικία : 36 Τόπος : πειραιας Αριθμός μηνυμάτων : 94 Registration date : 11/10/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Τετ 4 Νοε 2009 - 14:27 | |
| Βαλτε και εμενα αν γινετε!! | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Τετ 4 Νοε 2009 - 14:27 | |
| λοιπον θελω να μαι και εγω αν γινετε Mariza27 λυκανθρωπος | |
|
| |
dora Twilight Human
Ηλικία : 36 Τόπος : πειραιας Αριθμός μηνυμάτων : 94 Registration date : 11/10/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Τετ 4 Νοε 2009 - 14:29 | |
| αααα εγω προτιμω βαμπιρ.. | |
|
| |
Strider New Moon Victim
Ηλικία : 114 Τόπος : Φιορο του Λεβαντε και οποιος καταλαβε καταλαβε! Αριθμός μηνυμάτων : 221 Registration date : 25/10/2009
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Τετ 4 Νοε 2009 - 14:31 | |
| εγω θα ηθελα να δηλωσω συμμετοχη αλλα επειδη ειχα δηλωσει προσφατα αν θελει καποιος να μπει στη θεση μ δν με πειραζει να μπω και στην επομενη | |
|
| |
emerald eyes Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Τετ 4 Νοε 2009 - 14:50 | |
| Λοιπόν εμένα μου αρέσει η ιδέα να παραμείνω βαμπίρ Έχουμε και λέμε κανονικά θα ήθελα να είμαι και στις 2 επιχειρήσεις και ξενοδοχείο και πρεμιέρα αλλά δε ξέρω άμα γίνεται. Αν δε γίνεται σου αφήνω το ελεύθερο να με βάλεις όπου θέλεις εσύ. Μόνο μία παράκληση αν είναι πρεμιέρα βάλε με να φοράω καμία τουαλέτα το ψώνιο μου μέσα Τώρα Ρομπ στην Ιταλία είχα δει και για να μη μαλλιοτραβηχτούμε με τα υπόλοιπα κορίτσια αποσύρομαι. Αν με βάζεις να πέφτω σε κανένα κέλαν ή τον πίτερ (και η 2 στο φυσικό χρώμα μαλλιών καλύτερα) και ειδικά ο τελευταίος χωρίς γυναίκα και παιδιά εκεί πέρα δε με χαλάει καθόλου. Αυτά | |
|
| |
kristen4ever Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 59 Registration date : 21/10/2009
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Τετ 4 Νοε 2009 - 14:53 | |
| και εγω θα θελα να μπω αν γινετε | |
|
| |
| Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! | |
|