| Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! | |
|
+61despina aek nora Zafrina Rozmari Jane Volturi Emmi Lizzy Cullen Ms Cullen Elki kristen(a) !~Twilighter~! jennifer lopez mR.Geo John Cullen evi eleu8eriaaa emma cullen pattinson Bella13 edward cullen Darkbella stasia Εστελλα Καλεν RafaelaCullen Arianna matia* Velvet_Vamp BELLA MARIE RafaelaVolturi ΕΡΗ April Natali Cullen Fallen Angel evaki kristen4ever dora Jacob Black evangelina angepsi WhiteQueen dolores!! emerald eyes nasiatheslayer breeze of wolf LaDy_SoVeReigN Alexadruby the vampire twilightFOREVER Ashley Greene VLaSia =) christi_twilight Nemesis Of Bellin Mrs.Cullen Kimberly Fay1765 Dr. Thodoran Cullen MIKAELLA Strider kanty Renesmi MARIA SWAN CULLEN volturi girl Mrs Alice 65 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
dora Twilight Human
Ηλικία : 36 Τόπος : πειραιας Αριθμός μηνυμάτων : 94 Registration date : 11/10/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Τετ 4 Νοε 2009 - 14:54 | |
| εγω τηα προτιμουσα ξενοδοχιο και να διευκρινισω οτι ι αδιναμια μου ειναι ο κελαν... | |
|
| |
evaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 2003 Registration date : 27/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Τετ 4 Νοε 2009 - 15:05 | |
| φανταστική ιδέα!!! θα ήθελα πολύ να είμαι βρικολακας!!!!!!! | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Τετ 4 Νοε 2009 - 16:07 | |
| 4 θεσεις ???????? Βαλε με βαλε με βαλε με Λυκαινα φυσικα σε παρακαλω σε παρακαλω ελα σε παρακαλω !!!! Κι προσωπικα 8ελω να δω τον Ρομπ φυσικα αλλα και τον κουκλο Τευλορ αααααααααα αμα με βαλεις please please | |
|
| |
evangelina New Moon Victim
Ηλικία : 45 Τόπος : Up, up and away!!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 136 Registration date : 18/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Τετ 4 Νοε 2009 - 16:34 | |
| και εγω ειμαι ευχαριστημενη ως βαμπιρ, και αν γίνεται θελω να βρισκομαι οπου θα βρισκεται ο Ρομπ (οσο για το αν θα υπαρχει ο Τζεϊκομπ, πφφφφ, δεν το αναφερω καν!) Και αν συμμετειχα σε λιγη δραση θα ηταν γουαου!!!! | |
|
| |
Fallen Angel Eclipse Bitten
Ηλικία : 40 Τόπος : τεταρτο αστρερι...δεξια...καλα πας...καπου εκει θα με βρεις...!! Αριθμός μηνυμάτων : 310 Registration date : 20/05/2009
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Τετ 4 Νοε 2009 - 16:41 | |
| | |
|
| |
LaDy_SoVeReigN Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Στον κόσμο τον Anime!! Αριθμός μηνυμάτων : 1666 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Τετ 4 Νοε 2009 - 17:44 | |
| Αν έχουν μίνει κενές θέσεις βάλε κι εμένα. | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Τετ 4 Νοε 2009 - 18:26 | |
| Καλά,δεν πειράζει,στρίμωξέ με όπου μπορείς κι αν μπορείς,όποτε μπορείς | |
|
| |
Mrs Alice Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1006 Registration date : 21/03/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Τετ 4 Νοε 2009 - 22:42 | |
| Λοιπον,οι συμμετοχες για το fanfiction ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Ν.Μ εκλεισαν! Το fanfiction θα το γραψω σε δυο μερη,το ξενοδοχιο κα την πρεμιερα! Για το ξανοδοχειο ειναι οι: evaki-βαμπιρ E+B=L-βαμπιρ Mariza27-λυκανθρωπος Strider-κοινος θνητος vambire girl-λυκανθρωπος sweety-λυκανθρωπος Fay1765-κοινη θνητη kristen4ever-βαμπιρ jakod black-λυκανθρωπος dora-βαμπιρ
Για την πρεμιερα θα ειναι οι: WhiteQueen-βαμπιρ nasiatheslayer-λυκανθρωπος emerald eyes-βαμπιρ agepsi-βαμπιρ evagelina-βαμπιρ breeze of the wolf-λυκανθρωπος Twilighter-βαμπιρ bluediamond-βαμπιρ hiddenfantasy-λυκανθρωπος dolores-βαμπιρ
Για οτι αλλαγες θελετε μπορειτε να μου πειτε! | |
|
| |
Strider New Moon Victim
Ηλικία : 114 Τόπος : Φιορο του Λεβαντε και οποιος καταλαβε καταλαβε! Αριθμός μηνυμάτων : 221 Registration date : 25/10/2009
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Τετ 4 Νοε 2009 - 22:46 | |
| ελπιζω ο κοινος θνητος να μν καταντησει δειπνο | |
|
| |
Jacob Black Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 31 Τόπος : Thessaloniki Αριθμός μηνυμάτων : 606 Registration date : 19/08/2009
Forks Student Profile Team: Victoria Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Πεμ 5 Νοε 2009 - 0:59 | |
| μηπως μπορεις να με βαλεις στη πρεμιερα?? | |
|
| |
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1006 Registration date : 21/03/2009
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Πεμ 5 Νοε 2009 - 12:39 | |
| - Jacob Black έγραψε:
- μηπως μπορεις να με βαλεις στη πρεμιερα??
