| Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! | |
|
+61despina aek nora Zafrina Rozmari Jane Volturi Emmi Lizzy Cullen Ms Cullen Elki kristen(a) !~Twilighter~! jennifer lopez mR.Geo John Cullen evi eleu8eriaaa emma cullen pattinson Bella13 edward cullen Darkbella stasia Εστελλα Καλεν RafaelaCullen Arianna matia* Velvet_Vamp BELLA MARIE RafaelaVolturi ΕΡΗ April Natali Cullen Fallen Angel evaki kristen4ever dora Jacob Black evangelina angepsi WhiteQueen dolores!! emerald eyes nasiatheslayer breeze of wolf LaDy_SoVeReigN Alexadruby the vampire twilightFOREVER Ashley Greene VLaSia =) christi_twilight Nemesis Of Bellin Mrs.Cullen Kimberly Fay1765 Dr. Thodoran Cullen MIKAELLA Strider kanty Renesmi MARIA SWAN CULLEN volturi girl Mrs Alice 65 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
LaDy_SoVeReigN Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Στον κόσμο τον Anime!! Αριθμός μηνυμάτων : 1666 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Κυρ 8 Νοε 2009 - 20:24 | |
| Κλ ενταξει τοτε σε σινχορο (ξερω κι εγω με το δικο μ το χω χειρογραφα κι τωρα το περναω στο pc) | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Δευ 9 Νοε 2009 - 21:03 | |
| | |
|
| |
dora Twilight Human
Ηλικία : 36 Τόπος : πειραιας Αριθμός μηνυμάτων : 94 Registration date : 11/10/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Τρι 10 Νοε 2009 - 19:09 | |
| το δευτερο μερος ποτε βγενει? | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Τετ 11 Νοε 2009 - 14:58 | |
| Γιατί μας βγάζεις την ψυχή;Ανυπομονώ για την συνέχεια.Αλήθεια,τελικά θα πάω με τον Μάικ μου στην πρεμιέρα ή όχι; | |
|
| |
Mrs Alice Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1006 Registration date : 21/03/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Τετ 11 Νοε 2009 - 15:01 | |
| Λοιπον,το δευτερο μερος το γραφω τωρα και πιθανοτατα θα το ποσταρω την Παρασκευη το βραδυ!Ολοκληρη πρεμιερα ειναι αυτη,θελει τον χρονο της! | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Τετ 11 Νοε 2009 - 20:58 | |
| αχ σε λατρευω !!! αν γινεται γινετε να με βαζεις σε ολα ή σε οποια γινετε fanfictions? εγω δεν εχω προβλημα!! | |
|
| |
Ashley Greene Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Registration date : 12/09/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Κυρ 15 Νοε 2009 - 19:20 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Στον κόσμο τον Anime!! Αριθμός μηνυμάτων : 1666 Registration date : 09/08/2009
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Κυρ 15 Νοε 2009 - 19:22 | |
| Κορίτσια σκεφήτε κι λίγο λογικά. Υπάρχουν κι άλλα άτομα που θέλουν να μπουν σε φανφικ (κι δεν εχουν ξαναμπεί ) άρα προηγούντε. Απο κει και πέρα η Μrs alice ξερει τι να κάνει.
(Mrs Alice άμα μένει σε κανα φανφικ κενή θέση πλζ βάζε κι εμένα.) | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Registration date : 12/09/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Κυρ 15 Νοε 2009 - 19:25 | |
| ναι όπου υπάρχει κενό βάζε στάνταρ εμένα, την λεία, και την jane παρακαλούμε!!! | |
|
| |
MIKAELLA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : chichester Αριθμός μηνυμάτων : 981 Registration date : 24/02/2009
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Κυρ 15 Νοε 2009 - 20:57 | |
| οταν βρεθει μια θεσουλα και για μενα θα χαρω πολυ να με ξαναβαζες αφου προιιθουν πρωτα οσοι ακομα δν μπεκαν φσκ | |
|
| |
Natali Cullen Twilight Human
Ηλικία : 29 Τόπος : Μαζί με τον Ed παντού Αριθμός μηνυμάτων : 15 Registration date : 08/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Δευ 16 Νοε 2009 - 17:30 | |
| Αχ,αν γίνετε μπορείς να βάλεις κι εμένα όπου έχεις κενό;Είναι υπέροχες οι ιστορίες σου.Έχεις τον τέλειο συνδυασμό.Χιούμορ και φαντασία. | |
|
| |
emerald eyes Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Σαβ 21 Νοε 2009 - 16:15 | |
| λοιπόν εγώ ξαναδηλώνω συμμετοχή μαρία μου αν δεν υπάρχει τώρα κάποιο κενό βάλε με σε κάποια ιστορία αργότερα συνέχισε την καλή δουλειά | |
|
| |
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Σαβ 21 Νοε 2009 - 16:17 | |
| Ηey Μαρακι!!! Τι κανεις??? Κρατα μου μια θεση κ μενα αν μπορεις!!! - Σπόιλερ:
Υ.Γ. Ελπιζω να σε ξαναδουμε συντομα!!
