| Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! | |
|
+61despina aek nora Zafrina Rozmari Jane Volturi Emmi Lizzy Cullen Ms Cullen Elki kristen(a) !~Twilighter~! jennifer lopez mR.Geo John Cullen evi eleu8eriaaa emma cullen pattinson Bella13 edward cullen Darkbella stasia Εστελλα Καλεν RafaelaCullen Arianna matia* Velvet_Vamp BELLA MARIE RafaelaVolturi ΕΡΗ April Natali Cullen Fallen Angel evaki kristen4ever dora Jacob Black evangelina angepsi WhiteQueen dolores!! emerald eyes nasiatheslayer breeze of wolf LaDy_SoVeReigN Alexadruby the vampire twilightFOREVER Ashley Greene VLaSia =) christi_twilight Nemesis Of Bellin Mrs.Cullen Kimberly Fay1765 Dr. Thodoran Cullen MIKAELLA Strider kanty Renesmi MARIA SWAN CULLEN volturi girl Mrs Alice 65 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
dolores!! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : οπου ειναι κι ο ΡΟΜΠ!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2245 Registration date : 03/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Τετ 2 Δεκ 2009 - 3:09 | |
| | |
|
| |
Ashley Greene Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Registration date : 12/09/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Τετ 2 Δεκ 2009 - 18:51 | |
| μαρία θα σε ρωτίσω κάτι ξανά....πότε δημοσιεύεις την ιστορία σου; | |
|
| |
Arianna Twilight Human
Ηλικία : 27 Τόπος : sto feggariiiiii Αριθμός μηνυμάτων : 99 Registration date : 28/11/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Τετ 2 Δεκ 2009 - 20:11 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Registration date : 12/09/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Τετ 2 Δεκ 2009 - 20:12 | |
| εγώ ξέρεις όποτε θα με βάζεις θα είμαι όχι βαμπίρ αλλά βρικόλακας έχει μεγάλη διαφορά!!! | |
|
| |
Arianna Twilight Human
Ηλικία : 27 Τόπος : sto feggariiiiii Αριθμός μηνυμάτων : 99 Registration date : 28/11/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| |
| |
Arianna Twilight Human
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Τετ 2 Δεκ 2009 - 20:15 | |
| δορα την μαυρη μπαλιτσα με το λυκοφως ειναι αληθινη η ζωγραφισμενη στον υπολογιστη | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Τετ 2 Δεκ 2009 - 20:22 | |
| - Σπόιλερ:
επειδή είναι εκτός θέματος πήγαινε στο coffe time να σου πώ!!!
| |
|
| |
Mrs Alice Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1006 Registration date : 21/03/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Τετ 2 Δεκ 2009 - 20:56 | |
| Αχ...λοιπον,για να σας πω ποτε θα ποσταρω την ιστορια πρεπει καταρχας να την εχω γραψει,για να την εχω γραψει πρεπει να εχω ανακοινωσει το θεμα και αυτους που θα συμμετεχουν και εγω δεν εχω ανακοινωσει κατι ακομα!Το θεμα των Χριστουγεννιατικων fanfictions καθως και οι συμμετοχες σε αυτα θα ανακοινωθουν πιθανοτατα στις 14 του μηνα!Τις ιστοριες θα τις ποσταρω πριν τα Χριστουγεννα! Dora Cullen παιδι μου νομιζα οτι το βαμπιρ ειναι η αντιστοιχη αγγλικη λεξη για τον βρικολακα στα ελληνικα! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Τετ 2 Δεκ 2009 - 21:00 | |
| αυτό λέω κι εγώ υπάρχει μεγάλη διαφορά η μία είναι ελληνική και η άλλη αγγλική. (ούτος ή άλλως ακούγεται καλύτερα το βρικόλακας από το βαμπίρ ίοοου) | |
|
| |
RafaelaCullen New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : Θεσ/νίκη Αριθμός μηνυμάτων : 163 Registration date : 13/11/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Κυρ 6 Δεκ 2009 - 17:30 | |
| | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Κυρ 6 Δεκ 2009 - 17:45 | |
| Mrs. Alice αλλαγη σχεδιων σε περιπτωση που με βαλεις να με βαλεις σαν βρικολακα!!! Αχ αντε πες μας το θεμα!!! Μηπως θα ειναι χριστουγεννιατικη επισκεψη στο Ντεναλι? | |
|
| |
Εστελλα Καλεν New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : Στο καστρο του κορακιου Αριθμός μηνυμάτων : 165 Registration date : 30/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Κυρ 6 Δεκ 2009 - 17:50 | |