Αν γινει ανταλλαγη τοτε δεν υπαρχει προβλημα! Θελει κανεις απο αυτους που ειναι στην πρεμιερα να παει στο ξενοδοχειο; | |
|
| |
evaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 2003 Registration date : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Πεμ 5 Νοε 2009 - 12:53 | |
| αχ Mrs Alice σε ευχαριστο πολυ που με εβαλες!!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Πεμ 5 Νοε 2009 - 14:35 | |
| | |
|
| |
dora Twilight Human
Ηλικία : 36 Τόπος : πειραιας Αριθμός μηνυμάτων : 94 Registration date : 11/10/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| |
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Στον κόσμο τον Anime!! Αριθμός μηνυμάτων : 1666 Registration date : 09/08/2009
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Πεμ 5 Νοε 2009 - 17:58 | |
| ευχαριστό mrs alice Α τζειν εϊλιν είμαστε μαζί.Α να σου πω στην προηγούμενη σελ. είχες ρωτίσει αν θελει καμία να δει τον ταυλορ. Εγώ θελώ. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Πεμ 5 Νοε 2009 - 18:16 | |
| - sweety έγραψε:
- ευχαριστό mrs alice Α τζειν εϊλιν είμαστε μαζί.Α να σου πω στην προηγούμενη σελ. είχες ρωτίσει αν θελει καμία να δει τον ταυλορ. Εγώ θελώ.
ΑΑΑΑΑ τελεια και εγω φυσικα τον Τειλορ αλλα και τον Ρομπ | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Πεμ 5 Νοε 2009 - 21:49 | |
| λια ναι ειμαστε μαζι κριμα ομως η τζειν δεν ειναι μαζι μας!!! και συμφωνω με την τζειν απο πανω και το τευλορ και τον ρομπ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Πεμ 5 Νοε 2009 - 21:55 | |
| Τι λες καλέ η Τζέιν μαζί μας είναι. | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Πεμ 5 Νοε 2009 - 21:57 | |
| α καλα ονειρευομαι παιδια!!!! δικιο εχεις !!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Παρ 6 Νοε 2009 - 11:46 | |
| Παιδια για οτι αλλαγες θελετε σχετικα με τα fanfictions μπορειτε να μου πειτε μεχρι και σημερα το βραδυ γιατι μετα θα αρχισω να γραφω,οκ; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Παρ 6 Νοε 2009 - 18:00 | |
| Ντροπη σου Έιλιν ολόκληρη λυκαινα και δεν με ειδες | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Παρ 6 Νοε 2009 - 18:09 | |
| συγγνωμη τζειν μου ειχα αλλα στο μυαλο μου | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Κυρ 8 Νοε 2009 - 20:08 | |
| Παιδια εγω ηδη γραψει το πρωτο μερος της ιστοριας το οποιο πιθανοτατα θα ποσταρω αυριο το βραδυ!Ελπιζω να σας αρεσει! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Κυρ 8 Νοε 2009 - 20:10 | |
| Γτ δν το βαζεις σημερα? Σου αρεσει να μας τυρανας ε? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Κυρ 8 Νοε 2009 - 20:23 | |
| - sweety έγραψε:
- Γτ δν το βαζεις σημερα? Σου αρεσει να μας τυρανας ε?
Οχι καλε! Απλα ειναι χειρογραφο και πρεπει να το περασω στον υπολογιστη! | |
|
| |
| Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! | |
|