| |
|
| |
breeze of wolf Eclipse Bitten
Ηλικία : 28 Τόπος : second star to the right, and straight on till morning Αριθμός μηνυμάτων : 373 Registration date : 14/07/2009
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Modifing Relations
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Σαβ 21 Νοε 2009 - 16:22 | |
| Θα ήθελα και εγω πολύ να γινομουνα μέλος της ιστορίας εστω και αν και δεν ακουστω πολυ καθολι την διάρκεια της... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Σαβ 21 Νοε 2009 - 16:27 | |
| και εγώ θέλω να πάρω μέρος σαν βρικόλακας παρακαλώ!!!!!!!!!!! | |
|
| |
breeze of wolf Eclipse Bitten
Ηλικία : 28 Τόπος : second star to the right, and straight on till morning Αριθμός μηνυμάτων : 373 Registration date : 14/07/2009
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Modifing Relations
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Σαβ 21 Νοε 2009 - 16:42 | |
| Εγώ πάλι θα προτιμούσα σαν λυκάνθρωπος αν δεν σας πειράζει... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Σαβ 21 Νοε 2009 - 16:46 | |
| κι εγώ θέλω . ως λυκάνθρωπος. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Παρ 27 Νοε 2009 - 15:41 | |
| παρακαλώ να με βάλεις παρακαλώ πολύ(βρικόλακας στάνταρ) | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Παρ 27 Νοε 2009 - 17:06 | |
| οποτε μπορεις κλεισε και για εμενα μια θεση!! και συνεχισε ετσι να μας διασκεδαζεις με τις ωραιες ιστοριες σου!! | |
|
| |
RafaelaVolturi Eclipse Bitten
Ηλικία : 32 Τόπος : Θεσ/νίκη Αριθμός μηνυμάτων : 456 Registration date : 23/11/2009
| |
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Παρ 27 Νοε 2009 - 20:41 | |
| mary m θελω και εγωω!! εστω και αργοπορημενα!!χαχ!! | |
|
| |
MARIA SWAN CULLEN Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : ATHENS Αριθμός μηνυμάτων : 865 Registration date : 17/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Παρ 27 Νοε 2009 - 20:44 | |
| μαρακι αν μπορεις βαλλε και εμενα οταν μπορεσεις!!!! | |
|
| |
dora Twilight Human
Ηλικία : 36 Τόπος : πειραιας Αριθμός μηνυμάτων : 94 Registration date : 11/10/2009
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Κυρ 29 Νοε 2009 - 12:39 | |
| και εγω θα ηθελα παρα πολη να μπω σε καποια ιστορια σου αν μπορεσεις καποια στιγμη να με βαλεις θα ηταν υπεροχο | |
|
| |
Velvet_Vamp Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 965 Registration date : 29/11/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Τετ 2 Δεκ 2009 - 0:32 | |
| Νιιιι ηρθα και εγω επιτελους να δηλωσω συμμετοχη!!! Α και απ'οτι καταλαβαινεις και απο το username μου ειμαι παντα βαμπιρακι!!!^^ | |
|
| |
matia* Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 33 Τόπος : δασος χαιδαριου , αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 584 Registration date : 26/10/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: See Through Lies
| |
| |
| Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! | |
|