| Μπορω να παρω και εγω μερος πλιζζζζζζ | |
|
| |
stasia Twilight Human
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 74 Registration date : 07/11/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Κυρ 6 Δεκ 2009 - 18:27 | |
| 8ελω και εγω!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Darkbella Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 32 Τόπος : ELFland Αριθμός μηνυμάτων : 1464 Registration date : 27/11/2008
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Τρι 8 Δεκ 2009 - 14:03 | |
| Omg! Γινετε να λειπει ολοκληρη Dark απο Χριστουγενιατικο φανφικ? - Σπόιλερ:
Ρητορικη ερωτηση αρα προφανης απαντηση
| |
|
| |
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1006 Registration date : 21/03/2009
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Παρ 11 Δεκ 2009 - 22:46 | |
| Λοιπον θα ηθελα να σας υπεθυμισω οτι οσοι,απο αυτους που εχουν μπει ηδη σε καποια ιστορια,θελουν να δηλωσουν συμμετοχη στα χριστουγεννιατικα fanfictions να δηλωσουν συμμετοχη εδω την Δευτερα 14 του μηνα ΜΕΤΑ το ποστ οπου θα ανακοινωνω το θεμα για καθε ιστορια!Τα παιδια που μου εχουν δηλωσει για πρωτη φορα εχουν ηδη μπει αλλα βεβαια υπαρχουν θεσεις! Εχω ορεξη να γραψω και πιστευω οτι θα πεσει τρελο γελιο παλι!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Mrs Alice στις Σαβ 12 Δεκ 2009 - 11:58, 1 φορά | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Παρ 11 Δεκ 2009 - 23:01 | |
| παναγια μου για να λες ΕΣΥ θα πεσει τρελο γελιο..... Τι μας ετοιμαζεις παλι??? Θες να χασω παλι αυτα που πειρα??? | |
|
| |
edward cullen Twilight Human
Ηλικία : 28 Τόπος : Κιλκίς Αριθμός μηνυμάτων : 34 Registration date : 10/12/2009
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Σαβ 12 Δεκ 2009 - 9:51 | |
| Αν υπάρχει κάποια θέση για βρικόλακα θα ήθελα και εγώ.... | |
|
| |
stasia Twilight Human
| |
| |
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Σαβ 12 Δεκ 2009 - 13:04 | |
| | |
|
| |
stasia Twilight Human
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Σαβ 12 Δεκ 2009 - 13:08 | |
| ok σημασια εχει οτι πηρα μεροσ κ καποια στιγμη στο μελλον 8α μπω κ εγω στις ιστοριες σας!! | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Δευ 14 Δεκ 2009 - 20:34 | |
| Λογω Χριστουγεννων αποφασισα μα γραψω δυο fanfictions! Το πρωτο θα ειναι η ΝΥΧΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ,υπεθεση:τα ξωτικα του Αγιου Βασιλη αρρωστησαν και τα μελη του φορουμ αναλαμβανουν δραση,δεχονται να μοιρασουν τα δωρα με εναν και μοναδικο ορο,να πανε στα σπιτια των αγαπημενων τους ειδωλων!Θα τα καταφερουν;Ενα ειναι σιγουρο,δεν θα αφησουν τιποτα ορθιο στο περασμα τους! Το δευτερο θα ειναι το ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΚΑΛΕΝ,υποθεση:τα μελη του φορουμ κανονιζουν να κοψουν φετος βασιλοπιτα μαζι με τους αγαπημενους τους βρικολακες νομιζοντας οτι ολα θα πανε τελεια!Κουνια που τους κουναγε Τα μελη που θα συμμετεχουν στα fanfictions ειναι: Natali Cullen April EPH RafaelaVoltouri BELLA MARIE P Velvet_Vamp matia* Arianna Rafaela Cullen Εστελλα Καλεν stasia Darkbella edward cullen Ms Cullen SloorpFor Twilight scarlet rose Να υποθεσω οτι ολοι θελετε να ειστε βρικολακες; Αν θελει καποιος να ειναι κατι αλλο(λυκανθρωπος ή θνητος)ας μου το πει! Και ποσταρετε για να μου πειτε σε ποια ιστορια θελετε να ειστε! Μενουν αλλες 6 θεσεις! | |
|
| |
angepsi Cullen Queens
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3091 Registration date : 09/02/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: See Through Lies
| |
| |
LaDy_SoVeReigN Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Στον κόσμο τον Anime!! Αριθμός μηνυμάτων : 1666 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Δευ 14 Δεκ 2009 - 20:36 | |
| θέλω και εγώ να πάρω μέρος. Αν με βάλεις θα ήθελα να μουν λυκάνθρωπος. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Δευ 14 Δεκ 2009 - 20:37 | |
| | |
|
| |
| Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! | |
|